Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
PalaSa Marsa
#851 Re: Vasa najgora date iskustva :P
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#852 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kad ih tada nisam popio, .... tesko da cu ikad, ...PalaSa Marsa wrote:![]()
Pape, mog'o si i batina popit
![]()
![]()
![]()
- kritichar
#853 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sta mislis kako ga je ona smirila? 
-
PalaSa Marsa
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#855 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ama, .... mene je interesiralo samo da ga smiri, ... kako, .... bilo mi je zaista nevazno, ...kritichar wrote:Sta mislis kako ga je ona smirila?
- kritichar
#856 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ti si trebo kroz prozor kad je on na vrata
-
Suzie Q
#857 Re: Vasa najgora date iskustva :P
bila je neka tekma koja se morala dobro zaliti a i društvo se neko okupilo baš za 10. atmosfera fenomenalna i upade jedan tip, dobarrrrrrrrr sa svih strana, i tu mi uđemo neku zajebanciju pa razmjenimo brojeve, lagani dodiri po rukama ispod stola postadoše ozbiljniji, zahuktalo se pravo a ništa još konkretno. kaže on meni - ajmo kod mene igrati play station.
sve sam mu momentalno opsovala po spisku - jebo te play station da te jebo... i kako mu to pade na pamet u toj situaciji, kao da se meni napaljenoj igra tamo nekih igrica itd itd momak odmah otišao a ja tek sutra skontala na šta je mislio.
trebam li spomenuti da se sve na tome i završilo?
inače mi je pamet uvijek bila kraća od jezika pri susretima od značaja pa sam i svome mužu na drugom sastanku rekla da se ne bih nikad s njim počela zabavljati da se želim udavati...šta sam time htjela reći ne znam ali mi često to spomene, srećom se nije obazirao na moja lupetanja
sve sam mu momentalno opsovala po spisku - jebo te play station da te jebo... i kako mu to pade na pamet u toj situaciji, kao da se meni napaljenoj igra tamo nekih igrica itd itd momak odmah otišao a ja tek sutra skontala na šta je mislio.
trebam li spomenuti da se sve na tome i završilo?
inače mi je pamet uvijek bila kraća od jezika pri susretima od značaja pa sam i svome mužu na drugom sastanku rekla da se ne bih nikad s njim počela zabavljati da se želim udavati...šta sam time htjela reći ne znam ali mi često to spomene, srećom se nije obazirao na moja lupetanja
- kokuz_sa
#858 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Suzie Q wrote:bila je neka tekma koja se morala dobro zaliti a i društvo se neko okupilo baš za 10. atmosfera fenomenalna i upade jedan tip, dobarrrrrrrrr sa svih strana, i tu mi uđemo neku zajebanciju pa razmjenimo brojeve, lagani dodiri po rukama ispod stola postadoše ozbiljniji, zahuktalo se pravo a ništa još konkretno. kaže on meni - ajmo kod mene igrati play station.
trebam li spomenuti da se sve na tome i završilo?![]()
-
Mr.Penguin
#859 Re: Vasa najgora date iskustva :P
presusilo 
- -Sogancic-
#860 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ridjobrki wrote:Njenog zvonimira onda komotno smatraj zarukama.malena_djevojcica wrote:Retro_Eskobar wrote:Kad ti djevojka pusti tihomira,ti je blijedo pogleds,a ona kaze:"Mislila sam da smo u ozbiljnoj vezi."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Industrialyzer
#861 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Suzie Q wrote:bila je neka tekma koja se morala dobro zaliti a i društvo se neko okupilo baš za 10. atmosfera fenomenalna i upade jedan tip, dobarrrrrrrrr sa svih strana, i tu mi uđemo neku zajebanciju pa razmjenimo brojeve, lagani dodiri po rukama ispod stola postadoše ozbiljniji, zahuktalo se pravo a ništa još konkretno. kaže on meni - ajmo kod mene igrati play station.
