Bazen na Otoci!
- Daphna
#851 Re: Bazen na Otoci!
Ljudi dragi, kad vi idete na bazen? Koji termin? Ja još uvijek ne vidjeh dječicu sa roditeljima?!
Mene vazda zapadne 10ak zgodnih plivača...
A ja jedina dama
na bazenu 
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#852 Re: Bazen na Otoci!
Pa jel ti to krivo, šta li?!

- Daphna
#853 Re: Bazen na Otoci!
Kako da neRomeo 80 wrote:Pa jel ti to krivo, šta li?!![]()
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#854 Re: Bazen na Otoci!
Daphna wrote:Kako da neRomeo 80 wrote:Pa jel ti to krivo, šta li?!![]()
Jako mi je krivo
Zato i imam standardni termin kojeg se držim k'o pijan plota
- Daphna
#855 Re: Bazen na Otoci!
Romeo 80 wrote:Daphna wrote:Kako da neRomeo 80 wrote:Pa jel ti to krivo, šta li?!![]()
Jako mi je krivo
Zato i imam standardni termin kojeg se držim k'o pijan plota
![]()
Ma znao sam ja! Sramoto jedna, ja kontao ona ide plivati, kad ono plivanje zadnje na pameti...
![]()
![]()
Organizujemo se pa vidimo ko koliko kondicije ima?
-
kenanz
#856 Re: Bazen na Otoci!
ima li nene medju tih 10-tak zgodnih plivaca???Daphna wrote:Ljudi dragi, kad vi idete na bazen? Koji termin? Ja još uvijek ne vidjeh dječicu sa roditeljima?!Mene vazda zapadne 10ak zgodnih plivača...
![]()
A ja jedina dama
na bazenu
-
kenanz
#857 Re: Bazen na Otoci!
pa dobro djecni bazem manje vise...on bi bio vjerovatno saren ko dugaclav wrote:O kakvom reagensu pricas? O onom kad ostane trag boje kad se neko popiski ?kenanz wrote:tako je to kad nema reagensa...mericak wrote:Ja sam kapu platila 18 km u Skenderiji.
Neki dan kupaju se roditelji u velikom bazenu, djecak u malom. Zapazila ih jer mama pliva sa ogromnim visecim nausnicama a tata ima bijele providene gace....Nije da sam gledala. U po frke dode malac i kaze njima da mu se piski. Oni izadu iz velikog bazena i umjesto u WC, odvedu ga u mali da mu pokazu kako se lijepo tamo moze pisati. Jos mali pita kako, a oni mu pojasnjavaju.... Na kraju je mali skinuo gace skroz i sarao po bazenu, pisao u vis kao vodoskok....Niko ni rijeci....Spasioc nije bio u blizini al ja sam skrenula paznju jednom treneru i on nista....Ni rijeci...Zivot mi se ogadio....
![]()
http://www.snopes.com/science/poolpiss.asp
http://www.abc.net.au/science/articles/ ... 795301.htm
Sad ako ce vam olaksati ista, vecina djece ispod 10 godina piski u vodu, jer se ne mogu kontrolirati kao odrasli, a i zvuk vode cini svoje.
- Daphna
#858 Re: Bazen na Otoci!
Pa ti si bio najzgodnijikenanz wrote:ima li nene medju tih 10-tak zgodnih plivaca???Daphna wrote:Ljudi dragi, kad vi idete na bazen? Koji termin? Ja još uvijek ne vidjeh dječicu sa roditeljima?!Mene vazda zapadne 10ak zgodnih plivača...
![]()
A ja jedina dama
na bazenu
![]()
-
kenanz
#859 Re: Bazen na Otoci!
jos dok ispeglam stomak od zimskog lezanja.... 
