F1 2008, 2009, 2010 and counting

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Le Lis d'Or

#851 Re: F1 2008 and counting

Post by Le Lis d'Or »

Hamilton ce biti prvak... to je valjda jasno ko dan... i zasluzio je da pobjedi fakat... borio se za svaki poen ... navijam za ferrari odkad znam za sebe ali treba priznati kada je neko bolji... ali je ko covjek velika 0 !!![/quote]

borio se ko lav za svaki poen gurajuci druge sa staze[/quote]

Malo si zamijenio bolide - osim ako ne govoris o kolegi Massi :-)[/quote]
a monza?
Djidjimilovich

#852 Re: F1 2008 and counting

Post by Djidjimilovich »

hhahahha Edin bi izgleda i kucu prodao za samo pet minuta makar razgovora sa hamiltonom ... salim se malo nemoj se ljutiti... cinjenica je da je hamilton sada prljav vozac ... mislim ne volim ga ni sekunde ali ima vremena nauciti..... kad bi vozio u torro rossu recimo bio bi sretan i sa desetim mjestom... i sa massom isti slucaj koliko ja vidim mada nisam strucnjak a niti je bilo ko na ovom forumu... samo se mnogi vole busati u prsa a formulu jedan prate 2 godine unazad... samo pogledajte danasnje vozace i vidjecete koliko schumacher fali tu taj covjek je bio pravi UMJETNIK... nije ni Schumi bez mane ali za Hamiltona je brate majka tereza... ponovo kazem ima vremena i naucice "hamo" sigurno...

P.S.
Bukvalno se kidam od smijeha kad vidim pojedine levatice kako pisu da je F.I.A. Ferrari International Assistance... mali podsjetnik : sezona 2005 pravila izricito namjenjena protiv ferrarija i da se prekine Schumacherova era.. toliko o Ferrari International Assistance ...

pozdrav i nemojte se ljutiti... pa pobogu nemamo svog vozaca u formuli 1 pa da se svadjamo...
ranger

#853 Re: F1 2008 and counting

Post by ranger »

Djidjimilovich wrote:hhahahha Edin bi izgleda i kucu prodao za samo pet minuta makar razgovora sa hamiltonom ... salim se malo nemoj se ljutiti... cinjenica je da je hamilton sada prljav vozac ... mislim ne volim ga ni sekunde ali ima vremena nauciti..... kad bi vozio u torro rossu recimo bio bi sretan i sa desetim mjestom... i sa massom isti slucaj koliko ja vidim mada nisam strucnjak a niti je bilo ko na ovom forumu... samo se mnogi vole busati u prsa a formulu jedan prate 2 godine unazad... samo pogledajte danasnje vozace i vidjecete koliko schumacher fali tu taj covjek je bio pravi UMJETNIK... nije ni Schumi bez mane ali za Hamiltona je brate majka tereza... ponovo kazem ima vremena i naucice "hamo" sigurno...

P.S.
Bukvalno se kidam od smijeha kad vidim pojedine levatice kako pisu da je F.I.A. Ferrari International Assistance... mali podsjetnik : sezona 2005 pravila izricito namjenjena protiv ferrarija i da se prekine Schumacherova era.. toliko o Ferrari International Assistance ...

pozdrav i nemojte se ljutiti... pa pobogu nemamo svog vozaca u formuli 1 pa da se svadjamo...
ovo boldirano jos niko od "poznavaoca" formule 1 nije naveo, a itekako je istina.....
svojevremeno se haman pa cijeli svijet zalio kako su utrke dosadne kako pada gledanost itd zbog Schumija?!
to je bilo van pameti, znaci ti dobro vozis, imas dobar bolid, pobjedjujes e hajmo mi sad nastelit pravila da te sjebemo na sve moguce nacine. kao sto Djidjimilovic rece toliko o Ferrari International Assistence...
Djidjimilovich

#854 Re: F1 2008 and counting

Post by Djidjimilovich »

upravo tako brate moj... pa dosta je raje pocelo pratiti formulu 1 odkad je hamilton poceo voziti nemam ja nista protiv njih niti mislim da ista bolje znam ali brate ako ces vec pricati makar historiju formule 1 protabiri malo...
goran91415

