PROTESTI, 23.2. U 13h, KATEDRALA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Asana

Post by Asana »

Sapat, trebalo bi ta danasnja dva proglasa staviti na info topic?
johnnykola

Post by johnnykola »

Amazonka27 wrote:evo vam moje misljenje, pa ga slobodno izbrisite poslije. Vecina vas nema pojma ni zasto bi protestovala.Sve vam se svelo na "tajo" i na "mama". Kada vam se Pecanin ponudio za pomoc, objerucke ste ga svi prihvatili, a vec danas prigovarate. A sta bi tek bilo da nije ispunio svoje obecanje? Meni se brise 3 puta post koji se sastoji od cictata jednog forumasha i komentar na sve sto i kao, NIJE TO TEMA NASE EMISIJE. Pravila su za sve ista. Ili ih ima ili ih nema. Ono je dobar primjer neiskoristenih protesta, kako je narod vidio da sve ide u pm, a vlast je sve negirala i dovela nas do rata.
AKO TO NEMA VEZE SA DANASNJICOM, ONDA JA STVRNO NISAM NORMALNA.

i samo jos da citiram jednu staru dobru recenicu iz jednog crtanog

"bice ti zaaaaaaooo"
jest, bas nemamo pojma zasto bismo prosvjedovali. jucer razgovaram
sa dvojicom svojih poznanika. jednom ukinuli ispitni rok, drugi
na prinudnom odmoru jer je namjesteni tender dobila konkurentska firma, a oni ga, posteni, izglabali i sad mogu zjale fatat. njih dvojica nece na
proteste. sto bi, kazu. pametnom dosta.
vjesticanametli

Post by vjesticanametli »

idemo mi sutra u pohode mirne :)

smajlistovrtiguzicomipjeva bicuj bicuj meeeeeeee bicuj stojaneeeee
uzmi kaJis taj modrica nek ostaneeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: uf ja vise ne mogu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Martian_Kyo

Post by Martian_Kyo »

johnnykola wrote:. njih dvojica nece na
Koja dvojica?! daj imena!

Uostalom takvi treba bas da idu. Izgleda da bas oni ljudima kojima je najteze ne izlaze na proteste.
DS9

Post by DS9 »

Martian_Kyo wrote:

Uostalom takvi treba bas da idu. Izgleda da bas oni ljudima kojima je najteze ne izlaze na proteste.
"Sriktani" ne izlaze na proteste!
vjesticanametli

Ukupan broj poruka naših članova je 1424025
Registrovani članovi 48742
Najnoviji član foruma New Left
Ukupno 258 korisnika online: 48 registrovanih, 11 skrivenih, 199 gostiju [ Administrator ] [ Moderator ]
Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 487 dana: 26/02/2007 12:53
Registrovani članovi trenutno na forumu: A-R-N-I, aida05, Amazonka27, anais_nin, artzy, Babayaro, Big Boy, bijelo_dugme, boki071, callmethebreeeze, Choper Rider, chuchumbamayumbe, cikavelja, DaysleepeR, DeewaniGirl, delightful, DS9, Edin H., gentoo, jefferson, kriko, lab3352, Lesli Eldridž, Liberalism, LSD, luciferino, maharet, maki_celo, Martian_Kyo, max_power, oldschool, P4cha, Pearl, potres_mozga, Prozor, radiostar, red_djavo, Risto Kuglarić, Semsaa, shana_majka, Tesnim, test01, The 51st State, Timotije, vedderedi, zews, zlatiborka, zrikavac48

auuuuuuu koliko gostiju :D
morti

Post by morti »

vjesticanametli wrote:Ukupan broj poruka naših članova je 1424025
Registrovani članovi 48742
Najnoviji član foruma New Left
Ukupno 258 korisnika online: 48 registrovanih, 11 skrivenih, 199 gostiju [ Administrator ] [ Moderator ]
Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 487 dana: 26/02/2007 12:53
Registrovani članovi trenutno na forumu: A-R-N-I, aida05, Amazonka27, anais_nin, artzy, Babayaro, Big Boy, bijelo_dugme, boki071, callmethebreeeze, Choper Rider, chuchumbamayumbe, cikavelja, DaysleepeR, DeewaniGirl, delightful, DS9, Edin H., gentoo, jefferson, kriko, lab3352, Lesli Eldridž, Liberalism, LSD, luciferino, maharet, maki_celo, Martian_Kyo, max_power, oldschool, P4cha, Pearl, potres_mozga, Prozor, radiostar, red_djavo, Risto Kuglarić, Semsaa, shana_majka, Tesnim, test01, The 51st State, Timotije, vedderedi, zews, zlatiborka, zrikavac48

auuuuuuu koliko gostiju :D
volu nas... :D

i mi njih...

VOLIMO VAS BA!!!

