Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mostarac_2009 wrote:Eh jbg sad, govorim opstenito za muskarce....
Zar tebi nije sladje kad ti ga pusi neka za koju te boli neka stvar ili da ti ga pusi cura s kojom si u vezi 5 godina recimo?
kakve to veze ima? bitna je hemija... ako postoji ono nešto beyond common sense što me privlači njoj onda mi je svejedno, jer se to osjeti odmah, a može i da traje jako dugo.
a opet, to da svako ima maštarije: ima. ali imaju ih i žene i djevojke, ali recimo ja volim da mi maštarije ostanu upravo to što i jesu: nešto što se neće nikada desiti. jer mi to u stvarnom životu nije potrebno.
@mima hebem mu misha,starka je i ona koja je samo starija od mene,ali ne izgleda dobro.A starija koka je zhena u najboljim godinama koja drzhi do svog izgleda i zna da ga nosi na pravi nachin i prezentuje mladjoj populaciji! Ovo je ujedno moj odgovor za besanu!
burek_in_space wrote:@mima hebem mu misha,starka je i ona koja je samo starija od mene,ali ne izgleda dobro.A starija koka je zhena u najboljim godinama koja drzhi do svog izgleda i zna da ga nosi na pravi nachin i prezentuje mladjoj populaciji! Ovo je ujedno moj odgovor za besanu!
Vidis i sam koliko ovdje ima predrasuda.................mostarac npr.......nidje veze.
burek_in_space wrote:@mima hebem mu misha,starka je i ona koja je samo starija od mene,ali ne izgleda dobro.A starija koka je zhena u najboljim godinama koja drzhi do svog izgleda i zna da ga nosi na pravi nachin i prezentuje mladjoj populaciji! Ovo je ujedno moj odgovor za besanu!
Vidis i sam koliko ovdje ima predrasuda.................mostarac npr.......nidje veze.
Ma stipu mostarca,nebitan lik za chitavu ovu prichu.Predrasude su tu neminovno i nishta ih ne mozhe izbrisati,ali je bitno da se mi prema njima postavimo na pravi nachin i onda problema nema.
Apelujem na mIRCerku da mi otvori neki kutak za savjetovanje,vidim da me danas krenulo!
roba_s_greskom wrote:A jel u redu slagati malo to oko godina? Smanjiti malo jedno 5,6,7-10 godina. Ono ko ne voli mlade koke a cilj valjda opravdava sredstva ????!!!!
Kako da ne. Ja slažem po deset, i prođe mi što je najgore
Da i ja ponovim : Starija koka= starija od mene,"dobro drzheca" i u stanju da prezentuje svoj izgled na nachin dostojan izazivanja pazhnje kod mladje populacije!