Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Rigolleto
#851 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Danas pola prenosa (ali bukvalno) na eurosportu komentatori pricali o Misketu. Hvale ga na sav glas
Zao im sto ne igra za Svrbiju i tako 
- vicious
#852 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Pa prije ce oni ponovo osvojiti nego truhli SchalkeComrad wrote:Bilo bi odlicno da se vrati u bundesligu i to u Salke, duo Raul - Miske.![]()
Wolfsburg je jednostavno mali klub, bog zna kad ce oni osvojiti opet ligu, a kako su nastavili za koju godinu im prognoziram cvajtu. I Dzeksonu je bolje da se sto prije zahvali i ode.![]()
- madtv
#853 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Galatasaray je los i bez Misimovica, tako da im nije do njega...jos ako je istina da pare nisu isplacene Wolfsburgu za njegov transfer i da se vodi kao posudjen igra, eto jos jednog razloga da ga se "rijese"
Neka se on vrati u BL, pa da imamo jos jednog naseg tamo
Neka se on vrati u BL, pa da imamo jos jednog naseg tamo
-
s_bjelava
#854 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ja vec dugo, na ovom forumu, govorim da je Misketovo proslo, njegov stil igre je prevazidjen. Danas niko nece prihvatiti igraca, pogotovo veznog, koji seta po terenu i igra u jednom smjeru. Hadji je postupio ispravno, vjerovatno mu je trebao izgovor i krivac za lose rezultate ali Miske nije uradio nista da dokaze suprotno.
Igrac koji poslije zamjene ode direktno u svlacionicu sam sebi podapinje nogu i stvara neprijatelja od trenera.
Ocekivati da se malo trgne i promijeni stav i pristup igri i timu, ukljucujuci reprezentaciju, je u domenu naucne fantastike. Ne uci se stari pas trikovima. Volio bih da se varam, Miske nam je svima podario mnogo sretnih trenutaka i uvijek je bio meni jedan od najdrazih igraca ali danasnji fudbal je neumoljiv, ne prasta nikome nista.
Svi sada krive Henesa, idiota na celu Volfsburga, sto ga nije pustio u Salke ali zaboravljamo da je Miske lose i bezvoljno igrao i prije toga.
Krediti su potroseni, valja njemu sad opet iz pocetka, ako ima volje i snage za to.
Igrac koji poslije zamjene ode direktno u svlacionicu sam sebi podapinje nogu i stvara neprijatelja od trenera.
Ocekivati da se malo trgne i promijeni stav i pristup igri i timu, ukljucujuci reprezentaciju, je u domenu naucne fantastike. Ne uci se stari pas trikovima. Volio bih da se varam, Miske nam je svima podario mnogo sretnih trenutaka i uvijek je bio meni jedan od najdrazih igraca ali danasnji fudbal je neumoljiv, ne prasta nikome nista.
Svi sada krive Henesa, idiota na celu Volfsburga, sto ga nije pustio u Salke ali zaboravljamo da je Miske lose i bezvoljno igrao i prije toga.
Krediti su potroseni, valja njemu sad opet iz pocetka, ako ima volje i snage za to.
- JThomas
#855 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
šta mislite bil' htio doći u želju?
-
missko
#856 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Evo kako nije bio dobar u Wolfburgu prvo kolo.
http://www.youtube.com/watch?v=dVSNuvt89oc
http://www.youtube.com/watch?v=dVSNuvt89oc
- and
#857 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
čuj misketovo prošlo,prevaziđen stil????????s_bjelava wrote:Ja vec dugo, na ovom forumu, govorim da je Misketovo proslo, njegov stil igre je prevazidjen. Danas niko nece prihvatiti igraca, pogotovo veznog, koji seta po terenu i igra u jednom smjeru. Hadji je postupio ispravno, vjerovatno mu je trebao izgovor i krivac za lose rezultate ali Miske nije uradio nista da dokaze suprotno.
dovoljno je bilo pogledati wolfburg protiv bayerna bez misketa prvo i sa njim drugo poluvrijeme.nebo i zemlja,i samo je idiot mogao pustiti misketa nakon toga.
magat je nekad znao misketu prigovoriti da ne trči,ali kad mu je ovaj rekao da pogleda statistiku,ispostavilo se da je miske 3 u ekipi po pretrčanim km.
nadam se da će završiti u nekom dobrom klubu,gdje će pokazati sve što zna,a puno zna.