:-)

VIDIMO SE SUTRA :x
vjesticanametli

235 gostiju aaaaaaaaaaa ljudi pa ima kafana na bez cenzure popijte stagod :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

vjesticanametli wrote:235 gostiju aaaaaaaaaaa ljudi pa ima kafana na bez cenzure popijte stagod :D
ma spam botovi :roll:
s vetrom uz lice

Post by s vetrom uz lice »

kod Zulejhe ima još hrpa letaka i plakata .. ja bila u pola tri i kaže mi ona samo dvoje bilo prije mene .. daj se aktivirajte, izgleda da će prije ljudi saznat ko večeras gostuje na bazenima, nego šta je sutra :-)
i jah, svo je oslobođenje danas rasprodala :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

a ca je bilo u oslobodjenju?
accent

Post by accent »

svakako dolazim sutra jer bolje mirno protestvovati nego sjediti mirno
ali don't get me wrong mirnim protestima nemozemo nista postici jer ova gamada jedino jezik sile razumije
nisam za prosipanje sile u bukvalnom smislu ali treba da uradimo nesta konkretno da taji bde jasno da snama nema za***ncije
moramo skontati neke radikalnije metode
johnnykola

Post by johnnykola »

Martian_Kyo wrote:

jos jedan od apsurda u fafenstajnu.
s vetrom uz lice

Post by s vetrom uz lice »

šestero bh. sportista dobilo po hiljadu i trista maraka i nešta još oko bg ambasada :D
vedderedi

Post by vedderedi »

a savjetnica kaze da je za mlade u kantonu potroseno 4 miliona!!!
Martian_Kyo

Post by Martian_Kyo »

konyan wrote:Delightful, povremeno si pravi delight. :D

Leci i plakati se mogu preuzeti kod Zulejhe (prodavacice novina) ispred trznice i kod Mine u Cumezu.

Angazujte se narode, umjesto da ovdje raspravljamo o banalnostima.
da obnovim, izgleda ko Zulejhe ostalo jos.

Ne bojte se ljudi, nece vam ona nista. Nego jel kod Mine u cumezu ostalo. Imali ko informaciju o tome?
ibis

Post by ibis »

Postovane gradjanke i gradjani,
napokon sam uspjela da se logujem i budem dio ove najznacajnije aktivnosti po sviju nas. nadam se da ce nas sutra biti nekoliko hiljada. Pozdravljam sve one koji nastoje da svojom pozitivnom energijom mobilisu stanovnistvo ove napacene zemlje, a u konkretnom slucaju Kantona Sarajevo. Dajmo svoj doprinos sutrasnjim decibelima!!!!!!!
:)
megafon

Post by megafon »

E, da, taju i mamu dole!

Samo ja bih trazio ostavku i FEDERALNOG PREMIJERA I FEDERALNE VLADE!

Krivicni zakonik je napisala federalna vlada i usvojio federalni parlament!
Ovako je, kako nam je, jeste jer je federalna vlada iz saziva u saziv sve gora i gora!
Federalni ministar pravde: Feliks Vidović, koji je ovlasteni predlagac, su usutio i pusta da oluja prode a njegov je posao da se napise zakonsko rjesenje!

Zato dole Brankovic i njegova raja!

DOLE FEDERALNA VLADA!
megafon

Post by megafon »

I zaboravih, kupio sam megafon i vidimo se sutra!
vjesticanametli

:lol: :lol: :lol: dobro dosli i vidimo se sutra

:bih:

svi su odgovorni ali prvo SEMIHA I SAMIR (SS) :x
Šapat

Post by Šapat »

@Megafon

To je sljedeci korak, ali suti sad. Sad samo ovo dvoje, a ako ne budu njih dvoje, onda cemo djuture - sve redom.
delightful

Post by delightful »

megafon wrote:I zaboravih, kupio sam megafon i vidimo se sutra!
:lol: :lol: :lol:

Divno :bih:
vjesticanametli

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

odoh se spremati blizi se dan D
IDEMOOOOOOOOOOOOO
neoxxx

Post by neoxxx »

Da se i ja tuspasim u prvacice, tema koja me konacno navela da predjem iz "gostiju" u "domace" :)
Nadam se da se ovo sto se desava zadnjih sedmica nece zaustaviti i svesti na 7 ljudi kao prosle godine, kad su nas s podsmijehom pratili kako se skupljamo ispred Skupstine. Ali sto je bilo bilo je, vrijeme je za nove snage i dizanje glasa protiv ovog, sada vec decenijskog javasluka koji nam priredjuju ovi "na vlasti". A vec sam pomalo pocela gubiti i nadu i vjeru da je ovom ispacenom narodu vise dosta da ih se pravi budalama. Ako se vec ne zele buniti protiv siromastva, jada i bijede.
I kontra onim promidzbenim porukama za CNN o bh turizmu, gdje izgleda da se u ovoj zemlji dobro jede i pije, ja bih sutra samo dodala: Ne, ovo je Bosna i Hercegovina.
I svaka vam cast na do sada ulozenom trudu. Eto.
ibis

Post by ibis »

Najporaznije od svega jeste da oni svojim krajnje retardiranim komentarima vrijedjaju prosjecnu ljudsku inteligenciju i misle da su postigli efekat. Sramota me je ko u moje ime govori i predstavlja vlast zajednice u kojoj zivim. Poslije svih istupa nrmalnom ljudskom bicu bilo bi "ofirno" otici do granapa, a kamoli se boriti da ostane gdje jest. Ne razumijem kako ih njihove politicke stranke ne uklone sa scene, jer nam se cijeli svijet smije, a oni su bruka za svaku organizaciju koja se zove organizacijom.
Lideri politickih stranaka na vlasti nemaju dovoljno sive mase (mozak) da bi shvatili kakvu stetu sami sebi cine
Locked