Marfijev zakon kaže ako nešto može poći naopako, poći će naopakoCSKA wrote:Dajte ljudi kakva Rusija...da se stvarno Rusija umjesa u CG i pravi sranja kao sto je zapad radio po BI i Ukrajini,nema onda od CG nista.
Treba za takvu operaciju imati gomilu ljudi koji su spremni ubiti i poginuti...
Dogadaji u Crnoj Gori
- desni
#851 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
- CSKA
#852 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Hmmm...bilo je puno situacija u CG kada je krv mogla pasti pa nije....onaj sedmi bataljon VJ u CG koji je trebao da zavodi red,pogotovo poslije 1999. godine,pa proglasenje nezavisnosti....
Vjerujem da ima u CG par likova koji bi ratovali za Putina i Rusiju,samo sto sumnjam da bi Putin njima dao i dvije ovce da cuvaju,a ne nesto vece.
Vjerujem da ima u CG par likova koji bi ratovali za Putina i Rusiju,samo sto sumnjam da bi Putin njima dao i dvije ovce da cuvaju,a ne nesto vece.
- Oligarh
#853 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Pa upravo pripadnici 7.bataljona vojne policije VJ su večeras i ovih dana na ulicama Podgorice kao DF. Doduše, ima ih i u reglularnim jedinicima crnogorske vojske manjim dijelom i jedva bi čekali da opet promijene zastavu na uniformi. Malo brojan taj bataljon bio, 910 pripadnika + komandni kadar iz Srbije.CSKA wrote:Hmmm...bilo je puno situacija u CG kada je krv mogla pasti pa nije....onaj sedmi bataljon VJ u CG koji je trebao da zavodi red,pogotovo poslije 1999. godine,pa proglasenje nezavisnosti....
Last edited by Oligarh on 18/10/2015 23:40, edited 1 time in total.
-
valtazar
#855 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Pa čekajte ljudi, zar vi stvarno možete misliti da jedini razlog ovih protesta pokušaj da se spriječi ulazak Crne Gore u NATO?
Znate li kako se živi u CG?
Jel neko od vas skoro prošetao po Herceg Novom, Ulcinju, Cetinju ili nekom opštinom na sjeveru?
Jel ne znate koji stepen korupcije dole vlada ili se pravite ludi?
Jesmo zaboravili koliki je kriminalac Milo ili mu sve oprašta samo zato što je rusofob i srbofob?
Jel neko od vas skoro prošetao po Herceg Novom, Ulcinju, Cetinju ili nekom opštinom na sjeveru?
Jesmo zaboravili koliki je kriminalac Milo ili mu sve oprašta samo zato što je rusofob i srbofob?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#856 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
nes sam malo rqzmisljao
da da..? mogu ja to
saznali smo da je europa kurva
nato je nesto nedefinirano
eu prosirenja nema na vidiku...
ruje se digle u siriji ukrajini...iraku??? libanonu???
turska ni tamo ni ovamo
grcka?
mogli bi se ruje ponovo vratiti na balkan
eto ti nama opet belaja

saznali smo da je europa kurva
nato je nesto nedefinirano
eu prosirenja nema na vidiku...
ruje se digle u siriji ukrajini...iraku??? libanonu???
turska ni tamo ni ovamo
grcka?
mogli bi se ruje ponovo vratiti na balkan
eto ti nama opet belaja
-
VCorp
#857 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Je li ono zastava Republike Sandžak lijevo ?Danguba wrote:
treba li i rijec potrositi na ovu temu.
slika govori sve.
- Maharadza
#858 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
0:09 divi u braće Turaka pustih F16 što se cakle!
-
megaman4
#859 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
ovo podsjeća na antibirokratsku revoluciju iz 1988/89 kada je Beograd pokušao da sruši republička i pokrajinska rukovodstva i da postavi svoje poslušnike. Historija se očigledno ponavlja, ali ovaj put Rusija je uplela prste, kako bi spriječila da Crna Gora uđe u NATO, jer ima svoje investicije na crnogorskom primorju, što bi im bilo ugroženo, naročito sada nakon rata u Ukrajini i ovog belaja u Siriji. Srbija je tu samo slijepi izvršilac njihovih želja. Sve se ponavlja... 
