A najjaci su mi ovi policijski intelektualci koji pokusavaju dokazati da je ok da se tuku ljudi od 5o godina,ili ljudi sa djecom,ili djevojke ,SAMO ZATO JER SU BILI NA UTAKMICI NA KOJOJ JE BIO INCIDENT
Halo BA,jeste li vi normalni uopste???
Ko je napisao,da momci koji su uletili na teren,i momci koji su osjetili potrebu da se poslije obracunavaju sa policijom sami sebe stavljaju u polozaj da budu LEGITIMNA meta policije???
Vjerujte mi,to i oni sami znaju .
Koliko je bilo takvih navijaca na ovoj utakmici?? eto vi policajci procijenite,ja prihvatam bilo kakvu procijenu! Jel' bilo 200-300 takvih ??? (licno mislim da je broj blizi 100 ali eto) A na stadionu je bilo oko 9000 gledalaca,od kojih je preko 3000 bilo na sejveru.
Znaci svi drugi POSJETIOCI stadiona,cak i ljudi koji su tu eto tako bili (slucaj te manekenke,njenog svjedocenja,njenog momka) su LEGITIMNA meta policije???
O cemu bolan vi pricate

ne razdvajate izgrednike i obicne ljude sa te utakmice,aferim moji dragi policajci,aferim,to se zove primjenjivanje pravde.
Ono izivljavanje poslije utakmice u 90% na totalno neduznim ljudima neka vam je na cast,kakva drzava takva i policija,i onda se cudite sto vas toliko raje ne simpatise (ne mislim na ove dezurne dusebriznike koji ce stati na na bilo ciju stranu samo da je kontra navijaca,volim i ja vas

)