- hakazvaka
#860 Re: Bazen na Otoci!
nidje veze, nit su ulaznice skupe nit wc-i smrde..kenanz wrote:
pa dobro djecni bazem manje vise...on bi bio vjerovatno saren ko dugaali sa druge strane wc na bazenu je totalna katastrofa...meni ono stvarno nije jasno...sve je novo, a uzasno smrdi... a cijena ulaznice ko audi A6...samo mi nije jasno sta placamo...jos kad dodjes sa indexom onaj lik na recepciji te gleda ko da si dosao da mu uzmes dusu...i jos se zali ko da ga je on kopao rucno....
momci koji tamo rade su mi OK, samo me nervira kad mi svaki put traze dokumente od mjesecne..
- Daphna
#861 Re: Bazen na Otoci!
Onaj manji wc, odmah kod malog bazena, nije baš za pohvaliti... A inače, onaj kod svlačionice je meni regulara...hakazvaka wrote:nidje veze, nit su ulaznice skupe nit wc-i smrde..kenanz wrote:
pa dobro djecni bazem manje vise...on bi bio vjerovatno saren ko dugaali sa druge strane wc na bazenu je totalna katastrofa...meni ono stvarno nije jasno...sve je novo, a uzasno smrdi... a cijena ulaznice ko audi A6...samo mi nije jasno sta placamo...jos kad dodjes sa indexom onaj lik na recepciji te gleda ko da si dosao da mu uzmes dusu...i jos se zali ko da ga je on kopao rucno....
momci koji tamo rade su mi OK, samo me nervira kad mi svaki put traze dokumente od mjesecne..
- hakazvaka
#862 Re: Bazen na Otoci!
juce se ja tusiram dole na bazenu, kad neka dva djecaka, valjda iz klubova onih, rasklopili debili tus onaj i prskaju se onim ravnim mlazevima hladne vode.
najvjerovatnije bi ono ostavili onako da ih momak jedan samo sto nije isamarao kolko je bio bijesan kad je to vidio ..
fuj!
najvjerovatnije bi ono ostavili onako da ih momak jedan samo sto nije isamarao kolko je bio bijesan kad je to vidio ..
fuj!
-
Linija
#863 Re: Bazen na Otoci!
Neki dan sam dozivjela jednu neprijatnost pa moram da je ovde sa vama podijelim, jednostavno me obeshrabrila i razocarala.
Otisla sam na bazen ujutro i sa mnom se za ulaznim pultom zadesio par ; student i studentica iz Sandzaka, imali su studentske indexe itd, i sad ta djevojka gleda po pultu i cita kako ce od 1.5. 2009 bili obavezno nosenje kapa za plivanje i govori to njemu i on poce da psuje, nece oni mene da nateraju da ja nosim kapu, ko ce mene da zaustavi...
Onaj momak iza pulta objasnjava kao zbog higijene itd., ali ovaj je nesto opet rekao, elem prodjose oni.
Sad je ta djevojka bila u kabini do mene, i u po frke sam čula i "uščula" kako se spreja nekim dezodoransom cime je zasmrdila citav prostor. (kontam zasto joj treba ako ce u bazen??)
I krenem ja da se istusiram kad eto nje prolazi, sva ono "tip-top sminka i frizura " u nekom "Zrće" Swarowski kupacem kostimu, nakita ko u priči, pjevusi neki milozvuk, na njoj milion boja, smeđi puder, i sad, ja se tusiram, i ona samo ono arogantno prodje pored mene kroz tuseve i krenu prema bazenu.
Ja reko nece valjda proc a da se ne istusira(sjetivsi se dezodoransa, maltera i opsteg lojavog dojma koji je na mene ostavila) i kazem: Hej izvini, ali obavezno je da se svi istusiraju prije ulaska u bazen, reko eno pise tamo, mozda nisi vidjela. Ono toplo i susretljivo, kontam zaboravila, iako znam da nije nego je samo papanka....
Kad ona meni ispod obrve: A oces ti da mi kazes?!
I hajd ja ulazim na bazen i lako nadjem sebi slobodnu traku, nema nas 5-6 ukupno tu.
I plivam ja ledjno kad u po frke naletim rukom na nesto. Okrenem se kad ona.
He he-kaze ja krenula kod momka. Krenula treba, opucala dijagonalu, sta je briga.
