Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koshpa wrote:manijak jesi to ti nesto ljubomoran sto deremo cetnike na njihovom terenu
Ne nego mi ovi "moji" idu na zivce sa satro "zagazite ih, nek ih derete" i slicno pa ja ih samo podsjecam sta je prije nekoliko godina bilo kad smo se mi sa "cetnickim" Leotarom ganjali i sa "ustaskim" Sirokim igrali...
Evo sad se uključih tek na temu.....
Šta je to bilo toliko odvratno da se toliko prepričava????
Mrsko mi tražiti odpočetka da pročitam pa nek mi ko rekne šta se desilo u city of Lukavica?
Iskreno, volio bih da su zvrkovi izgubili jer su nam oni kao neki konkurenti za vrh Slavija me apsolutno ne zanima, oni će sa ili bez 3 boda tavoriti u sredini tabele dok se jednog lijepog dana ne ugase...
ultima_palabra wrote:Iskreno, volio bih da su zvrkovi izgubili jer su nam oni kao neki konkurenti za vrh Slavija me apsolutno ne zanima, oni će sa ili bez 3 boda tavoriti u sredini tabele dok se jednog lijepog dana ne ugase...
Evo BHFmanijaK vidis kako se moze i lijepo negodovati protiv pitara
north wrote:Imamo novog kompleksaša koji prosipa pitare da je to neviđeno pustite ga ljudi, opleti sokole nastavi sa provaljivanjem
Ako sam sta slago ispravi me, meni ovdje serete lafo objektivni pitari a kad spomenem da je kosevom odjekivalo Leotar Leotar i kad smo cetnicima(tadasnji igraci Leotara su vecinom iz crvene zvezde bili posudjeni, provjerite i sami!) morali predati titulu nista to jel, a znate vamo prosipati pricu "kompleksasi" ovo ono, daj ba manite se suplje, kad znam da vas 90% nama zeli gore nego Slaviji ili Borcu, surova realnost pa sad negodujte kol'ko hocete...
north wrote:Imamo novog kompleksaša koji prosipa pitare da je to neviđeno pustite ga ljudi, opleti sokole nastavi sa provaljivanjem
Ako sam sta slago ispravi me, meni ovdje serete lafo objektivni pitari a kad spomenem da je kosevom odjekivalo Leotar Leotar i kad smo cetnicima(tadasnji igraci Leotara su vecinom iz crvene zvezde bili posudjeni, provjerite i sami!) morali predati titulu nista to jel, a znate vamo prosipati pricu "kompleksasi" ovo ono, daj ba manite se suplje, kad znam da vas 90% nama zeli gore nego Slaviji ili Borcu, surova realnost pa sad negodujte kol'ko hocete...
Otiđi na temu svog kluba kad ste igrali sa Lišticom u kupu i zabili gol i prošli, pa malo pročitaj neke stvari......ali ne kontaš ti to, uživaj u nerviranju zbog slabe igre Sarajeva danas....
zar ne bi bilo bolje velezu da su izgubili na kosevu, a pobjedili kozaru
da su izgubili od nas, grizli bi sad i uzeli kozaru.
ovako zajebali i sebe i nas
BHF_Manijak wrote:
A vi ste mi kao sirokih pogleda, daj ba...I kao moderator ne bi trebao da vrijedjas, ako ne znas diskutovati ne znam zasto se ukljucujes u diskusiju...
ovdje sam kao i ti obican forumas...i manje mrznje bolje je za raspolozenje
BHF_Manijak wrote:
A vi ste mi kao sirokih pogleda, daj ba...I kao moderator ne bi trebao da vrijedjas, ako ne znas diskutovati ne znam zasto se ukljucujes u diskusiju...
Onda to znači da možeš biti i banovan zbog ovakvog komentara?
BHF_Manijak wrote:
Takodjer...Kako vi nama, tako i mi vama Moje raspolozenje ce da bude na nivou od pola 9 ako Bog da.
Bukvalno je tako jer nashi nisu odgovarali na one provokacije kako su to oni ocekivali, nego nastavili dostojanstveno da navijaju za svoj tim i time citavoj drzavi pokazali kako stvari stoje.
A na terenu je bilo samo pitanje koliko cemo golova dati, ovi jednostavno danas nisu mogli potrcati kako treba, sad dal je do sunca i nisu spremni ili neceg drugog veze nemam, al jednostavno likovi su smijeshni danas bili
Da je savez kako treba ovima bi se zabranilo min jedno 5 tekmi bez gledalaca i dobra kazna od neki 10-15 milja. Ebote ljudi u toku 100min dva puta uzvikivali slavija, slavija...sve ostalo se svodilo na neke stvari kojima nikako na tribini nije mjesto. I nek mi jos samo neko kaze da u rs-u ima lafo navijaca koji navijaju za lokalne klubove
Ovi nisu svjesni da su ovakvim pjesmama više naštetili sebi nego nama. I igrači i navijači su dali adekvatan odgovor. Kako je lijepo bilo čuti: Vučina Srbine, Horde su uz tebe