Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- battan-
#851 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Cuj, stara garnitura..

- A1fa
#852 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Polako, prvo mi odgovori gdje si vidio i sta si vidio na carapama (stucnama)??? Ako nisi znao, savez je dugo odugovlacio sa produzenjem ugovora sa Legeom, tako da nisu vise od njih ni narucivali garniture, a Fifa je u medjuvremenu donijela neki glupi zakon o velicini reklama i logo-a sponzora na dresovima, tako da su nasi na ovakav nacin rijesili problem. Ovo je vjerovatno slika sa utakmice protiv Belgije u Zenici. Sto se boje dresova tice, nasi bi domaci trebali biti bijeli, gostujuci plavi. Te garniture su na raspolaganju, sta molim te sponzor ima ko god da je sa odabirom dresova, ako je on prije toga obezbijedio sta je od njega trazeno?? I na kraju mi opet repliciras i spominjes kopacke?? Pogledal ti onu sliku njemacke reprezentacije?? Vidim da te je uspjeh reprezentacije zaintrigirao pa si se odlucio da i ti koju progovoris na forumu o fudbalu, ali nije nista neobicno da igraci sami donose svoje kopacke u kojima inace i igraju. Tesko da ces na svijetu naci i jednu selekciju osim nekih amaterskih u kojoj svi nose kopacke iste markebattan- wrote:Stara garnitura? Vidis da je tu i Nemanja Supic sto znaci da je ova slika nije starija od 6-7 mjeseci. A do naseg saveza je krpiti opremu je? Sigurno i estonci i njemci naruce opremu pa savez krpi, cupa i farba da bi zadovoljili uefu jelde? I na novoj kolekciji se krpi, kako Legea nakon 7-8 mjeseci krpljena jos nije saznala za zakone uefe?A1fa wrote:Evo stucne gledam i ne kontam na sta mislis?? Ko to na ovoj slici ima razlicite stucne?? A sto se sorceva tice, ovo je stara garnitura na kojoj je legein znak na sorcu bio prevelik pa je kod nekih zatamnjen a kod nekih skinut skroz. To je do nasih iz saveza sto nisu narucili novu kolekciju!battan- wrote:Ko prica o kopackama? Pogledaj carape i sorceve...
Mi smo jedina drzava u evropi sto krpi dresovi i jos gore, mi smo jedina drzava na svijetu u kojoj igraci ne nose istu opremu. Jedan nosi crne kocke, drugi bijele, treci plave...
I da jos nesta pitam, koji je nas prvi dres!? Plavi ili bijeli? Pitaj Hrvata, Francuza, Armenca, Estonca itd koji je njihov prvi dres i svi ce ti znat odgovoriti, dok u nas ni savez nezna...
I da se razumijemo, da se ja pitam, moj izbor bi bio Kappa, ali ako cemo i kritikovati Legeu, daj da to bude konstruktivno i da ne laprdamo bezveze!
- battan-
#853 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
One dvije trake, u na primjer Misimovica idu od pocetka do kraja dok su u Pandze u sredini.Polako, prvo mi odgovori gdje si vidio i sta si vidio na carapama (stucnama)???
Ugovor je istekao u julu, utakmice protiv Belgije igrali su se u aprilu znaci da zakon o reklami nije nov. I kad smo imali ugovor sa Legeom njih je bolio qrac sto tkz. dresvovi ne zadovaljaju uslove fife.Ako nisi znao, savez je dugo odugovlacio sa produzenjem ugovora sa Legeom, tako da nisu vise od njih ni narucivali garniture, a Fifa je u medjuvremenu donijela neki glupi zakon o velicini reklama i logo-a sponzora na dresovima, tako da su nasi na ovakav nacin rijesili problem.
Druge je trebali a druge je sto jesu. Sto smo onda igrali u plavim dresovima protiv Spanije`?Ovo je vjerovatno slika sa utakmice protiv Belgije u Zenici. Sto se boje dresova tice, nasi bi domaci trebali biti bijeli, gostujuci plavi.
