Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Kumerle

#851 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Cuj Muler haha svaka mu cast na golovima u Bundelsligi tamo su Voronin i Berbatov bili najbolji napadaci :lol:
Point.

#852 Re: Arsenal F.C.

Post by Point. »

Vise golova je Chiellini u Juventusu dao ove godine. Paklen je ta danska bandera nema sta, klubovi PL strepe kad se ovaj usadi pred njihovim golom.
Kumerle

#853 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Point. wrote:Vise golova je Chiellini u Juventusu dao ove godine. Paklen je ta danska bandera nema sta, klubovi PL strepe kad se ovaj usadi pred njihovim golom.
Izgleda da je taj Chiellini bio najbolji strijelac Juventusa :lol:
Vjeruj!

#854 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

nellington wrote:
Thomas Müller ima 20 godina i zabio je 19 golova ove sezone, i pritom je loš igrač :D A za Bendyja je on Džeko :lol:

@kumerle: je li 1 ili 2 u CC?
Taj sto ga pominjes, ne znam mu ni ime izgovorit, igra protiv Bohuma i Nurnberga u ligi u kojoj jedan Voronin i Pizzaro zabijaju po 15 golova, a isti u Engleskoj ne mogu dati ni 2(dva) gola u citavoj sezoni.
Lagano se da zakljuciti da bi mrtva macka dala 10 golova u Bundesligi.
Ne znam samo kako se usudujes porediti tu lakrdiju od lige sa umjetnicima na travnjacima nase domovine Engleske.
Ovaj @Point se opasno pali na Bendya, medutim, nije mu zamjerit, nadaleko je poznato da je Arsenal najljepsa elipa na dunjaluku.

God save The Queen!
Kumerle

#855 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Jedva cekam prvo pojacanje nadam se, ma siguran sam da ce to biti golman ili odbrambeni.
Point.

#856 Re: Arsenal F.C.

Post by Point. »

Vjeruj! wrote:
nellington wrote:
Thomas Müller ima 20 godina i zabio je 19 golova ove sezone, i pritom je loš igrač :D A za Bendyja je on Džeko :lol:

@kumerle: je li 1 ili 2 u CC?
Taj sto ga pominjes, ne znam mu ni ime izgovorit, igra protiv Bohuma i Nurnberga u ligi u kojoj jedan Voronin i Pizzaro zabijaju po 15 golova, a isti u Engleskoj ne mogu dati ni 2(dva) gola u citavoj sezoni.
Lagano se da zakljuciti da bi mrtva macka dala 10 golova u Bundesligi.
Ne znam samo kako se usudujes porediti tu lakrdiju od lige sa umjetnicima na travnjacima nase domovine Engleske.
Ovaj @Point se opasno pali na Bendya, medutim, nije mu zamjerit, nadaleko je poznato da je Arsenal najljepsa elipa na dunjaluku.

God save The Queen!
Ma Bendy je nasljednik Maradone, ko mu se nebi divio. :lol:
Vjeruj!

#857 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

Kumerle wrote:Jedva cekam prvo pojacanje nadam se, ma siguran sam da ce to biti golman ili odbrambeni.
Koga bi volio u odbrani?

Kazu da onaj Kjer, valjda se tako pise, ima klauzulu u ugovoru i mogli bi ga dici za 10-ak mil, bit ce on dobar za
Dance na SP.

Moja zelja na stoperu je Cahill ili mozda Hangeland.
belafonte

#858 Re: Arsenal F.C.

Post by belafonte »

Cahill je must have, zna to Wenger, hem je home ground player, hem je britak ko sablja, hem zabija golove, Arsenal ako ga dovede, Premiership ce se svesti na ligu za prvaka grada Londona :lol:
Kumerle

#859 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Ma ko god siguran sam da ce biti bolji od Gallasa, vodja ce po obicaju pogoditi i taj igrac ce biti u timu sezone. Spominje se i onaj Sakho iz PSG njega vec nekoliko godina trazimo.
Vjeruj!

