Steta ocekivalo se vise
Gledali ste, ne preporučujete
Moderator: _BataZiv_0809
- bingov buraz
#851 Re: Gledali ste ne preporucujete
Ovaj novi Konan je smece....ni Khal Drogo ga ne izvuce.
Steta ocekivalo se vise
Steta ocekivalo se vise
- art vandeley
- LONGMAN
#853 Re: Gledali ste ne preporucujete

Mislim stvarno, koji amaterizam, ja ne gledam horore al ovo je bilo uzasno dosadno
-
Mr. Brightside
#854 Re: Gledali ste ne preporucujete
Realno, horor filmovi su proslost
Longman, evo ti jedan http://www.imdb.com/title/tt0844479/ neces se pokajati
- VenomousV
#855 Re: Gledali ste ne preporucujete
armin.i.am wrote:Realno, horor filmovi su proslost![]()
-
Mr. Brightside
#856 Re: Gledali ste ne preporucujete
VenomousV wrote:armin.i.am wrote:Realno, horor filmovi su proslost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mislim da je ovo 15. put da taj film preporucujes
sta cu, nemam boljeg
-
Mr. Brightside
#858 Re: Gledali ste ne preporucujete
sad nesto kontam, koliko losih filmova ja pogledam

- Dubstep Freak
#859 Re: Gledali ste ne preporucujete
Kakav vi ukus za filmove imate
Warrior najgori film godine 
- horion_bosona
#860 Re: Gledali ste ne preporucujete
a ti imas trinaest godina?Dubstep Freak wrote:Kakav vi ukus za filmove imateWarrior najgori film godine
- LONGMAN
#861 Re: Gledali ste ne preporucujete
armin.i.am wrote:Realno, horor filmovi su proslost![]()
Ama ne volim ja horore
- LONGMAN
#862 Re: Gledali ste ne preporucujete
armin.i.am wrote:
Meni je ovaj bas bio fin
-
Mr. Brightside
#863 Re: Gledali ste ne preporucujete
zgadio mi se kod onih scena sa trudnicom 
- Dubstep Freak
#864 Re: Gledali ste ne preporucujete
22 ako ti je već to toliko bitno. Možda si ti očekivao neki krkanluk tipa Undisputed, ne vidim zbog čega si tako popljuvao ovo remek djelo, ima stvari i u kojima si upravu, npr ono sa Afganistanom, moglo se odradit i bez toga ali ovako teške riječi ti ne trebaju za ostvarenje koje će sigurno pokupit nekoliko nominacija za oskara.horion_bosona wrote:a ti imas trinaest godina?Dubstep Freak wrote:Kakav vi ukus za filmove imateWarrior najgori film godine
-
misterchata
#865 Re: Gledali ste ne preporucujete
može li mi neko pomoći: imam lektiru u srijedu, nisam ni počeo čitat zločin i kaznu, treba mi film, al da je baš radnja tog romana, ne da je prenesena na neku drugu 
čuo sam da ima, ako nije problem neko da pomogne
- KPNCTNJAH
#866 Re: Gledali ste ne preporucujete
misterchata wrote:može li mi neko pomoći: imam lektiru u srijedu, nisam ni počeo čitat zločin i kaznu, treba mi film, al da je baš radnja tog romana, ne da je prenesena na neku drugu
http://www.imdb.com/title/tt0064839/
- art vandeley
- aux
#869 Re: Gledali ste ne preporucujete
prelose koliko sam ocekivao,vrlo plitka prica,gluma ocajna,onda onaj tipicni americki patriotizam,reziser kao da nikad nije gledao ufc borbe,obrukase ufc
- nemam_ideje
#870 Re: Gledali ste ne preporucujete
Moraću se složiti da je Warrior, ako uzmemo u obzir koliko su ga hvalili, poprilično šupalj film. Profesor fizike, bez prevelikog iskustva u UFC-u, tek tako upadne u top 16 UFC boraca. Jašta radi. Onaj drugi dezertira iz vojske pri čemu u bijegu spasi vojnike iz tekna. O đesi, nismo te prepoznali
Otac bivša pijanica, oba brata ga ne vole, jedan brat ne voli drugog
Profesor fizike polugama, nakon nemogućih batina u četiri borbe uzme turnir. I to bi bilo to. Kompletna radnja filma za svim zapletima u trajanju 120 minuta.
Sve to, uz američku propagandu i partiotizam = žali bože vremena što sam potrošio na film. Teško sranje.
Otac bivša pijanica, oba brata ga ne vole, jedan brat ne voli drugog
Sve to, uz američku propagandu i partiotizam = žali bože vremena što sam potrošio na film. Teško sranje.
