nisam radikalna vec logicna...ova ekipa treba podrsku...Hrast wrote:Za jednu miRCerku si previse radikalna.mIRCerka wrote:a jebi ga, ako odluce da budu prazne tribine, onda treba navijat ispred stadiona, okruzit ga...![]()
Ali sto jest jest..
Nas slijedeci protivnik - Belgija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#851 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
- vee-jay
#852 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
ali nemoguce sad ovu u srijedu.burek_in_space wrote: Reche sad Ahmetovic da je zakazana hitna sjednica FIFA-e valjda,tj nekog njenog organa/odbora zaduzhenog za izricanje penala (bilo bi logichno) koja ce odluchiti o kazni za bakljadu i ono shto je uslijedilo nakon nje(valja tucha sa policijom).S obzirom da nam ovo nije prvi put da se utakmica prekida zbog nashih bakljada,ochekujem najmanje jednu utakmicu pred praznim tribinama.
- burek_in_space
#853 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Pogledaj post iznad ovog,KRNCTNJAH shto je postavio.vee-jay wrote:ali nemoguce sad ovu u srijedu.burek_in_space wrote: Reche sad Ahmetovic da je zakazana hitna sjednica FIFA-e valjda,tj nekog njenog organa/odbora zaduzhenog za izricanje penala (bilo bi logichno) koja ce odluchiti o kazni za bakljadu i ono shto je uslijedilo nakon nje(valja tucha sa policijom).S obzirom da nam ovo nije prvi put da se utakmica prekida zbog nashih bakljada,ochekujem najmanje jednu utakmicu pred praznim tribinama.
Ako se zaista taj neki odbor sastane vecheras ili sutra ujutru,bojim se da nece kazna biti samo igranje bez publike,vec su mozhda u pitanju i chitave kvalifikacije,tj, nasha diskvalifikacija.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#854 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
mIRCerka wrote:a jebi ga, ako odluce da budu prazne tribine, onda treba navijat ispred stadiona, okruzit ga...
- rado_vidjen
#855 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
bogme se i ja moram posut pepelomzecko_kupuz wrote:Ova tekma je dokaz da su mladi ljudi često u krivu. Čudili smo se Ćirinim postavkama, forsiranju Ibričića i Pandže, a momci su odigrali sjajno (Ibričić odigrao naj-meč u reprezentaciji, Pandža borben, iznenađujuće smiren za svoje godine). Eto, prvi ću reći - Ćiro, izvini što sam ti Ibru prozvao Tvitijem
.
ibricic me iznenadio totalno. jeste ponekad imao koji potez viska, ali je dobro vezo, pametno, smireno...pa i kondiciono iznenadio.
pandza, ne znam.
ako se plasiramo, preimenovat cijelu ferhadiju u ul. Ćire Blazevica
-
lolo_lolo
#856 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
pa ce se prodavatii karte za taj prostor okolo stadionamIRCerka wrote:a jebi ga, ako odluce da budu prazne tribine, onda treba navijat ispred stadiona, okruzit ga...
- madner
#857 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
http://www.uefa.com/competitions/worldc ... rt=rp.html
"Edin Džeko's early goal sent Bosnia-Herzegovina on their way as they produced one of the shock results of the night by beating Belgium in Genk."
"Edin Džeko's early goal sent Bosnia-Herzegovina on their way as they produced one of the shock results of the night by beating Belgium in Genk."
- ja.neron
#858 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

slika je sa index.hr
- Hrast
#859 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
mIRCerka wrote:nisam radikalna vec logicna...ova ekipa treba podrsku...Hrast wrote:Za jednu miRCerku si previse radikalna.mIRCerka wrote:a jebi ga, ako odluce da budu prazne tribine, onda treba navijat ispred stadiona, okruzit ga...![]()
Ali sto jest jest..
Opusti se ba malo, shalim se.
- Mahalac
#860 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
U gradu jos haos BI BIIIIIIIIIII 
-
Frankyee
#861 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
treba se bojati da UEFA ne izbaci nas iz daljeg takmicenja.
-
bos
#862 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Ako se zaista taj neki odbor sastane vecheras ili sutra ujutru,bojim se da nece kazna biti samo igranje bez publike,vec su mozhda u pitanju i chitave kvalifikacije,tj, nasha diskvalifikacija.
