E ovo su i moji idealni parovi.cyprus wrote:Eh, kašike mi rekle da će bit ovi parovi:
Estonija - Irska
BiH - Češka Republika
Turska - Hrvatska
Crna Gora - Portugal
daBogda
Baraz
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
juventus
#851 Re: Baraz
- Obuca9
#852 Re: Baraz
Pape je nekidan u intervjuu za source rekao kako stalno prati Jahićeve igre (čak je znao i u kojim minutama je izlazio s terena u zadnje dvije-tri utakmice), te da ga nije otpisao iz reprezentacije i da postoji šansa da bude pozvan u slučaju problema sa odbranom.LSD wrote:Ne znam zašto ne zove Jahića?? igra u APOEL-u koji se takmici u LP, a nije ni za starog gvožđa sa 29 godina...može pomoci jer ima iskustva....jedino ako nije šta puno srao pa se zakacio sa Papetom.
Tako da je očekivati da bi Jahić mogao dobiti poziv za baraž.
- jeza u ledja
#853 Re: Baraz
Procitaj moj post sa ove stranice:sumirprimus wrote:vidis ,irci odose za dvije tekme 800 bodova,mozda se i njima stima,mozdaj onda bolje njih izbjec skroz...jeza u ledja wrote:Hocu Irsku
Hocu Irsku
...
Hocu Irsku
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... tart=13000
Last edited by jeza u ledja on 13/10/2011 09:45, edited 2 times in total.
-
sumirprimus
#854 Re: Baraz
PROCITO,vidijo,skontAo,pepeo...jeza u ledja wrote:Procitaj moj post sa ove stranice:sumirprimus wrote:
znam vidio sam i ja to...
al opet prepravka rezultata sa zadnje dvije utakmice da toliko bodova nosi,il ko u nasem slucaju ne nosi![]()
vjerovatno je uefa u pravu,poznati su po transparentnosti i nenamjestanjima,
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... tart=13000
mah mora se malo kukat,kako bi drukcije na EP..
Last edited by sumirprimus on 13/10/2011 09:45, edited 1 time in total.
- Comrad
#855 Re: Baraz
11.11.2011, 20:45
Kosevo: Bosna i Hercegovina - Češka 2-0
15.11.2011, 21:00
Prag: Češka - Bosna i Hercegovina 1-1
- A1fa
#856 Re: Baraz
Comrad wrote:11.11.2011, 20:45
Ako bude na Kosevu se igralo, mozemo se poselamit sa Eurom
-
sumirprimus
#857 Re: Baraz
sto to???
eto igrali smo prosli baraz na bilinom pa sta bi?
- DoradO
#858 Re: Baraz
stvarno je dosta brukanja sa onim stadionom u zenici, teren je katastrofa, a u po frke ispred kamere najlonske tende i kisobrani u kadru

Last edited by DoradO on 13/10/2011 10:12, edited 1 time in total.
- jeza u ledja
#859 Re: Baraz
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku

Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
- horion_bosona
#860 Re: Baraz
javio se i Ćirohito
http://www.jutarnji.hr/ciro-ne-zeli-bosance/980514/Trener svih trenera o dodatnim kvalifikacijama: Molim Boga da izbjegnemo moje Bosance...
- Sine, toliko znam moje Bosance da molim Boga da ih izbjegnemo u baražu - javio se glas iz Irana. Ćiru Blaževića locirali smo u Kermanu, gradu koji je od Jelačić placa udaljen nešto manje od 4000 kilometara. Ipak, “trener svih trenera” je u formi.
- Ako jedna reprezentacija može s Francuskom odigrati “nulu”, a voditi većim dijelom utakmice, onda znajte da je to sasvim dovoljna referenca za golemu pažnju i oprez - rekao je Ćiro Blažević koji je udario temelje momčadi koju je od njega naslijedio Safet Sušić.
