Nemoj mi samo reci da si stara garda!?
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- weed
#851 Re: FK Zeljeznicar
Koliko je tebi godina dJipalo?
-
elSaik
#852 Re: FK Zeljeznicar
Ti dijete? Nisi. Djeca su nevina bića. Ti si daleko od toga. Za tebe i tebi slične postoji jedan izraz u psihologiji, a zove se voajerizam. Vjerovatno doživljavaš određenu seksualno statisfakciju tim svojim djelovanjem, no dobro, to je već tvoja psiha, ne želim da je analiziram, strah me šta ću još da otkrijem.dzipalo_junuz wrote:Ma sta kazes saice?elSaik wrote:dzipalo_junuz wrote: Moj saice o cemu ti razmisljas, mastas bolje receno...Hajde slobodno u nasu temu, bujrum, on stvarno sarajevo ne uzima u usta...Ma to je dusa od covjeka...
p.s Ovako sam ja masto kad sam imo 7 godinaPa eto, neko na ljeto, neko na zimu, šta ćeš...
zamolio bih te da ne govoris ovda raji da su djeca i sl.
Provjereno : Saik ima 19 vrlih godina![]()
-
LSD
#853 Re: FK Zeljeznicar
Opa,vidi elSaika što šalta psihologiju po forumu
...neka,fino je znati da ima buducih intelektualaca medju nama
Jesi vidio Junuze kako ti decko šuknu pod precku
...samo se se zezaj 
Jesi vidio Junuze kako ti decko šuknu pod precku
- veljaca
#854 Re: FK Zeljeznicar
Ako neki navijac posjecuje tudje forume vise nego svoj - onda on nije normalan ... pa da svi kazu drugacije .... Takvi bi trebali posjetiti psihijatra .....

- dzipalo_junuz
#855 Re: FK Zeljeznicar
Pa zar vi na dobrinji ne furate jos ZOI 84, svi trenerke, ovo ono, kure i rane? Nisam znao da ima ovako pametnih ljudi na dbr (pored mircerke) svaka cast saice, nadam se da nisi ovo sastavljo pola sata koliki je i razmak izmedu postovaelSaik wrote:Ti dijete? Nisi. Djeca su nevina bića. Ti si daleko od toga. Za tebe i tebi slične postoji jedan izraz u psihologiji, a zove se voajerizam. Vjerovatno doživljavaš određenu seksualno statisfakciju tim svojim djelovanjem, no dobro, to je već tvoja psiha, ne želim da je analiziram, strah me šta ću još da otkrijem.
-
elSaik
#856 Re: FK Zeljeznicar
Uzimajući tvoj način zaključivanja kao osnovu za sopstveno, mogao bih te upitati: zar ti je trebalo 46 minuta da prepoznaš cifru u "Age: 19"? Ili si, pak, imao problema s ovom francuskom riječju ispred dvotačke?dzipalo_junuz wrote:Pa zar vi na dobrinji ne furate jos ZOI 84, svi trenerke, ovo ono, kure i rane? Nisam znao da ima ovako pametnih ljudi na dbr (pored mircerke) svaka cast saice, nadam se da nisi ovo sastavljo pola sata koliki je i razmak izmedu postovaelSaik wrote:Ti dijete? Nisi. Djeca su nevina bića. Ti si daleko od toga. Za tebe i tebi slične postoji jedan izraz u psihologiji, a zove se voajerizam. Vjerovatno doživljavaš određenu seksualno statisfakciju tim svojim djelovanjem, no dobro, to je već tvoja psiha, ne želim da je analiziram, strah me šta ću još da otkrijem.a jesi....
@LSD - šta ćeš, drug. Bojkotujemo, pa se posvetio knjizi da ubijem vrijeme...
-
elSaik
#857 Re: FK Zeljeznicar
Ma nije toliko problem u tome što on čita, nego kopirajući postove, uglavnom moje, on ima neku nagonsku potrebu da pokaže svima drugima kako je eto on sposoban za takvo nešto. Očigledno da tip ima kompleksa. U nedostatku osobnih mogućnosti da iskaže svoje mišljenje (pod pretpostavkom da uopšte misli, o čemu bi se moglo, na osnovu priloženog, raspravljati) koristi tuđe izrečeno, tj. napisano, pa kroz ismijavanje i vrijeđnja istog nastoji braniti svoje stavove i dokazati nešto.veljaca wrote:Ako neki navijac posjecuje tudje forume vise nego svoj - onda on nije normalan ... pa da svi kazu drugacije .... Takvi bi trebali posjetiti psihijatra .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I da, možda i jesam, DJ-u, u poređenju s tobom dijete, ali barem znam na šta trošim svoju mladost, raspravljam se sa starijim, ali mi ti reci, na šta ti trošiš svoju starost - na raspravljanje s djecom?