Ne bih da crnjachim fakat,ali tako hitna reakcija FIA/UEFA ne daje neku nadu u pozitivan ishod svega.[/quote]
Hajde daj ne pricaj majke ti. Nije pogino niko. Nema teorije da se nocas sastanci, pa nije UN i njima treba vremena bar mi to znamo...
Veceras se samo slavi.

Hajde daj ne pricaj majke ti. Nije pogino niko. Nema teorije da se nocas sastanci, pa nije UN i njima treba vremena bar mi to znamo...
Veceras se samo slavi.
- don vito
#863 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Protiv sam papanluka na tribinama, ali mora se priznati da nam je onaj prekid koristio. E, sad da nam je to prvi incident, rahat bi ocekivali neku novcanu kaznu i spremali pakao Belgijancima. Ali, bojim se da ce sada doci na naplatu bakljada u Mariboru (prijateljska utakmica
), petarda u glavu jermenskog golmana u Zenici (kod 4:1 u zadnjoj minuti
), bakljada u Istanbulu (koliko se sjecam, u trenutku dok smo ganjali izjednacenje
)...
Prosle kvalifikacije da i ne spominjem.
- vee-jay
#864 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
nek ih ide ciro moljakati da do tog worst case scenarija ne dodje. jedno je sigurno, zabolit ce nas glava.burek_in_space wrote:Pogledaj post iznad ovog,KRNCTNJAH shto je postavio.vee-jay wrote:ali nemoguce sad ovu u srijedu.burek_in_space wrote: Reche sad Ahmetovic da je zakazana hitna sjednica FIFA-e valjda,tj nekog njenog organa/odbora zaduzhenog za izricanje penala (bilo bi logichno) koja ce odluchiti o kazni za bakljadu i ono shto je uslijedilo nakon nje(valja tucha sa policijom).S obzirom da nam ovo nije prvi put da se utakmica prekida zbog nashih bakljada,ochekujem najmanje jednu utakmicu pred praznim tribinama.
Ako se zaista taj neki odbor sastane vecheras ili sutra ujutru,bojim se da nece kazna biti samo igranje bez publike,vec su mozhda u pitanju i chitave kvalifikacije,tj, nasha diskvalifikacija.Ne bih da crnjachim fakat,ali tako hitna reakcija FIA/UEFA ne daje neku nadu u pozitivan ishod svega.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#865 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Zasta bolan da nas diskvalifikuju.
8 baklji i malo saketanje sa osiguranjem.
Znas li kakva je tuca bila u Rumuniji,Srbi sa policijom,specijalcima i nekim osiguranjem..opsta tuca na tribinama,uz baklje i sve ostalo.
Ako nas nesto radikalno kazne ,to su prste upetljali Belgija i "braca" Turci,nema trece.
I slazem se sa Mircerkom,kazne li nas sa zabranom publike,trebamo se skupiti,20.000 pred bilino i napravit im takav dzehenem navijanjem i bakljadom izvan terena ,da im se zaledi govno
..cisto balkanski obicaj dobrodoslice 
8 baklji i malo saketanje sa osiguranjem.
Znas li kakva je tuca bila u Rumuniji,Srbi sa policijom,specijalcima i nekim osiguranjem..opsta tuca na tribinama,uz baklje i sve ostalo.
Ako nas nesto radikalno kazne ,to su prste upetljali Belgija i "braca" Turci,nema trece.
I slazem se sa Mircerkom,kazne li nas sa zabranom publike,trebamo se skupiti,20.000 pred bilino i napravit im takav dzehenem navijanjem i bakljadom izvan terena ,da im se zaledi govno
Last edited by -LIBERO- on 29/03/2009 00:43, edited 1 time in total.
- Bosanski_kralj
#866 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Zbog bakljada još niko nije izbačen, mada me ne bi čudilo da mi prvi to osjetimo na vlastitoj koži
-
Stari
#867 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Khm... ovaj ...
....onako striktno akademski...
kad covjek gleda fudbalsku utakmicu pa makar igrali recimo urugvaj i bolivija ... ako voli gledati fudbal, mora priznati da se ovako lijepa utakmica se rijetko odigrava...6 golova dvije stative i jos 4-5 zivcanih situacija i jurnjava po terenu....vise se od fudbala kao igre nemoze zahtijevati- neovisno ko igra.
