Vidim fanovi su tu
Mirza Teletovic all about
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
palermo
#851 Re: Mirza Teletovic all about
Da otvorimo temu Šengelija all about
.
Vidim fanovi su tu
Vidim fanovi su tu
- hrastov žižak
#852 Re: Mirza Teletovic all about
otvori, neka se zove: Šengelija-majmun zbog kojeg naš Mirza Teletović ne igrapalermo wrote:Da otvorimo temu Šengelija all about.
Vidim fanovi su tu
-
palermo
#853 Re: Mirza Teletovic all about
Ma jok, neću, ali mi je , moram priznati dirljiva briga za prava i integritet Šengelije. To se obično zove lažni moral iliti prodavanje muda pod bubrege. Šengelija sasvim sigurno ne čita ovaj forum da bi ga se baš moralo štititi.hrastov žižak wrote:otvori, neka se zove: Šengelija-majmun zbog kojeg naš Mirza Teletović ne igrapalermo wrote:Da otvorimo temu Šengelija all about.
Vidim fanovi su tu
Al, već viđeno, uvijek postoji neki honduras koji će da nas uputi na pravi put. A mi tvrdoglavi. Valjda zato što se zovemo navijačima. Teletovića, Džeke, Bosne i Hercegovine....
- ultima_palabra
#854 Re: Mirza Teletovic all about
Šengelija je nešto poput Teveza ovdje 
- alphonse kauders
#855 Re: Mirza Teletovic all about
ja ovaj citat nigdje nisam našao u originalu (niti bilo kakav izvor), ne bi me čudilo da su ga ovi kvazi-novinari sa ss.ba izmislilihypko_nurko wrote:Johnson: Mirzi je potrebno još vremena
http://sportsport.ba/ino_kosarka/johnso ... mena/94731
- Zmijuga loma
#856 Re: Mirza Teletovic all about
Shengelia je John Guidetti, Humphries se može poistovjetiti sa Tevezom.ultima_palabra wrote:Šengelija je nešto poput Teveza ovdje
- hypko_nurko
#857 Re: Mirza Teletovic all about
balo je kardashian 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#858 Re: Mirza Teletovic all about
Shengelija je za teme Netsa, nije za ove teme 
- agent_zero
#859 Re: Mirza Teletovic all about
Iz jučerašnjeg intervjua:
Jeste li mogli izabrati neki drugi američki tim? Zašto ste izabrali baš Netse?"
- Bilo je još ponuda, među njima Klivlend kavalirsi, Feniks sansi, onda Netsi, a prije toga su tu bili još Los Anđeles lejkersi i San Antonio sparsi, ali su mi Netsi nekako bili najinteresantniji."
Bolje bi mu bilo u bilo kojem od gore nabrojanih, nego u netsima. Strašno je kiksao u izboru.
I do kada će trajati Vaše strpljenje?
- Vjerujte da ne znam. To je sve opet do sudbine. Nikad se ne zna šta može da se desi.
- Bilo je još ponuda, među njima Klivlend kavalirsi, Feniks sansi, onda Netsi, a prije toga su tu bili još Los Anđeles lejkersi i San Antonio sparsi, ali su mi Netsi nekako bili najinteresantniji."
Bolje bi mu bilo u bilo kojem od gore nabrojanih, nego u netsima. Strašno je kiksao u izboru.
- Vjerujte da ne znam. To je sve opet do sudbine. Nikad se ne zna šta može da se desi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#860 Re: Mirza Teletovic all about
Definitivno. Kod ovih manjih bi sigurno vise igrao, a sto se tice velikana....jbg, zna se koliko Pop voli rotaciju, kod njeg svi igraju, a i Lakersima bi, ubjedjen sam, dobio sansu.agent_zero wrote:Iz jučerašnjeg intervjua:
- jasko_ba
#861 Re: Mirza Teletovic all about
Bjezi mirza kako znas 
-
statixx
#862 Re: Mirza Teletovic all about
Mirzina konkurencija je Blace dok zadacu koju ima Evans ne moze obavljati Mirza, a opet, neko i to mora.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#863 Re: Mirza Teletovic all about
Ispadose u Netsima svi odbrambene zvijeri (valjda ih Evans izbrusio
), samo Mirza nije
Jbg, sad kad se nabildo, sad u sparing sa Evansom, ima da grize
Jbg, sad kad se nabildo, sad u sparing sa Evansom, ima da grize
-
westbroo
#864 Re: Mirza Teletovic all about
Jebo te ba Šengelija, nit ga branim nit sam fan....al jarane nije on kriv sto Mirza ne igra, realno.palermo wrote:Da otvorimo temu Šengelija all about.
Vidim fanovi su tu
Ma valjda ce Tele upasti u rotaciju nekako, pa makar i 10 min...hoce..
-
westbroo
#865 Re: Mirza Teletovic all about
Hamfris out za veceras, vele neka povreda. Ako veceras Tele ne igrao onda treba Ajveriju giveru u usta.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#866 Re: Mirza Teletovic all about
Kardashian je i proslu pregledao s klupe, tako da to ne znaci puno za Mirzu. Eh, kad bi dobio priliku, pa da odigra nesto kao u pripremnoj sto je odigrao protiv Celticsa.
