BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
M.Laktasenko

#851 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by M.Laktasenko »

campa_xxx wrote:...u susini momak je i zasluzio da brani u Praizu, njegovo vrijeme polako prolazi a puno je dao za ovu reprezentaciju! Sretno obojici u svakom slucaju
Da slazem se. Zasluzio je i Piplica da odigra makar 45 minuta u Parizu, ipak je i on puno dao za ovu reprezentaciju :-)
LSD

#852 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by LSD »

Najbolje bi bilo da Hasagić igra (pa makar u špicu sa Džekom) samo da svima bude srce na mjestu.
Da može ikako da obojica brane na golu, e jbg više.

Treba se cuvati kontri njihovih, pošto ce samo na to i igrati...Lux ima 4 boda, pobjedio je Albaniju a bjelorusima uzeo bod...mucili su i francuze u gostima....toga je svjestan Pape, zato ce ih i napasti odmah od prve minute sa 6 igraca.
Našim igracim sad treba izbiti iz glave utakmicu sa francuzima.
M.Laktasenko

#853 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by M.Laktasenko »

trcicu trceci wrote:podrzavam Hasagica, opet se vi oko gluposti nervirate..Hasagic je sjajan golman
Sjajan je bio i Lehmann pa je u reprezentaciji ponosno sjedio na klupi i cekao povredu Kahna.
Mustang1

#854 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Mustang1 »

Pa vjerujem da nikome nije krivo ... ali ce svima biti krivo ako/kad nas Hasagic ukopa ...Ali s obzirom da je Safet napisao ako bude potpuno spreman ja se iskreno nadam da ce mu on reci da nije spreman bez obzira sta Hasagic kaze
LSD

#855 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by LSD »

Ma šta više Hasagić :? šta se toliko vodi racuna i brige oko Hasagića :x ko da je on Bogom dat ovdje, pa se gleda da se ne uvijedi ili šta vec...ne smije se on držati na klupi, jel :? šta :x on neka posebna vrsta...zadužio nas ko medjunarodni monetarni fond i EU, pa sad Pape mora fino i pažljivo sa njim....e preseravanja
MyCore

#856 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by MyCore »

M.Laktasenko wrote:
Sasvim_Obican wrote:Bravo selektore ! Novi eksperiment u presudnoj utakmici ovih kvalifikacija.. :D Kad francuski brzaci u napadu vide Hasagića kako se u maniru 65-ogodišnjaka izvija od bolova i diskushernije, ima da im otkažu vitalne funkcije...

Jeste vi sigurni da Mravac ne igra ?! Možda i njega Sušić "iznimno poštuje" pa će mu, zarad starih zasluga, dati da brani ?

Ovo nema nigdje..
Ko da smo juniorska ekipa mjesne zajednice Male Brijesnice na bajramskom turniru pa eto moraju svi igrati :-)

Boze dragi, Hasagicu ponuditi mjesto na klupi ako nece zahvalit mu se, dat mu oprostajnu utakmicu i to je to ali ovo :skoljka:
Đe nadje malu Brijesnicu majke ti :P
star(i)mo

#857 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by star(i)mo »

M.Laktasenko wrote:
trcicu trceci wrote:podrzavam Hasagica, opet se vi oko gluposti nervirate..Hasagic je sjajan golman
Sjajan je bio i Lehmann pa je u reprezentaciji ponosno sjedio na klupi i cekao povredu Kahna.
I Kahn je sjedio godinama na klupi dok je A. Köpke branio. Pa cak i kad ga je Lehmann skinuo s prve pozicije.
LSD

#858 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by LSD »

Kod španaca ,svjetskih prvaka - Valdez i Reina (dakle svijetske klase) griju klupu godinama zato što ima bolji Kasiljas i to je sva prica.
Nikome ne pada na pamet da talasaju oko toga, niti Del Bosque pravi neke kompromise.

