"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- respo
#851 Re: "Majstori" parkiranja
samo me zanima ako vec parkiraju ovdje kako izadje iz auta jebo mater svoju
nije sigurno u cizmama gumenim dosao
- tigarbhf
#852 Re: "Majstori" parkiranja
Tu vise nece nic ni korovControl panel wrote:
evo seljaci su uzorali jos samo da se posije sta.
- respo
#853 Re: "Majstori" parkiranja
nasim ljudima je fetis izgleda da bar jednim tockom bude na trotoaru
- Control panel
#854 Re: "Majstori" parkiranja
ma znas kada ljakse navikne na blato na opancima. mogu da ih zamislim za zavracenim nogavicama i stipalicama.respo wrote:samo me zanima ako vec parkiraju ovdje kako izadje iz auta jebo mater svoju
ovo sam namjerno slikao kada nikoga nema, sto je rijetskost. tek se onda vide posljedice destruktivnog cerebeluma.
- Control panel
#855 Re: "Majstori" parkiranja

ja stvarno ne mogu da shvatim mentalni sklop ljudi koji parkiraju na zelenoj povrsini.
- chuchumbamayumbe
#856 Re: "Majstori" parkiranja
Ja mislim da su to, uglavnom, islamofobi!

- chuchumbamayumbe
#857 Re: "Majstori" parkiranja
Fakat, isti lik, ista meta, isto odstojanje.Control panel wrote:
trazim cijelo jutro da vidim jeli ovo dosao isti ljakse u grad sa istim manirima ili je neko drugi kad ono![]()
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... o#p2861556
ma dzaba je moze on zivjeti gdje hoce, moze imati para koliko hoce ali SOS (seljak ostaje seljak).
Garan cime predje granicu na Orasju, izuje cipele i obuje kaloshe, da bi se osjecao sto bolje u domovini.
E svasta, anblivbl!
-
krusty
#858 Re: "Majstori" parkiranja
Control panel wrote:
ja stvarno ne mogu da shvatim mentalni sklop ljudi koji parkiraju na zelenoj povrsini.
a jos su gori ovi sto zagrade druga auta, ko ovaj crveni iza
- WizzMerlin
- Control panel
#860 Re: "Majstori" parkiranja
dzip je presao preko trotUara. ostali mu tragovi od guma na zemlji.krusty wrote:Control panel wrote:
a jos su gori ovi sto zagrade druga auta, ko ovaj crveni iza
- Control panel
#861 Re: "Majstori" parkiranja
nisam ni ja mogao bilivit. bio je jedan policajac cekao da se pojavi i ne znam jeli ga docekao. zvale i komsije da prijave. a policija nema velikog pauka za ovu tezinu auta.chuchumbamayumbe wrote:Fakat, isti lik, ista meta, isto odstojanje.Control panel wrote:
trazim cijelo jutro da vidim jeli ovo dosao isti ljakse u grad sa istim manirima ili je neko drugi kad ono![]()
ma dzaba je moze on zivjeti gdje hoce, moze imati para koliko hoce ali SOS (seljak ostaje seljak).
Garan cime predje granicu na Orasju, izuje cipele i obuje kaloshe, da bi se osjecao sto bolje u domovini.
E svasta, anblivbl!
i onda ovi primitivci mogu raditi sta hoce. trebao mu je neko navecer gume izbusiti. dva dana je bio tu parkiran.
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#862 Re: "Majstori" parkiranja
Trebala mu je policija tablice skinuti, pa da ne može preći granicu dok se ne pojavi u stanici! Debil...chuchumbamayumbe wrote:Fakat, isti lik, ista meta, isto odstojanje.Control panel wrote:
E svasta, anblivbl!
- chuchumbamayumbe
#863 Re: "Majstori" parkiranja
Koji je grad ovo na tablicama, hladno poslati tamo u policijsku upravu i da oni to regulisu, aaa?!
-
krusty
#864 Re: "Majstori" parkiranja
prekrsajni nalog mogu ostavit samo na autu registrovanom u BiH ...
i odakle vam samo taj podatak da pauk ne moze dici Q7 ??? pauk ne moze prici da ga digne, valjda je to problem jer bi se morala prvo pomaci ova auta da se pauk popne na ovu travi da digne q7
dobro neko rece, ovakvim treba tablice skinut pa se nece moci vratit u dijasporu dok ne plati kaznu
i odakle vam samo taj podatak da pauk ne moze dici Q7 ??? pauk ne moze prici da ga digne, valjda je to problem jer bi se morala prvo pomaci ova auta da se pauk popne na ovu travi da digne q7
dobro neko rece, ovakvim treba tablice skinut pa se nece moci vratit u dijasporu dok ne plati kaznu
- bpsang
#865 Re: "Majstori" parkiranja
ovaj mora da je prePio
kad je preskocio ovaj ivicnjak i dospio na drugu stranu, vjerovatno u zelji da se vrati na pocetnu poziciju i malo je prednje gume uprljao

