Da slazem se. Zasluzio je i Piplica da odigra makar 45 minuta u Parizu, ipak je i on puno dao za ovu reprezentacijucampa_xxx wrote:...u susini momak je i zasluzio da brani u Praizu, njegovo vrijeme polako prolazi a puno je dao za ovu reprezentaciju! Sretno obojici u svakom slucaju
BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- M.Laktasenko
#851 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
-
LSD
#852 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Najbolje bi bilo da Hasagić igra (pa makar u špicu sa Džekom) samo da svima bude srce na mjestu.
Da može ikako da obojica brane na golu, e jbg više.
Treba se cuvati kontri njihovih, pošto ce samo na to i igrati...Lux ima 4 boda, pobjedio je Albaniju a bjelorusima uzeo bod...mucili su i francuze u gostima....toga je svjestan Pape, zato ce ih i napasti odmah od prve minute sa 6 igraca.
Našim igracim sad treba izbiti iz glave utakmicu sa francuzima.
Da može ikako da obojica brane na golu, e jbg više.
Treba se cuvati kontri njihovih, pošto ce samo na to i igrati...Lux ima 4 boda, pobjedio je Albaniju a bjelorusima uzeo bod...mucili su i francuze u gostima....toga je svjestan Pape, zato ce ih i napasti odmah od prve minute sa 6 igraca.
Našim igracim sad treba izbiti iz glave utakmicu sa francuzima.
- M.Laktasenko
#853 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Sjajan je bio i Lehmann pa je u reprezentaciji ponosno sjedio na klupi i cekao povredu Kahna.trcicu trceci wrote:podrzavam Hasagica, opet se vi oko gluposti nervirate..Hasagic je sjajan golman
-
Mustang1
#854 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Pa vjerujem da nikome nije krivo ... ali ce svima biti krivo ako/kad nas Hasagic ukopa ...Ali s obzirom da je Safet napisao ako bude potpuno spreman ja se iskreno nadam da ce mu on reci da nije spreman bez obzira sta Hasagic kaze
-
LSD
#855 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ma šta više Hasagić
šta se toliko vodi racuna i brige oko Hasagića
ko da je on Bogom dat ovdje, pa se gleda da se ne uvijedi ili šta vec...ne smije se on držati na klupi, jel
šta
on neka posebna vrsta...zadužio nas ko medjunarodni monetarni fond i EU, pa sad Pape mora fino i pažljivo sa njim....e preseravanja
- MyCore
#856 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Đe nadje malu Brijesnicu majke tiM.Laktasenko wrote:Ko da smo juniorska ekipa mjesne zajednice Male Brijesnice na bajramskom turniru pa eto moraju svi igratiSasvim_Obican wrote:Bravo selektore ! Novi eksperiment u presudnoj utakmici ovih kvalifikacija..Kad francuski brzaci u napadu vide Hasagića kako se u maniru 65-ogodišnjaka izvija od bolova i diskushernije, ima da im otkažu vitalne funkcije...
Jeste vi sigurni da Mravac ne igra ?! Možda i njega Sušić "iznimno poštuje" pa će mu, zarad starih zasluga, dati da brani ?
Ovo nema nigdje..![]()
Boze dragi, Hasagicu ponuditi mjesto na klupi ako nece zahvalit mu se, dat mu oprostajnu utakmicu i to je to ali ovo
- star(i)mo
#857 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
I Kahn je sjedio godinama na klupi dok je A. Köpke branio. Pa cak i kad ga je Lehmann skinuo s prve pozicije.M.Laktasenko wrote:Sjajan je bio i Lehmann pa je u reprezentaciji ponosno sjedio na klupi i cekao povredu Kahna.trcicu trceci wrote:podrzavam Hasagica, opet se vi oko gluposti nervirate..Hasagic je sjajan golman
-
LSD
#858 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Kod španaca ,svjetskih prvaka - Valdez i Reina (dakle svijetske klase) griju klupu godinama zato što ima bolji Kasiljas i to je sva prica.
Nikome ne pada na pamet da talasaju oko toga, niti Del Bosque pravi neke kompromise.
Kod nas Keno brani jednu, a Asmir drugu- da se ne bi ko uvrijedio slucajno
Nikome ne pada na pamet da talasaju oko toga, niti Del Bosque pravi neke kompromise.
