The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Skream
-
DON_eARL
#852 Re: The Walking Dead - serija
Solidna i ova epizoda. Par novih "sočnih" informacija o Guverneru izađe na vidjelo. Rik puko skroz, urazumi ga fontel. Baš me zanima šta će u idućoj epizodi biti vezano za taj poziv. Režiser je baš bio brutalan prema Lori u ovoj epizodi. Andrea tek skontala koliko se zahebala, a iz preview-a iduće epizode, biće zanimljivih okršaja baš.
-
Eborg
#853 Re: The Walking Dead - serija
Meni je ova zadnja epizoda malo poglupa ali eto...
- karanana
#854 Re: The Walking Dead - serija
jel se meni cini ili je rik malo ofalio? istopi se covjek trceci i ganjajuci se s ovim setacima.
-
nino90
#856 Re: The Walking Dead - serija
bojim se da je rik preuzeo lorinu ulogu, osobe koja glupostiadi i nervira xd makar u ovoj zAdnjoj epizodi
- KPNCTNJAH
#857 Re: The Walking Dead - serija
Samo da Rick ne ubije ovu bebu, ocigledno je da je ne podnosi 
- wickerman
#858 Re: The Walking Dead - serija
Koga je ono na kraju Rick ubiož?
Ja sam kontao Lori ali niti je licilo na nju,a ni niti joj stomak bio rasjecen da bi je po tome prepoznao.
Ja sam kontao Lori ali niti je licilo na nju,a ni niti joj stomak bio rasjecen da bi je po tome prepoznao.
-
SaPnA
#859 Re: The Walking Dead - serija
ma nekog random walkera koji je pojeo lori
-
Eborg
#860 Re: The Walking Dead - serija
Ma nema teorije da ju je čitavu sa kostima i to pojeo.
Možda je pojeo placentu ili tako nešto.
Ja još uvijek čekam na leševe (koliko god ovo morbidno zvučalo
) T-Doga, Lori i Carol, ne znam šta su zakopali u ona tri iskopana groba jer je jedini T-Dog viđen da je "pao u borbi" ali nešto ne znam da su se vratili po njegov leš (a vjerovatno je i on prohodao jer su ga grickali). Imam neki osjećaj da je Carol još uvijek živa negdje u zatvoru a Lori, ko zna, možda se vrati kao zombi kao i T-Dog.
Ja još uvijek čekam na leševe (koliko god ovo morbidno zvučalo
-
nino90
#861 Re: The Walking Dead - serija
mocan onaj sto je pojeo Lori.
Najeo se stomak mu se napuho i sjeo malo da mu se slegne xd
Najeo se stomak mu se napuho i sjeo malo da mu se slegne xd
- Locker
#862 Re: The Walking Dead - serija
Puko Rick ko balon 
Samo, nekako su mi loše ove zadnje dvije epizode... Nadam se da ce se Rik i kompanija smjestit u zatvor kako treba i da ce zavrsit "uvodni dio" o guverneru i njegovim. Fakat ove zadnje epizode dosadne u odnosu na ostali. Jedva cekam da se ponosaju Rik i guverner
Samo, nekako su mi loše ove zadnje dvije epizode... Nadam se da ce se Rik i kompanija smjestit u zatvor kako treba i da ce zavrsit "uvodni dio" o guverneru i njegovim. Fakat ove zadnje epizode dosadne u odnosu na ostali. Jedva cekam da se ponosaju Rik i guverner
- DanteX
#863 Re: The Walking Dead - serija
Da čujem teorije o telefonskom pozivu. Ne mogu 7 dana, teorije me nekako smiruju 
-
pashaoko
#864 Re: The Walking Dead - serija
Citajte strip i sve ce vam se samo kazati
a za telefon 
-
Eborg
#865 Re: The Walking Dead - serija
Samo mojne spoilera iz stripa. Sve ostalo moRe. 
-
nino90
#866 Re: The Walking Dead - serija
mozda guverner zove 
-
Eborg
#867 Re: The Walking Dead - serija
Ja još uvijek mislim da ima dosta iznenađenja u samom zatvoru, trebaju oni to pomno istražiti. 