- Control panel
#866 Re: "Majstori" parkiranja
policajac mi rekao da nemaju to auto. a ova sto imaju ne moze da digne Q7. to mi je on rekao. nisam ni ja mogao vjerovati.krusty wrote:prekrsajni nalog mogu ostavit samo na autu registrovanom u BiH ...
nalog mu ne moze napisati jer on to podere a ako se ne naplati kazna onda policajac mora da pravda nalog tj. da ga on plati.
zato na i jeste ovako.
- Control panel
#867 Re: "Majstori" parkiranja

danas merkator ilidza
-
krusty
#868 Re: "Majstori" parkiranja
lazu, cuj ne moze dici Q7 pa nema Q7 pet tona... jes auto ogromno ali mogu ga dici sigurno...a to sto dizu obicno jeftinija auta to je neka druga prica...Control panel wrote: policajac mi rekao da nemaju to auto. a ova sto imaju ne moze da digne Q7. to mi je on rekao. nisam ni ja mogao vjerovati.
nalog mu ne moze napisati jer on to podere a ako se ne naplati kazna onda policajac mora da pravda nalog tj. da ga on plati.
zato na i jeste ovako.
ne kontam to za nalog ? kako mislis mora policajac pravdati ?
nalog postaje izvrsan nakon 8 dana, ako ga ne platis u tom roku... ako ti ostavi na autu dodje ti i kuci obavijest da ti je ostavljen nalog, ako ga nisi nasao ili nesto... tako da moze on derati milion naloga cim se nalog evidentira ide u sistem i veze se za JMBG ...
eh sad ako si na nesto drugo mislio jbg
-
Gray
#869 Re: "Majstori" parkiranja
kakavdanakneiskustvu wrote:krusty wrote:lazu, cuj ne moze dici Q7 pa nema Q7 pet tona... jes auto ogromno ali mogu ga dici sigurno...a to sto dizu obicno jeftinija auta to je neka druga prica...Control panel wrote: policajac mi rekao da nemaju to auto. a ova sto imaju ne moze da digne Q7. to mi je on rekao. nisam ni ja mogao vjerovati.
zato na i jeste ovako.
nalog postaje izvrsan nakon 8 dana, ako ga ne platis u tom roku... ako ti ostavi na autu dodje ti i kuci obavijest da ti je ostavljen nalog, ako ga nisi nasao ili nesto... tako da moze on derati milion naloga cim se nalog evidentira ide u sistem i veze se za JMBG ...
strane tablice na autu,ne možeš mu ništa,i ja nisam odmah primijetio da su tablice iz druge države,čini mi se makedonske
Švedske.
-
Cafe Camargue
#871 Re: "Majstori" parkiranja
... al pravi.neki wrote:
Choban..
samo šteta što mu se ne vide tablice.
ovakve treba izdvojit, po mogućnosti istražit ko je vlasnik i dat mu prostora na naslovnici sarajevo-x.
- Control panel
#872 Re: "Majstori" parkiranja
ne moze strancu ostaviti nalog. to je vec neko prije napisao. ako mu ga napise a ovaj ne plati jer ga ne mogu naci. policajac mora da plati.krusty wrote:lazu, cuj ne moze dici Q7 pa nema Q7 pet tona... jes auto ogromno ali mogu ga dici sigurno...a to sto dizu obicno jeftinija auta to je neka druga prica...Control panel wrote: policajac mi rekao da nemaju to auto. a ova sto imaju ne moze da digne Q7. to mi je on rekao. nisam ni ja mogao vjerovati.
zato na i jeste ovako.
jesmo uredili sistem. svaka nam cast.
- Control panel
#873 Re: "Majstori" parkiranja

evo ga i danas. e moja policijo.
lik je iz sveCke.
- chuchumbamayumbe
#874 Re: "Majstori" parkiranja
Mene cudi kako nasa policija nema one blokade za tockove.
Pa mu fino zakaci blokadu, i nema micanja dok se ne kavi u najblizu policijsku upravu i ne plati kaznu.
Pa to bi rijesilo mnoge probleme.
Uplata direktno, nema micanja i nema natezanja, plati i vozdra.
Pa, isplatile bi im se te sprave za 7 dana.
Mom su starom 1983 u Minhenu turili blokadu na stojadinov tocak, nasao prvog policajca, ovaj pozvao sluzbu, fino platio i cao djaci.
Dakle, alo ima iko pametan od nadleznih, pod hitno nabavljati one blokade.
Pa mu fino zakaci blokadu, i nema micanja dok se ne kavi u najblizu policijsku upravu i ne plati kaznu.
Pa to bi rijesilo mnoge probleme.
Uplata direktno, nema micanja i nema natezanja, plati i vozdra.
Pa, isplatile bi im se te sprave za 7 dana.
Mom su starom 1983 u Minhenu turili blokadu na stojadinov tocak, nasao prvog policajca, ovaj pozvao sluzbu, fino platio i cao djaci.
Dakle, alo ima iko pametan od nadleznih, pod hitno nabavljati one blokade.
- Karabaja
#875 Re: "Majstori" parkiranja
a što mu ne zovnete policiju?