Ja njoj objasnim kako postoje trake za plivanje i kako je predvidjeno da plivac koristi samo jednu traku, i ako hoce da promijeni traku , neka izadje i proseta do nje...
Opet ona nista i prodje.
Nakon toga sam izasla iz bazena da se malo odmorim,i gledam tako na njih dvoje, i ona pliva malo uzduz malo dijagonalno koristeci 3 trake, ovako onako, prska, dere se.
I sad ja gledam u one "spasioce" a oni orilo gorilo, milina, izgledaju ko da ce omastit brk (samo sto nisu), ono ko vidi ženska, jes dobro!
Naravno, nisu im uputili nikakvu primjedbu, i sjedili su tamo i smjeskali se.
I kad su izlazili onaj frajer je obgrlio i gleda sazaljivo u mene misleci valjda kako ja čangrizava jadnica nikad necu moci postici toliki stepen dronfuljavosti kao njegova lepotica.
Ali zali Boze sto me nije takvom nacinio, nadati se u sljedecem zivotu da i bude nesto od mene.
Neki ljudi se sale (ustvari ozbiljni su) govoreci kako je neke gradove zadesio katastrofalan zemljotres ili pozar koji ih je sravnio sa zemljom, neke poplava, a Sarajevo Sandzaklije! Trudim se da budem jednako otvorena prema svima, ali nakon ovakvih situacija kao ova na bazenu, x situacija u javnom prevozu, na faxu u drzavnim institucijama i ja pocinjem da generaliziram...
Da se vratim na bazen; moj bi prijedlog bio da bude neko kod tuseva ko ce voditi racuna da se svi obavezno istusiraju prije nego sto udju u bazen. Makar jedna spremacica da bude tu u blizini, to makar ne bi trebao biti problem.
Voljela bih i kad bi oni spasioci zaista obavljali svoj posao, kad bi makar na radnom mjestu uspjeli da se suzdrze od komentarisanja i smjeskanja kad udje bilo koja djevojka na bazen. Meni to ne smeta i to je takva reakcija , ali dok se oni zabavljaju, promicu im ozbiljne stvari(tipa da djeca hodaju sa samponima u rukama dok su unutra i da je dok sam ja bila, voda jednom zaista mirisala na sampon- otkud samponi pobogu!! Kolika bi trebala biti kolicina sampona u bazenu ako se u TOLIKOJ kolicini vode (50*20*2 m= ....m3) osjeti miris sampona!?). A za spasioce, samo cekam kad ce neki od njih doleprsati i traziti mi broj. Ono se nekako uzvrte oko tebe ko muhe oko lubenice...
Zasto niko ne radi svoj posao? Zar ne mogu biti ozbiljni i profesionalni jer su za to placeni?!
Vidjela sam isto par muskaraca koji su koristili zenski ulaz na bazen, i šeću se zenskim dijelom?!
Mislim da bi se ženski i muski dio trebao ograditi nekom neprozirnom barijerom. Meni ne smeta da vidim golu musku guzicu, ali bi se mozda manja djeca mogla sokirati. Nemam pojma.
Ljudi bi trebali da postuju pravila, jedino se tako moze odrzati neki red.
Ako se kaze da nece moci na bazen kupači bez kapa, nadam se da ce tako i biti. Da je uslov koristenja bazena da se nosi plasticno govno oko vrata i zuti kupaci , i ako su to pravila mjesta na kojem zelim boraviti, ja bih to i nosila. Ipak, oni ne postavljaju glupa pravila (tipa zutog kupaceg ) vec sasvim racionalne zahtjeve koji imaju smisao. U Torinu sam bila na bazenu gdje vaze potpuno ista pravila i jos puno vise pravila, te nemoj ovo te nemoj tu hodati te ..., kapica obavezno i kupace gace, ne sorc, iako je sve naravno bolje organizovano. Naravno da se tamo svi pridrzavaju toga.