#855 Re: F1 2008 and counting

Post by goran91415 »

Pogledajte najavu utrke na
http://svijetkladjenja.com/2008/10/27/f ... i-mclaren/

i glasajte za svog favorita na forumu
http://svijetkladjenja.com/forum/index. ... 60#msg2760

Massa ili Hamilton; Ferrari ili McLaren :?:
dottore

#856 Re: F1 2008 and counting

Post by dottore »

Massa i Ferrari! :thumbup:
bato99

#857 Re: F1 2008 and counting

Post by bato99 »

hamilton i Mclaren :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
DoradO

#858 Re: F1 2008 and counting

Post by DoradO »

... ne znam jel to zato sto navijam sa Ferrari il je Hamilton po mom misljenju stvarno na jako ruznom startnom mjestu sutra ... sa vanjske je strane ... a sa unutrasnje ima Kimija koji ga moze mnogo za*ebat a da ne bude ofirno i jako blizu Alonsa o cijim motivima ne treba raspravljati :D ... biti ce gusto pravo

Massa ... davno pokazao da je najjaci :D samo jos 1% srece u odnosu na konkurenciju i to je to :P
Edin H.

#859 Re: F1 2008 and counting

Post by Edin H. »

DoradO wrote:... ne znam jel to zato sto navijam sa Ferrari il je Hamilton po mom misljenju stvarno na jako ruznom startnom mjestu sutra ... sa vanjske je strane ... a sa unutrasnje ima Kimija koji ga moze mnogo za*ebat a da ne bude ofirno i jako blizu Alonsa o cijim motivima ne treba raspravljati :D ... biti ce gusto pravo

Massa ... davno pokazao da je najjaci :D samo jos 1% srece u odnosu na konkurenciju i to je to :P
Primjetio sam da slabo kontas Formulu, ali popravljas se :D

Salu na stranu, pravo mu je gutava pozicija.
Massa ce u Brazilu, ako ne bude tehnickih problema ili kise odvesti od starta do kraja na prvom mjestu.
E sada Hamilton ima ispred sebe nebuloznog Kimija, a iza sebe covjeka koga je istisnuo iz Mc Larena i koji ga organski ne moze smisliti. Ja bih se vise cuvao Fernanda nego Kimija, jer ce ga Fernando ukinuti sa staze, ako mu se ukaze prilika.
Pogotovo sto bi mu to moglo pomoci da se slozi u Ferari.

Mozda bi ga Heiki trebao pustiti odmah na startu i napraviti tampon sa Fernandom.
DoradO

#860 Re: F1 2008 and counting

Post by DoradO »

Edin H. wrote:
DoradO wrote:... ne znam jel to zato sto navijam sa Ferrari il je Hamilton po mom misljenju stvarno na jako ruznom startnom mjestu sutra ... sa vanjske je strane ... a sa unutrasnje ima Kimija koji ga moze mnogo za*ebat a da ne bude ofirno i jako blizu Alonsa o cijim motivima ne treba raspravljati :D ... biti ce gusto pravo

Primjetio sam da slabo kontas Formulu, ali popravljas se :D

Salu na stranu, pravo mu je gutava pozicija.
Massa ce u Brazilu, ako ne bude tehnickih problema ili kise odvesti od starta do kraja na prvom mjestu.
E sada Hamilton ima ispred sebe nebuloznog Kimija, a iza sebe covjeka koga je istisnuo iz Mc Larena i koji ga organski ne moze smisliti. Ja bih se vise cuvao Fernanda nego Kimija, jer ce ga Fernando ukinuti sa staze, ako mu se ukaze prilika.
Pogotovo sto bi mu to moglo pomoci da se slozi u Ferari.