U interesu je sponzora da dresovi budu lijepi, profesionalni itd. jer se tako i reklamiraju. Kad je Srbije potpisala za Nike, ovi su fino sjeli za sto, crtali nekoliko dresova i onda zajedno sa srbijanskim savezom izabrali jednu garnituru.Te garniture su na raspolaganju, sta molim te sponzor ima ko god da je sa odabirom dresova, ako je on prije toga obezbijedio sta je od njega trazeno??
Cuj opet, sto seres i izmisljas? Nisam ni prvi a ni drugi put spomeno kopacke.I na kraju mi opet repliciras i spominjes kopacke??
A ma covjece niko ne prica o kopackamaPogledal ti onu sliku njemacke reprezentacije?? Vidim da te je uspjeh reprezentacije zaintrigirao pa si se odlucio da i ti koju progovoris na forumu o fudbalu, ali nije nista neobicno da igraci sami donose svoje kopacke u kojima inace i igraju.
De ti meni odgovori na pitanje pametnjakovicu, koja to reprezentacia, osim Bejha, ne igra u istoj opremi (dres, sorc)?Tesko da ces na svijetu naci i jednu selekciju osim nekih amaterskih u kojoj svi nose kopacke iste marke
I da se razumijemo, da se ja pitam, moj izbor bi bio Kappa, ali ako cemo i kritikovati Legeu, daj da to bude konstruktivno i da ne laprdamo bezveze!
- do_tokija
#854 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
ako se plasiraju u afriku i odu u ovim plavim dresovima mislice ljudi dole da su dosli neki milicioneri da pojacaju osiguranje na stadionima...
-
emirchata
#855 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Cek',hoces da kazes da su i kod Jahica i Muratovica razlicite?Ocigledno je da preko stucni ima dodatne opreme,a stucne su iste svimabattan- wrote:Legea je amaterska firma i mi imamo najgore dresove u cijeloj Evropi ako ne i gore. Mi smo jedina drzava u kojoj reprezentativci nemaju istu opremu....A1fa wrote:eto i nek nisu, al Legea se definitivno popavlja, to je ocigledno. Bijeli garnitura nije ista kao ova plava, to se takodjer primjeti. Ali vala oni estonski Nike dresovi izgledaju kao spavachice, i ono je bezvezeHalleluhwah wrote:Ako su one trenerke šminka, ja nisam John Travolta.
,
O duksericama da nepricam, jedni nose zute, drugi bijele a treci crne...
- battan-
#856 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Moguce, ali ostaju sorcevi..emirchata wrote:
Cek',hoces da kazes da su i kod Jahica i Muratovica razlicite?Ocigledno je da preko stucni ima dodatne opreme,a stucne su iste svima
-
emirchata
#857 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
battan- wrote:Moguce, ali ostaju sorcevi..emirchata wrote:
Cek',hoces da kazes da su i kod Jahica i Muratovica razlicite?Ocigledno je da preko stucni ima dodatne opreme,a stucne su iste svima
Sorcevi dno dna..
- A1fa
#858 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Fino priznaj da pojma nisi imao da fudbaleri trakama fiksiraju dio noge ispod stitnika a iznad gleznja, pa cemo onda dalje pricatibattan- wrote:Moguce, ali ostaju sorcevi..emirchata wrote:
- Halleluhwah
- Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen
#859 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Vidite ovu fotogragiju. Haos! Jednima istrpani dresovima, drugima zatrpani, trećima nešto treće. Pa ove naljepnice... Užas.
- A1fa
#860 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
I opet poslije ove slike mlatnu jednu Belgiju punu ljepotana kod koje pola reprezentacije sat prije utakmice pravi pletenice Felainiu da ovaj lijepo izgleda na njihovoj zajednickoj sliciHalleluhwah wrote:Vidite ovu fotogragiju. Haos! Jednima istrpani dresovima, drugima zatrpani, trećima nešto treće. Pa ove naljepnice... Užas.
