Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Fordas

#851 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Spalević se izvinuo navijačima Sarajeva
Darko Spalević uputio je navijačima Sarajeva ispriku zbog svojih ''grijeha iz prošlosti''...
Najzvučnije pojačanje novog sarajevskog premijerligaša Olimpika, Darko Spalević, našao se na meti navijača Sarajeva zbog ''grijeha iz prošlosti'', iz vremena dok je branio boje Slavije.

Molio bih navijače Sarajeva da se ne potenciraju stvari koje su bile u prošlosti. Ovim putem želio bih da im se izvinim. Sve što sam radio, radio sam u žaru borbe, a ne da bi nekoga provocirao. Nisam nacionalno obojen, jer da je tako ne bih pristupio Olimpiku, nego bih ostao u Slaviji ili potražio neki drugi klub. Ja sam profesionalac i živim od fudbala. - rekao je Spalević za
Oslobođenje i dodao kako je oduševljen prijemom i uvjetima u Olimpiku.

Lijepi strah!

Pa ja, valja sad dolazit sam do otoke i grbavice a mahalo se prije prstima, eeeee...... 8-)
Charuga
Globalni moderator

#852 Re: FK Sarajevo

Post by Charuga »

Fordas wrote:Spalević se izvinuo navijačima Sarajeva
Darko Spalević uputio je navijačima Sarajeva ispriku zbog svojih ''grijeha iz prošlosti''...
Najzvučnije pojačanje novog sarajevskog premijerligaša Olimpika, Darko Spalević, našao se na meti navijača Sarajeva zbog ''grijeha iz prošlosti'', iz vremena dok je branio boje Slavije.

Molio bih navijače Sarajeva da se ne potenciraju stvari koje su bile u prošlosti. Ovim putem želio bih da im se izvinim. Sve što sam radio, radio sam u žaru borbe, a ne da bi nekoga provocirao. Nisam nacionalno obojen, jer da je tako ne bih pristupio Olimpiku, nego bih ostao u Slaviji ili potražio neki drugi klub. Ja sam profesionalac i živim od fudbala. - rekao je Spalević za

Lijepi strah!

Pa ja, valja sad dolazit sam do otoke i grbavice a mahalo se prije prstima, eeeee...... 8-)
Ha ha ha .. Radi guza .. Pricao mi je jaran jedan koji je dobro upucen da su horde cak dolazile i na trening na Otoku i da je boba falila da ga namarisu ali ih je Husref zamolio da ne rade to ..
misolino

#853 Re: FK Sarajevo

Post by misolino »

FILIJALA-SARAJEVO :lol:
Alkos

#854 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

Plavih_11 wrote:
Fordas wrote:Spalević se izvinuo navijačima Sarajeva

Lijepi strah!

Ha ha ha .. Radi guza .. Pricao mi je jaran jedan koji je dobro upucen da su horde cak dolazile i na trening na Otoku i da je boba falila da ga namarisu ali ih je Husref zamolio da ne rade to ..
Bas me zanima koji "hordashi" idu na treninge Olimpika!
strong69

#855 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Alkos wrote: Bas me zanima koji "hordashi" idu na treninge Olimpika!
Oni koji su imali nesto reci nekome?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#856 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

A fino mu je bilo receno ,a on nije vjerovao...
-danTe-

#857 Re: FK Sarajevo

Post by -danTe- »

-LIBERO- wrote:A fino mu je bilo receno ,a on nije vjerovao...
e valja mu sad hodat po gradu svaki dan...ne samo od nas vec i od timija... :dance:
Alkos

#858 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

strong69 wrote:
Alkos wrote: Bas me zanima koji "hordashi" idu na treninge Olimpika!
Oni koji su imali nesto reci nekome?
Ili oni koji vise ne idu na utakmice FKS i na sjever, pardon, odnosno ne mogu???
elSaik

#859 Re: FK Sarajevo

Post by elSaik »

Drug, nisi ti uopšte skontao o čemu se radi. Navijači sa sjevera su otišli na trening Olimpika da očitaju lekciju Spaleviću zbog običaja da protiv "zapadnosarajevskih" klubova poslije postizanja gola diže tri prsta.
GandalfSivi

#860 Re: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

-danTe- wrote:
-LIBERO- wrote:A fino mu je bilo receno ,a on nije vjerovao...
e valja mu sad hodat po gradu svaki dan...ne samo od nas vec i od timija... :dance:
Cuj timija, oplakah svega mi, super :lol: :lol: :lol:
herbion

#861 Re: FK Sarajevo

Post by herbion »

elSaik wrote:Drug, nisi ti uopšte skontao o čemu se radi. Navijači sa sjevera su otišli na trening Olimpika da očitaju lekciju Spaleviću zbog običaja da protiv "zapadnosarajevskih" klubova poslije postizanja gola diže tri prsta.
Razumijem sto dolazite na treninge Olimpika i svakim danom sve vas je vise ali ne virite u tudje avlije mahalasi.Imate dovoljno svojih problema a ovaj klub nicim ne mozete uzdrmati i odjebite. :bih: :bih: :bih:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#862 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

De bolan @herbion,uozbilji se :D :D

Kakav klub,mislis Olimpik :D
Pa ta tvorevina i postoji iskljucivo radi excentricnih furki njegovog vlasnika i nekog inacenja .