Izuvajte se ispred kabina, tusirajte, nosite kapice, ne derite se dok ste tamo, gledajte trebe, al neofirno
Pozdrav mojim kolegama i kolegicama, vrlim plivacima i plivacicama koji kulturno dodju na bazen da plivaju i ne daju se omesti!
Otisla sam na bazen ujutro i sa mnom se za ulaznim pultom zadesio par ; student i studentica iz Sandzaka, imali su studentske indexe itd, i sad ta djevojka gleda po pultu i cita kako ce od 1.5. 2009 bili obavezno nosenje kapa za plivanje i govori to njemu i on poce da psuje, nece oni mene da nateraju da ja nosim kapu, ko ce mene da zaustavi...
Onaj momak iza pulta objasnjava kao zbog higijene itd., ali ovaj je nesto opet rekao, elem prodjose oni.
Sad je ta djevojka bila u kabini do mene, i u po frke sam čula i "uščula" kako se spreja nekim dezodoransom cime je zasmrdila citav prostor. (kontam zasto joj treba ako ce u bazen??)
I krenem ja da se istusiram kad eto nje prolazi, sva ono "tip-top sminka i frizura " u nekom "Zrće" Swarowski kupacem kostimu, nakita ko u priči, pjevusi neki milozvuk, na njoj milion boja, smeđi puder, i sad, ja se tusiram, i ona samo ono arogantno prodje pored mene kroz tuseve i krenu prema bazenu.
Ja reko nece valjda proc a da se ne istusira(sjetivsi se dezodoransa, maltera i opsteg lojavog dojma koji je na mene ostavila) i kazem: Hej izvini, ali obavezno je da se svi istusiraju prije ulaska u bazen, reko eno pise tamo, mozda nisi vidjela. Ono toplo i susretljivo, kontam zaboravila, iako znam da nije nego je samo papanka....
Kad ona meni ispod obrve: A oces ti da mi kazes?!
I hajd ja ulazim na bazen i lako nadjem sebi slobodnu traku, nema nas 5-6 ukupno tu.
I plivam ja ledjno kad u po frke naletim rukom na nesto. Okrenem se kad ona.
He he-kaze ja krenula kod momka. Krenula treba, opucala dijagonalu, sta je briga.
Ja njoj objasnim kako postoje trake za plivanje i kako je predvidjeno da plivac koristi samo jednu traku, i ako hoce da promijeni traku , neka izadje i proseta do nje...
Opet ona nista i prodje.
Nakon toga sam izasla iz bazena da se malo odmorim,i gledam tako na njih dvoje, i ona pliva malo uzduz malo dijagonalno koristeci 3 trake, ovako onako, prska, dere se.
I sad ja gledam u one "spasioce" a oni orilo gorilo, milina, izgledaju ko da ce omastit brk (samo sto nisu), ono ko vidi ženska, jes dobro!
Naravno, nisu im uputili nikakvu primjedbu, i sjedili su tamo i smjeskali se.
I kad su izlazili onaj frajer je obgrlio i gleda sazaljivo u mene misleci valjda kako ja čangrizava jadnica nikad necu moci postici toliki stepen dronfuljavosti kao njegova lepotica.
Ali zali Boze sto me nije takvom nacinio, nadati se u sljedecem zivotu da i bude nesto od mene.
Neki ljudi se sale (ustvari ozbiljni su) govoreci kako je neke gradove zadesio katastrofalan zemljotres ili pozar koji ih je sravnio sa zemljom, neke poplava, a Sarajevo Sandzaklije! Trudim se da budem jednako otvorena prema svima, ali nakon ovakvih situacija kao ova na bazenu, x situacija u javnom prevozu, na faxu u drzavnim institucijama i ja pocinjem da generaliziram...
Da se vratim na bazen; moj bi prijedlog bio da bude neko kod tuseva ko ce voditi racuna da se svi obavezno istusiraju prije nego sto udju u bazen. Makar jedna spremacica da bude tu u blizini, to makar ne bi trebao biti problem.
