BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
Fozgen
#851 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Racun za Full paket MojaTV, ono 65 il tako nest + PDV?
- kurty
#852 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Evo za koju minutu cu ti pokazatiFozgen wrote:Racun za Full paket MojaTV, ono 65 il tako nest + PDV?
Edit... evo je... slika je malo veca,
http://img831.imageshack.us/img831/1785/05012011843.jpg
ili

- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#853 Re: BIHnet primjedbe i komentari
To se i ja pitam, zašto jednoj firmi prepustiše infrastrukturu koju su svi plaćali?iceman2010 wrote:A sto bi to drzava jednoj privatnoj firmi prepustila infrastrukturu? Odavno nesto, znas vec kakvo, nisam procitao.1946 wrote:Možda bi i mogli kad bi im država prepustila infrastrukturu, ko zna...
- kurty
#854 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
jesil na to mislio???
-
Fozgen
#855 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Thnx Kutry, mislim da sam ja tebe citirao pa sam rekao da se slazem s tobom pa mustafi nije bilo nista jasno, jer koliko se sjecam ti nemas neke alternative. Ali ono sto sam htio da vidim, i ispostavilo se tacnim jeste da si ti na 4 minute razgovora na BHmobile mrezu platio 60 feninga ( ovo je ono ugrubo ) e sada se pitam sta bi se desillo da se nabere 60 minuta na mobilnoj, sto budimo realni i nije bas puno + pozivi prema drugim mobilnim mrezama koliko sve skupa moze da izadje.
Ja danas platim za sve 45 KM i uzmem u prosjeku 20KM ultra kartica sto je 65 KM i opet izadjem manje od tih 75 KM.
Znaci za prosjecnog korisnika neki realan racun je priblizno 95KM sto je za te usluge, budimo realni i previse.
Opet kazem prave me budalom stavljajuci fixne pozive "besplatno" kada oni i onako kostaju pravu mizeriju a ovdje ih skupo naplacuju buduci da ono sto daju a to je TV + NET ne moze biti vise od 45 KM, znaci da telefon, odnosno fiksne pozive placas 30KM.
i da dodam ti si na fiksnu telefoniju potrosio cca23KM, mislim da nemas taj paket toliko bi platio jer si razgovarao cca12 sati razgovora ( svaka cast
)
Ja danas platim za sve 45 KM i uzmem u prosjeku 20KM ultra kartica sto je 65 KM i opet izadjem manje od tih 75 KM.
Znaci za prosjecnog korisnika neki realan racun je priblizno 95KM sto je za te usluge, budimo realni i previse.
Opet kazem prave me budalom stavljajuci fixne pozive "besplatno" kada oni i onako kostaju pravu mizeriju a ovdje ih skupo naplacuju buduci da ono sto daju a to je TV + NET ne moze biti vise od 45 KM, znaci da telefon, odnosno fiksne pozive placas 30KM.
i da dodam ti si na fiksnu telefoniju potrosio cca23KM, mislim da nemas taj paket toliko bi platio jer si razgovarao cca12 sati razgovora ( svaka cast
- zateznistub
#856 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Kod mene SVI pozivi prema fiksnim brojevima BESPLATNO, brzinu zaista neznam jer me ne interesuje, 70 kanala u SD kvaliteti.Tiger 033 wrote:Evo ovako LOL nudi "TRIO PAKET" Internet flat s' brzinom 4096/384 kbps=30KM,SuperTV s'112 kanala 5KM,fix.tel 15,00 KM koji se mogu potrošiti na domaće i međunarodne telefonske pozive. Nema mjesečne pretplate za telefon...sve ukupno 50KM+PDV 8,5KM=58,05KM...e sad ti meni napisi koliko bi mene ovo sve kostalo u BeeeHaaatelekomu???zateznistub wrote:@tiger033,
Tema je prevara Moja TV, dakle ne iskljucivo brzina interneta. Dalje, daj mi, link koi oparate daje telefone na rate zajedno sa popustom za određeni paket? Koji davaatelj usluga daje tv+internet(flat)+fiksni telefon(poziv na fiksni BESPLATNO)? Slazem se da brzina interneta kod BH Telekoma nije "na nivou" ali kako neko rece, jeste najsabilnija.