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#858 Re: FK Zeljeznicar
ZABRANJENO PUSENJE-NIJE TO (ČUVA BOG ŽELJU SVOG)-
Hej Amra, zašto sama sjediš tu, na basamacima
Hej Amra, nemoj plakat, nije vakat, ni đenaza Titina
Amra pliz, samo tiše, neću više, tako mi malog Nešada
Kolko od sutra novi list, svijetli kist, da obojim nam dan
Od sutra vozdra plavi šal, kladiona, vozdra tombola
Od sutra ja i ti, samo mi, apartmani, Makarska
Evo brišem Bracin broj, Amra bit ću tvoj, bit ću samo tvoj
Tvoje suze bole više neg degenek protiv Čelika
Jer sutra je pravi dan, jer sutra je ... Amra, jebi ga
Sutra je derbi u Dolini Ćupova
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo, pa sam poslje reko Tata
Nije to ni zbog nafake, nije to ni naka droga
Ali sve dok igra Željo, ja znam da ima Boga
Nije to, nije to ...
Čuva Bog, Želju svog ...
Sula majstore svaka cast!
Hej Amra, zašto sama sjediš tu, na basamacima
Hej Amra, nemoj plakat, nije vakat, ni đenaza Titina
Amra pliz, samo tiše, neću više, tako mi malog Nešada
Kolko od sutra novi list, svijetli kist, da obojim nam dan
Od sutra vozdra plavi šal, kladiona, vozdra tombola
Od sutra ja i ti, samo mi, apartmani, Makarska
Evo brišem Bracin broj, Amra bit ću tvoj, bit ću samo tvoj
Tvoje suze bole više neg degenek protiv Čelika
Jer sutra je pravi dan, jer sutra je ... Amra, jebi ga
Sutra je derbi u Dolini Ćupova
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo, pa sam poslje reko Tata
Nije to ni zbog nafake, nije to ni naka droga
Ali sve dok igra Željo, ja znam da ima Boga
Nije to, nije to ...
Čuva Bog, Želju svog ...
Sula majstore svaka cast!
-
nikad_izvini
#859 Re: FK Zeljeznicar
Možda ti hepek pomogne da budeš (malo)pametniji i da shvatiš da si provaljen.Tim gore po tebe i tvoj intelekt što te provalio lik od 19 godina.dzipalo_junuz wrote:Pa zar vi na dobrinji ne furate jos ZOI 84, svi trenerke, ovo ono, kure i rane? Nisam znao da ima ovako pametnih ljudi na dbr (pored mircerke) svaka cast saice, nadam se da nisi ovo sastavljo pola sata koliki je i razmak izmedu postovaelSaik wrote:Ti dijete? Nisi. Djeca su nevina bića. Ti si daleko od toga. Za tebe i tebi slične postoji jedan izraz u psihologiji, a zove se voajerizam. Vjerovatno doživljavaš određenu seksualno statisfakciju tim svojim djelovanjem, no dobro, to je već tvoja psiha, ne želim da je analiziram, strah me šta ću još da otkrijem.a jesi....
PS odgovor ti je ingeniozan
-
nikad_izvini
#860 Re: FK Zeljeznicar
elSaik wrote:Ma nije toliko problem u tome što on čita, nego kopirajući postove, uglavnom moje, on ima neku nagonsku potrebu da pokaže svima drugima kako je eto on sposoban za takvo nešto. Očigledno da tip ima kompleksa. U nedostatku osobnih mogućnosti da iskaže svoje mišljenje (pod pretpostavkom da uopšte misli, o čemu bi se moglo, na osnovu priloženog, raspravljati) koristi tuđe izrečeno, tj. napisano, pa kroz ismijavanje i vrijeđnja istog nastoji braniti svoje stavove i dokazati nešto.veljaca wrote:Ako neki navijac posjecuje tudje forume vise nego svoj - onda on nije normalan ... pa da svi kazu drugacije .... Takvi bi trebali posjetiti psihijatra .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I da, možda i jesam, DJ-u, u poređenju s tobom dijete, ali barem znam na šta trošim svoju mladost, raspravljam se sa starijim, ali mi ti reci, na šta ti trošiš svoju starost - na raspravljanje s djecom?Cool.
