Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Sasvim_Obican
#851 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ja mislim da nam odgovora i tri boda tj. ne eliminira se jer bismo mi onda imali 13 bodova + utakmica protiv Luksemburga i Francuske, dok bi Bjelorusi imali 15 bodova i gostovanje u Rumuniji. Ako bi to izgubili onda bismo mi imali 16 bodova i bili ispred njiih. Čak ako bi igrali i neriješeno, opet smo u prednosti.
No, da se mi riješimo svih proračuna - hajmo im uzeti četvrticu i osigurati baraž dva kola prije kraja.
P.S. sa tri pobjede u naredne tri utakmice i dva remija Francuske u Rumuniji i Albaniji, sa Francuzima bismo razigravali za prvo mjesto u grupi.
No, da se mi riješimo svih proračuna - hajmo im uzeti četvrticu i osigurati baraž dva kola prije kraja.
P.S. sa tri pobjede u naredne tri utakmice i dva remija Francuske u Rumuniji i Albaniji, sa Francuzima bismo razigravali za prvo mjesto u grupi.
- Obuca9
#852 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Mujdža povrijeđen, ne igra prvu utakmicu. 
- Sasvim_Obican
#853 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ne može bez povreda, pa tako ti je...hz__semir wrote:Mujdža povrijeđen, ne igra prvu utakmicu.
Evo čitam da je sudija u Minsku, Viktor Kassai. Mađar koji je, po mim mišljenju, vrlo korektan !
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#854 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
hz__semir wrote:Mujdža povrijeđen, ne igra prvu utakmicu.
od toliko slabašnih veznjaka povrijedi nam se neko iz odbrane... Mravac nam je suđen
- limeni
#855 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Belarus- BiH 0-2
BiH- Belarus 2-1
BiH- Belarus 2-1
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#856 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
realno, mislim da bi sudije prije šiljile nama, nego njima. i zbog naših individualaca i zbog političkih razloga...Sasvim_Obican wrote:Ne može bez povreda, pa tako ti je...hz__semir wrote:Mujdža povrijeđen, ne igra prvu utakmicu.Hmm.. Imamo li zamjenu za tu poziciju ?!
Evo čitam da je sudija u Minsku, Viktor Kassai. Mađar koji je, po mim mišljenju, vrlo korektan !
- kokuz_sa
#857 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
kad pocinje prodaja karata za
BiH - Bjelorusija
BiH - Bjelorusija
- nosara
#858 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Treba dobit obje, ili smo donji... Ma, donji smo svakako, nema tog pobjednickog mentaliteta... 
-
Stari
#859 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Chmoljo wrote:realno, mislim da bi sudije prije šiljile nama, nego njima. i zbog naših individualaca i zbog političkih razloga...Sasvim_Obican wrote:Ne može bez povreda, pa tako ti je...hz__semir wrote:Mujdža povrijeđen, ne igra prvu utakmicu.Hmm.. Imamo li zamjenu za tu poziciju ?!
Ako je dotle doslo da nam ga suci trebaju nasiljiti....i podmazati ... onda ce utakmica biti frka za (po)gledati .... apaurine ne uzimam ...da skoknem u petak po pivu (ili konjacic)? ....
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#860 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
pa da si gledo utakmicu sa grcima znao biOzil wrote:SS.ba:
Selektor Safet Sušić formirao je dvije ekipe, a prema tome bi se moglo zaključiti da će na stadion u Minsku, u petak, od prve minute istrčati: Begović - Papac, Pandža, Spahić, Lulić - Medunjanin, Zahirović, Rahimić, Pjanić, Salihović - Džeko.
Svaka cast zahirovicu ali kako je moguce da nakon jedne prijateljske tekme zaradi povjerenje selektora u jednoj ovako vaznoj utakmici?
- Obuca9
#861 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Dobar sastav, ako ovo bude prvi tim u Minsku, moglo bi to na dobro izaćiOzil wrote:SS.ba:
Selektor Safet Sušić formirao je dvije ekipe, a prema tome bi se moglo zaključiti da će na stadion u Minsku, u petak, od prve minute istrčati: Begović - Papac, Pandža, Spahić, Lulić - Medunjanin, Zahirović, Rahimić, Pjanić, Salihović - Džeko.
Svaka cast zahirovicu ali kako je moguce da nakon jedne prijateljske tekme zaradi povjerenje selektora u jednoj ovako vaznoj utakmici?
