BiH proizvodi (domaće je najbolje)
Moderator: anex
-
Enofazni števec
#851 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
ne znam gdje da postavim pa evo na prvu temu
http://www.dasbiber.at/content/wenn-zig ... eit-werden
smiju nam se ljudi
smiju nam se ljudi
- alibaba_i_30_godina
#852 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Ja nisam kod nas vidio da na kutiji pise ovako ... jesul' to neke nove?!Enofazni števec wrote:ne znam gdje da postavim pa evo na prvu temu
smiju nam se ljudi
Inace nisam pusac.
- vaučer
#853 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Pavić suhomesnati proizvodi.
- Ljuska_u_BaklaFi
#854 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Ama pise, jos na nekima pise da doktor moze pomoci da se prestneNeyDan wrote:Ja nisam kod nas vidio da na kutiji pise ovako ... jesul' to neke nove?!Enofazni števec wrote:ne znam gdje da postavim pa evo na prvu temu
smiju nam se ljudi
Inace nisam pusac.
- Krompirpitac
#855 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
ima i u mercatoru na ch.williDON_eARL wrote:Ja ih kupujem u DPu na Stupu, 1,55KM.StupskaBitanga wrote:Generalno ove Klas-New day je teško pronać i kupiti ali nisu lošiDON_eARL wrote:
- desni
#856 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Kako je moguće da najbolju sudžuku koja se prodaje u Bosni proizvode u Austriji
.Menprom nešto radi s njima i svaki proizvod čini mi se pokvare
Među najboljim proizvodima koji se proizvode u Bosni su Goldflips iz Srebrenik ,Vispakovi proizvodi.Menprom je najveće razočarenje,roštiljske kobasice su dno,jednom kupio
nikad više.Mislim u sred kantona od 500 000 ljudi ne napravit posao s hranom
.Samo jedan proizvod koji može proći je pršut mislim na Menprom.Možda bi Bingo mogao malo prepisivat od Mercatora pa prodavat prehrambene proizvode koje bi sam proizvodio.
- žulijan asanž
#857 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
molim? otkad mercator ima proizvodne pogone?desni wrote:Kako je moguće da najbolju sudžuku koja se prodaje u Bosni proizvode u Austriji.Menprom nešto radi s njima i svaki proizvod čini mi se pokvare
Među najboljim proizvodima koji se proizvode u Bosni su Goldflips iz Srebrenik ,Vispakovi proizvodi.Menprom je najveće razočarenje,roštiljske kobasice su dno,jednom kupio
.Samo jedan proizvod koji može proći je pršut mislim na Menprom.Možda bi Bingo mogao malo prepisivat od Mercatora pa prodavat prehrambene proizvode koje bi sam proizvodio.
- desni
#858 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Loše sam se izrazio ali sam mislio da bi na neki način kroz te Bingo robne marke malo pokrenuli bosansku poljoprivredu pa zapošljavanje itd.Laik sam ali mislim da je to možda put da ova zemlja malo krene naprijedžulijan asanž wrote:molim? otkad mercator ima proizvodne pogone?desni wrote:Kako je moguće da najbolju sudžuku koja se prodaje u Bosni proizvode u Austriji.Menprom nešto radi s njima i svaki proizvod čini mi se pokvare
ti najvjerovatnije misliš na mercatorove robne marke
- alibaba_i_30_godina
#859 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Evo i ja sam tek jucer vidio kod prijatelja da na kutiji stvarno ovako pise ... ovo je jedna velika zezancija!Ljuska_u_BaklaFi wrote:Ama pise, jos na nekima pise da doktor moze pomoci da se prestneNeyDan wrote:Ja nisam kod nas vidio da na kutiji pise ovako ... jesul' to neke nove?!Enofazni števec wrote:ne znam gdje da postavim pa evo na prvu temu
smiju nam se ljudi
Inace nisam pusac.sa pusenjem naravno
-
frngla
-
StupskaBitanga
#861 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
desni
Gold Flips smoki se proizvodi u pogonima Majevica d.d koji su u vlasništvu Binga i tu se proizvode čips, smoki i ostale grickalice
Također u saradnji sa domaćim proizvođačima se plasira robna marka Bingo(šećer, kocka, riža, kečap)
Gold Flips smoki se proizvodi u pogonima Majevica d.d koji su u vlasništvu Binga i tu se proizvode čips, smoki i ostale grickalice
Također u saradnji sa domaćim proizvođačima se plasira robna marka Bingo(šećer, kocka, riža, kečap)
- desni
#862 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
stupska bitanga Hajd da kažemo za početak od Binga nije loše i ovi proizvodi koji su njihova robna marka doprinose domaćoj ekonomiji na mnogo načina.Mi to možemo podržat kupujući iste proizvode
.Asortiman proizvoda koji su robna marka Bingo može biti mnogo širi.Recimo voće i povrće otkupljivano od domaćih proizvođača.Čini mi se da Konzum radi nešto slično u Hrvatskoj.
-
StupskaBitanga
#863 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Apsolutno kupjem u Bingu i Bingo proizvode
Šećer je jako povoljan/1kg-1,75KM
Šećer je jako povoljan/1kg-1,75KM
-
Tuzlanka1986
#864 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Meni su fantasticni Sole mio sokovi u tetrapaku, posebno 100% jabuka i 100% narandža od 1l, ukus perfektan. Drago mi je da i jedan domaci sok moze da konkurise Fructalu ili Cappy-ju.
-
lajk
#865 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Bajrina pasteta
pileca 
-
StupskaBitanga
#866 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Došla Farma pavlaka u Bingo-Alipašino 2,55KM
- suncokret_1984
#867 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Odavno trazim sliku ovog umaka, ali nisam nasla i danas kad sam ga kupila s namjerom sam uslikala da postavim ovdje sliku
inace su mi svi njihovi proizvodi odlicni
jogurt posebno, a ovaj umak mi je vrhunski prilog za sve..(kad sam postavila sliku vidim da i na njemu pise vrhunski prilog
)