Posto, zamisli, ne igaram igrice preko neta ili skidam ogromnu kolicinu filmova ili muzike brzina koju oni nude uz flat je ZA MENE sasvim dovoljna.
Eh da koliko si platio STB? Ja i njega dobio besplatno, koji su to lopovi, zamisli.
- zateznistub
#857 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Lud i ponosan wrote:^^
Evo sve pise ovdje:
Evo da uporedim Full pakete oba provajdera, uzecu da se ugovor potpisao i da nema rentanja opreme, to su mjesecni troskovi, osim dodatnih impulsa preko uracunatog u pretplatu:
Logosoft: 58 km, preko 100 kanala, 4 mbit-a internet (sad je 6), 15 maraka telefona prema svim destinacijama uracunato (i 0 km unutar mreze, ali to sam izdvojio jer svi koje ja zovem koriste fiksni BHT-a).
BH Telekom: oko 75 maraka, nekih 60-ak kanala (ne znam koliko sad tacno ima) sto je znacajno manje od Logosofta, da ne nabrajam kojih sve kanala nema (koje ja pratim), internet 1 mbit i telefon sa 0 km unutar mreze, ostalo se tarifira i dodatno naplacuje.
U kojoj je mrezi kod logosofta 0 km/min? U mojojtv je citava bh telekom fiksna mreza, znaci ibihac i cazin tuzla, mostar sarajevo itd.
E sad ako ima jos nesto nejasno... jebiga.
Da svih 15 km koje imam u pretplatu potrosim zivkajuci BHT fiksni telefon (sto je unutar Moja TV paketa besplatno), opet ce biti povoljnije za ovih 17km, da ne spominjem nevjerovatnu razliku u ponudi.
Kako?
Pa da zovem 0,33 numeraciju u periodu jakog saobracaja, jedan sat razgovora izadje 1,68 km + pdv. U periodu slabog saobracaja je to duplo manje.
Da zovem ostale numeracije, u periodu jakog saobracaja 1 sat razgovora kosta 4,2 km + pdv. U periodu slabog saobracaja je to duplo manje.
- kurty
#858 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Ja nemam alternativu...Fozgen wrote:Thnx Kutry, mislim da sam ja tebe citirao pa sam rekao da se slazem s tobom pa mustafi nije bilo nista jasno, jer koliko se sjecam ti nemas neke alternative. Ali ono sto sam htio da vidim, i ispostavilo se tacnim jeste da si ti na 4 minute razgovora na BHmobile mrezu platio 60 feninga ( ovo je ono ugrubo ) e sada se pitam sta bi se desillo da se nabere 60 minuta na mobilnoj, sto budimo realni i nije bas puno + pozivi prema drugim mobilnim mrezama koliko sve skupa moze da izadje.
Eh sad ovako... Sad cu postati racune prije MojaTV...
A za ovo drugo... Znaci, ove pozive (ovih 60pf) je neko od gostiju sigurno napravio... Jer uopste ne zovemo na mobitel... To radimo sa mog mobitela...Pretplata je tu midi30...racun za mobitel mi dodje do 50maraka... I na njemu imam: oko 2 sata poziva prema dva najbroja, oko sat vremena poziva prema drugim mobitelima i oko 200-300 poruku... i plus imam ratu od 8 maraka na sestrin telefon...
Evo i racuna: februar 2010...
ADSL - 58.90KM

Telefon, za isti mjesec:
fiksni 51.95km

Mobitel je bio isto tako 50tak, kao i danas...
Znaci taj mjesec sam platio oko 160 maraka... I to platio sljedece 7GB neta, oko 5 sati fiksne telefonije, oko 2 sata poziva prema mobile mrezi sa fiksnog... Mobitel isto kao i danas, kako sam vec naveo koliko razgovaram...
Danas placam oko 125 maraka za: 14GB neta, za 10 sati fiskne prema fiksnoj, par minuta prema mobile mrezi... Mobitel isti kao i danas, i plus sto imam "televiziju"...