- Riječ je o vrhunskim idividualcima koji čine sjajnu cjelinu koja se treba respektirati. Imaju pet, šest igrača s velikom kuražom, inspiracijom i kreacijom svojstvenom igračima s ovih prostora. A u napadu je taj moj dijamant Džeko koji je u stanju otključati i najbolju obranu na svijetu - sipao je Ćiro komplimente na račun “ljiljana”.
Google oglasi
U Zenicu kada pođem ja
Ako Bog ne usliša Ćirine molitve, za mjesec dana BiH će dočekati Hrvatsku na stadionu Bilino Polje u Zenici. Bili smo tamo kada se u rujnu 2009. mačevao s Turskom. Pakao Atene je dječji rođendan u McDonald’su naspram onoga što se može očekivati u Zenici.![]()
![]()
![]()
![]()
- Ne bih se složio. Vole svoju reprezentaciju, ali iskreno se nadam da će u Zenici biti civiliziran doček ako dođe Hrvatska - smatra Ćiro Blažević. Rekli bi neki: u nadi je spas, a nada je...
Kako bilo, za koga će trener iranskog Mes Kermana navijati u eventualnoj utakmici BiH i Hrvatske nismo uspjeli doznati.
- Dijete moje, ja znam da me ti gotiviš pa ćeš preskočiti to pitanje - zamolio je, uzeo trenutak da razmisli i ponudio odgovor u maniri najvećeg diplomata:
- Siguran sam kako će obje reprezentacije biti na Euru.
Nismo dalje inzistirali. Gledajući ukupne kvalifikacije, Hrvati će do Eura nešto teže nego što se to očekivalo.
- Nisam gledao protiv Latvije, ali čuo sam kako je bilo dobro.
-
sumirprimus
#861 Re: Baraz
ej jež,ubaksuzijaces nas i izvucemo portugal... 
trazi najgore,da izvucemo sta povoljnije
trazi najgore,da izvucemo sta povoljnije
- Gandalf
#862 Re: Baraz
Hajd to je dobra vijest, sada mi već izostanak Mujdže ne izgleda toliko poguban za nas, već sam kont'o da ga je Pape zbog nečeg skroz izbacio iz ekipe.hz__semir wrote:Pape je nekidan u intervjuu za source rekao kako stalno prati Jahićeve igre (čak je znao i u kojim minutama je izlazio s terena u zadnje dvije-tri utakmice), te da ga nije otpisao iz reprezentacije i da postoji šansa da bude pozvan u slučaju problema sa odbranom.LSD wrote:Ne znam zašto ne zove Jahića?? igra u APOEL-u koji se takmici u LP, a nije ni za starog gvožđa sa 29 godina...može pomoci jer ima iskustva....jedino ako nije šta puno srao pa se zakacio sa Papetom.
Tako da je očekivati da bi Jahić mogao dobiti poziv za baraž.
- darius_maximus
#863 Re: Baraz
Nemoj Irsku, druze. Ne da mi se razmisljati hoce li neko nekome kompenzirati i kako. Necu ni da razmisljam o tome treba li sponzorski svijet svog pulena na Euru (Portugal), a ni nacionalna prepucavanja mjesec dana (Hrvatska). Dajte brate Cesku, pa da se odigraju dvije normalne tekme i vidi ko je zasluzio ici na Euro. Kada bismo igrali Irska i mi, samo bi bilo price koga je Francuska vise ostetila i ko vise zasluzuje otici na evropsko...jeza u ledja wrote:Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
Hocu Irsku
- Obuca9
#864 Re: Baraz
Baraž se mora igrati u Zenici.
Realno, Koševo nije stadion za reprezentacije. Na Koševu atmosferu može napraviti samo organizovana navijačka grupa, mi to, barem kada je repzentaciaj u pitanju, nemamo. ČAst BHF-u, ali njihovih par stotina članova ne može to iznijeti na svojim leđima.
Realno, Koševo nije stadion za reprezentacije. Na Koševu atmosferu može napraviti samo organizovana navijačka grupa, mi to, barem kada je repzentaciaj u pitanju, nemamo. ČAst BHF-u, ali njihovih par stotina članova ne može to iznijeti na svojim leđima.
