Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kurty wrote:k'o da je juce bilo... ekipa sa-x foruma na wembliju... finale FA cupa 69'... oderali smo lajcester samo tako
na slici: ja, lerdi, splinter, tribiani, rastiman, bio je i jedan iz Travnika, i jos par nasih momaka...
tagujte se ostali koji se prepoznate
Jao, sjecam se ovoga. Ko da sad gledam... pope' se Sibicar na sipku i sve je bilo dobro do 70'. Onda samo cujem "Diizi ruke... Alo, dizi ruke ti gore, mojne da ti ih ja dizem". I zaleti se, iskrivi nekom liku vilicu - nije skonto, valjda, da je fotograf... U povratku belaj s ACABovcima...
kurty wrote:k'o da je juce bilo... ekipa sa-x foruma na wembliju... finale FA cupa 69'... oderali smo lajcester samo tako
na slici: ja, lerdi, splinter, tribiani, rastiman, bio je i jedan iz Travnika, i jos par nasih momaka...
Jao, sjecam se ovoga. Ko da sad gledam... pope' se Sibicar na sipku i sve je bilo dobro do 70'. Onda samo cujem "Diizi ruke... Alo, dizi ruke ti gore, mojne da ti ih ja dizem". I zaleti se, iskrivi nekom liku vilicu - nije skonto, valjda, da je fotograf... U povratku belaj s ACABovcima...
Nemojte ovdje svašta pisati,jer ovo čitaju i ACAB-i.
to su bila vremena...
al nije se imalo para za avion...auta slabo ko imo od nas. Fićo prne do granice... i onda trazi kakav autobus... Znam da je dosta raje i na konjima išlo... a vidi ovih Unitedovaca...najdalje što odu je u granap po pivu da mogu malo potegnut kad gledaju na tv-u
zlo87 wrote:A šta ako Edin Džeko pređe za jedno 3-4 godine u Manchester United ? Za koga onda navijati ? Ostati navijač Cityja ili preći navijati za United
Molim samo ozbiljne odgovore
City zauvijek. Nema tu neke filozofije...
How yes no - što bi rekao Izet Fazlinović uglavnom svi će te preći navijati za United, Real, zavisi gdje će Dijamant poslije Cityja otići
Malo je poznato da je i pokojni Maršal bio veliki štovalac "građana", smatra se da je uz njegove savjete MCFC došao do poslednje titule.
Ovdje možemo vidjeti neke fotografije iz tog vremena:
Intervju o stanju u ekipi, planovima pojačanjima:
Uniforma u boji ekipe:
Gostujuća uniforma:
Nije slučajno što svi naši narodi i narodnosti njeguju bratstvo i jedinstvo kroz ljubav prema MCFC. To je jedini ispravan put.
Udruzenje zeli sretan put svima koji su krenuli na dalek put...
Elem, do danasnjeg dana smo prodali 1 896 658 clanskih kartica... Znaci napredujemo...
Na put je krenulo 650 autobusa sa nesto vise od 34 000 navijaca... Dakle prvobitni plan da se juzna i pola zapadne tribine rezervise za nas je propala, pa je udruzenje izganjalo juznu, zapadnu i sjevernu tribinu stadiona...
Svi su dobili ulaznice, slovenci su nam izasli u susret i vinjete nam nece naplatiti, svabe su nam organizovale besplatno prenociste sa hranom (ovom prilikom veliko hvala nasoj drugarici sa tribine Angeli Merkel, inace vatrenoj navijacici naseg kluba)... U blizini stadiona klempavi princ nam je obezbjedio parking za autobuse, vodu, pive i hranu...
Oragnizator utakmice nam je omogucio da unesemo pirotehniku, bubjeve, zastave na kopljima... Jedino na stadionu sto su nam zabranili su kospice (nije nam objasnjeno zasto)...
Toliko od udruzenja i pozdrav od navijaca koji se trenutno nalaze na granicnom prelazu Izacic...
Sta je bilo sa cevapima, neko mi rece da je onaj kepec Sarkozy pravio belaj i oduzeo cijeli kontigent cevapa negdje kod Pariza, kasnije nam je iz pouzdanih obavjestajnih izvora receno da je oko Versajske palace doslo do nestasice luka i jogurta!