Voljela bih i kad bi oni spasioci zaista obavljali svoj posao, kad bi makar na radnom mjestu uspjeli da se suzdrze od komentarisanja i smjeskanja kad udje bilo koja djevojka na bazen. Meni to ne smeta i to je takva reakcija , ali dok se oni zabavljaju, promicu im ozbiljne stvari(tipa da djeca hodaju sa samponima u rukama dok su unutra i da je dok sam ja bila, voda jednom zaista mirisala na sampon- otkud samponi pobogu!! Kolika bi trebala biti kolicina sampona u bazenu ako se u TOLIKOJ kolicini vode (50*20*2 m= ....m3) osjeti miris sampona!?). A za spasioce, samo cekam kad ce neki od njih doleprsati i traziti mi broj. Ono se nekako uzvrte oko tebe ko muhe oko lubenice...
Zasto niko ne radi svoj posao? Zar ne mogu biti ozbiljni i profesionalni jer su za to placeni?!
Vidjela sam isto par muskaraca koji su koristili zenski ulaz na bazen, i šeću se zenskim dijelom?!
Mislim da bi se ženski i muski dio trebao ograditi nekom neprozirnom barijerom. Meni ne smeta da vidim golu musku guzicu, ali bi se mozda manja djeca mogla sokirati. Nemam pojma.
Ljudi bi trebali da postuju pravila, jedino se tako moze odrzati neki red.
Ako se kaze da nece moci na bazen kupači bez kapa, nadam se da ce tako i biti. Da je uslov koristenja bazena da se nosi plasticno govno oko vrata i zuti kupaci , i ako su to pravila mjesta na kojem zelim boraviti, ja bih to i nosila. Ipak, oni ne postavljaju glupa pravila (tipa zutog kupaceg ) vec sasvim racionalne zahtjeve koji imaju smisao. U Torinu sam bila na bazenu gdje vaze potpuno ista pravila i jos puno vise pravila, te nemoj ovo te nemoj tu hodati te ..., kapica obavezno i kupace gace, ne sorc, iako je sve naravno bolje organizovano. Naravno da se tamo svi pridrzavaju toga.
Izuvajte se ispred kabina, tusirajte, nosite kapice, ne derite se dok ste tamo, gledajte trebe, al neofirno
Pozdrav mojim kolegama i kolegicama, vrlim plivacima i plivacicama koji kulturno dodju na bazen da plivaju i ne daju se omesti!
- Daphna
#864 Re: Bazen na Otoci!
Svaka tebi čast Linija na iskrenosti i otvorenosti! Ali znaš nas i naš mentalitet... Brdoviti Balkan je takav. Čim imaš neko pravilo daj da ga kršimo, šta će nam, glupo je... A kad se pobuniš što neko ne poštuje ono što nije bez razloga stavljeno kao pravilo... Onda si glup, ograničen, snob...
Ja sam bila sa drugaricom na bazenu negdje poslije samog otvorenja... I vidim ja ona nalickana, šminka, frizurica, minđuše do grudi vise, haman... I kontam, gdje je ova krenula! Hajde rek'o, skinut će makar nakit... Ma jok, mala onako sa kilom zlata na sebi buć... A onaj malo punački, niski lifeguard
odmah priđe da bari... (nju, ne mene, ja bila zauzeta plivanjem!).
Ja još uvijek nisam imala tako ružnih iskustava sem naravno upada uspaljenih tinejdžera u žensku svlačionicu i tuširanje... A ovi što uzdignute glave samo prođu pored tuševa... No comment! Pa kako ljudi ne shvate da je to sve zbog moje i NJIHOVE higijene! Da je to prevencija kojekakvih gljivica i drugih kožnih oboljenja... Pa još preskaču i onaj dio za dezinfekciju stopala... Ode u WC, popiški se i tako u bazen!