Mozda bi ga Heiki trebao pustiti odmah na startu i napraviti tampon sa Fernandom.
poredak se gleda odozgo a ne odozdo shefe :mrgreen: :skoljka:
zaratustra

#861 Re: F1 2008 and counting

Post by zaratustra »

Massa X brzina na kvadrat = POBJEDA
ranger

#862 Re: F1 2008 and counting

Post by ranger »

mislim da je Hamilton danas podlegao pritisku!
to je samo potvrdilo cinjenicu da jos uvijek nije spreman biti sampion!
nije ni Massa otporan na pritisak, al je u tome malcice bolji od Hamiltona!
bato99

#863 Re: F1 2008 and counting

Post by bato99 »

spektakl danas na VN Brazila evo startnog grida

felipe massa ferarri
jarno trulli toyota
kimi raikkonen ferarri
lewis hamilton mclaren
heikki kovalainen mclaren
fernando alonso renault
sebastian vettel STR-
nick heidfeld BMW
sebastien bourdais STR
timo glock toyota
bato99

#864 Re: F1 2008 and counting

Post by bato99 »

prvi zavoj posle starta će svakavih belaja donit
Better Man

#865 Re: F1 2008 and counting

Post by Better Man »

Kiša u Brazilu. Start je pod Safety Car. Biće svašta.
Ridjobrki

#866 Re: F1 2008 and counting

Post by Ridjobrki »

Bilo bi svašta da nije start pod SC, šteta... Ja sam mislio da će Alonso spucat' Hamiltona s leđa na startu :run:

Start bez SC - Hamilton oprezno kao po jajima da vozi :)
Better Man

#867 Re: F1 2008 and counting

Post by Better Man »

Ipak start bez Safety Cara, ali već su 3 bolida izletila sa staze. Evo safety Car izašao na stazu.
Ridjobrki

#868 Re: F1 2008 and counting

Post by Ridjobrki »

Šteta Coultharda, da zadnju trku završi nakon 400 meteri. Svaka čast Kovalainenu...
LSD

#869 Re: F1 2008 and counting

Post by LSD »

Onaj Kovalainen je pravi parmak od vozaca...levat odmah u startu izgubi dva mjesta-standardno od njega...koga sve Mercedes dovodi za vozaca :( :roll:
Ridjobrki

#870 Re: F1 2008 and counting

Post by Ridjobrki »

Kovalainen je odigrao za tim čuvajući leđa i praveći prostora Hamiltonu blokirajući Alonsoa. Svaka mu čast!
LSD

#871 Re: F1 2008 and counting

Post by LSD »

Ridjobrki wrote:Kovalainen je odigrao za tim čuvajući leđa i praveći prostora Hamiltonu blokirajući Alonsoa. Svaka mu čast!
Koliko i kako je cuvao leđa Hamiltonu,najbolje govori cinjenica da ga je Alonso ODMAH u prvom krugu (tj.drugom zavoju) pretekao...i ne samo on vec i Vettel zajedno sa Alonsom...odron od vozaca.
Last edited by LSD on 02/11/2008 18:38, edited 1 time in total.
Edin H.

#872 Re: F1 2008 and counting

Post by Edin H. »

Zakasni Mc Laren jedan krug sa promjenom guma Hamiltonu :x

Sto je Kimi mis usporio namjerno :x
Ridjobrki

#873 Re: F1 2008 and counting

Post by Ridjobrki »

LSD wrote:
Ridjobrki wrote:Kovalainen je odigrao za tim čuvajući leđa i praveći prostora Hamiltonu blokirajući Alonsoa. Svaka mu čast!
Koliko i kako je cuvao leđa Hamiltonu,najbolje govori cinjenica da ga je Alonso ODMAH u prvom krugu (tj.drugom zavoju) pretekao...i ne samo on vec i Vettel zajedno sa Alonsom...odron od vozaca.
Ma ja, ali se Hame odlijepio dovoljno do tad. A ovo sa prvim odlascima je bilo pravo zajebano..

P.S. Da nije Trulli cugnuo koju prije trke, nešto švera...
LSD

#874 Re: F1 2008 and counting

Post by LSD »

Vettel je gigant :D ...evo ga natovario se Massi na vrat i ne popušta ga ni sekunde...još ako ga pređe :-)
Better Man

#875 Re: F1 2008 and counting

Post by Better Man »

Odlično preticanje Fisichelle od strane Hamiltona
Post Reply