- hypko_nurko
#867 Re: Mirza Teletovic all about
samo da i veceras ne bude neaktivan 
- relativno84
#868 Re: Mirza Teletovic all about
Ma koliko svi mi koji volimo ovu zemlju bili ponosni na to sto neko nas igra u nba treba biti realan i pogledati istini u oci, Mirza je u evropi bio car a sada je u nba ispod nivoa univerzitetskih igraca sto je smijesno ali jednostavno ne vidim nacin na koji se Mirza moze adaptirati izbor ekipe nije bas dobar ali i u drugim ekipama niko nema vremena za cekanje rezultati su prioritet, tako da u 2012 od Mirzinog izbora za odlazak u nba samo su lošiji Maje i naravno nova tv i dvije emisije finala mc
nazalost ispao je veliko tele trazeci hljeba preko pogace ccc 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#869 Re: Mirza Teletovic all about
Joj, kad uzme svako komentarisati kosarku, ja bih sad izvrsio harakiri
Pa yebo ga, kako ti znas na kakvom je nivou Mirza, covjek nije dobio pravu priliku kako treba, dok je u pripremnim utakmicama dosta solidno igrao?!
Kako to drugi evropski rookie dobijaju priliku, a Mirza ne moze? Pozuri, strucnjak, trazi te ESPN
Da si u toku, znao bi sta se desilo nakon sto je Mirza potpisao ugovor sa Netsima. Evo, da ne trazis, nakon sto nisu uspjeli potpisati Howarda, doveli su hrpu polovnjaka, pa sad od njih ne moze da dobije priliku, jer, eto, trener vise vjeruje njima, oni su vec igrali NBA, Mirza nije. Lahko je biti pametan sad kad je to gotova stvar.
Pa yebo ga, kako ti znas na kakvom je nivou Mirza, covjek nije dobio pravu priliku kako treba, dok je u pripremnim utakmicama dosta solidno igrao?!
Kako to drugi evropski rookie dobijaju priliku, a Mirza ne moze? Pozuri, strucnjak, trazi te ESPN
Da si u toku, znao bi sta se desilo nakon sto je Mirza potpisao ugovor sa Netsima. Evo, da ne trazis, nakon sto nisu uspjeli potpisati Howarda, doveli su hrpu polovnjaka, pa sad od njih ne moze da dobije priliku, jer, eto, trener vise vjeruje njima, oni su vec igrali NBA, Mirza nije. Lahko je biti pametan sad kad je to gotova stvar.
-
westbroo
#870 Re: Mirza Teletovic all about
Kada je neko u Evropi car onda ide na visi nivo a to je NBA...i Mirza je to sam rekao da mu treba novi izazov i da je spreman za nba..
- sadmire
#871 Re: Mirza Teletovic all about
kad vidim kako ga trener maltretira, ispade da se u NBA igra neka vanzemlajska kosarka, kojoj Evropljani nisu dorasli. Sto naravno nema veze s pameti jer je bezbroj igraca koji pokazuju suprotno. I ne moze me niko ubijediti da bi ovi polovnjaci sto imaju prednost ispred njega u Evropi ikakav faktor bili, sto znaci da sigurno nisu bolji ni od Mirze.
Takodjer mi nije jasno zasto se uvijek potencira to neko iskustvo igranja u NBA, kao da iskustvo u evropi nista ne znaci!?
Takodjer mi nije jasno zasto se uvijek potencira to neko iskustvo igranja u NBA, kao da iskustvo u evropi nista ne znaci!?
-
Ugljesa_
#872 Re: Mirza Teletovic all about
Ne znam sta se blamira tamo, vrati se covjece u evropu i igraj to sto volis, gledat kosarku mozes i iz kuce ne moras sjediti na klupi za to. Nije prvi koji se zaletio u NBA, znam ja, bosanski mentalitet, ja, ja, ja al brate treba stati i razmisliti malo.
Dobar je igrac al budimo realni to je amerika, dobrih kosarkasa ima na svakom koraku.
Dobar je igrac al budimo realni to je amerika, dobrih kosarkasa ima na svakom koraku.
- Herr Flick
#873 Re: Mirza Teletovic all about
Svi cemo se slozit da je Mirza pogrijesio ekipu,trebao je otici u neki slabiji tim,gdje bi dobijao 15-20 minuta po mecu,mozda i vise,al eto on je izabrao,prva je sezona,doce to na svoje,polako ali sigurno

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#874 Re: Mirza Teletovic all about
Nek mi samo neko kaze da je Prigioni bolji kosarkas od Mirze (zanemarujemo pozicije koje igraju)....a covjek dobija vise minuta sa 35 godina 
- deer_hunter
#875 Re: Mirza Teletovic all about
zanemario si ti i činjenicu da Prigioni na svojoj poziciji nema veliku konkurenciju kao Mirza u Netsima, jer su praktično on i Kidd jedini playmaker-i u NYK (a svi znaju da je Kidd čovjek u godinama,39 kuka, i da više ne može igrati 45 minuta po utakmici),tako da mora igrati tih desetak minuta iz prostog razloga što trećeg playa nemaju...al dobro,šta ja to tebi imam pričat,ti si ipak najveći košarkaški znalac na forumu(to su i na ESPN-u prepoznaliTomahawk11 wrote:Nek mi samo neko kaze da je Prigioni bolji kosarkas od Mirze (zanemarujemo pozicije koje igraju)....a covjek dobija vise minuta sa 35 godina