Samo da ne skrećemo sa teme o autonomiji Sandžaka.

Sandzak, danasnji simbol/zastavaPipiDugaDevetka wrote:

treba na onaj grb stavit 4 mjeseca i 4 ljiljanaMx wrote:Sandzak, danasnji simbol/zastavaPipiDugaDevetka wrote:
Ovaj tvoj simbol/zastava je jako lijep samo mu jos ubaciti ljiljane.
Nek dodju u Novi Pazar, nece zivi izac iz njega. Lahko je plasiti pedere i lezbejke, malo teze sa Sandzaklijama.kiky wrote:oni što su razbijali po beogradu če biti napuckani na sanđak ...
predpostavljam na prolječe ...
u sanđaku nema geyova ...luckypot wrote:Anti gay proteste nisu smjeli zabraniti u beogradu, ali iz nekog razloga je policija hladno zabranila najavljeni skup i protest pod nazivom "za srpski novi pazar" ...U cemu je razlika izmedju dva skupa i protesta
kiky wrote:oni što su razbijali po beogradu če biti napuckani na sanđak ...
kiky wrote:u sanđaku nema geyova ...luckypot wrote:Anti gay proteste nisu smjeli zabraniti u beogradu, ali iz nekog razloga je policija hladno zabranila najavljeni skup i protest pod nazivom "za srpski novi pazar" ...U cemu je razlika izmedju dva skupa i protesta
Ti sto su razbijali po Beogradu su sinoc pravili nerede i na utakmici sa Italijom u Djenovi pa je ista i prekinuta.Mislim da vecina njih nece imati sasnu da vise bilo koga napadne jer ce Tadic i Dacic morati malo radikalnije da reaguju i da pohapsi taj sljam koji trazi bilo kakav razlog za ispoljajavnje nasilja i sile.Jer ce im u protivnom brzo biti u pitanju i bezvizni rezim kojeg su jedva dobili.A o ulasku u EU da ne govorim.kiky wrote:oni što su razbijali po beogradu če biti napuckani na sanđak ...
de nam pričaj ...theTruePath wrote:kiky wrote:u sanđaku nema geyova ...luckypot wrote:Anti gay proteste nisu smjeli zabraniti u beogradu, ali iz nekog razloga je policija hladno zabranila najavljeni skup i protest pod nazivom "za srpski novi pazar" ...U cemu je razlika izmedju dva skupa i protesta
ima ima
ja znam jednu lezbude nam pričaj ...
![]()
ime i prezime njeno ponesi u grobtheTruePath wrote:ja znam jednu lezbude nam pričaj ...
![]()
skup u Novom Pazaru ne ide na ruku srbiji, jer neredima po Sandzaku ne dobija nikakav plus kod MZ...dok dorazavanje skupa Pride,srbija pokazuje kao svoju demokraticnost i postovanje ljudskih prava i razlicitosti....luckypot wrote:Anti gay proteste nisu smjeli zabraniti u beogradu, ali iz nekog razloga je policija hladno zabranila najavljeni skup i protest pod nazivom "za srpski novi pazar" ...U cemu je razlika izmedju dva skupa i protesta
zavrzlama wrote:skup u Novom Pazaru ne ide na ruku srbiji, jer neredima po Sandzaku ne dobija nikakav plus kod MZ...dok dorazavanje skupa Pride,srbija pokazuje kao svoju demokraticnost i postovanje ljudskih prava i razlicitosti....luckypot wrote:Anti gay proteste nisu smjeli zabraniti u beogradu, ali iz nekog razloga je policija hladno zabranila najavljeni skup i protest pod nazivom "za srpski novi pazar" ...U cemu je razlika izmedju dva skupa i protesta
Kljucna rijec 'RTS'.drug bevc wrote:sinoć na rts emisija o reisu sanđaćkom......
nisam znao da je sanđak podijeljen( na one sto su identifikuju sa turskom i one prema bih) i da turska podrzava
reisu servije.....
kako je miroljubiv zukorlić mogao bi se uskoro pridruziti ivanu bogdanovu kao organizator mirnih kulturnih
manifestacija u sanđaku !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel istina da Zukurlic priznje samo berlinsku Srbijum, kao sto Srbija priznaje Dejtonsku Bosnu??drug bevc wrote:sinoć na rts emisija o reisu sanđaćkom......
nisam znao da je sanđak podijeljen( na one sto su identifikuju sa turskom i one prema bih) i da turska podrzava
reisu servije.....
kako je miroljubiv zukorlić mogao bi se uskoro pridruziti ivanu bogdanovu kao organizator mirnih kulturnih
![]()
![]()
![]()
![]()
ma sta 6 milijardi ....60 bre, 60..... i to samo u Sandzak, a koliko ce tek da ode na turske mjesne zajednice Terazije, Tasmajdan, Karaburmu, Topcider, Havalu, Dorcol itd.. ima u beogradski pasaluk da uloze jos 60 milijardi..zonbirile wrote:izgleda da će Turska presjeći sve gluposti o Srbiji i Sanđaku.Na Sanđaku Turska ulaže 6 milijardi dolara za bezcarinsku zonu.Toliko o vjeri,lepom Haretu,Tadiću i ostalim sranjima.Lova ide Srbiji/Sanđaku,a mi možemo klepetati ušima i voliti Turke.
bolje nanulamazonbirile wrote:izgleda da će Turska presjeći sve gluposti o Srbiji i Sanđaku.Na Sanđaku Turska ulaže 6 milijardi dolara za bezcarinsku zonu.Toliko o vjeri,lepom Haretu,Tadiću i ostalim sranjima.Lova ide Srbiji/Sanđaku,a mi možemo klepetati ušima i voliti Turke.
jest al ljudi znaju napravit emisiju za razliku od nas u bih.Only1 wrote:Kljucna rijec 'RTS'.drug bevc wrote:sinoć na rts emisija o reisu sanđaćkom......
reisu servije.....
![]()
![]()
![]()
![]()