Ovo nisam ni vidio
- dino84
#861 Re: FK Zeljeznicar
Ne mogu da vjerujem,ovdje sve po starom,ne visim bas na forumu,ali mislio sam vala da se tema ili ukinula ili procistila.Pa zasto se tema ne ukine do proljeca ne razumijem,neka se otvori topic "prelazni rok" ili nesto slicno,sve je bolje od ovoga.36 stranica,vecinom pitarskog zachatavanja koje je u zadnje vrijeme preslo u izljeve javasluka i bolesnog primitivizma,i to od strane lika koji nosi nick jednog od simbola new primitivesa,tvorca hepeka.
Junuze,ne znam koliko imas godina,ali nadam se da si mlad jer te iskreno zalim ako si stariji lik.Onda si totalno fulio zivot.Ne znam odakle potice toliki kompleks i kompulzivna opsesija Zeljom,jesu te zlostavljali kad si bio dijete ili nesto slicno,ali si stvarno pravi oberpacenik.Preporucio bih ti knjigu od Mladena Zvonarevica iz Psihologije,mozda ces naci rjesenje nakon sto prethodno detektujes problem koji imas.Da je to do voajerizma samo,lako bi bilo.Ja sam npr. proslog proljeca postavio ovdje pitarske jadikovke nakon sto smo vas izbacili iz kupa i iz utrke u prvenstvu,ali sam kopirao to sa jednog drugog sitea koje je postavio neki treci lik kojeg i ne znam,i to je bilo to,kraj,gotovo,end.Ali da idem na pitarske forume,pa nisam bolestan jebote...
Drago mi je samo sto ovdje navijaci Zelje,skoro pa svi,pokazuju da nas njanje ne interesuju,sto ne visimo na njihovoj temi,sto nismo pacenici i kompleksasi,sto nam puca neka stvar i za komsiju i za kravu,davno sam rekao da bi im bilo draze da ispadnemo nego da titulu osvoje,i onda kad mi kaze neko da nema razlike,ma ima je taman se svi na glavu nasadili,vidi se uostalom.
Opet kazem,ukinite temu jer vise nema smisao.
Junuze,ne znam koliko imas godina,ali nadam se da si mlad jer te iskreno zalim ako si stariji lik.Onda si totalno fulio zivot.Ne znam odakle potice toliki kompleks i kompulzivna opsesija Zeljom,jesu te zlostavljali kad si bio dijete ili nesto slicno,ali si stvarno pravi oberpacenik.Preporucio bih ti knjigu od Mladena Zvonarevica iz Psihologije,mozda ces naci rjesenje nakon sto prethodno detektujes problem koji imas.Da je to do voajerizma samo,lako bi bilo.Ja sam npr. proslog proljeca postavio ovdje pitarske jadikovke nakon sto smo vas izbacili iz kupa i iz utrke u prvenstvu,ali sam kopirao to sa jednog drugog sitea koje je postavio neki treci lik kojeg i ne znam,i to je bilo to,kraj,gotovo,end.Ali da idem na pitarske forume,pa nisam bolestan jebote...
Drago mi je samo sto ovdje navijaci Zelje,skoro pa svi,pokazuju da nas njanje ne interesuju,sto ne visimo na njihovoj temi,sto nismo pacenici i kompleksasi,sto nam puca neka stvar i za komsiju i za kravu,davno sam rekao da bi im bilo draze da ispadnemo nego da titulu osvoje,i onda kad mi kaze neko da nema razlike,ma ima je taman se svi na glavu nasadili,vidi se uostalom.
Opet kazem,ukinite temu jer vise nema smisao.
- dzipalo_junuz
#862 Re: FK Zeljeznicar
Ma stipu to, IZDRZI TICA!!!!!!!!
- veljaca
#863 Re: FK Zeljeznicar
Izgleda da je onaj Belissima PAMETNIJI od ovog Dzipalo Junuza ........ ( jer se ne javlja vise ovdje ).
- veljaca
#864 Re: FK Zeljeznicar
Evo jos jednog..... AKO MOZES ( a bice ti tesko ) shvati da je ovo dio Foruma koji se zove FK Zeljeznicar na koji dolaze oni koji vole taj klub i drugi koji provociraju i zavide mu. E ovi drugi po meni trebaju psihijatra ... ( a ti se sam pronadji u kojoj si grupi - malo tesko jer ti ni jedna po tvom sudu i ukusu ne odgovara ... )ćiro wrote:Pametniji što se ne javlja ovdje? Znači ovdje svi glupi? Ne mislim da je tako, ali kad već priznaješ šta da radim nego da se složim.veljaca wrote:Izgleda da je onaj Belissima PAMETNIJI od ovog Dzipalo Junuza ........ ( jer se ne javlja vise ovdje ).