-
Harry Tuttle
#868 Re: The Walking Dead - serija
ima samo jednaDanteX wrote:Da čujem teorije o telefonskom pozivu. Ne mogu 7 dana, teorije me nekako smiruju
-
Harry Tuttle
#869 Re: The Walking Dead - serija
a pa sta onda pitate?Eborg wrote:Samo mojne spoilera iz stripa. Sve ostalo moRe.
zadnja je super: hem telefon, hem zombi cage. hocel' andrea i michone mozda zavrsiti u njemu
btw. slucajno nadjoh na netu, ovako je "nastradala" lori sa bebom u romanu

-
shin
#870 Re: The Walking Dead - serija
I polu spoilanje je spoilanje.
Znamo da ima strip i sve u njemu
Znamo da ima strip i sve u njemu
- Tijana_NS
#871 Re: The Walking Dead - serija
I Lori i Carol su zive. Nema teorije da je mali pucao majci u glavu, tu scenu nismo videli, samo smo culi pucanj. Carol je vezbala na onim setacima kako da izvede carski rez. Da je Carol mrtva, Ti Dogova zrtva bi bila sasvim uzaludna.Eborg wrote:Ma nema teorije da ju je čitavu sa kostima i to pojeo.Možda je pojeo placentu ili tako nešto.
Ja još uvijek čekam na leševe (koliko god ovo morbidno zvučalo) T-Doga, Lori i Carol, ne znam šta su zakopali u ona tri iskopana groba jer je jedini T-Dog viđen da je "pao u borbi" ali nešto ne znam da su se vratili po njegov leš (a vjerovatno je i on prohodao jer su ga grickali). Imam neki osjećaj da je Carol još uvijek živa negdje u zatvoru a Lori, ko zna, možda se vrati kao zombi kao i T-Dog.
Garantovano ju je Carol pronasla i spasila. Da ju je onaj setac pojeo, ostale bi kosti iza Lori, a kosti nismo videli.
Na telefonu je bila Lori, ili neko ko je spasao njih dve, i preko njih dve stupio u kontakt sa ekipom u zatvoru...
Hejteri, dzaba ste se ponadali, Lori je neunistiva
- Tijana_NS
#872 Re: The Walking Dead - serija
Ah da, T-Dog je definitivno mrtav jer su ga setaci pojeli do pola, koliko se secam, tu su scenu prikazali.
- Jack Be Nimble
#873 Re: The Walking Dead - serija
Ma lori je sto posto ziva i rekao sam prosle sedmice da su prikazali babu kako vjezba carski vez. Zasto bi to prikazivali ako je nece prikazati da nesto radi oko poroda pa makar bilo spasavanje Lori nakon gubitka krvi. A mali je seronja i nije namjerno htjeo da upuca mater jebo mu ja mater.
- drunken tiger
#874 Re: The Walking Dead - serija
Rick je kreten klasični!! Ovamo odjebo onu Lori (koja je totalno odvratan lik u seriji) a sada kao svisnuo bez nje!! Pomahnitao lik, ide i redom ubija
A Lori je definitivno živa, došli šetači da je jedu ali su odusali kad ih je počela gnaviti pričom svojom!!
-
Tribeka
#875 Re: The Walking Dead - serija
Koliko god je tegobna Lori, sumnjam da je mrtva. Kontam da ipak Rik mora imati neki hepi end, bar u ljubavi.
Za Tdog-a sam se od pocetka pitao, sta vise ovaj lik ovdje radi, kada ce zaginuti. Dugo je izdrz'o.
Mislim da ce guverner nastradati od ove plavke ili od one cerke/zombija. Misone mi polahko postaje najdrazi lik uz ovoga (kako se vec zove) sa strijelom. Volio bih da se njih dvoje udruze i spetljaju i krenu u akciju u 4. sezoni
Telefon, kontam da ce ostati misterija i da ce biti neki ucnjenjivac ili neki prezivjeli zatvorenik, koji ce nastaviti sa smicalicama.
Za Tdog-a sam se od pocetka pitao, sta vise ovaj lik ovdje radi, kada ce zaginuti. Dugo je izdrz'o.
Mislim da ce guverner nastradati od ove plavke ili od one cerke/zombija. Misone mi polahko postaje najdrazi lik uz ovoga (kako se vec zove) sa strijelom. Volio bih da se njih dvoje udruze i spetljaju i krenu u akciju u 4. sezoni
Telefon, kontam da ce ostati misterija i da ce biti neki ucnjenjivac ili neki prezivjeli zatvorenik, koji ce nastaviti sa smicalicama.