Znaci ja sam na dobitku sa mojomTV... Ja licno jesam, i zadovoljan sam... Pored svega toga, u kuci se jos kupi ultra dopuna za 20KM...
a hajde ti navedi sta sve platis u 45 maraka, koje si gore naveo...
da i jos nesta... Evo vidis sad situacije... Ti si prezaodvoljan sa LOL, ja sam MojaTV... I to je to... Mozda cu i ja biti prezaovoljan sa LOLom za 20godina, ako odluce doci u moj grad...
Ja sam svjestan stanja u Telecomu, zaposljavanja, lopovluka, rodbinskih veza, svega bas... Ali, ja sam ih sto se emne tice dotjerao u red... Ne znam da li tamo na njihovim monitorima, kad ja zovem pise "onaj dosadni iz Breze, ili sta slicno", ali nakon mjesec i po dana koje sam visi po salterima, na pozivima prema 1444...svadja sa sefovima, direktorima, klincima, palcima... Sad je sve super... Eto kako je, kad mi je jedan operater jedne prilike rekao "ako vam je problem da kupite nove baterije za daljinski, sad cu ja poslati nekog iz sluzbe u Brezi da vam oni donesu nove baterije i zamjene ih"
- kurty
#859 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Suti jerane... mama i prva komsinica (ta komsinica je toliko blizu da ja u dnevnom boravku cujem kad ona stira pec navece) se cuju preko telefona... Znaci mama je nazove i nakon par minuta razgovora, ja mahnem mami i odem na termin... ja se vratim nakon dva sata, one i dalje pricaju... Zato je ovih 12 sati super, kakvih je racuna znalo dolazitiFozgen wrote:
i da dodam ti si na fiksnu telefoniju potrosio cca23KM, mislim da nemas taj paket toliko bi platio jer si razgovarao cca12 sati razgovora ( svaka cast)
- zateznistub
#860 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
[quote="Lud i ponosan"]^^
Evo sve pise ovdje:
Evo da uporedim Full pakete oba provajdera, uzecu da se ugovor potpisao i da nema rentanja opreme, to su mjesecni troskovi, osim dodatnih impulsa preko uracunatog u pretplatu:
Logosoft: 58 km, preko 100 kanala, 4 mbit-a internet (sad je 6
), 15 maraka telefona prema svim destinacijama uracunato (i 0 km unutar mreze, ali to sam izdvojio jer svi koje ja zovem koriste fiksni BHT-a).
BH Telekom: oko 75 maraka, nekih 60-ak kanala (ne znam koliko sad tacno ima) sto je znacajno manje od Logosofta, da ne nabrajam kojih sve kanala nema (koje ja pratim), internet 1 mbit i telefon sa 0 km unutar mreze, ostalo se tarifira i dodatno naplacuje.
U kojoj je to mrezi logosoft telefon 0 KM/min?
U BH Telecom Moja TV SVI POZIVI UNUTAR BH MREZE JE BESPLATNO(i Cazin i Bihac Tuzla,Mostar i eki Sarajevo! RAZLIKA?
I da skratim,
Moji troskovi prije uvođenja Moja TV full paketa (internet. kablovska i fiksni telefon) su bili veci 40-tak KM.
Evo sve pise ovdje:
Logosoft: 58 km, preko 100 kanala, 4 mbit-a internet (sad je 6
U kojoj je to mrezi logosoft telefon 0 KM/min?
U BH Telecom Moja TV SVI POZIVI UNUTAR BH MREZE JE BESPLATNO(i Cazin i Bihac Tuzla,Mostar i eki Sarajevo! RAZLIKA?
I da skratim,
Moji troskovi prije uvođenja Moja TV full paketa (internet. kablovska i fiksni telefon) su bili veci 40-tak KM.
- kurty
#861 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Prijatelju, hajde nadji negdje gdje sam ja rekao da je bilo ko bolji od nekog drugog... Da je telocom bolji od logosofta.... Ja u Brezi nemam tu mogucnost, i ja samo mogu pricati o telecomu i HS-u... O HS-u nemam sta pozitivno reci, o telecomu imam i pozitivnog, ali i negativnog...Lud i ponosan wrote:
E sad kurty, uzmi taj racun, vidi na sta ti se odnosi tih 11 sati razgovora i onda preracunaj koliko bi potrosio da si kod Logosofta.