- Halleluhwah
#861 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Uporedi.A1fa wrote:I opet poslije ove slike mlatnu jednu Belgiju punu ljepotana kod koje pola reprezentacije sat prije utakmice pravi pletenice Felainiu da ovaj lijepo izgleda na njihovoj zajednickoj sliciHalleluhwah wrote:Vidite ovu fotogragiju. Haos! Jednima istrpani dresovima, drugima zatrpani, trećima nešto treće. Pa ove naljepnice... Užas.![]()

- zecko_kupuz
#862 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Ma jadni igrači vide da djeluju odrpano kada im dresovi vise. Onda krenu da ih utrpavaju i primijete da odjednom djeluju još odrpanije.Halleluhwah wrote:Vidite ovu fotogragiju. Haos! Jednima istrpani dresovima, drugima zatrpani, trećima nešto treće. Pa ove naljepnice... Užas.
- zecko_kupuz
#863 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Vidi se da je Legea još uvijek "zelena". Ovaj katalog je zadržan još iz prošle sezone. Nema vala nekih kul-dresova. Barem ne u željenoj kombinaciji.
- burekodsira
#864 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
evo mustuluka svima koji cekaju da se promjeni sponzor. novi sponzor ce biti PUMA samo treba da se ozvanici, info iz prve ruke
. uzivajte

- stachu
#865 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Ovo je vec peti put da neko daje informacije iz "prve ruke", pa jos uvijek nosimo glupu Legeu. Al' eto nadam se da si u pravu, za razliku od drugih... To bi bila super vijest.burekodsira wrote:evo mustuluka svima koji cekaju da se promjeni sponzor. novi sponzor ce biti PUMA samo treba da se ozvanici, info iz prve ruke. uzivajte
![]()
- A1fa
#866 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Gdje, ko, sta??burekodsira wrote:evo mustuluka svima koji cekaju da se promjeni sponzor. novi sponzor ce biti PUMA samo treba da se ozvanici, info iz prve ruke. uzivajte
![]()
- Halleluhwah
#867 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Što ako i Puma bude kao Nike kod Estonije?A1fa wrote:Gdje, ko, sta??burekodsira wrote:evo mustuluka svima koji cekaju da se promjeni sponzor. novi sponzor ce biti PUMA samo treba da se ozvanici, info iz prve ruke. uzivajte
![]()
![]()
Nemoj nas zezati molim te
- stachu
#868 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Ne vjerujem, ako bude Puma, onda ce biti kako treba, jer puma nije "supacka" firma kao NIke!!! 
- A1fa
#869 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Nece, jer oni furaju italijanski stil ala KappaHalleluhwah wrote:Što ako i Puma bude kao Nike kod Estonije?A1fa wrote:Gdje, ko, sta??burekodsira wrote:evo mustuluka svima koji cekaju da se promjeni sponzor. novi sponzor ce biti PUMA samo treba da se ozvanici, info iz prve ruke. uzivajte
![]()
![]()
Nemoj nas zezati molim te
- Halleluhwah
#870 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
stachu wrote:Ne vjerujem, ako bude Puma, onda ce biti kako treba, jer puma nije "supacka" firma kao NIke!!!
Možemo li mi uzeti sami svoj font ili ostaje onaj grdni Pumin defaultni?
- Halleluhwah
#871 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Sjo, a meni se baš suprotno dopada!A1fa wrote:Nece, jer oni furaju italijanski stil ala KappaHalleluhwah wrote:Što ako i Puma bude kao Nike kod Estonije?, dizajn je jednostavan, cesto jednobojan i uz tijelo! Ukucaj na google Austria, Italy ili Cheh republik Kit!
za takav bih dao pare! Za one NIKE spavacice NIKAD!
- shalla
#872 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Ma loži nas lik, bombaš neki ko Boško Buha 
- Globus
#873 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Kolko ja znam mnogi puma dresovi (ako ne i svi ) imaju sare neke po sebi ... hocemo i mi sare

- burekodsira
#874 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
samo se opustite, nisam negdje nacuo nego dobio informaciju od osobe koju to ne moze zaobici, pa jedino ako tu osobu (koju ne zelim imenovati) syebu onda i mene a ja vas
evo ko inace koristi puma dresove http://www.pumafootball.com/teams/
evo ko inace koristi puma dresove http://www.pumafootball.com/teams/
- Globus
#875 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Kod njih su ono uz tijelo dresovi ko body majice
taman da se nabildam do ljeta i afrike da se mogu furat sa dresom