- just principe
#865 Re: Baraz
radostan dan wrote:Čestitke Sušiću i fudbalerima, puno sreće prilikom današnjeg žrijeba.
Hvala
- just principe
- enko 1964
- Grijem se na: južnu konekciju
#867 Re: Baraz
Ni meni nije jasna ta fama oko Koševa. Pa majka mu stara, ne igra ni stadion ni navijači. Eto prošli baraž se igralo u Zenici i bila pušiona. Nijednog momenta nisam pomislio da su stadion ili publika nešto krivi. S druge strane, valjda se i na Koševu može napraviti dobra atmosfera. Jbg. ima nas koji pamtimo kako izgleda puno Koševo i kakav je osjećaj igrati na takvom stadionu. Sad bi gospoda iz saveza mogli povesti računa o cijenama karata i da one ne budu bezobrazno skupe a navijači bi sigurno dali sve od sebe ali glavni će posao biti na momcima na terenu.sumirprimus wrote:sto to???
S onakvom trkom i zalaganjem kao protiv galskih šupaka u prvom poluvremenu, možemo vala igrati sa svakim.
Kako god bilo, gdje god i s kim god se igralo, sretno momcima a Boga mi i nama i ako Bog da vidimo se na EP.
- shalla
#868 Re: Baraz
Ma samo Zenica, ništa drugo...hz__semir wrote:Baraž se mora igrati u Zenici.
Da nas nisu sjebali 2003. kad su rekli da ne možemo igrati na BP već na koševu, barbarez, bolić, hibić i ostali bi imali u svojim statistikama nastupi na EP: 1
-
leo karan
#869 Re: Baraz
prediktujem 
BiH - Ceska
Hrvatska - Crna Gora
Portugal - Turska
Irska - Estonija
pa cemo da vidimo,
s tim da je moje misljenje da moramo igrati na Kosevu, jer ona oranica na Bilinom ne pogoduje ekipi koja napada nikako, niti ekipi koja nije top fizicki.
BiH - Ceska
Hrvatska - Crna Gora
Portugal - Turska
Irska - Estonija
pa cemo da vidimo,
s tim da je moje misljenje da moramo igrati na Kosevu, jer ona oranica na Bilinom ne pogoduje ekipi koja napada nikako, niti ekipi koja nije top fizicki.
-
sumirprimus
#870 Re: Baraz
mozda ima i kako koja ekipa igra,eto svi vi koji se ko razumijete velite,da nasim sad lezi pas igra,a ne nabijanje lopte...enko 1964 wrote:Ni meni nije jasna ta fama oko Koševa. Pa majka mu stara, ne igra ni stadion ni navijači. Eto prošli baraž se igralo u Zenici i bila pušiona. Nijednog momenta nisam pomislio da su stadion ili publika nešto krivi. S druge strane, valjda se i na Koševu može napraviti dobra atmosfera. Jbg. ima nas koji pamtimo kako izgleda puno Koševo i kakav je osjećaj igrati na takvom stadionu. Sad bi gospoda iz saveza mogli povesti računa o cijenama karata i da one ne budu bezobrazno skupe a navijači bi sigurno dali sve od sebe ali glavni će posao biti na momcima na terenu.sumirprimus wrote:sto to???
S onakvom trkom i zalaganjem kao protiv galskih šupaka u prvom poluvremenu, možemo vala igrati sa svakim.
Kako god bilo, gdje god i s kim god se igralo, sretno momcima a Boga mi i nama i ako Bog da vidimo se na EP.
kontam,onda bolje kakva je livada jel ravna il neravna,nego kolko je publika blizu???logika???
-
juventus
#871 Re: Baraz
Ima li neki link za direktno gledanje izvlačenja?