Da kojim slucajem zivim sam, imao bih mobitel i net... Ali ovako sam sa mamom i sestrom dosao do zakljucka da nam je ovaj paekt najrentabilniji i to je to... Znaci ti si odabrao ono sto je tebi najpovoljnije ( a imao si daleko veci izbor), ja sam ovo i to je to...
- kurty
#862 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Lud i ponosan wrote:Kad bih imao LoL (ako si iz Sarajeva) taj racun bih te dosao ( s obzirom da je razgovor unutar grada):kurty wrote:Suti jerane... mama i prva komsinica (ta komsinica je toliko blizu da ja u dnevnom boravku cujem kad ona stira pec navece) se cuju preko telefona... Znaci mama je nazove i nakon par minuta razgovora, ja mahnem mami i odem na termin... ja se vratim nakon dva sata, one i dalje pricaju... Zato je ovih 12 sati super, kakvih je racuna znalo dolazitiFozgen wrote:
i da dodam ti si na fiksnu telefoniju potrosio cca23KM, mislim da nemas taj paket toliko bi platio jer si razgovarao cca12 sati razgovora ( svaka cast)
![]()
![]()
![]()
![]()
7.46.47 - Period jakog saobracaja: nekih 15 km sa pdv-om.
4.20.21- Period slabog saobracaja: nekih 7 km sa pdv-om.
To je total 22 km.
I opet bi ustedio 10 km i imao daleko bolju TV ponudu, kao i 4 puta brzi internet. A ti jos trosis nenormalno, nisam jos sreo da neko vise trosi, posebno kada je skype i mobilni izuzetno popularan![]()
Isplati se Moja TV samo ako imas nenormalno mnogo prometa unutar fiksne mreze, a pitanje je koliko % korisnika ostvaruje taj promet.
Bas cu ja mamu i konu povezati skypom... Od svega ovogaovih 12tak sati fiksne, moje je oko 20tak minuta... i to servise sto sam zvao po BiH... I to je to...
A valjda znas kako to ide kod zena...
"sta ima, kako si...."
nakon sat vremena:
"eto pozdravi pa se cujemo... ej jos nesta, jesil cula za ona kod Dine sto se desilo..."
nakon dva sata
"ma ja...haj eto pa se cujemo i vidimo... ma zima pa se nigdje ne izlezi, kud cu po ovakvom vremenu... eto tetka moja neki dan pala pa slomila nogu... ja ja, ta tetka... ma znas za one njene probleme..."
nakon tri sata:
"Evo ja je pristavila... hajd bujrum... caoooooooooo"
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#863 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Kol'ko vi koji imate flat (BH Telecom ili neki drugi provider) potrošite mjesečno?
Evo ja baš sad gledao račune iz prethodna 3-4 mjeseca... oko 30GB mjesečno odradim.
Evo ja baš sad gledao račune iz prethodna 3-4 mjeseca... oko 30GB mjesečno odradim.
-
Fozgen
#864 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
@kurty pa dobro sad ako tebi nije puno za sve to dati cca130KM, koliko sam ja uspio pohvatati iz posta, onda opet, kao i za ragovore svaka cast, ali meni z televiziju, net i telefon je to i vise nego previse s obzirom na danasnja primanja.
Znam da nemas alternativu ali ja opet kazem da ni alternativa nije cemu, sve je to u pet grama ali su nesto jeftiniji.
Ja u 45KM dobijem net flat rate i digitalnu TV sa standarnim glupavim kanalima od kojih gledam sve skupa mozda 6-7, vecinom su izbor kanala isti kod svih providera.
Govorim da je to u vecini slucajeva sve prodavanje muda pod bubrege, bez neke velike iznimke, s tim da BHTelecom koja bi trebala stati na stranu gradjana valjda jer je "drzavna" firma ostavlja poseban oziljak. Vec sam ti gore naveo da ti niti iko drugi ne dobija BESPLATNO, cak si platio i vise nego sto si potrosio, volio bi kada bi neki pojedinci bili nacisto s tim nema BESPLATNO za 70KM.
Placamo im tih nekih 80 kanala za nekih 15-16KM od kojih je 80% besplatno, ali ne besplatno kao sto je to kod Telecoma
.
