60 MINUTA - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Control panel

#851 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Control panel »

thepatriot wrote:Normala, Reis IZBIH treba da ima dvore, a ko ima nešto protiv toga nek' glasa 8-)

ja se istinski nadam da ima boga i da ce dati svima po zasluzi za njihova djela i grijehe.

i meni i skolarcu i lakilaki i tebi a bogami i reisu i njegovim donatorima za dvore. jeli valja?
thepatriot

#852 Re: 60 MINUTA - All about

Post by thepatriot »

Ima Boga, valja 8)
Control panel

#853 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Control panel »

thepatriot wrote:Ima Boga, valja 8)

mislim da ce biti velika guzva u dzehenemu.
Banksy

#854 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Banksy »

Control panel wrote:
thepatriot wrote:Normala, Reis IZBIH treba da ima dvore, a ko ima nešto protiv toga nek' glasa 8-)

ja se istinski nadam da ima boga i da ce dati svima po zasluzi za njihova djela i grijehe.

i meni i skolarcu i lakilaki i tebi a bogami i reisu i njegovim donatorima za dvore. jeli valja?
I Hamdi Lipovači? :D
Control panel

#855 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Control panel »

Banksy wrote:
Control panel wrote:

I Hamdi Lipovači? :D
ja sam mislio na one kriminalce sto sebe zovu uglednim biznismenima.
luckylaka

#856 Re: 60 MINUTA - All about

Post by luckylaka »

Control panel wrote:
luckylaka wrote:
Eto vidis kako ti je sad jasnije ili mora da je i tebi reis ,,ukrao,,nesto para za te dvore a ti to ne mozes dokazati.Da zavrsim diskusiju.Dakle .Poenta tvoje price je,,reis krade od sirotinje(koja nema ni za sebe),biznismeni poklanjaju ukradeni novac(isto od te sirotinje) i sirotinja poklanja novac za reisove dvore.Boga mi nasa sirotinja ko ovi biznismeni.To sto mislis lose o reisu je stvarno tvoj licni izbor(i ja lose mislim o Kacavendi ali nigdje ne pisem lose o njemu jer nemam dokaza ni da je ukrao,ubio ...)Pozdrav
zalosno je vidjeti trn u tudjem, oku a ne vidjeti balvan u svom.
Ako sam te razumio bog me dragi ubio
uroborus

#857 Re: 60 MINUTA - All about

Post by uroborus »

skolarac wrote:
Pa sta je Bakir nego izdajnik.Izjednacio je zlocine koje je pocinila Tutina kaznjenicka bojna sa Specijalnim odredom za specijalne namjene ŠVK, na čelu sa Zulfikarom.Jer to je poznati recept neprijatelja bosnjackog naroda, da su svi pravili zlocine, svi su krivi.Zatim je prosle godine u svojoj emisiji napravio prilog kako je navodna Armija BiH vrsila etnicko ciscenje u srednjoj Bosni itd.itd.Satanizacija Bosne i Bosnjaka se nastavlja.Bakir ce sa svojom emisijom nadam se otici u smetljiste istorije.

A ti Control panel,sto to tebe sekira rezidencija na KOvacima?Rezidencija je u vlasnistvu IZ-a.Ona se gradi od biznismena koji daju dobrovoljne priloge,njihovo je da odluce.Otkad si postao expert za haram pare?Pa znas procjeniti odoka koje su haram pare koje nisu.De malo,uozbilji se,pisi argumentovano,a ne pretpostavke.
Kada si toliki dusebriznik,sto ne kritikujes Kacevandu,sto je napravio dvor tkz. 'Srpski Versaj',jos na tudjoj zemlji.Većina namještaja izrađena je od slonovače, puno je eksponata, skulptura, a gostima se hrana poslužuje u srebrnom posuđu.
Sve u svemu,'60 minuta' ti oblikuje svijest i kreira stvarnost.Razmisaljas li svojom glavom?!
E, svasta...ne mogu da vjerujem da je zlocin u ime bosnjackog naroda sasvim moralno opravdan i potpuno prihvatljiv, iako se radilo o civilima i par vojnika koji su se predali bez ikakve borbe?? :roll:
Kakvo pervrezno razmisljanje!
Sto se tice Kacavende, njega svakako ima ko da kritikuje, samo gledaj ili citaj malo vise srbijanske medije, cijela SPC je pod lupom, pogotovo nakon otkrica malverzacija od strane klera na Kosovu. Ako ti stvarno vjerujes da ce se Reisov "bosnjacki Versaj" nesto razlikovati od Kacavendinog...onda nista! :run:
zonbirile

