SP Rukomet 2009

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked

Novi svjetski prvak?

HRVATSKA
56
35%
NJEMACKA
10
6%
FRANCUSKA
55
34%
SVEDSKA
3
2%
DANSKA
8
5%
SPANIJA
9
6%
RUSIJA
0
No votes
MADJARSKA
1
1%
SRBIJA
14
9%
NEKO DESETI
5
3%

Total votes: 161

El_comadante

#851 Re: SP Rukomet 2009

Post by El_comadante »

ovako gledajući Hrvati i Francuzi su imali bezveze grupu i prvu i sad ovu dok je ova druga daleko bolja zanimljiva i raznovrsnija. recimo eto Poljaci nisu prenjeli niti bod a ako pobjede zadnju skoro pa sigurno idu dalje.
cheb

#852 Re: SP Rukomet 2009

Post by cheb »

DVIJE skupine mađarskih navijača, jedna iz Skopja, druga iz Bitole, jučer su se oko 14.30 potukli u Vodicama na parkiralištu hotela Punta. Navijači su bili u organiziranom smještaju u navedenom hotelu, a još nije poznat razlog sukoba.
index.hr
zebih

#853 Re: SP Rukomet 2009

Post by zebih »

El_comadante wrote:ovako gledajući Hrvati i Francuzi su imali bezveze grupu i prvu i sad ovu dok je ova druga daleko bolja zanimljiva i raznovrsnija. recimo eto Poljaci nisu prenjeli niti bod a ako pobjede zadnju skoro pa sigurno idu dalje.
Ovako gledajuci ne mozes se pohvalit' da znas nesto o rukometu.
A jel' ti palo na pamet da su te dvije reprezentacije mozda najbolje na ovom prvenstvu i da im ovaj put niko nije do koljena.
ivaakaiva

#854 Re: SP Rukomet 2009

Post by ivaakaiva »

zebih wrote:
El_comadante wrote:ovako gledajući Hrvati i Francuzi su imali bezveze grupu i prvu i sad ovu dok je ova druga daleko bolja zanimljiva i raznovrsnija. recimo eto Poljaci nisu prenjeli niti bod a ako pobjede zadnju skoro pa sigurno idu dalje.
A jel' ti palo na pamet da su te dvije reprezentacije mozda najbolje na ovom prvenstvu i da im ovaj put niko nije do koljena.
eh to sam i ja mislila napisati..Ali posto ispada da se stalno pjenim kad neko nes lose kaze za Hrvate cekala sam da se neko pametan javi :D
Hrvati i Francuzi su klasa iznad svih :D...Naravno..Danci i Poljaci mogu ugroziti ili Hrvate ili Francuze...Ali to ovisi samo o te 2 ekipe..(hrv, fran)ako budu na nivou igrale..niko im nemoze nista...dok se njih 2 medjusobno ne sretnu...
Mislim da bi u toj skupini B u Splitu...dae bila npr...Njemacka...Bila napetija skupina..
Jer bi se tam nalazile Njem, Svedska, Korea, Spanjolska... te bi rep bile podjednake...i teska grupa..ovako se vise-manje znalo tko ce dalje..hrvati normalno...svedani..i sad..mnogi tvrde da ih prolazak koreje nie iznenadio....mene osobno je...:D
a nasa skupina u krizanju je opet laksa..jer mi i Francuzi nemozemo izgubiti..do sutra kad ce jedan morati...a 2. skupina...tamo je ipak svaka rep podjednaka...ovisi o njenom raspolozenju...
El_comadante

#855 Re: SP Rukomet 2009

Post by El_comadante »

zebih wrote:
neznam mnogo ali ja mislim da su i Danci, Norvežani; švabe pa i Poljaci daleko jaći od Slovaka i Mađara bar trenutno i da bi bilo mnogo teže i Fra i Hrv da se plasiraju pored njih neko ovako. svaka čast Mađarima i Slovacima ali ipak smatra da su lošiji od ovih gora nabrojanih a između ostalog vidječmo kako če proći u polufinalu ma da i to nemora ništa reći.
ivaakaiva

#856 Re: SP Rukomet 2009

Post by ivaakaiva »

El_comadante wrote:
zebih wrote:
neznam mnogo ali ja mislim da su i Danci, Norvežani; švabe pa i Poljaci daleko jaći od Slovaka i Mađara bar trenutno i da bi bilo mnogo teže i Fra i Hrv da se plasiraju pored njih neko ovako. svaka čast Mađarima i Slovacima ali ipak smatra da su lošiji od ovih gora nabrojanih a između ostalog vidječmo kako če proći u polufinalu ma da i to nemora ništa reći.
pa moguce da bi bilo teze...ali bi francuzi i mi opet isli dalje..
ma nema nam ravnih :D
Hrvatska-Francuska finale
uoooyeaah :dance: :dance: :dance: :dance:
zebih