Nisam na LoL-u, u pitanju je bezvezni Telekabel u Zenici, smece kao sto sam vec rekao ali kada placam toliko smeca onda cu placati ono jeftinije.
Znam da nemas alternativu ali ja opet kazem da ni alternativa nije cemu, sve je to u pet grama ali su nesto jeftiniji.
Ja u 45KM dobijem net flat rate i digitalnu TV sa standarnim glupavim kanalima od kojih gledam sve skupa mozda 6-7, vecinom su izbor kanala isti kod svih providera.
Govorim da je to u vecini slucajeva sve prodavanje muda pod bubrege, bez neke velike iznimke, s tim da BHTelecom koja bi trebala stati na stranu gradjana valjda jer je "drzavna" firma ostavlja poseban oziljak. Vec sam ti gore naveo da ti niti iko drugi ne dobija BESPLATNO, cak si platio i vise nego sto si potrosio, volio bi kada bi neki pojedinci bili nacisto s tim nema BESPLATNO za 70KM.
Placamo im tih nekih 80 kanala za nekih 15-16KM od kojih je 80% besplatno, ali ne besplatno kao sto je to kod Telecoma
Nisam na LoL-u, u pitanju je bezvezni Telekabel u Zenici, smece kao sto sam vec rekao ali kada placam toliko smeca onda cu placati ono jeftinije.
- kurty
#865 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
evo kod mene:Entropio wrote:Kol'ko vi koji imate flat (BH Telecom ili neki drugi provider) potrošite mjesečno?
april - 11527MB
maj - 12742MB
juni - 9989MB
juli - 11583MB
august - 13451MB
sep - 14050MB
okt - 12980MB
i novembra oko 14GB
- Skream
#866 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Ja dernem do 50 giga!
- kurty
#867 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Fozgen wrote:@kurty pa dobro sad ako tebi nije puno za sve to dati cca130KM, koliko sam ja uspio pohvatati iz posta, onda opet, kao i za ragovore svaka cast, ali meni z televiziju, net i telefon je to i vise nego previse s obzirom na danasnja primanja.
Placamo im tih nekih 80 kanala za nekih 15-16KM od kojih je 80% besplatno, ali ne besplatno kao sto je to kod Telecoma.
130 maraka... Kad pogledas realno, mnogo para... Sto i jeste, ali pogledam koliko je prije troseno u mojoj kuci, ovo je super sad... Ovo za telefon... ako je 12 sati... Volio bih da je 18 sati, a da preko mog mobitele, mama ne zove neke prijateljice ili sestra prijateljice... Ja sam platio za neograniceno koristenje, i sto vise koristim, manje sam "prevaren"...
OK, svi mi koristimo izraz "besplatno" pogresno... Neograniceno je puno bolji izraz... I nit se razbacujem s parama, nit se klincim, ali tako je... Koliko sam puta cuo od mame recenicu ( a ona najvise trosila fiksni) "Jel bolje da vama dam po 20,30 50KM, nego telecomu"... a dolazili su povelki racuni... Sad mi je dobro...
Znas i sam, da kojim slucajem imas 5000 kanala da bi samo gledao njih, maksimalno 30...
- Pokerboy11
- BarbaDue
#869 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
registrovo se i evo dva dana mi ne aktiviraju acclink wrote:http://forum.bih.net.ba/showthread.php?t=67610BarbaDue wrote:
gdje je taj bhtelekom forum, moze neki link...
(moras se registrovati)
-
zilog
#870 Re: BIHnet primjedbe i komentari
Evo, citiram ti originalnu poruku gdje tvrdis boldirano. Ja te pozivam da izneses sto je to BHT-ov VoIP, ili BHT-ov TDM (ako je bas potrebno), kvalitetniji od Logosoftovog?iceman2010 wrote:Kada poredis Logosoftov VoIP onda ga poredi sa Telecom-ovim VoIP-om. Telekom je tu svjetlosnim godina daleko od Logosofta i cijenom i kvalitetom. Ali ja znam da ti ne znas razlikovati ni telefon od modema, a kamo li da razlikujes dvije razlicite tehnologije za prenos govora.
