Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Moderator: _BataZiv_0809
- RIZVA
#851 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Hoce li prikazivati "Kuduz" u 3D?
- suncica24
#852 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Izgleda da bi trebao biti za Alisu u zemlji cudasarajevsko_pivo wrote:Prica se da u martu dolazi 3D u CC!
PS: Jedvaaaaa ceeekaaaaaaaam Alisu (vec nekih haman pa pola godine)!!!
- Neelix
#853 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
gledao ja. onako, bolji je paranormal. ima par scena kad ti srce sidje u peteIrm@ wrote:shutter island 11.03. jedva cekam ali bas bas![]()
je li gledao neko Susrete 4 vrste ne znam da li da sutra gledam to ili George-a ali mislim da ce Dzordzi ipak presuditi![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#854 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Rekoh li da jedva cekam Dear John?
Iako sam pogledala bar 5 slicnih, ali eto...

Iako sam pogledala bar 5 slicnih, ali eto...
- alibaba_i_30_godina
#855 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Nista to, u narednom periodu se ceka samo Alisa ....ladyblue18 wrote:Rekoh li da jedva cekam Dear John?![]()
Iako sam pogledala bar 5 slicnih, ali eto...![]()
- ladyblue18
#856 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Mislim da cu to preskociti, ne privlace me takvi "filmovi".NeyDan wrote: Nista to, u narednom periodu se ceka samo Alisa ....![]()
![]()
- alibaba_i_30_godina
#857 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Ne moze se propustiti film u kojem glumi Johnny Depp, pogotovo ako je u pitanju Pirati s Kariba ...ladyblue18 wrote:Mislim da cu to preskociti, ne privlace me takvi "filmovi".NeyDan wrote: Nista to, u narednom periodu se ceka samo Alisa ....![]()
![]()
Film od Jasmile mi izgleda interesantan, pa bi se to moglo pogledati prije Alise, a ostalo
Sad sam vidio na stranici CC-a, nema bas puno novih filmova ovog mjeseca ...
-
njonjica
#858 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
NeyDan wrote:Nista to, u narednom periodu se ceka samo Alisa ....ladyblue18 wrote:Rekoh li da jedva cekam Dear John?![]()
![]()
![]()
I ja jedva cekam Alisu
- ladyblue18
#859 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Ja sam kontala na premijeru ici, ali onda sam skontala da ce bit veci ugodjaj u multiplexu, a i jeftinije, tako da jedva cekam Jasmilu.NeyDan wrote:
Film od Jasmile mi izgleda interesantan, pa bi se to moglo pogledati prije Alise, a ostalo![]()
![]()
- hakazvaka
#860 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
brz siNeelix wrote:gledao ja. onako, bolji je paranormal. ima par scena kad ti srce sidje u peteIrm@ wrote:shutter island 11.03. jedva cekam ali bas bas![]()
je li gledao neko Susrete 4 vrste ne znam da li da sutra gledam to ili George-a ali mislim da ce Dzordzi ipak presuditi![]()
al je to vise do zvucnih efekata nego do napete radnje.
- Neelix
#861 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
kad me salju na odmor po 2 sedmice svako malo moj haka, ne stignem ni odgovorit.
- suncica24
#862 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
njonjica wrote:NeyDan wrote:Nista to, u narednom periodu se ceka samo Alisa ....ladyblue18 wrote:Rekoh li da jedva cekam Dear John?![]()
![]()
![]()
I ja jedva cekam Alisu
- alibaba_i_30_godina
#863 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
U multiplexu je od 26.02. a jel' premijera dan ranije u Zetri? U svakom slucaju nisam ni ja mislio ici ovaj put na premijeru, bolje cekat k'o covjek do 26 i onda lijepo gledati u sali 1 na onom velikom ekranu, jer vjerovatno ce se prikazivati u toj sali ....ladyblue18 wrote:Ja sam kontala na premijeru ici, ali onda sam skontala da ce bit veci ugodjaj u multiplexu, a i jeftinije, tako da jedva cekam Jasmilu.NeyDan wrote:
Film od Jasmile mi izgleda interesantan, pa bi se to moglo pogledati prije Alise, a ostalo![]()
![]()
Last edited by alibaba_i_30_godina on 15/02/2010 10:28, edited 1 time in total.
- alibaba_i_30_godina
#864 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Nije ratna tematika. Ljubavna prica povezana manje-vise sa vjerom ....Lud i ponosan wrote:Ako joj je opet neka ratna-crnjak tematika, necu ici da mi plate...