#857 Re: SP Rukomet 2009

Post by zebih »

El_comadante wrote:
zebih wrote:
Prijatelju, poredis 4 najjace reprezentacije iz druge grupe sa dvije prosjecno dobre iz prve.
Ako vec zelis donijeti pravi sud o jacini grupa onda bi se trebalo porediti i sa Francuskom , Hrvatskom i (ne zaboravi ) Svedskom, pa tek onda spominjati Slovake i Madjare
Norveska , pa donekle i Njemacka ( bar na ovom prvenstvu) je u rangu sa Slovacima i Madjarima.
Naravno da to ne garantira zlato niti Francuzima niti Hrvatima, jer niko ne smije podcijeniti Dance ili Poljake ( koji bi po meni trebali proci , ako ne bude kakvih zakulisnih radnji). Finale je jedna tekma i sve se moze desiti , samo su ipak po doasada pokazanom FRA i HR glavni favoriti.
ivaakaiva

#858 Re: SP Rukomet 2009

Post by ivaakaiva »

Ma Hrvati moraju proci dalje...cisto radi publike :D...Mislim da oni idu na finale...A sad bi bilo najrealnije da Francuzi idu dalje...Ali...cuda se dogadaju :D
in33sa

#859 Re: SP Rukomet 2009

Post by in33sa »

Hrvatska i Francuska protivnike cine smijesnim, jer Spanija je recimo u pripremnom periodu odvalila Nijemce 11 razlike, u turnir su usli kao furija, razbili Kuvajt i Kubu sa po 30 razlike, i nakon sto su ih Hrvati propustili kroz sake, nisu se sabrali do danas.
Slicno i Svedjani, do Hrvatske su bili odlicni, nakon te utakmice se nisu oporavili.
Tako i Francuzi, ljudi gaze sve protivnike redom, psiha igra svoje, ekipe koje budu tako pregazene tesko se oporave psihicki.
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#860 Re: SP Rukomet 2009

Post by since1921 »

Hrvati i Francuzi su klasa iznad svih...jednostavno nedodirljivi...bez konkurencije
cyprus

#861 Re: SP Rukomet 2009

Post by cyprus »

since1921 wrote:Hrvati i Francuzi su klasa iznad svih...jednostavno nedodirljivi...bez konkurencije
Svejedno mislim da jedna od ove dvije reprezentacije neće igrat finale (ko zna, možda neće nijedna).
osa

#862 Re: SP Rukomet 2009

Post by osa »

since1921 wrote:Hrvati i Francuzi su klasa iznad svih...jednostavno nedodirljivi...bez konkurencije
jesu, ali kad se krene na ispadanje(polufinale) nitko neće biti siguran, popravka nema, jedan kiks, loša sudijska odluka, loš dan golmana itd. i sve ode u nepovrat, zato budimo realni, od polufinala na dalje je sve otvoreno, favoriti mogu imati samo psihološki pritisak ništa više.
ivaakaiva

#863 Re: SP Rukomet 2009

Post by ivaakaiva »

Hrvati imaju veliki priutisak...
Od njih Hrvati ocekuju zlato...nista manje...
I mislim da ce biti veliko razocarenje ako izgube pred 15000 navijaca u dvorani a i izvan nje :S
vee-jay

#864 Re: SP Rukomet 2009

Post by vee-jay »

ivaakaiva wrote:Hrvati imaju veliki priutisak...
Od njih Hrvati ocekuju zlato...nista manje...
I mislim da ce biti veliko razocarenje ako izgube pred 15000 navijaca u dvorani a i izvan nje :S
jooj @iva

Hrvati nemaju pritisak nego su pod pritiskom.
Hrvati ocekuju od Hrvata zlato :-)
Nemere zajedno: "ce biti" i "ako"; Ili "bilo bi"+"ako" ili "bit ce"+"kad".

