callmethebreeeze wrote:
kad je neko spomene, meni se odmah zamanta. (i'm spinning around)

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
callmethebreeeze wrote:
kad je neko spomene, meni se odmah zamanta. (i'm spinning around)

Je l' ona druga stvarno ukinuta?bez_ideje wrote:Sad lijepo ponesite svoje stvari i iš na svoju temu
Jeste,bile smo zlocaste,zlocaste djevojciceLoulou wrote:Je l' ona druga stvarno ukinuta?bez_ideje wrote:Sad lijepo ponesite svoje stvari i iš na svoju temu
bez_ideje wrote:Jeste,bile smo zlocaste,zlocaste djevojciceLoulou wrote:Je l' ona druga stvarno ukinuta?bez_ideje wrote:Sad lijepo ponesite svoje stvari i iš na svoju temu
ako je ista kazem na ovoj temi u narednih tri minute slobodno me banujte.besana wrote:e nek si im reklabez_ideje wrote:Sad lijepo ponesite svoje stvari i iš na svoju temu
Aj reci, taman crk'o....ako je ista kazem na ovoj temi u narednih tri minute slobodno me banujte.
Raščupana wrote:Aj reci, taman crk'o....ako je ista kazem na ovoj temi u narednih tri minute slobodno me banujte.
![]()
![]()
![]()

Evo, o tome sam i govorio.bez_ideje wrote:Gay je OK![]()
Neka ga komotno...dobra mu boja, ovakvu pokusavam postici godinamabez_ideje wrote:
Neka i ovog ovdje![]()
A za feminizirane.......mene iskreno zaboli djon.....ako je meni nesto lijepo,lijepo je .......pa moze bit sav ko cvijetna livadica

Onesvijestila sam se, nema me...inspire_me wrote:Kamo Matthew![]()
![]()
Ne smije on faliti
![]()
black wrote:ove teme bi imale nesto zajednicko http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =1&t=75386
ali ne stigoh prije kljuca odgovoriti postavljacici iste
besana wrote:Ma jel ovo onaj iz Dinastije, peder, Stiven?callmethebreeeze wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja imam 125 godina, cega se sjecam