-
glockov kolac
#872 Re: Baraz
InshaAllah!Comrad wrote:11.11.2011, 20:45
-
mostarac
#873 Re: Baraz
Stadion u Zenici je nesto sto nasem stilu igre u ovom momentu predstavlja vecu smetnju nego korist i oduzima nam 20% prednosti minimalno. Oranica koja ne omogucava pas igru po zemlji i uz sve to veoma kratak teren. Ako pogledamo zadnjih 10-15 utakmica nase reprezentacije lijepo cemo vidjeti da smo najbolje partije pruzili upravo na velikim terenima sa kvalitetnom travom. Zenica nam je odgovarala kad smo imali propuh u odbrani i staru i nemocnu ekipu, ali danas je druga prica. Onaj volej Pjanica koji je isao kao pas Lulicu bi u Zenici bio docekan na samoj aut liniji i pitanje je uopste bi li lopta ostala u igralistu. Teren u Zenici nam ne omogucava da sirimo igru protivnika gdje nasa fenomenalna sredina moze doci do izrazaja i jednostavno totalna je smetnja nasem stilu igre. U Zenici se ne moze igrati tecno i brzo i to je jbg jednostavno tako. Ako hocemo na EURO ili bilo gdje onda nam mora biti svejedno gdje igramo.
Najbolji prikaz koliko je nama Zenica u ovom momentu smetnja je tekma protiv Bjelorusije kad su nam parkirali citavu ekipu u 16 metara i nismo imali sanse da pridjemo golu jer je jednostavno teren premali.
Sto se publike tice okanite se te price, jer kad repka igra dobro i publika je na nogama, a kad igra lose i publika suti bilo da se radi o Zenici ili Sarajevu svejedno je. Da ne govorim o skoro trostrukom kapacitetu Koseva.
Znam da ce sad da krene pljuvanje, ali nama je Zenica u ovom trenutku mnogo veca smetnja nego korist i nama treba sirok teren sa dobrom travom gdje mozemo da igramo nasu igru. U Zenici je igra iskljucivo na silu jer jednostavno uslovi na terenu su takvi da ne dozvoljavaju drugacije.
isto tako znam da cemo nazalost igrati u zenici, jbg
Najbolji prikaz koliko je nama Zenica u ovom momentu smetnja je tekma protiv Bjelorusije kad su nam parkirali citavu ekipu u 16 metara i nismo imali sanse da pridjemo golu jer je jednostavno teren premali.
Sto se publike tice okanite se te price, jer kad repka igra dobro i publika je na nogama, a kad igra lose i publika suti bilo da se radi o Zenici ili Sarajevu svejedno je. Da ne govorim o skoro trostrukom kapacitetu Koseva.
Znam da ce sad da krene pljuvanje, ali nama je Zenica u ovom trenutku mnogo veca smetnja nego korist i nama treba sirok teren sa dobrom travom gdje mozemo da igramo nasu igru. U Zenici je igra iskljucivo na silu jer jednostavno uslovi na terenu su takvi da ne dozvoljavaju drugacije.
isto tako znam da cemo nazalost igrati u zenici, jbg
- DoradO
#874 Re: Baraz
ali u ovoj situaciji masa ljudi ostaje uskracena da gleda reprezentaciju uzivo, od 3 puta samo sam jednom uspio doci do karte u zenici, mnogo vise od ebenih 15000 zeli da gleda i bodri reprezentaciju ali to bilino polje ne omogucavaenko 1964 wrote:Ni meni nije jasna ta fama oko Koševa. Pa majka mu stara, ne igra ni stadion ni navijači. Eto prošli baraž se igralo u Zenici i bila pušiona. Nijednog momenta nisam pomislio da su stadion ili publika nešto krivi. S druge strane, valjda se i na Koševu može napraviti dobra atmosfera. Jbg. ima nas koji pamtimo kako izgleda puno Koševo i kakav je osjećaj igrati na takvom stadionu. Sad bi gospoda iz saveza mogli povesti računa o cijenama karata i da one ne budu bezobrazno skupe a navijači bi sigurno dali sve od sebe ali glavni će posao biti na momcima na terenu.sumirprimus wrote:sto to???
-
elSaik
#875 Re: Baraz
Od atmosfere je bitniji kvalitet terena.hz__semir wrote:Baraž se mora igrati u Zenici.