#860 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

Ne znam, uzbuden sam kao malo djete, jedva cekam da nam Veliki Voda predstavi pojacanja. :-)
LSD

#861 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Govorilo se nešto oko prelaska mladog Van der Wiela iz Ajaxa i Caceresa kojeg Barca drži na pozajmnici u Juventusu...obojica mladi i afirmisani igraci, reprezentativci svojih zemalja.
Globus

#862 Re: Arsenal F.C.

Post by Globus »

Ja sam cuo da ce Wenger sljedece sezone obuci dres i pokazati kako se igra :D :oops:
Vjeruj!

#863 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

LSD wrote:Govorilo se nešto oko prelaska mladog Van der Wiela iz Ajaxa i Caceresa kojeg Barca drži na pozajmnici u Juventusu...obojica mladi i afirmisani igraci, reprezentativci svojih zemalja.
O der Wielu smo diskutovali na prethodnim stranicama i njegov transfer ce zavisiti o statusu Sagne i Eboua.
Caceresa nisam nikad u zivotu gledao, znam gdje je igrao, ali ne gledam te timove, tako da nemam komentara, mozda ga malo budem gledao na SP, ali ovako nisam za tu opciju. Ne svidaju mi se ti sminka stoperi, stoperi trebaju biti onako kao Sol, cim ga vidis prepadnes se.

@Globus

Zamolio bih te da ne trolas na temi jer ozbiljno diskutujemo o nasem voljenom klubu, hvala.
Kumerle

#864 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Ma taj Cahill se cini kao najbolja opcija. Holandzani su se uvijek dobro uklapali u Arsenalovi sistem vjerujem i da bi taj momak sjajno igrao ali sve je to povezano navodno Maicon bi mogao otici iz Intera a Inter kao njegovu zamjenu vidi u Sagni(tako kaze njegov agent) i tu dolazimo do ovog holandjanina koji je dobar igrac.

Bitno je reci da ce Sol vjerovatno dobiti jos jednu godinu i ostace kao backup, Van Persie je rekao da je on winner i da bas takav igrac treba u Arsenalovoj svlacionici i upravu je Sol je Invincible i kao takav njegovo iskustvo i mentalitet ce nasem mladom timu dati novu dimenziju.
Last edited by Kumerle on 13/05/2010 23:29, edited 1 time in total.
Vjeruj!

#865 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

Sagna je strahobalan bek, pogotovo u defanzivi, ali mu centarsutevi nisu cemu, ruku na srce, mnogo mi lopti potrosi gore. Der Wiel sigurno ima bolju tehniku i korisniji bi bio u napadu, defanzivno bi onda bili malo slabiji.
Ne znam, ako bi ponuda za Sagnu bila predobra 15-20mil, vrijedilo bi razmisliti, ovako nista.
amar007

#866 Re: Arsenal F.C.

Post by amar007 »

Vjeruj! wrote: stoperi trebaju biti onako kao Sol, cim ga vidis prepadnes se.
Image

Slucajnost? Ne bih rekao..
ultima_palabra

#867 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

belafonte wrote:Cahill je must have, zna to Wenger, hem je home ground player, hem je britak ko sablja, hem zabija golove, Arsenal ako ga dovede, Premiership ce se svesti na ligu za prvaka grada Londona :lol:
Three days later against Blackburn, Cahill scored a 90th minute winner, to give Everton a 3-2 victory. This was Cahill's 10th goal of the season and first goal since December 2008 to be scored with his feet rather than his head.[/quote]
8-)
Vjeruj!

#868 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

@ultima

Govorimo o Gary Cahillu, a to se odnosi na Tima, ali Tim je svakako sjajan igrac, medutim nece njega
Everton prodati, a pitanje je koliko bi bio standardan kod nas.