Kod nas Keno brani jednu, a Asmir drugu- da se ne bi ko uvrijedio slucajno
-
Edge
#859 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Koji se k Hasagić uopšte odazvao za ove dvije tekme ako je povrijeđen. Šta više glumi i on. Begović obavezno u obje utakmice da brani.
- star(i)mo
#860 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Bolje bi bilo i da postavi Kenu kao prvog golmana (
) vec da ovako "shara" od utakmice do utakmice...
- Bosanski_kralj
#861 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Jebte se vi više sa tim vašim raspravama.
U mene, kao i obično, dan prije utakmice stupa na snagu "forumska šutnja" što se tiče rasprava o kvaliteti selektora, igrača o postavci igre... jedino je bitno da mi sutra pobjedimo, aBd.
-
SKAFISKAFNJAK
#862 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
pa po ovome sto si napis´o znaci da je hasagic 1. golman reprezentacije, a begovic ce ga mijenjati u zenici jer hasagic nije 100 % spreman. jednu ovaj jednu onaj znaci nema nikakve veze s timpotres_mozga wrote:"Imamo dva izuzetno dobra golmana i jako teško je odlučiti kome dati priliku. Begović će braniti u Zenici, a Hasagić u Parisu, samo ukoliko bude potpuno spreman", kaže Sušić te dodaje:"Međutim, nebitno je ko će braniti, ko igrati i ko će biti selektor. Bitno je samo da pobijedimo. Jednostavno moramo pobijediti, a ja vjerujem da ćemo to i učiniti".hz__semir wrote:Ne znam je li do mene, mozda sam nesto fulio, ali nije mi jasno na osnovu cega ste vi zakljucili i gdje je to Pae rekao da će Hasagić braniti u Parizu?
- simonese
#863 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
cekamo da puste bijeli dimBosanski_kralj wrote:Jebte se vi više sa tim vašim raspravama.U mene, kao i obično, dan prije utakmice stupa na snagu "forumska šutnja" što se tiče rasprava o kvaliteti selektora, igrača o postavci igre... jedino je bitno da mi sutra pobjedimo, aBd.
-
Mobile_Disco
#864 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Dzeko na klupu Muslimovic u napadu od prve, dobar je momak, dobar je napadac, onako krupan, zestok, a i zaduzio nas je 
-
Corola
#865 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
A jeste zajozili sa tim golmanima.Tacno slutite da Asmir na kraju kiksa k'o niko i kosta nasaEURO-ua
.Yebo tu repku koja od golmana zavisi.
Last edited by Corola on 06/10/2011 17:34, edited 2 times in total.
- slusaj vamo
#866 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Najbolje je onda da igramo bez golmana. Svi u napad, pa sta bude.
-
Corola
#867 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Nemere tako,mora neko imati rukavice.slusaj vamo wrote:Najbolje je onda da igramo bez golmana. Svi u napad, pa sta bude.
A tacno bi na gol stavio Avdukica,pa da se raja tek onda pusi.
- slusaj vamo
#868 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Sada ozbiljno, ne vjerujem ni da Sajo zna sta ovim radi, mada sam siguran da je uvjeren da je nesto vrlo pametno.
Ali hajde, da dobijemo Luks kako treba, pa da vidimo kakve ce nam lijepe habere onda poslat (Pjanic na lijevom beku ili Dzeko na krilu
).
Ali hajde, da dobijemo Luks kako treba, pa da vidimo kakve ce nam lijepe habere onda poslat (Pjanic na lijevom beku ili Dzeko na krilu
-
Rob_Atl
#869 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ko da je Pape ostao duzan nesto Hasagicu pa ga mora stavit na gol ne znam stvarno, znam samo da je Hasagic poznat da kiksa u odlucujucim utakmicama, dobar je golman bio nea sta, ali Begovic je za klasu ispred njega
-
Korisničkoime
#870 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Najmanje se radi o Hasagićevim kvalitetama u to ne moramo uopšte ulaziti radi se o tome da nije zdrav, neodgovorno je staviti golmana da brani ako je tek ozdravio na pripremama repke kad već imaš ekstra dobrog i zdravog golmana.