Ja sam bila sa drugaricom na bazenu negdje poslije samog otvorenja... I vidim ja ona nalickana, šminka, frizurica, minđuše do grudi vise, haman... I kontam, gdje je ova krenula! Hajde rek'o, skinut će makar nakit... Ma jok, mala onako sa kilom zlata na sebi buć... A onaj malo punački, niski lifeguard
Ja još uvijek nisam imala tako ružnih iskustava sem naravno upada uspaljenih tinejdžera u žensku svlačionicu i tuširanje... A ovi što uzdignute glave samo prođu pored tuševa... No comment! Pa kako ljudi ne shvate da je to sve zbog moje i NJIHOVE higijene! Da je to prevencija kojekakvih gljivica i drugih kožnih oboljenja... Pa još preskaču i onaj dio za dezinfekciju stopala... Ode u WC, popiški se i tako u bazen!
- Lady Saray
#865 Re: Bazen na Otoci!
trebali su ga jedno 3m staviti da nema preskakanjaDaphna wrote: Pa još preskaču i onaj dio za dezinfekciju stopala... Ode u WC, popiški se i tako u bazen!
a oni s obucom sto zagaze su posebna prica, ako ih opomenes onako prijateljski (iako postoji 5 natpisa oko samih vrata da treba skinuti obucu) sjete ti se familije ili oni kao kul sto skinu na ulazu a kad zavrse s kupanjem obuku se i obuca je naravno tu i hodaju onda oko ormarica... valjda ako obuces unutra nisu prljave, dezinfikuju se u ormaricu, sta li
- Armanzon
#866 Re: Bazen na Otoci!
hmm prvip ut sam na bazen oso u subotu ovu proslu i nije bilo nekih papaka i seljaka. sve je biloo normalno. hhe 
-
dast.stanislav
#867 Re: Bazen na Otoci!
Ja bi njima jebo mamu seljacku sve redom... Ja prosto ne mogu da vjerujem koliko se indijanaca nakupilo u ovom gradu, pa to je prosto nevjerovatno... Minimum dva puta sam sedmicno na bazenu, stoka gazi u patikama na mjestima gdje to nije dopusteno (oko ormarica, pa cak i tuseva), stoka pisa po bazenu, stoka je vec razvalila veliki broj tuseva, ormarica, podovi su crni kao u prici, da ne pricam dalje... Sve srmdljivo, prljavo, zamazano... UZAS!!!
Ja ne mogu opet da shvatim ni te spasioce, cuvare i te pojedince koji su placeni da opominju ljude, da vode racuna o bazenu i njegovoj cistoci, itd., oni apsolitno nista ne rade i ne vidim ni svrhu njihovog rada (osim da palamude i cesu se po onoj stvari)!
Nisam nikad nosio kupace gace, kupio sam ih, nisam nikad nosio kapu za plivanje jer me steze i smeta mi, ali opet je nosim, kao i naocale... Pa majku mu, do kad ce ovi primitivci, sandzaklije, saljaci iz ruralnih podrucija nama da govore kako i sta treba raditi i da nam kroje svoja pravila i principe???!!!!!!
Ja ne mogu opet da shvatim ni te spasioce, cuvare i te pojedince koji su placeni da opominju ljude, da vode racuna o bazenu i njegovoj cistoci, itd., oni apsolitno nista ne rade i ne vidim ni svrhu njihovog rada (osim da palamude i cesu se po onoj stvari)!
Nisam nikad nosio kupace gace, kupio sam ih, nisam nikad nosio kapu za plivanje jer me steze i smeta mi, ali opet je nosim, kao i naocale... Pa majku mu, do kad ce ovi primitivci, sandzaklije, saljaci iz ruralnih podrucija nama da govore kako i sta treba raditi i da nam kroje svoja pravila i principe???!!!!!!
-
dast.stanislav
#868 Re: Bazen na Otoci!
