tebe sam fakat smatrao regularnim i pametnim likom otkako si se pojavio na forumu... ne mogu ti ni opisati koliko si mi pao u ocima na ovim temama...Neelix wrote:halo licemjeri, pa valjal to tako? pa vi lagumi ispranog mozda ste sve ono za sto fahru optuzujetedovoljno je procitati 3 posta ovih hrakacha i njihove "argumente" i onda se zapitati ko je ovdje lud?
kad fahru osude za bilo sta, ja cu se prvi okrenuti protiv njega. kada procitam i jednu razumnu optuzbu protiv njega, zamislit cu se koga ja to podrzavam. a sve dok se sluzite "avazovim jezikom" (kako to volite nazvati), u optuzivanju vlasnika avazanavlacit cete sve vise i vise "neutralnih" da glasa za njega....poznata je ljudska tendencija da navija za slabijeg
ok, ako radis tamo kao sto ti se spocitava, to objasnjava dio price... ali...
jebiga, nadam se da je vrijedno toga... da imas nekoliko hiljada mjesecno i da zivis bolje od svih nas, u sta sumnjam...
ta prica za sudjenje i osudjivanje je u najmanju ruku smijesna... cak i da je cist pred zakonom, u sta opravdano svi sumnjamo, nije cist u tom nekom moralnom smislu jebes ga...
necu ulaziti u sarajevske mahalske price... ali mogu o tuzlanskim... znam kako je avaz pljuvao po ljudima kojima radoncic i njemu slicni nisu zavrijedili glancati cipele i vojnicke cizme... i kako je gurao idiote, poput mirnesa dok je pljuvao po sucuru... alispahica, koji je u ratu izvadio nalaz da je shizo pa u avazu pljuvao po ljudima koji su na posavskim livadama i majevickim vukojebinama spaljivali tenkove... pluvali su i pljuju po cijelom gradu, zato jer tuzlaci glasaju za sdp... pa po avazu ispadamo gori od cetnika...
ti vjerovatno vec znas koliko meni na kurac idu sdp, zlaja i jasmin, ali mi x puta vise na kurac idu ljudi iza avaza, koji su tuzlanske patriote koji su krvarili dok je osnivac pravio novine od nasih para vukli kroz blato...
ma da ne duzim, nabijem na kurac i avaz i ljude koji stoje iza njega... iskreno, za mene su cetnici, jer samo cetnici su takve gadosti pisali i pricali o mojim sugradjanima...