Reus je inace iz Dormunda. Cak je igrao u nekim mladim. Da ovi nisu prepoznali kvalitet je cudno.fosil wrote:Vazno je da je on Reusa namamio u BVB. Jebo ga Bayern u materi.
Borussia Dortmund
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ja71
#851 Re: Borussia Dortmund
- Dugi nožni nokti
#852 Re: Borussia Dortmund
Da li to znači da će Reus i Götze prekinuti?
Šalu na stranu, ovo je nešto što nisam želio pročitati. Ali, nisam iznenađen. Bayern je ovako napravio dvostruku štetu JEDINOM suparniku u Bundesligi. Što se tiče BvB-a, teško da će uspjeti nadomjestiti Götzeov odlazak. Mada, treba biti iskren i reći kako je Mario bio skoro pa nebitan faktor u prvoj "salatarskoj" sezoni. Tada su Kagawa, Barrios, pa i toliko osporavani Greusskreutz uz još jednog "izdajnika" (Sahin) bili dovoljni.
Za nadati se da će Isco zamijeniti Götzea, mada su šanse za to male. Potpisao je novi ugovor uz prejebenu visinu obeštećenja, a teško je očekivati da Watzke izdvoji 30-ak miliona za jednog igrača.
Uli Hoeness je ovo majstorski odradio. Niko ne govori o utaji poreza, već o dovođenju Götzea. Nema šta, majstor manipulacije.
Za kraj, nadam se da će Dortmund sutra pobijediti Reala upravo zbog ovog šamara od strane Marija.
Šalu na stranu, ovo je nešto što nisam želio pročitati. Ali, nisam iznenađen. Bayern je ovako napravio dvostruku štetu JEDINOM suparniku u Bundesligi. Što se tiče BvB-a, teško da će uspjeti nadomjestiti Götzeov odlazak. Mada, treba biti iskren i reći kako je Mario bio skoro pa nebitan faktor u prvoj "salatarskoj" sezoni. Tada su Kagawa, Barrios, pa i toliko osporavani Greusskreutz uz još jednog "izdajnika" (Sahin) bili dovoljni.
Za nadati se da će Isco zamijeniti Götzea, mada su šanse za to male. Potpisao je novi ugovor uz prejebenu visinu obeštećenja, a teško je očekivati da Watzke izdvoji 30-ak miliona za jednog igrača.
Uli Hoeness je ovo majstorski odradio. Niko ne govori o utaji poreza, već o dovođenju Götzea. Nema šta, majstor manipulacije.
Za kraj, nadam se da će Dortmund sutra pobijediti Reala upravo zbog ovog šamara od strane Marija.
- burgundy
#853 Re: Borussia Dortmund
Steta za Borusiju,ali ni para nije losa.
-
miki.ba
#854 Re: Borussia Dortmund
100% si u pravu, ja bi ga sad do kraja sezone držao na klupi sve da je jebeni Messi.BHF_Manijak wrote:Ma moze Klop pozivati navijace koliko hoce da ga podrze kada ga njegovi saigraci nece podrzati! Pa zamislite kako sad na njega gledaju u svlacionici, koa najveceg izdajnika i pizdu! Svi su tu, zele da naprave nesto, a on im okrece ledja. Taman da ga i podrzi stadion, mislim da ga u timu bas i nece!
- Gandalf
#855 Re: Borussia Dortmund
mislim da će ga domaći navijači pošteno nagraditi za ovaj ultrašupački potez - malom papku želim sve najgore u nastavku njegove popašne karijere - s druge strane za 37 miliona mogu dovesti recimo Schurlea i Sama iz Leverkusena, njih dvojica bi i te kako nadomjestila odlazak malog smrada
Last edited by Gandalf on 23/04/2013 17:08, edited 1 time in total.
-
Timotije
#856 Re: Borussia Dortmund
Imaju "tajming", za objavu ovako vazne vijesti, samo takav
. Idiotizam prve vrste, ako su vec znali da je otisao dan poslije Malage, objavi to odmah da izbgjegnes negativan naboj za utakmicu generacije.... Tenzije bi se malo slegle, i kod igraca i kod navijaca, ali dan pred utakmicu???
Idiotizam prve vrste. Ne bi me cudilo da mu cijeli stadion sutra zvizdi na svaki dodir s loptom, nema sanse da ovo ne poremeti mir u svlacionici...... Murinjo se samo lopovski smjeska i ceka da se sami ubiju, kao sto ce se na kraju pokazati, da hoce...
Idiotizam prve vrste. Ne bi me cudilo da mu cijeli stadion sutra zvizdi na svaki dodir s loptom, nema sanse da ovo ne poremeti mir u svlacionici...... Murinjo se samo lopovski smjeska i ceka da se sami ubiju, kao sto ce se na kraju pokazati, da hoce...
- El_Duderino
#857 Re: Borussia Dortmund
Sve ide na smradov (mourinhov) mlin. Opet ce slucajno osvojit LP.
- Gandalf
#858 Re: Borussia Dortmund
zaslužili su da izgube 5 : 0 zbog vlastite naivnosti, dopustili su da ih mali balonja uništi u finišu LP, mogu samo zamisliti grozne atmosfere u svlačionici i bijesa na tribinama, Real će ih zgazit'- Bayernu želim finansijsku aferu kaoja će ih uništiti pogane bogataščine
- veella
#859 Re: Borussia Dortmund
Gandalf wrote:zaslužili su da izgube 5 : 0 zbog vlastite naivnosti, dopustili su da ih mali balonja uništi u finišu LP, mogu samo zamisliti grozne atmosfere u svlačionici i bijesa na tribinama, Real će ih zgazit'- Bayernu želim finansijsku aferu kaoja će ih uništiti pogane bogataščine
- veella
#860 Re: Borussia Dortmund
Nikako da shvatim da pred ovako vaznu tekmu tema Götze....
Pa jesu li oni normalni ba....
- DonVito
#861 Re: Borussia Dortmund
Hoceli Gece sutra igrati ako hoce Klop ce tako sam sebi u usta..
- AmiĐa_Idriz
#862 Re: Borussia Dortmund
vala baš...veella wrote:Nikako da shvatim da pred ovako vaznu tekmu tema Götze....
- DonVito
#863 Re: Borussia Dortmund
Da Murinjo je krivMurinjo se samo lopovski smjeska i ceka da se sami ubiju, kao sto ce se na kraju pokazati, da hoce...
- AmiĐa_Idriz
#864 Re: Borussia Dortmund