Na ulazu kod Chike koji naplacuje karte postoje kese koje se nataknu na obucu i onda mozete hodati do mile volje kuda zelite, ali ni to papci ne znaju, jer ih ne interesuje sto hodaju po svojim govnima i onda nemaju potrebe ni da pitaju!Lady Saray wrote:trebali su ga jedno 3m staviti da nema preskakanjaDaphna wrote: Pa još preskaču i onaj dio za dezinfekciju stopala... Ode u WC, popiški se i tako u bazen!![]()
a oni s obucom sto zagaze su posebna prica, ako ih opomenes onako prijateljski (iako postoji 5 natpisa oko samih vrata da treba skinuti obucu) sjete ti se familije ili oni kao kul sto skinu na ulazu a kad zavrse s kupanjem obuku se i obuca je naravno tu i hodaju onda oko ormarica... valjda ako obuces unutra nisu prljave, dezinfikuju se u ormaricu, sta li
- nokia6170
#869 Re: Bazen na Otoci!
dok takvi vode bazen, dok takvi sto vode bazen zaposljavaju takve da rade na bazenu, a sve to naravno dok imamo takvu vlast koja postavlja takve ljude da vode bazen...suma sumarum...nemoguca misija. korijeni dobro pusteni da bi se cupali.dast.stanislav wrote:Ja bi njima jebo mamu seljacku sve redom... Ja prosto ne mogu da vjerujem koliko se indijanaca nakupilo u ovom gradu, pa to je prosto nevjerovatno... Minimum dva puta sam sedmicno na bazenu, stoka gazi u patikama na mjestima gdje to nije dopusteno (oko ormarica, pa cak i tuseva), stoka pisa po bazenu, stoka je vec razvalila veliki broj tuseva, ormarica, podovi su crni kao u prici, da ne pricam dalje... Sve srmdljivo, prljavo, zamazano... UZAS!!!
- Lady Saray
#870 Re: Bazen na Otoci!
ma to nataknu oni sto idu u obilazak, vidjala sam to ali brate ako pise skini! pa skini ko da traze go da se skines prije ulaska u kabine ili ako si skinuo na ulasku znaci da ne oblacis do izlaska iz istog razloga zbog kojeg si i skinuo na pocetku ako nemas kulture citaj mater mudast.stanislav wrote:Na ulazu kod Chike koji naplacuje karte postoje kese koje se nataknu na obucu i onda mozete hodati do mile volje kuda zelite, ali ni to papci ne znaju, jer ih ne interesuje sto hodaju po svojim govnima i onda nemaju potrebe ni da pitaju!Lady Saray wrote:trebali su ga jedno 3m staviti da nema preskakanjaDaphna wrote: Pa još preskaču i onaj dio za dezinfekciju stopala... Ode u WC, popiški se i tako u bazen!![]()
- sodom
#871 Re: Bazen na Otoci!
Ma kad vidim kakvih ima, dođe mi da se u milju pored olimpikovog stadiona sa onim patkama brćkam. 
-
Šaner
#872 Re: Bazen na Otoci!
jeli se vec neko posrao u vodu?sodom wrote:Ma kad vidim kakvih ima, dođe mi da se u milju pored olimpikovog stadiona sa onim patkama brćkam.
- sodom
#873 Re: Bazen na Otoci!
gore, hem žensko, hem oni daniŠaner wrote:jeli se vec neko posrao u vodu?sodom wrote:Ma kad vidim kakvih ima, dođe mi da se u milju pored olimpikovog stadiona sa onim patkama brćkam.
- Daphna
#874 Re: Bazen na Otoci!
Pa dobro, nema to veze... Ljudi izmislili tampone za "te dane"sodom wrote:gore, hem žensko, hem oni daniŠaner wrote:jeli se vec neko posrao u vodu?sodom wrote:Ma kad vidim kakvih ima, dođe mi da se u milju pored olimpikovog stadiona sa onim patkama brćkam.
-
dast.stanislav
#875 Re: Bazen na Otoci!
Ma i to ocekujem uskoro... Do sada sam samo u Neumu vidio kako mama drzi svoje dijete iznad plicaka i kako ono lagano ispusta odredjenu materiju cvrstog stanja.. Takva je svijest naseg primitivnog,seoskog naroda, koji nazalost poptuno okupirao ovaj "grad"... Ma koji ce nam bazen, treba pregraditi Miljacku i samo za nijansu podici njen nivo, pa nek' se stoka kupa gdje joj je i mjesto!!