Sto se tice ove slike ore, ima covjek para, plah je, tako da mu se moze.
ultima_palabra

#869 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

Vjeruj! wrote:@ultima

Govorimo o Gary Cahillu, a to se odnosi na Tima, ali Tim je svakako sjajan igrac, medutim nece njega
Everton prodati, a pitanje je koliko bi bio standardan kod nas.

Sto se tice ove slike ore, ima covjek para, plah je, tako da mu se moze.
Aha, sve kontam što bi neko onog kloca povezivao sa Arsenalom :-D Nisam gledao tog Garyja, ali čisto sumnjam da igrač Boltona može odgovoriti zahtjevima Arsenala...sigurno po Francuskoj ima duplo boljih i duplo jeftinijih igrača
belafonte

#870 Re: Arsenal F.C.

Post by belafonte »

Ne pratim te @ultima... :-?

Edit:Ahha, upratio sam te, mislis na Tima, oo looma, Tim je car al on ostaje u Evertonu do kraja karijere, al je fighter nema dalje :wink:
Vjeruj!

#871 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

ultima_palabra wrote: Aha, sve kontam što bi neko onog kloca povezivao sa Arsenalom :-D Nisam gledao tog Garyja, ali čisto sumnjam da igrač Boltona može odgovoriti zahtjevima Arsenala...sigurno po Francuskoj ima duplo boljih i duplo jeftinijih igrača
Moze, moze, Cahill je odlican, da nije bio povrijeden sada bi sigurno bio konkurentan za prvu postavu
Three Lionsa na SP.
Mobile_Disco

#872 Re: Arsenal F.C.

Post by Mobile_Disco »

Kumerle wrote:
Mobile_Disco wrote:
Kumerle wrote:Slozio bi se sa Ricardom u nekim stvarima ali recimo Baloteli nam ne treba jer imamo naseg Bendya koji je dokazana klasa naspram ovog problematicnog igraca. Takodjer Fabregas nece ici jos dugo nismo pravili toliko tim da bi ga prodali kad treba da pruzi najbolje.
Jel mislis na Bendtnera?
Naravno, mislim na danskog dominatora!
Da ne bude zabune gotivim Arsenal, al pored Almunie to mi je najmrzi igrac, ti ga mozes gotiviti jedino ako si zaljubljen u njega, a ako se imalo razumijes u fudbal, priznao bi da je to jedan obicni kloc koji pojma nema, dao je poneki gol na srecu, al zato sta je profulao, daj Boze da Wenger da 40 miliona i njega za Dzeku, kako bi se onda pojacali :dance:
Vjeruj!

#873 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

Prezvakali smo tu pricu 10 puta, ali izgleda da se svake sedmice moramo osvrnuti na isto.
Bendy je bolji igrac od dzeke i Bosanci nisu objektivni po tom pitanju.

Lijepo je vidjeti kako je Veliki Voda posavjetovao naseg Nasrija i kako Voda ne okrece leda igracima kao pojedini Klaunovi, zato nasi igraci i vole Vodu i rado se druze sa njim. :thumbup:
amar007

#874 Re: Arsenal F.C.

Post by amar007 »

Mobile_Disco wrote:daj Boze da Wenger da 40 miliona i njega za Dzeku
Iz tvojih usta u božije uši... :thumbup:
Šibicar

#875 Re: Arsenal F.C.

Post by Šibicar »

Vjeruj! wrote:Prezvakali smo tu pricu 10 puta, ali izgleda da se svake sedmice moramo osvrnuti na isto.
Bendy je bolji igrac od dzeke i Bosanci nisu objektivni po tom pitanju.

Lijepo je vidjeti kako je Veliki Voda posavjetovao naseg Nasrija i kako Voda ne okrece leda igracima kao pojedini Klaunovi, zato nasi igraci i vole Vodu i rado se druze sa njim. :thumbup:
:mrgreen:
Post Reply