Neko ce odmah pomisliti Liga prvaka, Primera...po meni ne, mislim da se ove sezone slaze ekipa, kompletno se promijenio igracki kadar, bice cudo ako osvoje neki od ovih trofeja.
Sad sto neki nisu realni
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kombinovani, nekombinovani, juniori, kadeti, ko god da je igrao nisu smjeli izgubiti, ili bar ne ovim rezultatom. Može se izgubiti od Seville, Milana, neriješeno u Gijonu, to se može podvesti pod krizu rezultata, neuigranost, ali ovo sinoć nema izgovora. Igrači koji su igrali trebaju biti svjesni da je ovo najveća sramota kluba u 107 godina.Tomahawk11 wrote:ma jooj, mislim, ko jos igra te kupove, kupovi su postali takmicenje u kojima se isprobavaju igraci, tako je u svim ligama, evo, na primjer, u Engleskoj Man U, Arsenal, Chelsea, Liverpool a i ostali, izvode neke rezerve i juniore da ih isprobaju, ako prodju dalje dobro i jest, ako ne, ne zale za tim. Real je sinoc bio u kombionovanom sastavu, Ruud se tek vraca poslije povrede, jes' sramota zjaniti 4-0 od treceligasa, ali mislim da Real ima druge ciljeve ove sezone.
Neko ce odmah pomisliti Liga prvaka, Primera...po meni ne, mislim da se ove sezone slaze ekipa, kompletno se promijenio igracki kadar, bice cudo ako osvoje neki od ovih trofeja.
Sad sto neki nisu realni, pa odmah krenu sa pljuvanjem...
Da, slazem se, sramota jeste, nadam se da ce ovo Pelegriniju biti alarm, ali i igracima.ultima_palabra wrote:Kombinovani, nekombinovani, juniori, kadeti, ko god da je igrao nisu smjeli izgubiti, ili bar ne ovim rezultatom. Može se izgubiti od Seville, Milana, neriješeno u Gijonu, to se može podvesti pod krizu rezultata, neuigranost, ali ovo sinoć nema izgovora. Igrači koji su igrali trebaju biti svjesni da je ovo najveća sramota kluba u 107 godina.Tomahawk11 wrote:ma jooj, mislim, ko jos igra te kupove, kupovi su postali takmicenje u kojima se isprobavaju igraci, tako je u svim ligama, evo, na primjer, u Engleskoj Man U, Arsenal, Chelsea, Liverpool a i ostali, izvode neke rezerve i juniore da ih isprobaju, ako prodju dalje dobro i jest, ako ne, ne zale za tim. Real je sinoc bio u kombionovanom sastavu, Ruud se tek vraca poslije povrede, jes' sramota zjaniti 4-0 od treceligasa, ali mislim da Real ima druge ciljeve ove sezone.
Sad sto neki nisu realni, pa odmah krenu sa pljuvanjem...
Pellegrini sad mora da nametne vojnički mentalitet u ekipu, znači da su igrači svjesni da igraju za svoju i njegovu budućnost u klubu. Ako to ne uradi u slijedeće 3 utakmice, bolje mu je da pakuje kofere...
To da u Engleskoj gore nabrojani timovi igraju kup utakmice sa rezervnim igracima stoji i niko to ne osporava ali oni obicno i osvoje taj kup sa tim igracima a Arsenal je ocit primjer.Tomahawk11 wrote:ma jooj, mislim, ko jos igra te kupove, kupovi su postali takmicenje u kojima se isprobavaju igraci, tako je u svim ligama, evo, na primjer, u Engleskoj Man U, Arsenal, Chelsea, Liverpool a i ostali, izvode neke rezerve i juniore da ih isprobaju, ako prodju dalje dobro i jest, ako ne, ne zale za tim. Real je sinoc bio u kombionovanom sastavu, Ruud se tek vraca poslije povrede, jes' sramota zjaniti 4-0 od treceligasa, ali mislim da Real ima druge ciljeve ove sezone.
Slazem se, bruka jeste, mozda nisam odabrao prave rijeci, ali moras priznati da su nacionalni kupovi postali manje vazna takmicenja.Plavih_11 wrote:To da u Engleskoj gore nabrojani timovi igraju kup utakmice sa rezervnim igracima stoji i niko to ne osporava ali oni obicno i osvoje taj kup sa tim igracima a Arsenal je ocit primjer.Tomahawk11 wrote:ma jooj, mislim, ko jos igra te kupove, kupovi su postali takmicenje u kojima se isprobavaju igraci, tako je u svim ligama, evo, na primjer, u Engleskoj Man U, Arsenal, Chelsea, Liverpool a i ostali, izvode neke rezerve i juniore da ih isprobaju, ako prodju dalje dobro i jest, ako ne, ne zale za tim. Real je sinoc bio u kombionovanom sastavu, Ruud se tek vraca poslije povrede, jes' sramota zjaniti 4-0 od treceligasa, ali mislim da Real ima druge ciljeve ove sezone.
A to da je Real bio u kombinovanom sastavu ne znam sta bih ti rekao.
Dudek; Arbeloa - Metzelder - Albiol - Drenthe; Diarra - Guti; Granero - Van der Vaart; Raúl - Benzema.
Dudek je jedini koji ne ulazi u igru. Van der Vaart ulazi pocesto a Granero svaku utakmicu. I ti nama sad pricas neke price o rezervnom sastavu i juniorima i poredis sa engleskim timovima. Mojne ziv bio. Koga je to Pelegrini isprobavao od ovih gore igraca? Sa ovim gore timom Real je jednoj ekipi iz trece lige trebao sloziti 4 a ne primiti 4. Realno! Nema isprike, ono sinoc je bila bruka samo takva ..
