Ovako, bojim se zubara od svih posjeta zubaru samo jedan mi je bio bez bolan

, uglavnom isao sam da popravim zub gdje sam dozivio traumu, cak mi dio korijena busio sve bez anestezije i sagorio mi dio usne busilicom strasno je bilo, uglavom to me mnogo bolilo kad bilo sta popijem ili pojedem vruce ili hladno svijedno tako jedno 3-4 mjeseca, bio sam zubaru da mi to popravi al on rece to je ok mora biti tako

, 10 mjeseci nakon popravke desilo se neizbjezno, upalio mi se zub citav desni dio lica mi se "naduvao" oko mi se zatvorilo strasni bolovi, otisao sam zubaru da vadim taj zub necu da trpim vise, rece nemoze pod upalom, salje me na snimanje kad ne radi rengen salju me negdje boga pitaj da snimam, trebao sam da vadim korijen ali slusanje kakva je to procedura me jedino potakla da kazem nek se jebu i otisao sam kuci i otok je splasnuo sam, otisao sam mjesec-dva kasnije opet da mi ga vade, sad mi prepisa antibiotik jak posto su mi desni okolo zuba jos valjda upaljeni to jest ima kao otok (tecnost unutra ili sta vec). Antibiotik mi nije mnogo pomogao otok je ostao, znao sam da ce mi onda korijen vaditi od tada nisam isao zubaru, proslo je 7-8 mjeseci ako ne i vise, zub je 2-3 mjeseca malo pomalo pukao, da bi mi sad ostala rupa tu gdje bio zub, nema vidljivo zuba i to se nemoze vise vaditi nego se mora odstraniti.
Pitanje jesam li ja lud sto ne idem stomatologu i koliko sam pogorsao situaciju?