"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
respo

#851 Re: "Majstori" parkiranja

Post by respo »

samo me zanima ako vec parkiraju ovdje kako izadje iz auta jebo mater svoju
nije sigurno u cizmama gumenim dosao
tigarbhf

#852 Re: "Majstori" parkiranja

Post by tigarbhf »

Control panel wrote:Image

evo seljaci su uzorali jos samo da se posije sta.
Tu vise nece nic ni korov :mrgreen:
respo

#853 Re: "Majstori" parkiranja

Post by respo »

nasim ljudima je fetis izgleda da bar jednim tockom bude na trotoaru
Control panel

#854 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

respo wrote:samo me zanima ako vec parkiraju ovdje kako izadje iz auta jebo mater svoju
nije sigurno u cizmama gumenim dosao
ma znas kada ljakse navikne na blato na opancima. mogu da ih zamislim za zavracenim nogavicama i stipalicama. :lol:

ovo sam namjerno slikao kada nikoga nema, sto je rijetskost. tek se onda vide posljedice destruktivnog cerebeluma.
Control panel

#855 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

Image

ja stvarno ne mogu da shvatim mentalni sklop ljudi koji parkiraju na zelenoj povrsini.
chuchumbamayumbe

#856 Re: "Majstori" parkiranja

Post by chuchumbamayumbe »

Ja mislim da su to, uglavnom, islamofobi!
8-)
chuchumbamayumbe

#857 Re: "Majstori" parkiranja

trazim cijelo jutro da vidim jeli ovo dosao isti ljakse u grad sa istim manirima ili je neko drugi kad ono :shock:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... o#p2861556

ma dzaba je moze on zivjeti gdje hoce, moze imati para koliko hoce ali SOS (seljak ostaje seljak).
Fakat, isti lik, ista meta, isto odstojanje.
Garan cime predje granicu na Orasju, izuje cipele i obuje kaloshe, da bi se osjecao sto bolje u domovini.
E svasta, anblivbl!
krusty

#858 Re: "Majstori" parkiranja

Post by krusty »

ja stvarno ne mogu da shvatim mentalni sklop ljudi koji parkiraju na zelenoj povrsini.

a jos su gori ovi sto zagrade druga auta, ko ovaj crveni iza :D
WizzMerlin

#859 Re: "Majstori" parkiranja

Post by WizzMerlin »

Image
***SRETNA NOVA GODINA*** :D :D :D
Control panel

#860 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

krusty wrote:

a jos su gori ovi sto zagrade druga auta, ko ovaj crveni iza :D
dzip je presao preko trotUara. ostali mu tragovi od guma na zemlji.
Control panel

#861 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

chuchumbamayumbe wrote:

trazim cijelo jutro da vidim jeli ovo dosao isti ljakse u grad sa istim manirima ili je neko drugi kad ono :shock:

ma dzaba je moze on zivjeti gdje hoce, moze imati para koliko hoce ali SOS (seljak ostaje seljak).
Garan cime predje granicu na Orasju, izuje cipele i obuje kaloshe, da bi se osjecao sto bolje u domovini.
E svasta, anblivbl!
nisam ni ja mogao bilivit. bio je jedan policajac cekao da se pojavi i ne znam jeli ga docekao. zvale i komsije da prijave. a policija nema velikog pauka za ovu tezinu auta. :shock: , nemaju ni one lisice za tockove.
i onda ovi primitivci mogu raditi sta hoce. trebao mu je neko navecer gume izbusiti. dva dana je bio tu parkiran.
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#862 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Romeo 80 »

chuchumbamayumbe wrote:

E svasta, anblivbl!
Trebala mu je policija tablice skinuti, pa da ne može preći granicu dok se ne pojavi u stanici! Debil... :x
chuchumbamayumbe

#863 Re: "Majstori" parkiranja

Koji je grad ovo na tablicama, hladno poslati tamo u policijsku upravu i da oni to regulisu, aaa?!
krusty

#864 Re: "Majstori" parkiranja

Post by krusty »

prekrsajni nalog mogu ostavit samo na autu registrovanom u BiH ...

i odakle vam samo taj podatak da pauk ne moze dici Q7 ??? pauk ne moze prici da ga digne, valjda je to problem jer bi se morala prvo pomaci ova auta da se pauk popne na ovu travi da digne q7

dobro neko rece, ovakvim treba tablice skinut pa se nece moci vratit u dijasporu dok ne plati kaznu
bpsang

#865 Re: "Majstori" parkiranja

Post by bpsang »

ovaj mora da je prePio :D kad je preskocio ovaj ivicnjak i dospio na drugu stranu, vjerovatno u zelji da se vrati na pocetnu poziciju i malo je prednje gume uprljao :D :D :D