inace su mi svi njihovi proizvodi odlicni

- Not My Idea
#868 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
kakav je ovo umak? od cega?
- suncokret_1984
#869 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
u sastavu pise pavlaka, povrce, zacini (najvise se osjeti krastavica i bijeli luk, barem meniNot My Idea wrote:kakav je ovo umak? od cega?
- Not My Idea
#870 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
okej, hvala
nisam nikad prije vidjela pa zato pitam. ako uzmem, javim ti na sta meni baca
nisam nikad prije vidjela pa zato pitam. ako uzmem, javim ti na sta meni baca
- karanana
#871 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
e jos nam samo reci gdje si ga uzela, i ja cu ga odmah sutra kupiti.
- suncokret_1984
#872 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
@NMI Nema na cemu, iskreno ambalaza mi izgleda bezveze i nikad ga ne bih ni primjetila a kamoli kupila (ovo je mozda i ruzno, ali stvarno mi se ne svidjaju ove njihove kutije, u istim dodje i sir), ali probala ga u gostima, i od tad ga stalno kupujem.
@karanana nisam iz sarajeva, ja ga kupujem u maloj lokalnoj prodavnici, proizvodi se u sanskom mostu, valjda ga negdje ima i u srajevu gdje inace ima njihovih proizvoda.
@karanana nisam iz sarajeva, ja ga kupujem u maloj lokalnoj prodavnici, proizvodi se u sanskom mostu, valjda ga negdje ima i u srajevu gdje inace ima njihovih proizvoda.
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#873 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
d.o.o Capljanka, Caplje bb Sanski Mostkaranana wrote:e jos nam samo reci gdje si ga uzela, i ja cu ga odmah sutra kupiti.
pogledati rubruku partneri

namazi/umaci na bazi sira su izvanredan proizvod za male lokalne privrede
jako mi je drago da su se i na nasem trzistu poceli pojavljivati ovakvi proizvodi
ako su potrosaci zadovoljni kvalitetom onda bi potrosacka zajednica trebala podrzati ovakve proizvodjace, pa i na nacin kako je @suncokret uradila
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
- Ljuska_u_BaklaFi
#875 Re: Najbolji bh. proizvod široke potrošnje?
Trazim taj umak od kako je postavljen na temu, ali ne mogu da ga nadjem
Trazila sam doduse u Konzumu i Amki, mozda da pogledam u DP ili Robotu ali u njih bas rijetko idem. Ko ga prvi nadje nek' javi gdje ima