-
Juka071
#863 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
I meni je ovo dobar tim i ja sam ovako nešto i predviđao,stim da je sad Papac na lijevom boku (ja ga planirao stopera sa Spahom),Lulić će umjesto Mujdže na desni bok (ja ga planirao na lijevi bok) i upada pandža (bolja opcija nego Mravac). Znači igramo sa dva zadnja vezna stim što će Zahirović više biti okrenut ka naprijed i imat ćemo zgusnut vezni red što je dobro jer će uvijek neko od naših veznih biti polu-špic i pomagat Džeki (Sejo,Mire,Hare). Takođe se vidi da će protok lopte biti brži na sredini i to me raduje. Također ovom postavkom u odbrani ćemo imati i skok igru jer su svi prilično visoki (Papac, Rahimić,Pandža, Spaha) i uz Begovića će imati sigurnost.
Otimista sam i mislim da ćemo dobit tekmu!!!!!
Otimista sam i mislim da ćemo dobit tekmu!!!!!
- diason
#864 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

ne može bolje ,a možda i može
- BHF_Manijak
#865 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Jel ko bio na treningu(Semire?), sta je to Begovic skino Misketu pa je raja odmah svrsila?!
A sastav ovaj ako izvede, respekt i po milion puta respekt, to je to otprilike sto svi zelimo, jos da je Mujdza spreman pa da umjesto Rahimica on igra(mislim ne na njegovoj poziciji vec u sastavu), pa da Mujdza igra beka ko co'ek a Lulica gore da gurnemo, dok zadnjeg veznog da igraju Medo i Zahirovic, to bi bilo strasno!
A sastav ovaj ako izvede, respekt i po milion puta respekt, to je to otprilike sto svi zelimo, jos da je Mujdza spreman pa da umjesto Rahimica on igra(mislim ne na njegovoj poziciji vec u sastavu), pa da Mujdza igra beka ko co'ek a Lulica gore da gurnemo, dok zadnjeg veznog da igraju Medo i Zahirovic, to bi bilo strasno!
- Ajatolah_
#866 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
@diason
Zar Lulić ne bi trebao na lijevu stranu? Ali možda je i bolje ovako, šteta bi bila da se Salihović i Lulić guše.
U ovom tvom sastavu, ja bih Lulića na poziciju desnog krila (gdje je na slici Medunjanin), na desni bek (gdje je na slici Lulić) Mujdžu.
Zar Lulić ne bi trebao na lijevu stranu? Ali možda je i bolje ovako, šteta bi bila da se Salihović i Lulić guše.
U ovom tvom sastavu, ja bih Lulića na poziciju desnog krila (gdje je na slici Medunjanin), na desni bek (gdje je na slici Lulić) Mujdžu.
-
klixober
#867 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ne sviđa mi se - previše statičan vezni red, nema nijednog probijača, odnosno jedini takav igrač je na desnom beku. Ono što bih ja možda promijenio - izbacio bih Rahimića ili Zahirovića, a povukao Salihovića na mjesto jednog od njih, stavio bih Lulića na sadašnje mjesto Salihovića u ovoj formaciji, a na mjesto desnog beka bih stavio nekog drugog (Bešić, Mravac...).diason wrote:
ne može bolje ,a možda i može![]()
komeba stručnjak
edit: mislim da bi i Zahirović mogao odigrati desnog beka.
- diason
#868 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
http://sportsport.ba/bh_fudbal/begovic- ... padu/63514
odavde formacija izvučena ,ima i slika s treninga
odavde formacija izvučena ,ima i slika s treninga
- Murat Sabanovic
#869 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
susicev sastav u bjelorusiji (iz prve ruke
)
.............hasagic..............
panda....spahic...mravac....papac
......rahimic.....mednjanin......
pjanic......misimovic......salihovic
...............dzej.............
- diason
#870 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Umjesto Medunjanina Ibričić,i Salihovića Štilić i tri boda su našaMurat Sabanovic wrote:susicev sastav u bjelorusiji (iz prve ruke)
- Ajatolah_
#871 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
šta je sad to?Murat Sabanovic wrote:susicev sastav u bjelorusiji (iz prve ruke)
- karanana
#872 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
karina.Murat Sabanovic wrote:susicev sastav u bjelorusiji (iz prve ruke)
znaci izostavio je avdukica.
- Murat Sabanovic
#873 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
ibro bi zaigro da nije zasro ,ono sa hajdukom...diason wrote:Umjesto Medunjanina Ibričić,i Salihovića Štilić i tri boda su našaMurat Sabanovic wrote:susicev sastav u bjelorusiji (iz prve ruke)
- BHF_Manijak
#874 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
A gdje ti je Besic?!

- Murat Sabanovic
#875 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
zivi bili pa vidjeli...