Jebote, Sarajevo je poznato po svom humoru, a samo se rade neki otuzni filmovi koji mozda na tren budu i duhoviti, ali se u sustini prica oblikuje oko neke ratne tematike i po defaultu je cilj sjebati gledaoca i pokvariti mu dan/vece.
Pa dosta brate.!
- tresnjica76
#865 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
25.2 u 20.30 h u Zetri je BH premijera filma.
Karte se mogu kupiti na platou Skenderije i u kinu Meeting point.
Karte se mogu kupiti na platou Skenderije i u kinu Meeting point.
- ladyblue18
#866 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
YupNeyDan wrote: U multiplexu je od 26.02. a jel' premijera dan ranije u Zetri? U svakom slucaju nisam ni ja mislio ici ovaj put na premijeru, bolje cekat k'o covjek do 26 i onda lijepo gledati u sali 1 na onom velikom ekranu, jer vjerovatno ce se prikazivati u toj sali ....
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#867 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
imam problem s našim filmovima... naime prepoznam lošu glumu lakše nego na engleskom ili nekom skandinavskom jeziku
ovaj trejler izgleda OK medjutim tematika mi je teška
-
elSaik
#868 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Otkad to bježimo od teških tema?komi wrote:imam problem s našim filmovima... naime prepoznam lošu glumu lakše nego na engleskom ili nekom skandinavskom jeziku![]()
![]()
- alibaba_i_30_godina
#869 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
U principu nase filmove uopce ne gledam. Pod ovim nase, ne podrazumjevam samo filmove bosanske produkcije (ako je ima uopce buduci da su to sve neke koprodukcije), nego i filmove iz okolnih zemalja sa nama razumljivim jezikom ... Ne sjecam se kad sam pogledao neki dobar hrvatski film, ili pak serijukomi wrote:imam problem s našim filmovima... naime prepoznam lošu glumu lakše nego na engleskom ili nekom skandinavskom jeziku![]()
![]()
Nisam gledao Grbavicu, Tesko je biti fin, Go West, Mi nismo andjeli (2 dio jesam, na preskakanje doduse)... , da ne nabrajam ostale filmove. Jednostavno mi je dosta vise filmova o ratu, slazem se sa tim da je potrebno sve to dokumentovati ali ne mora sad svaki film biti iskljucivo o tome, ili sa nekom slicnom temom.
Ovaj film se cini interesantnim jer je u pitanju ljubavna prica gdje se uplice vjera ... vjerovatno ce i ovaj film mnogi pogresno protumaciti, al' svakom njegovo misljenje.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#870 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
ne bježim ja od teških univerzalnih tema koje se tiču cijele planete (npr siromaštvo,)elSaik wrote:Otkad to bježimo od teških tema?komi wrote:imam problem s našim filmovima... naime prepoznam lošu glumu lakše nego na engleskom ili nekom skandinavskom jeziku![]()
![]()
međutim ovo je tako svedeno na lokalni nivo i aktuelan je problem danas tako da ne bih uživao gledajući film
možda sam trebao napisati bliska teška tema
jednostavno bih se nelagodno osjećao tokom filma
- Irm@
#871 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
ja se radujem Jasmilinom filmu jer je prvi koji nije u vezi s ratnom tematikom na biiiilo koji nacin..i po traileru mi se cini odlican..
a skonta li neko za sta je ovaj banner za cinema city clan kluba?
a skonta li neko za sta je ovaj banner za cinema city clan kluba?
- alica.k
#872 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
u cc sedmica savremenog japanskog filma od 17. do 23. februara.
mislim da sam procitala da je ulaz besplatan :S:S:S a mozda sam se samo zbunila.
mislim da sam procitala da je ulaz besplatan :S:S:S a mozda sam se samo zbunila.
- alibaba_i_30_godina
#873 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Ulaz jeste besplatan za japanske filmove, dok je ostalo isto da je cijena karata svake srijede niza za 20%.alica.k wrote:u cc sedmica savremenog japanskog filma od 17. do 23. februara.
Mene interesuje kad ce vise osposobite online rezervaciju karata, na stranici im stoji ono 'USKORO' od samog otvaranja kina, kao i to da omoguce placanje karticom.
- motachjointa
#874 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
pametnjakovici u najmanju i najgoru salu stavili premijeru filma zatvoreno ostrvo
poslao prijatelja da mi kupi karte danas i imam sta vidjeti, nema sanse da ga gledam u onoj prcvarnici, ako je ko zainteresovan da kupi, imam 3 karte u 6 sati red F, sjedista 7,8,9 na pm nek se javi.
- Lady Saray
#875 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
PERCY JACKSON I OLIMPIJCI: KRADLJIVAC GROMOVA je u sali 5 i to je najkasniji termin u 17.00h