Ridjobrki wrote:LIBERO, svaka ti čast. Ono je meni odron totalni. I onaj kvarc i prenemaganje i glupi folovi i gestikulacija i neprestano treće lice jednine... Da se razumijemo, dobra je treba i ne bih joj ni ja oprostio ali najjači je komentar mog ahbaba G. : ''Tuk'o b'je a neb' joj dao da plače...''

Nažalost ona je samo jedan od "aduta" kojih je OBN prepun..
Televizija prepuna našminkanih kitomena i picajzli, da se čovjke ogriješi u ove ramazanske dane..
Nema nikog da nije jedinstven po svojoj gluposti..
Ipak meni je najjači Mimo majmunčina..
Lik je umislio da je samo on gospodin i čovjek u ovoj državi..nema nijednog građanina ove zemlje kojeg ne uvrijedi u svojih pet populističkih minuta..
Prvo uvrijedi poštene seljake koji jedva preživljavaju u svojim selima po bosanskim brdima tako što ove uhljupe od političara smješta u te predivne bosanske krajolike, kao da se uhljupi od ljudi rađaju samo kako on kaže "tim bosanskim brdima"..a onda krene prema ostalima, izostavi samo Sarajlije u sredini svog pljuvanja, ali onda na kraju skontaš da popljuje i njih, jer po njegovom Sarajlija si samo ako misliš i razmišljaš kao njegovo visočanstvo Mimo..
Ne zna Mimo da se on i njegova televizija gade nama jednako koliko nam se gade i ovi majmuni koji nam se od prekuče smješe sa plakata..
Zamolio bih sarajevo-x da postave jedno glasanje tipa:
Ko vam se više gadi: 1. Sulejman Tihić 2. Zlatko Lagumdžija 3. haris Silajdžić 4. Mimo Šahinpašić 5. Fahrudin radončić
ili nešto slično..da vidi majmun da je on nama "namet na zdravu pamet" kao i ovi ostali..