Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Rigolleto

#851 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Rigolleto »

Danas pola prenosa (ali bukvalno) na eurosportu komentatori pricali o Misketu. Hvale ga na sav glas :D Zao im sto ne igra za Svrbiju i tako :D
vicious

#852 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by vicious »

Comrad wrote:Bilo bi odlicno da se vrati u bundesligu i to u Salke, duo Raul - Miske. :D

Wolfsburg je jednostavno mali klub, bog zna kad ce oni osvojiti opet ligu, a kako su nastavili za koju godinu im prognoziram cvajtu. I Dzeksonu je bolje da se sto prije zahvali i ode. :run: :D
Pa prije ce oni ponovo osvojiti nego truhli Schalke :D
madtv

#853 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by madtv »

Galatasaray je los i bez Misimovica, tako da im nije do njega...jos ako je istina da pare nisu isplacene Wolfsburgu za njegov transfer i da se vodi kao posudjen igra, eto jos jednog razloga da ga se "rijese"

Neka se on vrati u BL, pa da imamo jos jednog naseg tamo :)
s_bjelava

#854 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by s_bjelava »

Ja vec dugo, na ovom forumu, govorim da je Misketovo proslo, njegov stil igre je prevazidjen. Danas niko nece prihvatiti igraca, pogotovo veznog, koji seta po terenu i igra u jednom smjeru. Hadji je postupio ispravno, vjerovatno mu je trebao izgovor i krivac za lose rezultate ali Miske nije uradio nista da dokaze suprotno.
Igrac koji poslije zamjene ode direktno u svlacionicu sam sebi podapinje nogu i stvara neprijatelja od trenera.
Ocekivati da se malo trgne i promijeni stav i pristup igri i timu, ukljucujuci reprezentaciju, je u domenu naucne fantastike. Ne uci se stari pas trikovima. Volio bih da se varam, Miske nam je svima podario mnogo sretnih trenutaka i uvijek je bio meni jedan od najdrazih igraca ali danasnji fudbal je neumoljiv, ne prasta nikome nista.

Svi sada krive Henesa, idiota na celu Volfsburga, sto ga nije pustio u Salke ali zaboravljamo da je Miske lose i bezvoljno igrao i prije toga.
Krediti su potroseni, valja njemu sad opet iz pocetka, ako ima volje i snage za to.
JThomas

#855 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by JThomas »

šta mislite bil' htio doći u želju?
missko

#856 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by missko »

Evo kako nije bio dobar u Wolfburgu prvo kolo.
http://www.youtube.com/watch?v=dVSNuvt89oc
and

#857 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by and »

s_bjelava wrote:Ja vec dugo, na ovom forumu, govorim da je Misketovo proslo, njegov stil igre je prevazidjen. Danas niko nece prihvatiti igraca, pogotovo veznog, koji seta po terenu i igra u jednom smjeru. Hadji je postupio ispravno, vjerovatno mu je trebao izgovor i krivac za lose rezultate ali Miske nije uradio nista da dokaze suprotno.
Igrac koji poslije zamjene ode direktno u svlacionicu sam sebi podapinje nogu i stvara neprijatelja od trenera.
Ocekivati da se malo trgne i promijeni stav i pristup igri i timu, ukljucujuci reprezentaciju, je u domenu naucne fantastike. Ne uci se stari pas trikovima. Volio bih da se varam, Miske nam je svima podario mnogo sretnih trenutaka i uvijek je bio meni jedan od najdrazih igraca ali danasnji fudbal je neumoljiv, ne prasta nikome nista.

Svi sada krive Henesa, idiota na celu Volfsburga, sto ga nije pustio u Salke ali zaboravljamo da je Miske lose i bezvoljno igrao i prije toga.
Krediti su potroseni, valja njemu sad opet iz pocetka, ako ima volje i snage za to.
čuj misketovo prošlo,prevaziđen stil????????
dovoljno je bilo pogledati wolfburg protiv bayerna bez misketa prvo i sa njim drugo poluvrijeme.nebo i zemlja,i samo je idiot mogao pustiti misketa nakon toga.
magat je nekad znao misketu prigovoriti da ne trči,ali kad mu je ovaj rekao da pogleda statistiku,ispostavilo se da je miske 3 u ekipi po pretrčanim km.
nadam se da će završiti u nekom dobrom klubu,gdje će pokazati sve što zna,a puno zna.
s_bjelava

#858 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by s_bjelava »

and wrote:
s_bjelava wrote:Ja vec dugo, na ovom forumu, govorim da je Misketovo proslo, njegov stil igre je prevazidjen. Danas niko nece prihvatiti igraca, pogotovo veznog, koji seta po terenu i igra u jednom smjeru. Hadji je postupio ispravno, vjerovatno mu je trebao izgovor i krivac za lose rezultate ali Miske nije uradio nista da dokaze suprotno.