Sto se cijena tice, evo ti moj zadnji BHT racun (prije nego smo odjavili fiksni telefon, ali i prije poskupljenja):
24,40 KM bez PDV-a (kada izbijem popust)
4,15 PDV 17%
28,55 KM sa PDV-om
6,95 RTV taksa
------------------------
35,50 Iznos za uplatu
U ovome se poziva prema fiksnoj mrezi BHT-a nalazi svega 4,29 KM (koji bi me na MojojTV dosli besplatno), sve ostalo je 50-70% jeftinije na LOL-u.
Sada nam sve ovo stane u 15 KM ukljucenog telefonskog saobracaja u Trio+ paketu i ne uspijemo ga potrositi.
RTV taksu placam posebno.
- nijedneviše
- holowey
- Babsy
#873 Re: BIHnet primjedbe i komentari
Kad smo već kod telefonije, mene živo zanima da li se kad pojaviti pretplatnička (mobile jel) varijanta tarife 0 u svojoj mreži kod BHTelecoma.
BHT <3
Prije telecomu stoji skraćenica - LOL - al kako je ta zauzeta mogu vala i klix

BHT <3
Prije telecomu stoji skraćenica - LOL - al kako je ta zauzeta mogu vala i klix
- Tiger 033
#874 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Citat s jednog foruma:
"Iz povjerljivih izvora (drug radi u telecomu) na sjednici upravnog odbora sredinom decembra je odlučeno da se prelazi na flat. Navodno je samo u novembru na telemach prešlo oko 600 pretplatnika adsl-a. Drug mi reče da će najvjerovatnije biti početkom februrara, ali to vam ne mogu obećati. Sigurno je međutim da će biti flat vrlo brzo. Strpimo se još malo, pogotovo mi koji nemamo alternative. pozzz"...i sta reci napokon skontali da su najgori!!!
"Iz povjerljivih izvora (drug radi u telecomu) na sjednici upravnog odbora sredinom decembra je odlučeno da se prelazi na flat. Navodno je samo u novembru na telemach prešlo oko 600 pretplatnika adsl-a. Drug mi reče da će najvjerovatnije biti početkom februrara, ali to vam ne mogu obećati. Sigurno je međutim da će biti flat vrlo brzo. Strpimo se još malo, pogotovo mi koji nemamo alternative. pozzz"...i sta reci napokon skontali da su najgori!!!
-
iceman2010
#875 Re: BIHnet primjedbe i komentari
zilog wrote:Evo, citiram ti originalnu poruku gdje tvrdis boldirano. Ja te pozivam da izneses sto je to BHT-ov VoIP, ili BHT-ov TDM (ako je bas potrebno), kvalitetniji od Logosoftovog?iceman2010 wrote:Kada poredis Logosoftov VoIP onda ga poredi sa Telecom-ovim VoIP-om. Telekom je tu svjetlosnim godina daleko od Logosofta i cijenom i kvalitetom. Ali ja znam da ti ne znas razlikovati ni telefon od modema, a kamo li da razlikujes dvije razlicite tehnologije za prenos govora.
Sto se cijena tice, evo ti moj zadnji BHT racun (prije nego smo odjavili fiksni telefon, ali i prije poskupljenja):
24,40 KM bez PDV-a (kada izbijem popust)
4,15 PDV 17%
28,55 KM sa PDV-om
6,95 RTV taksa
------------------------
35,50 Iznos za uplatu
U ovome se poziva prema fiksnoj mrezi BHT-a nalazi svega 4,29 KM (koji bi me na MojojTV dosli besplatno), sve ostalo je 50-70% jeftinije na LOL-u.
Sada nam sve ovo stane u 15 KM ukljucenog telefonskog saobracaja u Trio+ paketu i ne uspijemo ga potrositi.
RTV taksu placam posebno.
Mozda je kod tebe racun za fiksni takav. Kod mene se uvijek primakne trocifrenom iznosu. Razlog: zena mi je rodom iz drugog kantona. Tamo joj je rodbina i prijatelji, svaki dan prica sa majkom po nekoliko minuta. Bilo bi zanimljivo sada izracunati koliko bi to doslo kod logosoft-a. Na moja TV to bi kostalo 0. Dakle sa MTV Phone svega 25 KM+PDV.