Kod nas Keno brani jednu, a Asmir drugu- da se ne bi ko uvrijedio slucajno :roll:
Edge

#859 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Edge »

Koji se k Hasagić uopšte odazvao za ove dvije tekme ako je povrijeđen. Šta više glumi i on. Begović obavezno u obje utakmice da brani.
star(i)mo

#860 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by star(i)mo »

Bolje bi bilo i da postavi Kenu kao prvog golmana ( :-) ) vec da ovako "shara" od utakmice do utakmice...
Bosanski_kralj

#861 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Bosanski_kralj »

Jebte se vi više sa tim vašim raspravama. :D U mene, kao i obično, dan prije utakmice stupa na snagu "forumska šutnja" što se tiče rasprava o kvaliteti selektora, igrača o postavci igre... jedino je bitno da mi sutra pobjedimo, aBd.
SKAFISKAFNJAK

#862 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by SKAFISKAFNJAK »

potres_mozga wrote:
hz__semir wrote:Ne znam je li do mene, mozda sam nesto fulio, ali nije mi jasno na osnovu cega ste vi zakljucili i gdje je to Pae rekao da će Hasagić braniti u Parizu?
"Imamo dva izuzetno dobra golmana i jako teško je odlučiti kome dati priliku. Begović će braniti u Zenici, a Hasagić u Parisu, samo ukoliko bude potpuno spreman", kaže Sušić te dodaje:"Međutim, nebitno je ko će braniti, ko igrati i ko će biti selektor. Bitno je samo da pobijedimo. Jednostavno moramo pobijediti, a ja vjerujem da ćemo to i učiniti".
pa po ovome sto si napis´o znaci da je hasagic 1. golman reprezentacije, a begovic ce ga mijenjati u zenici jer hasagic nije 100 % spreman. jednu ovaj jednu onaj znaci nema nikakve veze s tim
simonese

#863 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by simonese »

Bosanski_kralj wrote:Jebte se vi više sa tim vašim raspravama. :D U mene, kao i obično, dan prije utakmice stupa na snagu "forumska šutnja" što se tiče rasprava o kvaliteti selektora, igrača o postavci igre... jedino je bitno da mi sutra pobjedimo, aBd.
cekamo da puste bijeli dim :D
Mobile_Disco

#864 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Mobile_Disco »

Dzeko na klupu Muslimovic u napadu od prve, dobar je momak, dobar je napadac, onako krupan, zestok, a i zaduzio nas je :D
Corola

#865 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Corola »

A jeste zajozili sa tim golmanima.Tacno slutite da Asmir na kraju kiksa k'o niko i kosta nasaEURO-ua :lol: .Yebo tu repku koja od golmana zavisi.
Last edited by Corola on 06/10/2011 17:34, edited 2 times in total.
slusaj vamo

#866 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by slusaj vamo »

Najbolje je onda da igramo bez golmana. Svi u napad, pa sta bude.
Corola

#867 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Corola »

slusaj vamo wrote:Najbolje je onda da igramo bez golmana. Svi u napad, pa sta bude.
Nemere tako,mora neko imati rukavice. :D
A tacno bi na gol stavio Avdukica,pa da se raja tek onda pusi. :lol:
slusaj vamo

#868 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by slusaj vamo »

Sada ozbiljno, ne vjerujem ni da Sajo zna sta ovim radi, mada sam siguran da je uvjeren da je nesto vrlo pametno.

Ali hajde, da dobijemo Luks kako treba, pa da vidimo kakve ce nam lijepe habere onda poslat (Pjanic na lijevom beku ili Dzeko na krilu :D ).
Rob_Atl

#869 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Rob_Atl »

Ko da je Pape ostao duzan nesto Hasagicu pa ga mora stavit na gol ne znam stvarno, znam samo da je Hasagic poznat da kiksa u odlucujucim utakmicama, dobar je golman bio nea sta, ali Begovic je za klasu ispred njega
Korisničkoime

#870 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Korisničkoime »

Najmanje se radi o Hasagićevim kvalitetama u to ne moramo uopšte ulaziti radi se o tome da nije zdrav, neodgovorno je staviti golmana da brani ako je tek ozdravio na pripremama repke kad već imaš ekstra dobrog i zdravog golmana.
Corola

#871 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Corola »