Mozda me je malo ponijela atmosfera , mozda sam popio koju casu vise ...kako god....usudjujem se tvrditi da su momci nocas odigrali najbolju utakmicu otkako je reprezentacija BiH osnovana kao fudbalska reprezentacija jedne neovisne zemlje. Dabogda me demantovali u srijedu pa da u Zenici odigraju takvu partiju spram koje ova sto smo je nocas gledali bude samo blijeda sjena. Bila je dakako lijepa utakmica 0:2 onomad u Kopenhagenu , pa i u Oslu naravno, pa trica na Kosevu protiv Danaca takodjer....ali ovakvu eleganciju u igri BiH reprezentacije - protiv trvdog i svima nezgodnog protivnika - ja mislim da do sad nismo imali priliku gledati otkako kao ekipa postojimo.
Momci hvala za fantasticnu predstavu. Moje divljenje i dugoki naklon.
Mozda me je malo ponijela atmosfera , mozda sam popio koju casu vise ...kako god....usudjujem se tvrditi da su momci nocas odigrali najbolju utakmicu otkako je reprezentacija BiH osnovana kao fudbalska reprezentacija jedne neovisne zemlje. Dabogda me demantovali u srijedu pa da u Zenici odigraju takvu partiju spram koje ova sto smo je nocas gledali bude samo blijeda sjena. Bila je dakako lijepa utakmica 0:2 onomad u Kopenhagenu , pa i u Oslu naravno, pa trica na Kosevu protiv Danaca takodjer....ali ovakvu eleganciju u igri BiH reprezentacije - protiv trvdog i svima nezgodnog protivnika - ja mislim da do sad nismo imali priliku gledati otkako kao ekipa postojimo.
Momci hvala za fantasticnu predstavu. Moje divljenje i dugoki naklon.
- Mahalac
#868 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Nece nas diskvalifikovati to je sigurno ali INAT koji ce probuditi u nas ako ostave Zenicu bez publike bi im bio gadniji.
Ne bi se iznenadio da Brankovic i kakav tunel iskopa do centra BILINOG POLJA
ZNA LI NEKO KO JE LIK S ZASTAVOM LJILJANIMA KOJI JE UTRCAO U TEREN
VIDEO?????????
Ne bi se iznenadio da Brankovic i kakav tunel iskopa do centra BILINOG POLJA
ZNA LI NEKO KO JE LIK S ZASTAVOM LJILJANIMA KOJI JE UTRCAO U TEREN
VIDEO?????????
- IBM
#869 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Jaoooo GAZIJEMahalac wrote:Nece nas diskvalifikovati to je sigurno ali INAT koji ce probuditi u nas ako ostave Zenicu bez publike bi im bio gadniji.
Ne bi se iznenadio da Brankovic i kakav tunel iskopa do centra BILINOG POLJA![]()
ZNA LI NEKO KO JE LIK S ZASTAVOM LJILJANIMA KOJI JE UTRCAO U TEREN![]()
![]()
VIDEO?????????
- Hrast
#870 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Hocu video.
Propustio sam tu scenu.
Propustio sam tu scenu.
- KemooSA
#871 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Ciro: "Sine,jebali smo im majku"

-
ChupoJasa
-
ledeny
#873 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Nisi u pravu. Ona bakljada nas je veceras za dlaku mogla kostati prekida ove nama jako bitne utakmice, te dodjeljivanja tri boda Belgiji. Vrlo je moguce da nas kazne praznim tribinama u Zenici. To bi bas strasno bilo.madner wrote:Ona bakljada nas je izvukla.
Belgijska sedmica je namjerno isao da povrijedi Spahica, steta samo sto njemu nisu vratili.
Sad samo ne zajebat stvar u Zenici.
Sa druge strane, bio je zaista uzitak gledati odlicnu igru nasih momaka. 2:4, hvala lijepa, vidimo se...
Last edited by ledeny on 29/03/2009 00:56, edited 1 time in total.
- Globus
#874 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Gdje su sad oni sto su prozivali igrace zbog alkohola
ajd sad im nosite po gajbu piva hahaha
-
ChupoJasa