-
sumirprimus
#871 Re: Gledali ste ne preporucujete
hostel III
koja holivudizacija,do balčaka...
sve poznatije bejbi face,a prva krv tek u 36-oj minuti i nije bila cemu...
jedino,interesantno,u jednom trenutku,pokazu reklamu u las vegasu corona i heineken 2 dolara...
koja holivudizacija,do balčaka...
sve poznatije bejbi face,a prva krv tek u 36-oj minuti i nije bila cemu...
jedino,interesantno,u jednom trenutku,pokazu reklamu u las vegasu corona i heineken 2 dolara...
- BHF_Manijak
#872 Re: Gledali ste ne preporucujete
Nine dead!
Mogo biti odlican film, ali ko po obicaju u zadnje vrijeme, naprave najdebilniji moguci kraj, nedostatak ideja, inspiracija, sta li...
!!!Spoiler!!!
PS Onoj kuji na kraju jebem mater uzduz i poprijeko, kad nije reditelj, ja cu!
Ja debilne zene majko draga, frustrirajuce za gledat pravo!
Mogo biti odlican film, ali ko po obicaju u zadnje vrijeme, naprave najdebilniji moguci kraj, nedostatak ideja, inspiracija, sta li...
!!!Spoiler!!!
PS Onoj kuji na kraju jebem mater uzduz i poprijeko, kad nije reditelj, ja cu!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#873 Re: Gledali ste ne preporucujete
nemam_ideje wrote:Moraću se složiti da je Warrior, ako uzmemo u obzir koliko su ga hvalili, poprilično šupalj film. Profesor fizike, bez prevelikog iskustva u UFC-u, tek tako upadne u top 16 UFC boraca. Jašta radi. Onaj drugi dezertira iz vojske pri čemu u bijegu spasi vojnike iz tekna. O đesi, nismo te prepoznali![]()
Otac bivša pijanica, oba brata ga ne vole, jedan brat ne voli drugogProfesor fizike polugama, nakon nemogućih batina u četiri borbe uzme turnir. I to bi bilo to. Kompletna radnja filma za svim zapletima u trajanju 120 minuta.
Slazem se od A do Ž, film je gubljenje vremena definitivno.
/spoiler
jos da dodam, onaj drugi brat sto je dezertiro dobi sve borbe jednim udarcem, prebije i profesora i ovaj ga dobije.. mrššššš.
- bingov buraz
#874 Re: Gledali ste ne preporucujete
Slazem se nije remek djelo ali kakvog smeca ima ne zasluzuje ovu temu.Gluma je odlicna,Nick Nolte posebno.Dio sa borbama ne drzi vodu ali glavna prica o toj porodici je sasvim ok.despina wrote:meni je ovaj film bio pravo dobarrealno, niti jedan američki film ne može proći a da nema patriotizma, rata u afganistanu itd.... meni se svidjela priča "iza" borbe. dva brata, dvije karakterne suprotnosti, bore se iz totalno različitih razloga. onaj tommi se bori sam sa sobom, bijesan ko pas na čitav svijet....mislim da je tehnički jako dobro odrađen film, borbe u kavezu
![]()
gledala sam Wrestler i Fighter, isto su mi bili odlični.
Spoiler
Onog druga od mladjeg buraza su skenjali Ameri u prijateljskoj vatri,tako da je i taj patriotizam sveden na manju mjeru (iako se slazem da ga ima previse)
- nemam_ideje
#875 Re: Gledali ste ne preporucujete
O ukusima se ne vrijedi raspravljati. Možemo samo pokušati objasniti što nam se nešto sviđa ili ne sviđa.
Meni se recimo ne sviđa kada od filma sa velikim budžetom jedino možeš reći da je Nick Nolte odigrao dobru ulogu i to je sve što se mene tiče.
Radnja šuplja i nerealna. Priče skoro i da nema, može se cijeli film prepričati u par rečenica, glavni glumci neuvjerljivi, borbe isto tako poprilično neuvjerljive.
Po meni klasični fail. Fail koji je mnogo veći nego kada to doživi neki film sa manjim budžetom.
Moje mišljenje, naravno.
Jesam, jesam, jedan od braće Coen. Drago mi je
Meni se recimo ne sviđa kada od filma sa velikim budžetom jedino možeš reći da je Nick Nolte odigrao dobru ulogu i to je sve što se mene tiče.
Radnja šuplja i nerealna. Priče skoro i da nema, može se cijeli film prepričati u par rečenica, glavni glumci neuvjerljivi, borbe isto tako poprilično neuvjerljive.
Po meni klasični fail. Fail koji je mnogo veći nego kada to doživi neki film sa manjim budžetom.
Moje mišljenje, naravno.
Jesam, jesam, jedan od braće Coen. Drago mi je