-
Corola
#871 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ako nije zdrav nece igrati ako jeste igrat ce,ako se povrijedi bit ce zamjenjen.Cisto odluka onoga koga se i pita i koji odgovara za to.Niti mene,niti tebe niti bilo koga drugog.Korisničkoime wrote:Najmanje se radi o Hasagićevim kvalitetama u to ne moramo uopšte ulaziti radi se o tome da nije zdrav, neodgovorno je staviti golmana da brani ako je tek ozdravio na pripremama repke kad već imaš ekstra dobrog i zdravog golmana.
Nevjerovatno je kako ti u skoro sve i jednom postu nalazis zamjerke postavke igraca.
To fakat vise prelazi u dosadu.
Rezultati su tu,baraz je skoro osiguran sa tendecijom da se osvoji i direktan plasman.
Vecinom igraci kojima ti nesto sputavas na ustrb selektora su doprineli tome.Pa sta je vise koji klinac.
Ohani makar ovih par dana.
- slusaj vamo
#872 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
trcicu trceci wrote:ti eto znas jel' zdrav, a selektor ne zna...jojKorisničkoime wrote:Najmanje se radi o Hasagićevim kvalitetama u to ne moramo uopšte ulaziti radi se o tome da nije zdrav, neodgovorno je staviti golmana da brani ako je tek ozdravio na pripremama repke kad već imaš ekstra dobrog i zdravog golmana.
I on zna da nista ne zna, dje da zna...
Da sve ovo nije zalosno, bilo bi smijesno.
-
Korisničkoime
#873 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Jedina zamjerka je Hasagić ako se s njim računa za Francusku, postavka za Lux je za Lux i vjerujem da neće biti ista za Francusku. Nije zdrav znaš i sam da nije, sam je Sušić rekao da nije uopšte trenirao s ostalim zbog zdravlja, znaš i sam da to s Hasagićevim zdravljem ne ide od juče, vuče se već dobru godinu, momak je stalno na inekcijama, nije bez problema odigrao pola sezone mislim ni on sam ne pamti kad.Corola wrote:Ako nije zdrav nece igrati ako jeste igrat ce,ako se povrijedi bit ce zamjenjen.Cisto odluka onoga koga se i pita i koji odgovara za to.Niti mene,niti tebe niti bilo koga drugog.Korisničkoime wrote:Najmanje se radi o Hasagićevim kvalitetama u to ne moramo uopšte ulaziti radi se o tome da nije zdrav, neodgovorno je staviti golmana da brani ako je tek ozdravio na pripremama repke kad već imaš ekstra dobrog i zdravog golmana.
Nevjerovatno je kako ti u skoro sve i jednom postu nalazis zamjerke postavke igraca.
To fakat vise prelazi u dosadu.
Rezultati su tu,baraz je skoro osiguran sa tendecijom da se osvoji i direktan plasman.
Vecinom igraci kojima ti nesto sputavas na ustrb selektora su doprineli tome.Pa sta je vise koji klinac.
Ohani makar ovih par dana.
Mislim sve to i sam ti znaš a pitaš mene koji više klinac, ok je to da podržaješ selektora ali nije u ovome u pravu pa kako ga god okreneš i sam si svjestan da je Keno rizik i to nepotreban jer ima drugog dobrog golmana. Naravno da nije moja i tvoja odluka kao što ništa na cijelom ovom forumu nema veze ni sa mojim na sa tvojim odlukama pa opet i ti i ja komentarišemo.
- jeza u ledja
#874 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Safete, ju gat tu bi faking kiding!?!?

-
Korisničkoime
#875 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Sam selektor kaže da nije zdrav, nije trenirao s ostalim jer nije zdrav, sam selektor ti tako rekao i pred B.rusiju Keno nije najspremniji i pred Albaniju i tako cijelu zadnju godinu. Ali hajde prije par dana si najavio ovakve postove a i mene uhvatilo isto kao i tebe pa hajde biće nam bolje kad ovo prođe sve.trcicu trceci wrote:ti eto znas jel' zdrav, a selektor ne zna...jojKorisničkoime wrote:Najmanje se radi o Hasagićevim kvalitetama u to ne moramo uopšte ulaziti radi se o tome da nije zdrav, neodgovorno je staviti golmana da brani ako je tek ozdravio na pripremama repke kad već imaš ekstra dobrog i zdravog golmana.