- Drvosjeca iz Dejcica
#860 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Zar je tako loše? Ja sam mislio ne može gore nego što je kod nas.valtazar wrote:Pa čekajte ljudi, zar vi stvarno možete misliti da jedini razlog ovih protesta pokušaj da se spriječi ulazak Crne Gore u NATO?
Btw. Ono jeste zastava Bošnjaka Sandžaka.
Rusija veli...
Rusija je danas izrazila žaljenje zbog najnovijih događaja u Podgorici, ističući povodom jutrošnjeg uklanjanja bine i šatora ispred parlamenta i prekida protesta opozicije u Podgorici, da uključivanje Crne Gore u proces evroatlantskih integracija ne vodi ka njenoj konsolidaciji i prosperitetu.
- ElRe
#861 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Ja kao Bosnjak iz Južnog Sandžaka smatram da je vrijeme da se diktatorski rezim i sluge iz bosnjacke stranke promijene. Onda zajedno sa DFom i drugim opozicionim strankama muftijina Bošnjačka demokratska zajednica dodje na vlast i vraćamo ujedinjeni Sandžak. Bošnjaci u Južnom Sandžaku su potlačeni, pokradeni, ubijani, diskriminirani zadnjih 30 godina, a pogotovu od 2006 godine. Iz Južnog Sandžaka je otišlo oko 7000 Bošnjaka samo za pola godine, što dovoljno govori http://balkans.aljazeera.net/video/al-j ... -crna-gora
Albanci u Tuzima, Malesiji, Ulcinju takodje proziljavaju velika ponizenja i sada je došlo sve na naplatu.
Crna Gora i crnogorci su ionako umjetne tvorevine/potrosna roba koje nikada nisu postojale ranije.
Svakako, put u NATO pod hitno zaustaviti.
Albanci u Tuzima, Malesiji, Ulcinju takodje proziljavaju velika ponizenja i sada je došlo sve na naplatu.
Crna Gora i crnogorci su ionako umjetne tvorevine/potrosna roba koje nikada nisu postojale ranije.
Svakako, put u NATO pod hitno zaustaviti.
Last edited by ElRe on 19/10/2015 08:55, edited 1 time in total.
- GeeTnT
#862 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
ElRe wrote:Ja kao Bosnjak iz Južnog Sandžaka smatram da je vrijeme da se diktatorski rezim i sluge iz bosnjacke stranke promijene. Onda zajedno sa DFom i drugim opozicionim strankama muftijina Bošnjačka demokratska zajednica dodje na vlast i vraćamo ujedinjeni Sandžak.
Pazite da vi iz JS nebudete kolateralna steta.. Crnogorcima zelim sve najbolje i da rijese krizu, iako im nikad necu zaboraviti kolone kamiona i autobusa rezervista i cetnika u BiH.
- ElRe
#863 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
U novije vrijeme najbolje smo saradjivali kad smo kao sagovornika imali iskrene četnike, a najgore prolazili kad su nas "pazile" demokrate. U Sandžaku se to vidi od kada je Vučić na vlasti.GeeTnT wrote:ElRe wrote:Ja kao Bosnjak iz Južnog Sandžaka smatram da je vrijeme da se diktatorski rezim i sluge iz bosnjacke stranke promijene. Onda zajedno sa DFom i drugim opozicionim strankama muftijina Bošnjačka demokratska zajednica dodje na vlast i vraćamo ujedinjeni Sandžak.
Crna Gora i crnogorci su ionako umjetne tvorevine/potrosna roba koje nikada nisu postojale ranije.![]()
Pazite da vi iz JS nebudete kolateralna steta.. Crnogorcima zelim sve najbolje i da rijese krizu, iako im nikad necu zaboraviti kolone kamiona i autobusa rezervista i cetnika u BiH.
- ElRe
#864 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
AMBASADA SAD U PODGORICI UPOZORAVA: Narod ima pravo da protestuje
http://www.kurir.rs/region/crna-gora/sv ... ak-1981647
http://www.kurir.rs/region/crna-gora/sv ... ak-1981647
http://www.kurir.rs/region/crna-gora/sv ... ak-1981647Oglasila se i bivša poslanica u Evropskom parlamentu i bivša šefica delegacije Evropskog parlamenta za jugoistočnu Evropu Doris Pak. Ona je Đukanovića nazvala autokratom koji je sebe postavio iznad zakona.