mojne vise oca ti
- slobodni armirach
#862 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nisi jedina, to vecina cura govori, s tobom je sve uredu,..igrac play stationa, je trebao ranije da pravilno ocijeni koju metaforu da koristiSuzie Q wrote: inače mi je pamet uvijek bila kraća od jezika pri susretima od značaja pa sam i svome mužu na drugom sastanku rekla da se ne bih nikad s njim počela zabavljati da se želim udavati...šta sam time htjela reći ne znam ali mi često to spomene, srećom se nije obazirao na moja lupetanja
- Averus
#863 Re: Vasa najgora date iskustva :P
samo bilježim dokle sam čitao 
- sladak_ko_med
#864 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jel bar dzojstik valjaoSuzie Q wrote:bila je neka tekma koja se morala dobro zaliti a i društvo se neko okupilo baš za 10. atmosfera fenomenalna i upade jedan tip, dobarrrrrrrrr sa svih strana, i tu mi uđemo neku zajebanciju pa razmjenimo brojeve, lagani dodiri po rukama ispod stola postadoše ozbiljniji, zahuktalo se pravo a ništa još konkretno. kaže on meni - ajmo kod mene igrati play station.
- MaNeTo
#865 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Industrialyzer wrote:Suzie Q wrote:bila je neka tekma koja se morala dobro zaliti a i društvo se neko okupilo baš za 10. atmosfera fenomenalna i upade jedan tip, dobarrrrrrrrr sa svih strana, i tu mi uđemo neku zajebanciju pa razmjenimo brojeve, lagani dodiri po rukama ispod stola postadoše ozbiljniji, zahuktalo se pravo a ništa još konkretno. kaže on meni - ajmo kod mene igrati play station.
mojne vise oca ti
-
todd_smith
#866 Re: Vasa najgora date iskustva :P
kritichar wrote:Sta mislis kako ga je ona smirila?
ja sam sve cekao da napise na kraju on silazi, ona ga "smiruje" i zato se vise nije vracao
- amarcor
#867 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa reko joj je ako se ne budes ljubila samnom u usta, ubit cu ga, i sta ce morala je...pape wrote:Ama, .... mene je interesiralo samo da ga smiri, ... kako, .... bilo mi je zaista nevazno, ...kritichar wrote:Sta mislis kako ga je ona smirila?
-
Zlatni_djecko
#868 Re: Vasa najgora date iskustva :P
hahah..
4 razred srednje skole, godina tek pocela, ono mi face sad najvece i tak...
i neka mala, ovako naizgled top,2. ili 3. godina, stalno prati ovog jarana iz razreda...
I mi njega napucali, idi zbari dogovori se i tak... i on se cuje snjom preko fb-a i dogovore se..
i sad on prepricava tok razgovora..
Ona: cao
On: cao, sta ima ktb, sta se radi??
Ona: Nista posebno bla bla
....
On: koju vrstu muzike slusas inace??
Ona: Pa ja ti slusam "Kemala i Asima"!
On:
joj ja zaboravio da imam precas, hajd vidimo se drugi put... XD
hahhaha i to be to.. mogli ste misliti zeze na njegov racun sa nase strane, tokom skoro cijele godine.. a i dan danaas nekad..

4 razred srednje skole, godina tek pocela, ono mi face sad najvece i tak...
i neka mala, ovako naizgled top,2. ili 3. godina, stalno prati ovog jarana iz razreda...
I mi njega napucali, idi zbari dogovori se i tak... i on se cuje snjom preko fb-a i dogovore se..
i sad on prepricava tok razgovora..
Ona: cao
On: cao, sta ima ktb, sta se radi??
Ona: Nista posebno bla bla
....
On: koju vrstu muzike slusas inace??
Ona: Pa ja ti slusam "Kemala i Asima"!
On:
hahhaha i to be to.. mogli ste misliti zeze na njegov racun sa nase strane, tokom skoro cijele godine.. a i dan danaas nekad..
- dječak sa šibicama
#869 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sanabe wrote:
Ok, Kemal je Malovcic pretpostavljam, ali ko je Asim?