#858 Re: 60 MINUTA - All about

Post by zonbirile »

kad god vidim nick @školarac,znam da je pišurija.Nego @školarac jebo Kačavendinu slonovaču,napraviti ćemo mi kanabe od slonovih muda ako treba,neće jedan četnički pop imati bolji dvor od zlostavljanog Reisa.
Vragolan

#859 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Vragolan »

jel namjera ovog skolarca da provocira ili da proljeva svoj proljev od inteligencije na ovom forumu
Control panel

#860 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Control panel »

Vragolan wrote:jel namjera ovog skolarca da provocira ili da proljeva svoj proljev od inteligencije na ovom forumu
ja samo nisam skontao jeli njega placa Fahro ili reis. ma kad skontam isto je to.
uroborus

#861 Re: 60 MINUTA - All about

Post by uroborus »

skolarac wrote:Fokusiraj se na tekst,ja sam napisao svaki zlocin treba kazniti,sa bilo koje strane da je ucinjen..Zlocin koji je ucinjen na vojnicima i civilima nema moralnog opravdanja,jedino u ustaskoj i cetnickoj ideologiji zlocin je imao opravdanje,a Armija BiH je pocivala na tekovinama antifasisticke borbe,kao sto je i dokazala.
Gdje onaj smajli sto puca sebi u glavu...kao opcija na komentar !? :run:
seln

#862 Re: 60 MINUTA - All about

Post by seln »

ultima_palabra wrote: Vjerovatno da naiđe seln ili nosara pa da zapodijenete staru priču :D
Sta ti to treba? Ne uzimaj selnov u usta.
saibaba

#863 Re: 60 MINUTA - All about

Post by saibaba »

Pored reisa koji gradi objekat u nevrijeme od doniranih para,

Za 60 min mislim da bi bilo interesantno napraviti prilog o tome ko je doveo bjelosvijetskog kriminalca i hoštaplera, miloševićevog saradnika, švercera cigarama, da nam, u maniru nobelovaca, drži predavanja ...
fišek

#864 Re: 60 MINUTA - All about

Post by fišek »

Ili da napravi priloge u nastavcima o situaciji na Željeznici FBiH.Imao bi šta istražiti.Eto dokle su doveli radnike ovi iz Uprave željeznica,da su morali svojim tijelima blokirati saobraćaj,evo već pet-šest dana.Što Bakir, gnjido, nije došao u Čapljinu pa napravio bar jedan prilog o obespravljenim željezničarima kad je neki patriota?
fišek

#865 Re: 60 MINUTA - All about

Post by fišek »

I okaniti se omalovažavanja Reisa.Smišljeno izvlačiti riječi iz kontexta izjave,pa onda od njih praviti neke konstrukcije i blatiti čovjeka.
I okaniti se reklamiranja Dodika.
Lekler

#866 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Lekler »

fišek wrote:I okaniti se omalovažavanja Reisa.Smišljeno izvlačiti riječi iz kontexta izjave,pa onda od njih praviti neke konstrukcije i blatiti čovjeka.
Kome ba mi da se prilagođavamo,dosta smo se mi prilagođavali...
Control panel