Image
Control panel

#866 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

krusty wrote:prekrsajni nalog mogu ostavit samo na autu registrovanom u BiH ...

i odakle vam samo taj podatak da pauk ne moze dici Q7 ??? pauk ne moze prici da ga digne, valjda je to problem jer bi se morala prvo pomaci ova auta da se pauk popne na ovu travi da digne q7

dobro neko rece, ovakvim treba tablice skinut pa se nece moci vratit u dijasporu dok ne plati kaznu
policajac mi rekao da nemaju to auto. a ova sto imaju ne moze da digne Q7. to mi je on rekao. nisam ni ja mogao vjerovati.
nalog mu ne moze napisati jer on to podere a ako se ne naplati kazna onda policajac mora da pravda nalog tj. da ga on plati.
zato na i jeste ovako.
Control panel

#867 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

Image

danas merkator ilidza
krusty

#868 Re: "Majstori" parkiranja

Post by krusty »

Control panel wrote: policajac mi rekao da nemaju to auto. a ova sto imaju ne moze da digne Q7. to mi je on rekao. nisam ni ja mogao vjerovati.
nalog mu ne moze napisati jer on to podere a ako se ne naplati kazna onda policajac mora da pravda nalog tj. da ga on plati.
zato na i jeste ovako.
lazu, cuj ne moze dici Q7 pa nema Q7 pet tona... jes auto ogromno ali mogu ga dici sigurno...a to sto dizu obicno jeftinija auta to je neka druga prica...

ne kontam to za nalog ? kako mislis mora policajac pravdati ?

nalog postaje izvrsan nakon 8 dana, ako ga ne platis u tom roku... ako ti ostavi na autu dodje ti i kuci obavijest da ti je ostavljen nalog, ako ga nisi nasao ili nesto... tako da moze on derati milion naloga cim se nalog evidentira ide u sistem i veze se za JMBG ...

eh sad ako si na nesto drugo mislio jbg :)
Gray

#869 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Gray »

kakavdanakneiskustvu wrote:
krusty wrote:
Control panel wrote: policajac mi rekao da nemaju to auto. a ova sto imaju ne moze da digne Q7. to mi je on rekao. nisam ni ja mogao vjerovati.
zato na i jeste ovako.
lazu, cuj ne moze dici Q7 pa nema Q7 pet tona... jes auto ogromno ali mogu ga dici sigurno...a to sto dizu obicno jeftinija auta to je neka druga prica...

nalog postaje izvrsan nakon 8 dana, ako ga ne platis u tom roku... ako ti ostavi na autu dodje ti i kuci obavijest da ti je ostavljen nalog, ako ga nisi nasao ili nesto... tako da moze on derati milion naloga cim se nalog evidentira ide u sistem i veze se za JMBG ...

strane tablice na autu,ne možeš mu ništa,i ja nisam odmah primijetio da su tablice iz druge države,čini mi se makedonske

Švedske.
neki

#870 Re: "Majstori" parkiranja

Post by neki »

Image

Choban..
Cafe Camargue

#871 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Cafe Camargue »

neki wrote:Image

Choban..
... al pravi.

samo šteta što mu se ne vide tablice.
ovakve treba izdvojit, po mogućnosti istražit ko je vlasnik i dat mu prostora na naslovnici sarajevo-x.
Control panel

#872 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

krusty wrote:
zato na i jeste ovako.

ne moze strancu ostaviti nalog. to je vec neko prije napisao. ako mu ga napise a ovaj ne plati jer ga ne mogu naci. policajac mora da plati. :shock:

jesmo uredili sistem. svaka nam cast.
Control panel

#873 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

Image

evo ga i danas. e moja policijo. :x

lik je iz sveCke.
chuchumbamayumbe

#874 Re: "Majstori" parkiranja

Mene cudi kako nasa policija nema one blokade za tockove.
Pa mu fino zakaci blokadu, i nema micanja dok se ne kavi u najblizu policijsku upravu i ne plati kaznu.
Pa to bi rijesilo mnoge probleme.
Uplata direktno, nema micanja i nema natezanja, plati i vozdra.
Pa, isplatile bi im se te sprave za 7 dana.
Mom su starom 1983 u Minhenu turili blokadu na stojadinov tocak, nasao prvog policajca, ovaj pozvao sluzbu, fino platio i cao djaci.
Dakle, alo ima iko pametan od nadleznih, pod hitno nabavljati one blokade.
Karabaja

#875 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Karabaja »

a što mu ne zovnete policiju? :)
Locked