-
Astrix
#870 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Brkan, Bajric... kako god hoces, sta ti draze

-
zelenashica
#871 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ko da gledam pape nam je detalje prešutiotodd_smith wrote:kritichar wrote:Sta mislis kako ga je ona smirila?![]()
![]()
![]()
ja sam sve cekao da napise na kraju on silazi, ona ga "smiruje" i zato se vise nije vracao![]()
![]()
- FreeSol
#873 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pretpostavljam da si 4. sad zavrsio 

-
sandra01
#874 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma ajde dobro ona ga je smirila kako ga je smirila,nego... kako bolan ti smiri gazdaricu i kcerkupape wrote:Bilo je to davno, kad sam jos bio visok, mlad i lep, ...![]()
Na sportske igre moje firme u Sarajevu, se skupilo mnostvo takmicara iz cijele bivse Juge.
Igre su trajale par dana i sklopila su se mnoga poznanstva, prijateljstva, a Boga mi, i jos neke relacije za sexualne relaksacije.
Bila je tu negdje mojih godina, ... zgodna, manekenski tip, uvijek moderno obucena i, ... da ne grijesim dusu, jako jebozovna. Umetiljam joj se i vidim da nema nista protiv. Malo sam je mazio i pazio tih dana po Sarajevu, pokazivao joj prirodne ljepote sarajevske okoline, a po zavrsetku igara dogovorimo da joj ja svratim kuci u njeno mjesto zivljenja, jer tuda prolazim svake sedmice, zbog obaveza na jednom projektu. Dala mi je adresu i rekla da tu zivi kao podstanarka. Inace je tu dosla odnekud iz Srbije i zaposlila se u jednom lokalnom pogonu nase firme.
Kroz tu vukojebinu sam cesto prolazio, ali nikada nisam imao razloga da se zaustavljam. Krenem ja tako dan ranije na teren u popodnevnim satima stignem do nje. Obraduje mi se, a ja je pozovem na veceru u jedan restoran na toj cesti, udaljen nekih 10 km od njene selendre. Udjemo u restoran, u cosku sjedi nekoliko djilkosa, naravno .... pod gasom i pocinju lagane provokacije na nas racun. Nju poznaju, a ja novi shevac, ... ubilo se za zajebanciju.
Sta cu, ... sutim, ne reagiram, .... pojesce me rmpalije za mezu.Pojedemo nesto na brzaka i razgulimo njenoj kuci.I tako, .... malo gledali TV, ... malo se zabavljali jedno s drugim i zakunjamo.
U neko doba, oko ponoci, .... kucanje na vrata, pa na prozor. Ona proviri kroz zastore i kaze da je to njen bivsi momak i da je pametnije da ne otvaramo. Slozim se sa njom, bolje je ne otvarati, da me ne zgazi, ....![]()
Ali, .... tip ne odustaje. Ona u neko doba skonta da bih ja mogao da se pojavim na prozoru i pitam sta hoce, ... i da eventualno, ako bude potrebe kazem da sam joj rodjak iz Srbije. I, ... u neko doba odlucimo da taj plan B realiziramo.
Ustanem ja, razmaknem store i vidim ogromnog momka, ... ljulja se onako pijan. Pitam ga, sta je stari, sta trebas?
Odjednom coek pobudali, kako i ne bi jadan, ......... jebe mi sve po spisku, ... hoce da razvali resetke na prozorima, .... ma opci kaos napravio. Pale se svjetla na okolnim kucama.
Pitam ja domacicu, ... sta cemo sad. Kaze ona, moram mu otvoriti, a ti hajde na sprat kod gazdarice i sjedi dok ga ja ne smirim. I nema mi druge, ja ti `nako, ... k`o u filmovima pokupim svoju odjecu i u gacama trk na sprat. Gore gazdarica sa kcerkom vec legla i u polumraku mi samo rece, .... sjedi tu dok ga ona ne smiri. Tako je i bilo, ... nakon nekih sat vremena, on je razgulio, a ja sisao dole, ... u mraku mi napravila kafu i negdje sa prvim pijetlovima, sjednem u auto i noga. Nikad mi vise na pamet nije palo da se svaleram po vukojebinama.
- kritichar
#875 Re: Vasa najgora date iskustva :P
One su njega smirilesandra01 wrote:
Ma ajde dobro ona ga je smirila kako ga je smirila,nego... kako bolan ti smiri gazdaricu i kcerku