Tri recenice, tri prvorazredne greske :-?
dalmatinka

#865 Re: SP Rukomet 2009

Post by dalmatinka »

Zlato je neralno očekivati, meni je fantastičan uspjeh bilo koja od medalja.
vjecnobordo

#866 Re: SP Rukomet 2009

Post by vjecnobordo »

Vala sam ubjeđen da Farncuzi ili Hrvati neće vidjeti finala. Nešto sam sigurniji za ove druge, ali eto :D Znači cijenim mišljenje cyprusa. Iz druge grupe očekujem da će prolazak izboriti Danci i Poljaci, al mislim da su apsolutno sve kombinacije otvorene.
Znači, moja polufinalna prongoza:
Hrvatska-Poljska
Danska-Francuska
abondanzieri

#867 Re: SP Rukomet 2009

Post by abondanzieri »

dalmatinka wrote:Zlato je neralno očekivati, meni je fantastičan uspjeh bilo koja od medalja.
Da sam navijac Hrvatske za mene bi u ovim okolnostima sve osim zlata bila tragedija
Para

#868 Re: SP Rukomet 2009

Post by Para »

ko je najbolji? SRBIJA!
mmostar

#869 Re: SP Rukomet 2009

Post by mmostar »

abondanzieri wrote:
dalmatinka wrote:Zlato je neralno očekivati, meni je fantastičan uspjeh bilo koja od medalja.
Da sam navijac Hrvatske za mene bi u ovim okolnostima sve osim zlata bila tragedija
"Sportska" :D
El_comadante

#870 Re: SP Rukomet 2009

Post by El_comadante »

zebih wrote:
El_comadante wrote:
zebih wrote:ovako gledajući Hrvati i Francuzi su imali bezveze grupu i prvu i sad ovu dok je ova druga daleko bolja zanimljiva i raznovrsnija. recimo eto Poljaci nisu prenjeli niti bod a ako pobjede zadnju skoro pa sigurno idu dalje.Ovako gledajuci ne mozes se pohvalit' da znas nesto o rukometu.
Prijatelju, poredis 4 najjace reprezentacije iz druge grupe sa dvije prosjecno dobre iz prve.
Ako vec zelis donijeti pravi sud o jacini grupa onda bi se trebalo porediti i sa Francuskom , Hrvatskom i (ne zaboravi ) Svedskom, pa tek onda spominjati Slovake i Madjare
Norveska , pa donekle i Njemacka ( bar na ovom prvenstvu) je u rangu sa Slovacima i Madjarima.
Naravno da to ne garantira zlato niti Francuzima niti Hrvatima, jer niko ne smije podcijeniti Dance ili Poljake ( koji bi po meni trebali proci , ako ne bude kakvih zakulisnih radnji). Finale je jedna tekma i sve se moze desiti , samo su ipak po doasada pokazanom FRA i HR glavni favoriti.
ma dobro ali i vamo su bili Rusi pa i oni ispadoše a niti oni nisu bezveze ekipa. ali kažem realno prilikom žrijeba bi bilo daleko teže da su umjesto slvaka recimo tu norvežani. ali eto nek ti bude vidječemo šta če se događati u polufinalu, hočeli tako lahko doći do finala Fra-Hrv. po tvojoj prići to je najrealnija opcija.
zebih

#871 Re: SP Rukomet 2009

Post by zebih »

El_comadante wrote: ma dobro ali i vamo su bili Rusi pa i oni ispadoše a niti oni nisu bezveze ekipa. ali kažem realno prilikom žrijeba bi bilo daleko teže da su umjesto slvaka recimo tu norvežani. ali eto nek ti bude vidječemo šta če se događati u polufinalu, hočeli tako lahko doći do finala Fra-Hrv. po tvojoj prići to je najrealnija opcija.
Ma nije to moja prica. Prati malo sve relevantne face koje nesto znace u svjetskom rukometu i njihove izjave. Svi se redom slazu da su te dvije reprezentacije , trenutno najbolje na svijetu, sto na kraju krajeva pokazuju i rezultati.
Rusa , ti drug moj, nema nigdje na mapi svjetskog rukometa (kao ni srba, izvanjavam se pari :lol: ) u zadnjih desteak godina.
Ja samo kazem da bi sve osim finala izmedju HR-Fra bilo iznenadjenje. Naravno da su iznenadjenja sastavni dio sporta, kao sto su i sudije, povrede itd.
Pa evo ti danas Karabatic kaze , da im ipak do zlata treba srece i sa sucima i sa povredama.Nista nije garantirano 100 %.
Moze se nama svidjati ova ili ona ekipa , ali fakti su fakti i oni nemaju veze sa emocijama , a itekako idu u korist tvrdnje da su to ipak dva najbolja tima na ovom prevenstvu.
Last edited by zebih on 27/01/2009 11:29, edited 1 time in total.
Better Man