Nemam nista protiv Olimpika,ali bez obzira na eventualni instant rezultat,u kojeg licno i sumnjam,ali ok vidjet cemo,apsolutno se zna da je Olimpik klub koji nije,niti ce ikada biti,dorastao ni Sarajevu ni Zeljeznicaru,a Bogami ni Slaviji :D

A na treninge se moze svratiti samo iz licnih interesa i radi licnih razloga koji su usko povezani sa nasim klubom :D :thumbup:
Last edited by -LIBERO- on 09/07/2009 01:20, edited 1 time in total.
Neelix

#863 Re: FK Sarajevo

Post by Neelix »

Vitamin C wrote:
bermiin wrote:Cuo sam neki dan,da se Fahro vrti oko Sarajeva...kao,zeli da od sarajeva napravi ono sto Gracic radi sa Olimpikom...
Je li to onaj Fahro koji je vlasnik bosanskih najtiražnijih i svjetskih najgorih novina ili neki drugi Fahro koji ima para?
taj fahro je mrtvi navijac selje, tako da nista od toga
Vitamin C

#864 Re: FK Sarajevo

Post by Vitamin C »

Neelix wrote:
Vitamin C wrote:
bermiin wrote:Cuo sam neki dan,da se Fahro vrti oko Sarajeva...kao,zeli da od sarajeva napravi ono sto Gracic radi sa Olimpikom...
Je li to onaj Fahro koji je vlasnik bosanskih najtiražnijih i svjetskih najgorih novina ili neki drugi Fahro koji ima para?
taj fahro je mrtvi navijac selje, tako da nista od toga
S obzirom da nas u zadnjim godinama svi unazađuju, da napretka nema ni u priči, i on bi mogao doći da nas unazadi, u korist svojih Štrumfova.
Art-Vandaley

#865 Re: FK Sarajevo

Post by Art-Vandaley »

sarajevo je mali klub kojeg treba ukinuti i zauvijek poslati na groblje fudbala a njegove navijace na goli otok zbog fasistickih i nacistickih ispada!
lolo_lolo

#866 Re: FK Sarajevo

Post by lolo_lolo »

Art-Vandaley wrote:sarajevo je mali klub kojeg treba ukinuti i zauvijek poslati na groblje fudbala a njegove navijace na goli otok zbog fasistickih i nacistickih ispada!
:thumbup: :bih:

tebe treba ukinuti balavac
delightful

#867 Re: FK Sarajevo

Post by delightful »

art-vandalay, ja sam ti obrisala post. sada imas opomenu zbog provociranja i zbog ponavljanja obrisanog posta.
Drina Light

#868 Re: FK Sarajevo

Post by Drina Light »

Art-Vandaley wrote:sarajevo je mali klub kojeg treba ukinuti i zauvijek poslati na groblje fudbala a njegove navijace na goli otok zbog fasistickih i nacistickih ispada!
A da vidis njihA kad poceraju po mom selu i pocnu galamiti...sklonim đecu od divljaka...jednom hoce krompir pocupat...pa ovi galame sarajvo..pa ovi sampion....sve njih na goli otok treba
Vitamin C

#869 Re: FK Sarajevo

Post by Vitamin C »

delightful wrote:art-vandalay, ja sam ti obrisala post. sada imas opomenu zbog provociranja i zbog ponavljanja obrisanog posta.
:thumbup:
misolino

#870 Re: FK Sarajevo

Post by misolino »

FILIJALA- Sarajevo :-D :-D :-D :-D :-D
M_e_m_o

#871 Re: FK Sarajevo

Post by M_e_m_o »

El_comadante

#872 Re: FK Sarajevo

Post by El_comadante »

mislim da čemo se teško plasirati ali eto nada zadnja umire.
El_comadante

#873 Re: FK Sarajevo

Post by El_comadante »

evo gledam na wikipedia transfere Sarajeva i piše ovako:

Tranfers Summer 2009
In:

Alen Avdić - Transferred From Bargh Shiraz F.C.
Denaldin Hamzagić - Transferred From New England Revolution
Dženan Hošić - Transferred From Zagłębie Sosnowiec (?)

Out:

Nedim Hiroš - Transferred To Bodens BK
Dalibor Pandža - Transferred To NK Dinamo Zagreb (650.000 €) [3]
Vladimir Nikitović - Transferred To ?

ko je ovaj Hamzagić? da li je došao?
Vitamin C

#874 Re: FK Sarajevo

Post by Vitamin C »

To je onaj iz Amerike o kojem su govorili. Ali čuo sam da se o njemu govorilo i u pričama o Olimpiku.
Bilo bi dobro da jeste. Bar neko pored Avdića kojem je ovo sedamsto šesti put da se vraća.
-danTe-

#875 Re: FK Sarajevo

Post by -danTe- »

Vitamin C wrote:To je onaj iz Amerike o kojem su govorili. Ali čuo sam da se o njemu govorilo i u pričama o Olimpiku.
Bilo bi dobro da jeste. Bar neko pored Avdića kojem je ovo sedamsto šesti put da se vraća.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nije,peti... :mrgreen:
a ovaj hamzagic nije los bar se tako pokazo na treninzima i pripremama,pa valjda ce dobit priliku i da igra... :thumbup:
Locked