već mu yebu sve u dortmundu
- Partijaner
#865 Re: Borussia Dortmund
Trasu ce mu biti Dzehennem ako bude zaigrao. 
- AmiĐa_Idriz
#866 Re: Borussia Dortmund
i tokom zagrijavanja..Partijaner wrote:Trasu ce mu biti Dzehennem ako bude zaigrao.
- DonVito
#867 Re: Borussia Dortmund
Kako je kvalitetna marka dobro i goriAmiĐa_Idriz wrote:
već mu yebu sve u dortmundu![]()
- ledeni_caj
#868 Re: Borussia Dortmund
Moras biti posebna vrsta kretena pa zapaliti dres i grb svog kluba.
-
5 0 5
#869 Re: Borussia Dortmund
jel ovaj boljiledeni_caj wrote:Moras biti posebna vrsta kretena pa zapaliti dres i grb svog kluba.

- MOSALJOZE
#870 Re: Borussia Dortmund
Vella i co. mi smo svoje odradili sada je na vas red.
Sretno sutra.
Sretno sutra.
- Partijaner
#871 Re: Borussia Dortmund
Veella nek vam je hairli veceras i nek ga Goetze metne bila bi sminka.

Ako bude igrao naravno i da zaboravio sam ne gine ti Kaiser na avatar.
- MOSALJOZE
#872 Re: Borussia Dortmund
Večeras navijam za BVB.A što se tiče opklade da pitam kolko drzi na aFataru sličicu??Partijaner wrote:Veella nek vam je hairli veceras i nek ga Goetze metne bila bi sminka.![]()
-
Mustang1
#873 Re: Borussia Dortmund
Da nije ovo oko Gotze.a sad izbilo bio bih ubijedjen da ce ih BvB razmontirati .. Ovako Bog sami sta ce biti .. Sve je moguce 
- Partijaner
#874 Re: Borussia Dortmund
Datum te jbo, ne znam koliko sam ugovorio.MOSALJOZE wrote:Večeras navijam za BVB.A što se tiče opklade da pitam kolko drzi na aFataru sličicu??Partijaner wrote:Veella nek vam je hairli veceras i nek ga Goetze metne bila bi sminka.![]()
Trebam naci post koliko sam mu rekao, mozda do naredne sezone.
- MOSALJOZE
#875 Re: Borussia Dortmund
Znam da je nešto puno bilo.Čini mi se da se radi o mjesecima.Partijaner wrote:Datum te jbo, ne znam koliko sam ugovorio.MOSALJOZE wrote:Večeras navijam za BVB.A što se tiče opklade da pitam kolko drzi na aFataru sličicu??Partijaner wrote:Veella nek vam je hairli veceras i nek ga Goetze metne bila bi sminka.![]()
Ako bude igrao naravno i da zaboravio sam ne gine ti Kaiser na avatar.![]()
![]()
Trebam naci post koliko sam mu rekao, mozda do naredne sezone.![]()
![]()
![]()