Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
seln wrote:
Ma to su puterske...
ja sam u to vrijeme vec bio pola djuturuma.
Sjeca li se neko prikazivanja piratskih VHS filmova?
ja sam gledala jednom film na Stelektu, ali tad sam isla jos u osnovnu skolu
imala naprednu drugaricu, ona me odvela
Imali su dobar marketing.
napisu npr. da se prikazuje "Top gun 2"... odes, platis, pa tek onda vidis da je to ona glupost "Iron Eagle".
Ili, npr. reklamiraju "Karate Kid 2", a prikazu "Karate Tiger".
Ko zna, mozda smo se nekad i vidjeli u Stelektu... ja sam bio onaj zgodni.
seln wrote:
Imali su dobar marketing.
napisu npr. da se prikazuje "Top gun 2"... odes, platis, pa tek onda vidis da je to ona glupost "Iron Eagle".
Ili, npr. reklamiraju "Karate Kid 2", a prikazu "Karate Tiger".
Ko zna, mozda smo se nekad i vidjeli u Stelektu... ja sam bio onaj zgodni.
e onda te znam
ja sam onih godina prije rata izlazila tamo 91-92, mislim
nesto se ne mogu sjetiti jel u ratu radilo, ali koliko se sjecam tad smo samo u park isli
davno bilo
Stelekt radio u ratu, ooo itekako radio al samo '93... fakultet bio prioritet pa je bilo struje... moje prve svirke, prvi džoint, prvo duvanje nitro razređivača, prvi artan... nije da sam nešto ponosan na to sve al jebiga faza odrastanja.
al kolko se sjećam posle rata nije bilo na stelektu tih zajebancija tipa klabing, svirke , puštanje muzike...gore ove slike što su valjda iz '99, može li neko reć koja je bila tada namjena stelekta?
LongDong wrote:Stelekt radio u ratu, ooo itekako radio al samo '93... fakultet bio prioritet pa je bilo struje... moje prve svirke, prvi džoint, prvo duvanje nitro razređivača, prvi artan... nije da sam nešto ponosan na to sve al jebiga faza odrastanja.
al kolko se sjećam posle rata nije bilo na stelektu tih zajebancija tipa klabing, svirke , puštanje muzike...gore ove slike što su valjda iz '99, može li neko reć koja je bila tada namjena stelekta?
internet klub, napravljen mozda 96-97
radili apsolventi elektrotehnike na pocetku
LongDong wrote:Stelekt radio u ratu, ooo itekako radio al samo '93... fakultet bio prioritet pa je bilo struje... moje prve svirke, prvi džoint, prvo duvanje nitro razređivača, prvi artan... nije da sam nešto ponosan na to sve al jebiga faza odrastanja.
Sintelan nista?
pa bilo rato nestašica svega pa se morale tražit alternative, mada kad skontam otkud tad taj razređivač, gdje se to pravilo i kako je dolazilo u vrijeme sveopšte blokade blage veze nemam il su bile kakve žestoke prijeratne zalihe...
a bio je i HAK benzin što je pravila namjenska industrija... šta je on tek radio našim sićušnim mozgovima
Sintelan nista?
pa bilo rato nestašica svega pa se morale tražit alternative, mada kad skontam otkud tad taj razređivač, gdje se to pravilo i kako je dolazilo u vrijeme sveopšte blokade blage veze nemam il su bile kakve žestoke prijeratne zalihe...
a bio je i HAK benzin što je pravila namjenska industrija... šta je on tek radio našim sićušnim mozgovima
Jarane...nitro razrijedivac
Ja cistila neku farbu s njim jednom sa tapecirunga i imala glavobolju dva dana