#867 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Control panel »

fišek wrote:I okaniti se omalovažavanja Reisa.Smišljeno izvlačiti riječi iz kontexta izjave,pa onda od njih praviti neke konstrukcije i blatiti čovjeka.
Sam sebe omalovažava i dovodi u takve situacije. hoce nesto pametno da kaze a samo se uvali.
sta on misli da reis ima samo privilegije bez ikavih odgovornosti ni za izjave ni za svoja djela. e pa ne moze reise. ako hoces da budes javna licnot onda se moras nositi i sa pozitivnim i negativnim kritikama.
captain koons

#868 Re: 60 MINUTA - All about

Post by captain koons »

evo vidim da je konacno objavio u kakvom stanju je vlada u sarajevu nije mogao vise ignorisati sad kad hoce ministri da istupe...vec je promijenjen sastav jednom sad ce opet pasti...cccc..tako on napada tuzlu, zenicu,banja luku bihac itd dok mu u vlastitoj avliji gori hehehe e moj bakire svaka ti cast na "objektivnom" pristupu samo nastavi "gromado novinarska " nasa...govno jedno
Lekler

#869 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Lekler »

captain koons wrote:evo vidim da je konacno objavio u kakvom stanju je vlada u sarajevu nije mogao vise ignorisati sad kad hoce ministri da istupe...vec je promijenjen sastav jednom sad ce opet pasti...cccc..tako on napada tuzlu, zenicu,banja luku bihac itd dok mu u vlastitoj avliji gori hehehe e moj bakire svaka ti cast na "objektivnom" pristupu samo nastavi "gromado novinarska " nasa...govno jedno
a iz kojeg si ti sela?
fišek

#870 Re: 60 MINUTA - All about

Post by fišek »

Sve vidim da ste većina nešto napaljena i komentarišete onaj moj drugi post,a o prvom ni riječi.
Ako je baška patriota što nije koju progovorio o ŽFBiH,kao što je znao pričati (Vasković) o ŽRS-u?Ona nema nacionalnosti---što jedan željo neki dan u Čapljini reče:"Naša nacionalnost je željezničar".Pa???
samo malo

#871 Re: 60 MINUTA - All about

Post by samo malo »

Mozda Fahrovi novinari napisu neki feljton o Zeljeznicama
sumirprimus

#872 Re: 60 MINUTA - All about

Post by sumirprimus »

AVDO KRALJUUU šahu idoluuuu...
:lol: :lol: :lol:
kad nisam umro sinoc..
"a mozete li onda da objasnite kako ste vi licno ubili 5 ljudi"? :shock: onom nacelniku csba,ministru sta je vec u brckom?
oni murijasi ga zgombase,naguravanje,hoce mikrofon,gasi kameru ,al avdo ko BANDERA,NE mrda jos vice PUSTI ME!!! :lol: :lol: :lol: :thumbup: :bih:
Control panel

#873 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Control panel »

sumirprimus wrote:AVDO KRALJUUU šahu idoluuuu...
:lol: :lol: :lol:
kad nisam umro sinoc..
"a mozete li onda da objasnite kako ste vi licno ubili 5 ljudi"? :shock: onom nacelniku csba,ministru sta je vec u brckom?
oni murijasi ga zgombase,naguravanje,hoce mikrofon,gasi kameru ,al avdo ko BANDERA,NE mrda jos vice PUSTI ME!!! :lol: :lol: :lol: :thumbup: :bih:
jest, jest i ne pusca mikrofon a onaj hablesina od drota zavro da mu ga otme. :lol: :lol:
aerosa

#874 Re: 60 MINUTA - All about

Post by aerosa »

U jbt pa sa kakvim ološem oni imaju posla... :-)
Fakat im se divim odakle im snage više za napade na nedodirljive kad ovako glup narod opet ništa na kraju neće skontati i opet će na izborima za iste glasati...
zonbirile

#875 Re: 60 MINUTA - All about

Post by zonbirile »

ne zovu ga đaba AV AV,ko cane corso je.
Locked