- U Crnoj Gori zemlji kandidatu za članstvo u EU autokratski premijer je postavio sebe iznad svih zakona, hapseći mirne demonstrante, napisala je Pak na svom Tviter profilu i zatražila reakciju od Evropske unije.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#865 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Bazu za ribolovdesni wrote:Mi ćemo samo dobiti američku bazu u Neumu
- braca
#866 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Srbi, Srbija i cetnici vrse destabilizaciju proeuropske Crne Gore, sa ciljem vracanja CG pod superviziju Srbije, po meni je ovo u nacelu sukob Srba i Crnogoraca, mada ima i jednih i drugih na svim stranama.
- kamen spoticanja
#867 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Ma jasno...gro udarnih snaga protestanata su likovi s majicama "kosovo je srbija"...i propaganda opozicije je klasicna sanu-beogradska...braca wrote:Srbi, Srbija i cetnici vrse destabilizaciju proeuropske Crne Gore, sa ciljem vracanja CG pod superviziju Srbije, po meni je ovo u nacelu sukob Srba i Crnogoraca, mada ima i jednih i drugih na svim stranama.
ali mi bosnjacki element nikako nije jasan...sta oni kontaju podrskom opoziciji pravo je pitanje...
nahebat ce ko kolaterala pravo...i razumiju li ovo bosnjacke glavonje u sarajevu pravo mi misterija...
I to , a i modus operandi vucica i kamarile...beograd igra isto od osmanlija na ovamo
- ElRe
#868 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Dolazak pravih Bošnjaka na vlast u Južnom Sandžaku, koja će u saradnji sa Muftijom Zukorlićem raditi na ujedinjenu Sandžaka. Sada treba iskoristiti vlasti u Srbiji koju podržavaju muftiju kako bi se Sandžak ponovo ujedinio.kamen spoticanja wrote: ali mi bosnjacki element nikako nije jasan...sta oni kontaju podrskom opoziciji pravo je pitanje...
- ultima_palabra
#869 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Cool story bro
- CSKA
#870 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
PINK Srbija podrzao Milu i CG policiju
Toliko o srpsko-ruskom ataku na drzavnost Crne Gore.
Ovo je samo borba jednog rezima i jedne grozne opozicije koja nikada nece doci na vlast.
Toliko o srpsko-ruskom ataku na drzavnost Crne Gore.
Ovo je samo borba jednog rezima i jedne grozne opozicije koja nikada nece doci na vlast.
- Mister Yes
#871 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Gleadam rezultate zadnjeg popisa stanovništva u CG i na prvi pogled kontam nema Srba dovoljno za velike probleme. A onda sam pogledao rezultate za jezik!! Više stanovnika CG govori Srpski nego Crnogorski 
-
radostan dan
#872 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
kako se nekad fino beŠjedilo na ovoj temi... 
- ElRe
#873 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
To je zato sto su Crna Gora i Crnogorci umjetna tvorevina koja nikada nije postojala niti ce ikada postojati. Uvijek su bili dio Srbije i Srbi.Mister Yes wrote:Gleadam rezultate zadnjeg popisa stanovništva u CG i na prvi pogled kontam nema Srba dovoljno za velike probleme. A onda sam pogledao rezultate za jezik!! Više stanovnika CG govori Srpski nego Crnogorski
-
radostan dan
#874 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
kako ide, kolumbo?Mister Yes wrote:Gleadam rezultate zadnjeg popisa stanovništva u CG i na prvi pogled kontam nema Srba dovoljno za velike probleme. A onda sam pogledao rezultate za jezik!! Više stanovnika CG govori Srpski nego Crnogorski
- klaki
#875 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
isto kao bosna, a ?ElRe wrote:To je zato sto su Crna Gora i Crnogorci umjetna tvorevina koja nikada nije postojala niti ce ikada postojati. Uvijek su bili dio Srbije i Srbi.Mister Yes wrote:Gleadam rezultate zadnjeg popisa stanovništva u CG i na prvi pogled kontam nema Srba dovoljno za velike probleme. A onda sam pogledao rezultate za jezik!! Više stanovnika CG govori Srpski nego Crnogorski