čuj misketovo prošlo,prevaziđen stil????????
dovoljno je bilo pogledati wolfburg protiv bayerna bez misketa prvo i sa njim drugo poluvrijeme.nebo i zemlja,i samo je idiot mogao pustiti misketa nakon toga.

magat je nekad znao misketu prigovoriti da ne trči,ali kad mu je ovaj rekao da pogleda statistiku,ispostavilo se da je miske 3 u ekipi po pretrčanim km.
nadam se da će završiti u nekom dobrom klubu,gdje će pokazati sve što zna,a puno zna.

Zadnja dva kluba u kojima je igrao su ga expresno nogirali, prvo Vfl onda Galata. Vjerujem da mu se ljulja stolica i u reprezentaciji tako da imam razloga da vjerujem da njegovi treneri znaju o cemu se radi. Ne izadje uvijek sve u javnost ali je prilicno indikativno sto Hadji pomenu da mu ne trebaju igraci koji kvare atmosferu u svlacionici.
Da Miske zna lopte, to stoji, ali mora se malo i trcati i pomagati odbrani. vidjecemo gdje ce zavrsiti, nisam veliki optimista.
Socijalista

#859 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Socijalista »

Sve mi se cini da bi Miske mogao otici u Schalkeraj, barem da ga pOzajme :-D
Point.

#860 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Point. »

Vec je igrao za Wolf i Galatasnajper ove sezone, neznam moze li da igra u tri razlicita time jedne sezone?
murafid

#861 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by murafid »

pa jel istina da on igra protiv poland jedini od ovih jakih igraca???
Obuca9

#862 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Obuca9 »

Šta je poland, jel' se to jede?
Obuca9

#863 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Obuca9 »

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101206150

Kao što sam i pretpostavio, samo je bilo pitanje vremena kad će se Hagi optužiti za zavjeru :)

Sad je na redu i da se Puel optuži što drži Pjanića na klupi :)
missko

#864 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by missko »

Evo hoce Hadzi da se osigura samo jos Pjanica da kupi i nemamo sredine nikako :D
http://www.index.hr/sport/clanak/ibrici ... 27302.aspx
pOZz

#865 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by pOZz »

Hagi će ih sve na klupu :!: Dovedite mu još reprezentativaca. :evil:
callmethebreeeze

#866 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by callmethebreeeze »

hz__semir wrote:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101206150

Kao što sam i pretpostavio, samo je bilo pitanje vremena kad će se Hagi optužiti za zavjeru :)

Sad je na redu i da se Puel optuži što drži Pjanića na klupi :)
ovaj clanak je dno-dna. ja sam o tome pisao i na medijima, ali me ukinuse. jedino s cim se slazem je zadnja recenica:
"Bosanci su ljudi koji sebi ne smiju dozvoliti da budu glupi."
extraordinary

#867 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by extraordinary »

Hajmo pljuvanje na Rangnicka, kako ima hrabrosti nekad zamijeniti Ibiševića ili ga ostaviti na klupi. Paradoksalno je da je autor članka, ko god on bio, sebi dopustio da ispadne glup a cijeli članak se pravio pametan. Hajmo Wikileaks, daj nešto o Hagiju.
Flamingoo

#868 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Flamingoo »

Miske nama valja i ovako iz druge ekipe Galate, dokazao je sada kad je igrao ra repku protiv poljaka...
Frankyee

#869 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Frankyee »

Sta je sa Misimovicem ? Ima li nekih vijesti
smoki_choko

#870 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by smoki_choko »

miske se danas vratio u istanbul iz njemacke. i nastavio da trenira sam sa kondicionim trenerom. ako ne bude povoljnih ponuda ostaje do ljeta u galati
veljaca

#871 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by veljaca »

Ima jedna dobra narodna:

" Zlo raditi a dobru se nadati - ne ide ...."
Ripicipi

#872 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Ripicipi »

veljaca wrote:Ima jedna dobra narodna:

:roll:
Znas nesto sto mi ne znamo?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#873 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by -LIBERO- »

Ciro mu rek'o iz prve ruke... :-) :-)
Neelix

#874 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Neelix »

veljaca wrote:Ima jedna dobra narodna:

bas tako. zao mi je sto gubimo dobrog fudbalera, ali nije da sam nije dozvao takvu sudbinu. mogo je skakat po ciri i vehu i glumit primadonnu, hagi to ne dozvoljava.
veljaca

#875 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by veljaca »

-LIBERO- wrote:Ciro mu rek'o iz prve ruke... :-) :-)
Ko spominje Ciru ? :-) :?
Post Reply