Korisničkoime wrote:Najmanje se radi o Hasagićevim kvalitetama u to ne moramo uopšte ulaziti radi se o tome da nije zdrav, neodgovorno je staviti golmana da brani ako je tek ozdravio na pripremama repke kad već imaš ekstra dobrog i zdravog golmana.
Ako nije zdrav nece igrati ako jeste igrat ce,ako se povrijedi bit ce zamjenjen.Cisto odluka onoga koga se i pita i koji odgovara za to.Niti mene,niti tebe niti bilo koga drugog.
Nevjerovatno je kako ti u skoro sve i jednom postu nalazis zamjerke postavke igraca.
To fakat vise prelazi u dosadu.
Rezultati su tu,baraz je skoro osiguran sa tendecijom da se osvoji i direktan plasman.
Vecinom igraci kojima ti nesto sputavas na ustrb selektora su doprineli tome.Pa sta je vise koji klinac.
Ohani makar ovih par dana. :roll:
slusaj vamo

#872 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by slusaj vamo »

trcicu trceci wrote:
Korisničkoime wrote:Najmanje se radi o Hasagićevim kvalitetama u to ne moramo uopšte ulaziti radi se o tome da nije zdrav, neodgovorno je staviti golmana da brani ako je tek ozdravio na pripremama repke kad već imaš ekstra dobrog i zdravog golmana.
ti eto znas jel' zdrav, a selektor ne zna...joj

I on zna da nista ne zna, dje da zna... :D Ali, vec je utvrdio da Hasagic igra ukoliko u tri-cetiri dana, i par hiljada kilometara puta, najednom ozdravi ko drijen.

Da sve ovo nije zalosno, bilo bi smijesno.
Korisničkoime

#873 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Korisničkoime »

Corola wrote:
Ako nije zdrav nece igrati ako jeste igrat ce,ako se povrijedi bit ce zamjenjen.Cisto odluka onoga koga se i pita i koji odgovara za to.Niti mene,niti tebe niti bilo koga drugog.
Nevjerovatno je kako ti u skoro sve i jednom postu nalazis zamjerke postavke igraca.
To fakat vise prelazi u dosadu.
Rezultati su tu,baraz je skoro osiguran sa tendecijom da se osvoji i direktan plasman.
Vecinom igraci kojima ti nesto sputavas na ustrb selektora su doprineli tome.Pa sta je vise koji klinac.
Ohani makar ovih par dana. :roll:
Jedina zamjerka je Hasagić ako se s njim računa za Francusku, postavka za Lux je za Lux i vjerujem da neće biti ista za Francusku. Nije zdrav znaš i sam da nije, sam je Sušić rekao da nije uopšte trenirao s ostalim zbog zdravlja, znaš i sam da to s Hasagićevim zdravljem ne ide od juče, vuče se već dobru godinu, momak je stalno na inekcijama, nije bez problema odigrao pola sezone mislim ni on sam ne pamti kad.
Mislim sve to i sam ti znaš a pitaš mene koji više klinac, ok je to da podržaješ selektora ali nije u ovome u pravu pa kako ga god okreneš i sam si svjestan da je Keno rizik i to nepotreban jer ima drugog dobrog golmana. Naravno da nije moja i tvoja odluka kao što ništa na cijelom ovom forumu nema veze ni sa mojim na sa tvojim odlukama pa opet i ti i ja komentarišemo.
jeza u ledja

#874 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by jeza u ledja »

Safete, ju gat tu bi faking kiding!?!? :shock: :shock: :o :o :run:
Korisničkoime

#875 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Korisničkoime »

trcicu trceci wrote:
ti eto znas jel' zdrav, a selektor ne zna...joj
Sam selektor kaže da nije zdrav, nije trenirao s ostalim jer nije zdrav, sam selektor ti tako rekao i pred B.rusiju Keno nije najspremniji i pred Albaniju i tako cijelu zadnju godinu. Ali hajde prije par dana si najavio ovakve postove a i mene uhvatilo isto kao i tebe pa hajde biće nam bolje kad ovo prođe sve.
Locked