#872 Re: SP Rukomet 2009

Post by Better Man »

zebih wrote:
El_comadante wrote:
zebih wrote: neznam mnogo ali ja mislim da su i Danci, Norvežani; švabe pa i Poljaci daleko jaći od Slovaka i Mađara bar trenutno i da bi bilo mnogo teže i Fra i Hrv da se plasiraju pored njih neko ovako. svaka čast Mađarima i Slovacima ali ipak smatra da su lošiji od ovih gora nabrojanih a između ostalog vidječmo kako če proći u polufinalu ma da i to nemora ništa reći.
ma dobro ali i vamo su bili Rusi pa i oni ispadoše a niti oni nisu bezveze ekipa. ali kažem realno prilikom žrijeba bi bilo daleko teže da su umjesto slvaka recimo tu norvežani. ali eto nek ti bude vidječemo šta če se događati u polufinalu, hočeli tako lahko doći do finala Fra-Hrv. po tvojoj prići to je najrealnija opcija. Ma nije to moja prica. Prati malo sve relevantne face koje nesto znace u svjetskom rukometu i njihove izjave. Svi se redom slazu da su te dvije reprezentacije , trenutno najbolje na svijetu, sto na kraju krajeva pokazuju i rezultati.
Rusa , ti drug moj, nema nigdje na mapi svjetskog rukometa (kao ni srba, izvanjavam se pari :lol: ) u zadnjih desteak godina.
Ja samo kazem da bi sve osim finala izmedju HR-Fra bilo iznenadjenje. Naravno da su iznenadjenja sastavni dio sporta, kao sto su i sudije, povrede itd.
Pa evo ti danas Karabatic kaze , da im ipak do zlata treba srece i sa sucima i sa povredama.Nista nije garantirano 100 %.
Moze se nama svidjati ova ili ona ekipa , ali fakti su fakti i oni nemaju veze sa emocijama , a itekako idu u korist tvrdnje da su to ipak dva najbolja tima na ovom prevenstvu.
Kažeš nema Rusa zadnjih desetak godina ni na mapi svjetsko rukometa. A šta ćemo sa njihovim maratonskim finalima protiv Švedske u kojima se igralo po milion produžetaka (mislim da je riječ o finalu Evropskog prvenstva 2000. godine u Zagrebu, a i poslije toga su igrali velike partije).
zebih

#873 Re: SP Rukomet 2009

Post by zebih »

Better Man wrote: Kažeš nema Rusa zadnjih desetak godina ni na mapi svjetsko rukometa. A šta ćemo sa njihovim maratonskim finalima protiv Švedske u kojima se igralo po milion produžetaka (mislim da je riječ o finalu Evropskog prvenstva 2000. godine u Zagrebu, a i poslije toga su igrali velike partije).
Tako je, kazem da ih nema i stojim iza toga.Spominjes 2000 , drug danas je 2009 , a ja i govorim o desetak godina.
Ali da ne bude da ti ja nesto pametujem :
iz pregleda nastupanja RUSIJE na svjetskim prevenstvima
godina plasman
1993 - 1
1995 - 5
1997 - 1
1999 - 2
2001 - 6
2003 - 5
2005 - 8
2007 - 6
2009 - 15 ili 16 (danas igraju sa Rumunima)
iz pregleda nastupanja RUSIJE na europskim prvenstvima
godina plasman
1994 - 2
1996 - 1
1998 - 4
2000 - 2
2002 - 5
2004 - 5
2006 - 6
2008 - 13

E sad na koje se ti velike partije pozivas , zbilja ne znam ????
Last edited by zebih on 27/01/2009 14:38, edited 1 time in total.
Josip

#874 Re: SP Rukomet 2009

Post by Josip »

Iva je rekla da se od naših očekuje samo zlato. ja baš nisam stekao takav utisak. i ja osobno neću biti ne zadovoljan bilo kojom medaljom (naravno, mada potajno očekujem zlato ali u Božije ruke sve prepuštam).
Jer bilo bi im grijeh zamjeriti da recimo u Finalu izgube od Francuza ili ispadnu u polufinalu od Danaca, Poljaka, nekog trećeg...
zebih

#875 Re: SP Rukomet 2009

Post by zebih »

E ovako ja uplatih na pobjede favorita za danas.(Danci Srbi,Madjari Svedi,Poljaci). Nekako mi izgleda da ne bi trebalo biti iznenadjenja.Jedino sam na Hr-Fra stavio da ce biti vise od 52,5 gola , izgleda mi da je pametnije to odigrati nego se kladiti na pobjednika.
Cini mi se da ce i jedni idrugi kalkulirati i birati protivnika za polufinale, jer ce se vec znati rezultati II grupe
Locked