Ti ko da si upao u KAZAN sa rakijomslucajan wrote:Ako su im ovi cirkusanti uvalili 4 gola (interesantno, sva 4 iz skoro istih akcija) realno je očekivati da im za 4 kola Barsa uvali 44 gola![]()
Iako bi mene i pola od toga zadovoljilo
Bi, da si ti realan... Zurich - Real 2-5, Milan - Zurich 0-1, Real - Milan 2-3, sta je ovdje logicno ili realno?!slucajan wrote:Ako su im ovi cirkusanti uvalili 4 gola (interesantno, sva 4 iz skoro istih akcija) realno je očekivati da im za 4 kola Barsa uvali 44 gola![]()
Sve si ti ovo lijepo rekao ali gdje nadje ovo 0:4 .. Davno je to bilo kad je Real davao 4 na Nou Campu a nije primio ni jedan ...Tomahawk11 wrote:Bi, da si ti realan... Zurich - Real 2-5, Milan - Zurich 0-1, Real - Milan 2-3, sta je ovdje logicno ili realno?!slucajan wrote:Ako su im ovi cirkusanti uvalili 4 gola (interesantno, sva 4 iz skoro istih akcija) realno je očekivati da im za 4 kola Barsa uvali 44 gola![]()
Bi li ti bilo realno: Alcorcon 4 - 0 Real Madrid, Barcelona - Real 0-4. To bi znacilo, po tvojoj logici, da je Alcoron bolji od Barce.![]()
Vidim ja da si ti ovdje slucajno
Malo sam se našalio, nemoj me odmah tućiTomahawk11 wrote:Bi, da si ti realan... Zurich - Real 2-5, Milan - Zurich 0-1, Real - Milan 2-3, sta je ovdje logicno ili realno?!slucajan wrote:Ako su im ovi cirkusanti uvalili 4 gola (interesantno, sva 4 iz skoro istih akcija) realno je očekivati da im za 4 kola Barsa uvali 44 gola![]()
Bi li ti bilo realno: Alcorcon 4 - 0 Real Madrid, Barcelona - Real 0-4. To bi znacilo, po tvojoj logici, da je Alcoron bolji od Barce.![]()
Vidim ja da si ti ovdje slucajno
Posljednji put 1993. godine.kory wrote:neznam tacno koliko (mrsko mi trazit po netu)ali ja mislim da real nije osvajo ovaj kup oko 17-18 god,znaci i kad su bili najjaci kad su osvajalai i ligu prvaka i prvenstvo i to bili ubjedljivi njih ovaj kup nije interesovo.ja priznam ovo jest velika bruka i sramota ali nevjerujem da je real igro i 20% mogucnosti ko ce znat sta je tu bilo neke varke sta ja znam pa mozda i kladionice,uglavnom nadamo se da ce biti bolje....
Plavih_11 wrote:Posljednji put 1993. godine.kory wrote:neznam tacno koliko (mrsko mi trazit po netu)ali ja mislim da real nije osvajo ovaj kup oko 17-18 god,znaci i kad su bili najjaci kad su osvajalai i ligu prvaka i prvenstvo i to bili ubjedljivi njih ovaj kup nije interesovo.ja priznam ovo jest velika bruka i sramota ali nevjerujem da je real igro i 20% mogucnosti ko ce znat sta je tu bilo neke varke sta ja znam pa mozda i kladionice,uglavnom nadamo se da ce biti bolje....
bogami gledao sam utakmicu, real igrao sa 120 % mogucnosti, imali su dosta sansi, nisu imali srece, zasluzeno izgubili ... skoro pa sva standardna imena igrala ... pepe, raul, guti, van der vart, diarra, granero, drenthe ... jedino koliko sam vidio casiljas nije branio .. bogami na perezu se vidjelo da nije bash zadovoljan ..kory wrote:neznam tacno koliko (mrsko mi trazit po netu)ali ja mislim da real nije osvajo ovaj kup oko 17-18 god,znaci i kad su bili najjaci kad su osvajalai i ligu prvaka i prvenstvo i to bili ubjedljivi njih ovaj kup nije interesovo.ja priznam ovo jest velika bruka i sramota ali nevjerujem da je real igro i 20% mogucnosti ko ce znat sta je tu bilo neke varke sta ja znam pa mozda i kladionice,uglavnom nadamo se da ce biti bolje....
ma gdje ce bit zadovoljan ko ce ga znat sta je to bilo....vidicemo sad protiv getafea sta je i kako jeawekenings wrote:bogami gledao sam utakmicu, real igrao sa 120 % mogucnosti, imali su dosta sansi, nisu imali srece, zasluzeno izgubili ... skoro pa sva standardna imena igrala ... pepe, raul, guti, van der vart, diarra, granero, drenthe ... jedino koliko sam vidio casiljas nije branio .. bogami na perezu se vidjelo da nije bash zadovoljan ..kory wrote:neznam tacno koliko (mrsko mi trazit po netu)ali ja mislim da real nije osvajo ovaj kup oko 17-18 god,znaci i kad su bili najjaci kad su osvajalai i ligu prvaka i prvenstvo i to bili ubjedljivi njih ovaj kup nije interesovo.ja priznam ovo jest velika bruka i sramota ali nevjerujem da je real igro i 20% mogucnosti ko ce znat sta je tu bilo neke varke sta ja znam pa mozda i kladionice,uglavnom nadamo se da ce biti bolje....![]()