- weed
#865 Re: FK Zeljeznicar
ćiro, mama te zove!
treba ove malene torpedashe na "ignore" staviti i ne zamarati se njihovim sitnicavim glupostima... vidjeli smo svi da im je Zeljo preci od voljenog im malenog kluba... vise vremena provode ovdje, nego li u topicu o njihovIJEM klubu!
treba ove malene torpedashe na "ignore" staviti i ne zamarati se njihovim sitnicavim glupostima... vidjeli smo svi da im je Zeljo preci od voljenog im malenog kluba... vise vremena provode ovdje, nego li u topicu o njihovIJEM klubu!
-
elSaik
#866 Re: FK Zeljeznicar
Ima ljudi koji bi vodili normalnu raspravu, i na jednoj i na drugoj strani, ali šta ćeš kad se na jedan normalan post naveže njih 10 koji graniče s apsurdom. Izgubi se jednostavno volja za pričom na ovoj temi.dino84 wrote:Ne mogu da vjerujem,ovdje sve po starom,ne visim bas na forumu,ali mislio sam vala da se tema ili ukinula ili procistila.Pa zasto se tema ne ukine do proljeca ne razumijem,neka se otvori topic "prelazni rok" ili nesto slicno,sve je bolje od ovoga.36 stranica,vecinom pitarskog zachatavanja koje je u zadnje vrijeme preslo u izljeve javasluka i bolesnog primitivizma,i to od strane lika koji nosi nick jednog od simbola new primitivesa,tvorca hepeka.
- Peppers
#867 Re: FK Zeljeznicar
Nego, veceras finale Bajramskog. Zna li neko s kim igramo u tom finalu?
-
Cape
#868 Re: FK Zeljeznicar
Jesu li vam podijelili Tica i Picuga karte za turnir? 
-
nikad_izvini
#869 Re: FK Zeljeznicar
Pitaj malo svoje za koliko vas je Džine prodaoCape wrote:Jesu li vam podijelili Tica i Picuga karte za turnir?
Joj Bošnjaka
-
nikad_izvini
#870 Re: FK Zeljeznicar
Jel ko vidio temu njanjanjevo
Čini mi se da polako nestaje.Čestitke malenim

-
Cape
#871 Re: FK Zeljeznicar
Mi svoju pomeli...nikad_izvini wrote:Pitaj malo svoje za koliko vas je Džine prodaoCape wrote:Jesu li vam podijelili Tica i Picuga karte za turnir?Svoju avliju pomesti prvo, a ne viriti u tuđu
![]()
Joj Bošnjaka
Do mene je, izvinjavam se, nije mi bila namjera da provociram ali mi se nekako ovaj smajli
Nego ko će mi odgovoriti na pitanje?
-
LSD
#872 Re: FK Zeljeznicar
Dobro je ba jarane...ne ofiraj imena preko neta....nemoj biti papak.Cape wrote:Jesu li vam podijelili Tica i Picuga karte za turnir?
-
Cape
#873 Re: FK Zeljeznicar
Čovjek neke stvari ovdje treba iz dana u dan da govori da bi neko shvatio, a nije tako teško, samo malo treba razmislitinikad_izvini wrote:Jel ko vidio temu njanjanjevoČini mi se da polako nestaje.Čestitke malenim
![]()
Dakle, imamo mi gdje pisati o svom klubu, ovdje dođemo samo da bi vas malo provocirali...
Jasno? Još uvijek ne? E jbga...
-
Cape
#874 Re: FK Zeljeznicar
Ja se izvintavam neću više...LSD wrote:Dobro je ba jarane...ne ofiraj imena preko neta....nemoj biti papak.Cape wrote:Jesu li vam podijelili Tica i Picuga karte za turnir?
-
LSD
#875 Re: FK Zeljeznicar
Ma nije problem...dodji,provociraj,zezaj se-ništa novo,neceš biti ni prvi ni posljednji...ali ovo pominjanje imena nema smisla fakat..isto sam pisao i kad su manijaci pominjali imenima vaših bivših vodja.Cape wrote:Ja se izvintavam neću više...LSD wrote:Dobro je ba jarane...ne ofiraj imena preko neta....nemoj biti papak.Cape wrote:Jesu li vam podijelili Tica i Picuga karte za turnir?
Nema tih ljudi na ovom forumu i ne mogu odgovoriti u svoje ime,a vazda se pominju njihova imena...nema smisla definitivno.