Televizija OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#851 Re: Televizija OBN

Post by -LIBERO- »

Ja vas nikako ne razumijem :D
k'o da ste iz zatvora izasli,ili banuli sa nekog pustog ostrva,kad' toliko balite za jednom sasvim prosjecnom curom,koja u tonalitet svoga glasa ubaci blagu dozu kurvanjskog tepanja,i iskvarcana je do granice da joj boju koze mozes crvenom nazvati. :D

Sta vam je ba ljudi,izadjite sutra u Sarajevo od 13 do 15h i vidjet cete barem 50setak cura milion puta kvalitetnijih i boljih od ove :D

BTW. ima rupu "medju nogama",tj. debljinu butina k'o da joj je voz profurao ,il' sta vec :D

Isto ste mi robijasi sviju mi :D
Ridjobrki

#852 Re: Televizija OBN

Post by Ridjobrki »

LIBERO, svaka ti čast. Ono je meni odron totalni. I onaj kvarc i prenemaganje i glupi folovi i gestikulacija i neprestano treće lice jednine... Da se razumijemo, dobra je treba i ne bih joj ni ja oprostio ali najjači je komentar mog ahbaba G. : ''Tuk'o b'je a neb' joj dao da plače...''
:lol:
Manijakus

#853 Re: Televizija OBN

Post by Manijakus »

Ma dragi moj stepencic :lol: Postala mi je draga pravo naviko sam na ovaj osip od nje :lol: :lol: Lana ako me citas pozdravi me sutra i umjesto stepencica reci stepencuga :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja.neron

#854 Re: Televizija OBN

Post by ja.neron »

ja.neron wrote:ova fakat više sliči tranvestitu nego žensku
Gospoda Ministarka

#855 Re: Televizija OBN

Post by Gospoda Ministarka »

Ridjobrki wrote:Ma dobro to sve ali večeras u onoj ponjavi od carpeta Feđa sav ustreptao i nakežen (nije do moje krajiške genetike i mentaliteta ali ona faca prosto vapi za dobrom šamarčinom na fazon ''do you want to delete this annoying face permanently? YES!!! ŠŠLJLJLJASSSSS!!!'') najavljuje prilog u folu - parafraziram:
''...unatoč blagdanima... blabla... noćni život u Sarajevu ne zamire... serserser... alkohol teče u potocima... tralala... istospolnih veza ima... glupglup... Sarajevo ne zaostaje za drugim metropolama...''

Ovo nije prst u oko vjernicima nego svakom ko ima bar trunku dobrog ukusa i čiji moralni kompas još nije ispao u ovo more neukusa, vulgarnosti, populizma i sličnom što karakterizira današnje bh. društvo a čega je OBN najeklatantniji reprezent.

Umrijet cu od smijeha :lol:
smoki_choko

#856 Re: Televizija OBN

Post by smoki_choko »

in33sa wrote:Kaze Lana jucer na prognozi da je Djevica, odnosno da je nedavno proslavila 18. rodjendan.

Ovo ima 18 godina??
30 godina ima
Manijakus

#857 Re: Televizija OBN

Post by Manijakus »

Sta kaze Lana kak ce nam za bajram bit :D
sinus

#858 Re: Televizija OBN

Post by sinus »

Trebaju joj prije prognoze dati kilu bureka da se najede, barem da prividno bude ugodno popunjena...Ovako je isto trkaća kokoš

Image
Vrteska

#859 Re: Televizija OBN

Post by Vrteska »

Meni ide na živac njen glas. Ne mogu onog rastezanja i meljanja pri pričanju. :-)
Manijakus

#860 Re: Televizija OBN

Post by Manijakus »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gGih6uoc ... re=related[/youtube]

Pih u horoskopu djevica :D :oops:
udrch

#861 Re: Televizija OBN

Post by udrch »

Ridjobrki wrote:LIBERO, svaka ti čast. Ono je meni odron totalni. I onaj kvarc i prenemaganje i glupi folovi i gestikulacija i neprestano treće lice jednine... Da se razumijemo, dobra je treba i ne bih joj ni ja oprostio ali najjači je komentar mog ahbaba G. : ''Tuk'o b'je a neb' joj dao da plače...''
:lol:
Nažalost ona je samo jedan od "aduta" kojih je OBN prepun..
Televizija prepuna našminkanih kitomena i picajzli, da se čovjke ogriješi u ove ramazanske dane..
Nema nikog da nije jedinstven po svojoj gluposti..
Ipak meni je najjači Mimo majmunčina..
Lik je umislio da je samo on gospodin i čovjek u ovoj državi..nema nijednog građanina ove zemlje kojeg ne uvrijedi u svojih pet populističkih minuta..
Prvo uvrijedi poštene seljake koji jedva preživljavaju u svojim selima po bosanskim brdima tako što ove uhljupe od političara smješta u te predivne bosanske krajolike, kao da se uhljupi od ljudi rađaju samo kako on kaže "tim bosanskim brdima"..a onda krene prema ostalima, izostavi samo Sarajlije u sredini svog pljuvanja, ali onda na kraju skontaš da popljuje i njih, jer po njegovom Sarajlija si samo ako misliš i razmišljaš kao njegovo visočanstvo Mimo..
Ne zna Mimo da se on i njegova televizija gade nama jednako koliko nam se gade i ovi majmuni koji nam se od prekuče smješe sa plakata..