-
s_bjelava
#858 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
and wrote:čuj misketovo prošlo,prevaziđen stil????????s_bjelava wrote:Ja vec dugo, na ovom forumu, govorim da je Misketovo proslo, njegov stil igre je prevazidjen. Danas niko nece prihvatiti igraca, pogotovo veznog, koji seta po terenu i igra u jednom smjeru. Hadji je postupio ispravno, vjerovatno mu je trebao izgovor i krivac za lose rezultate ali Miske nije uradio nista da dokaze suprotno.
dovoljno je bilo pogledati wolfburg protiv bayerna bez misketa prvo i sa njim drugo poluvrijeme.nebo i zemlja,i samo je idiot mogao pustiti misketa nakon toga.
magat je nekad znao misketu prigovoriti da ne trči,ali kad mu je ovaj rekao da pogleda statistiku,ispostavilo se da je miske 3 u ekipi po pretrčanim km.
nadam se da će završiti u nekom dobrom klubu,gdje će pokazati sve što zna,a puno zna.
Zadnja dva kluba u kojima je igrao su ga expresno nogirali, prvo Vfl onda Galata. Vjerujem da mu se ljulja stolica i u reprezentaciji tako da imam razloga da vjerujem da njegovi treneri znaju o cemu se radi. Ne izadje uvijek sve u javnost ali je prilicno indikativno sto Hadji pomenu da mu ne trebaju igraci koji kvare atmosferu u svlacionici.
Da Miske zna lopte, to stoji, ali mora se malo i trcati i pomagati odbrani. vidjecemo gdje ce zavrsiti, nisam veliki optimista.
- Socijalista
#859 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Sve mi se cini da bi Miske mogao otici u Schalkeraj, barem da ga pOzajme 
- Point.
#860 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Vec je igrao za Wolf i Galatasnajper ove sezone, neznam moze li da igra u tri razlicita time jedne sezone?
-
murafid
#861 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
pa jel istina da on igra protiv poland jedini od ovih jakih igraca???
- Obuca9
#862 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Šta je poland, jel' se to jede?
- Obuca9
#863 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101206150
Kao što sam i pretpostavio, samo je bilo pitanje vremena kad će se Hagi optužiti za zavjeru
Sad je na redu i da se Puel optuži što drži Pjanića na klupi
Kao što sam i pretpostavio, samo je bilo pitanje vremena kad će se Hagi optužiti za zavjeru
-
missko
#864 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Evo hoce Hadzi da se osigura samo jos Pjanica da kupi i nemamo sredine nikako
http://www.index.hr/sport/clanak/ibrici ... 27302.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/ibrici ... 27302.aspx
-
pOZz
#865 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Hagi će ih sve na klupu
Dovedite mu još reprezentativaca. 
-
callmethebreeeze
#866 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
ovaj clanak je dno-dna. ja sam o tome pisao i na medijima, ali me ukinuse. jedino s cim se slazem je zadnja recenica:hz__semir wrote:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101206150
"Bosanci su ljudi koji sebi ne smiju dozvoliti da budu glupi."
-
extraordinary
#867 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Hajmo pljuvanje na Rangnicka, kako ima hrabrosti nekad zamijeniti Ibiševića ili ga ostaviti na klupi. Paradoksalno je da je autor članka, ko god on bio, sebi dopustio da ispadne glup a cijeli članak se pravio pametan. Hajmo Wikileaks, daj nešto o Hagiju.
-
Flamingoo
#868 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Miske nama valja i ovako iz druge ekipe Galate, dokazao je sada kad je igrao ra repku protiv poljaka...
-
Frankyee
#869 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Sta je sa Misimovicem ? Ima li nekih vijesti
- smoki_choko
#870 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
miske se danas vratio u istanbul iz njemacke. i nastavio da trenira sam sa kondicionim trenerom. ako ne bude povoljnih ponuda ostaje do ljeta u galati
- veljaca
#871 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ima jedna dobra narodna:
" Zlo raditi a dobru se nadati - ne ide ...."
-
Ripicipi
#872 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
veljaca wrote:Ima jedna dobra narodna:
Znas nesto sto mi ne znamo?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#873 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ciro mu rek'o iz prve ruke...

- Neelix
#874 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
bas tako. zao mi je sto gubimo dobrog fudbalera, ali nije da sam nije dozvao takvu sudbinu. mogo je skakat po ciri i vehu i glumit primadonnu, hagi to ne dozvoljava.veljaca wrote:Ima jedna dobra narodna:
- veljaca
#875 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ko spominje Ciru ?-LIBERO- wrote:Ciro mu rek'o iz prve ruke...![]()