Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jeste da su avioni obe ali smijem se kladiti da se u fudbal razumiju koliko i ja u geologiju.Pameli Anderson je uspjelo na taj nacin pa sad svaka shusha misli napraviti karijeru tako.
karanana wrote:drolja. i meni to vise nije to. pa fakat, vidi dzepova, haj da je jednom bio u sisama pa bi covjek reko ali kad ga stalno drzi na istom jestu, mogli smo vala i sami skontat da je nesto namjerno tako.
karanana wrote:drolja. i meni to vise nije to. pa fakat, vidi dzepova, haj da je jednom bio u sisama pa bi covjek reko ali kad ga stalno drzi na istom jestu, mogli smo vala i sami skontat da je nesto namjerno tako.
Paragvajska manekenka Larissa Riquelme jedna je od najpoznatijih žena svijeta zahvaljujući Svjetskom prvenstvu. Njene fotke obišle su cijeli svijet, no Argentinci su pronašli odgovr na paragvajsku navijačicu.
-danTe- wrote:Paragvajska manekenka Larissa Riquelme jedna je od najpoznatijih žena svijeta zahvaljujući Svjetskom prvenstvu. Njene fotke obišle su cijeli svijet, no Argentinci su pronašli odgovr na paragvajsku navijačicu.
Ukoliko Paragvaj pobedi Španiju prelepa manekenka će gola prošetati Asunsionom
Muškarci širom sveta su preko noći postali navijači Paragvaja. Razlog je vrlo jednostavan. Naime, najpoznatija navijačica ove južnoameričke države, manekenka Larisa Rikelme je obećala da će se skinuti gola i prošetati ulicama Asunsiona ukoliko Paragvaj savlada Španiju u četvrtfinalu!
- To ne bi bio nikakav problem. Skinula bih odeću sa sebe, telo obojila u nacionalne boje i prošetala Asunsionom – istakla je prelepa Larisa.
Napred Paragvaj!