Zamolio bih sarajevo-x da postave jedno glasanje tipa:
Ko vam se više gadi: 1. Sulejman Tihić 2. Zlatko Lagumdžija 3. haris Silajdžić 4. Mimo Šahinpašić 5. Fahrudin radončić

ili nešto slično..da vidi majmun da je on nama "namet na zdravu pamet" kao i ovi ostali..
Saray_li

#862 Re: Televizija OBN

Post by Saray_li »

Vrteska wrote:Meni ide na živac njen glas. Ne mogu onog rastezanja i meljanja pri pričanju. :-)
Spojili su ugodno i korisno :)
Gospoda Ministarka

#863 Re: Televizija OBN

Post by Gospoda Ministarka »

Saray_li wrote:
Vrteska wrote:Meni ide na živac njen glas. Ne mogu onog rastezanja i meljanja pri pričanju. :-)

Tamo nema nista korisno a jos manje ugodno.
nellington

#864 Re: Televizija OBN

Post by nellington »

Gospoda Ministarka wrote:
Saray_li wrote:

Bilo bi korisno da naplaćuju po minuti, jer je ono hotline manir... Ovako, samo je smiješno.
*mima*

#865 Re: Televizija OBN

Post by *mima* »

OBN...................teški odron.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#866 Re: Televizija OBN

Post by ladyblue18 »

Gospoda Ministarka wrote:

:lol: :sax:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#867 Re: Televizija OBN

Post by pici »

e ovo je na moj raČun....Lanica je juČerka bila u gradskom prijevozu....tranMvaj 3 i osjetila je da se je neTko prislonu uz nju (na nju) :dance: ......miris je bio Blacke Denim :x :mrgreen:
Felidae

#868 Re: Televizija OBN

Post by Felidae »

za "ovo" je OBN trazio voditeljicu vremenske prognoze,nekih mjesec dana prije.
prvi put kad sam vidjela,mislilia sam da je neka sprdacina,kad vidim ono i sutra i prekosutra,oni ozbiljno sa ovim.. :skoljka:
vicious

#869 Re: Televizija OBN

Post by vicious »

Pa i jeste šprdačina, i tako to treba i posmatrati :)

Ne znam što nekima ovo toliko smeta, kome se ne sviđa može gledati vremensku prognozu na dnevniku, meni je svakako ugodnije gledati nju nego samo one temperature na karti ;)

Samo treba zanemariti ono što priča, ali za to postoji tipka "Mute" na daljinskom :D
udrch

#870 Re: Televizija OBN

Post by udrch »

pici wrote:

e ovo je na moj raČun....Lanica je juČerka bila u gradskom prijevozu....tranMvaj 3 i osjetila je da se je neTko prislonu uz nju (na nju) :dance: ......miris je bio Blacke Denim :x :mrgreen:
Jebo zemlju bez diktature..
Ovo televiziju koja nam sere preko nacionalne frekfencije treba ukinuti što prije..
Nabijem i Lanu i ko ju je doveo iz šund države..
nellington

#871 Re: Televizija OBN

Post by nellington »

Ljudi moji, Lana ima dva fakulteta (pravo i španski jezik).
bjelic

#872 Re: Televizija OBN

Post by bjelic »

nellington wrote:Ljudi moji, Lana ima dva fakulteta (pravo i španski jezik).
slabo!
ja da imam nake sise i guzicu imao bih dosad makar 5 fakulteta :D
nellington

#873 Re: Televizija OBN

Post by nellington »

bjelic wrote:
nellington wrote:Ljudi moji, Lana ima dva fakulteta (pravo i španski jezik).
slabo!
ja da imam nake sise i guzicu imao bih dosad makar 5 fakulteta :D
I dva počasna doktorata. Ma sve nešto kontam, navodno je ona nekad bila novinarka :)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#874 Re: Televizija OBN

Post by pici »

hebe mu reKće popodne kišovito i ja do merkatora s kišobranom :x ...a ovi stepenĆiĆi udreše u vugla....samo Lana je Hrk Hrk :dance: :thumbup:
bjelic

#875 Re: Televizija OBN

Post by bjelic »

pici wrote:

hebe mu reKće popodne kišovito i ja do merkatora s kišobranom :x ...a ovi stepenĆiĆi udreše u vugla....samo Lana je Hrk Hrk :dance: :thumbup:
budi životinju u meni :x kako bi je ja rastrgo , uf
Post Reply