PROTESTI, 23.2. U 13h, KATEDRALA
- johnnykola
jest, bas nemamo pojma zasto bismo prosvjedovali. jucer razgovaramAmazonka27 wrote:evo vam moje misljenje, pa ga slobodno izbrisite poslije. Vecina vas nema pojma ni zasto bi protestovala.Sve vam se svelo na "tajo" i na "mama". Kada vam se Pecanin ponudio za pomoc, objerucke ste ga svi prihvatili, a vec danas prigovarate. A sta bi tek bilo da nije ispunio svoje obecanje? Meni se brise 3 puta post koji se sastoji od cictata jednog forumasha i komentar na sve sto i kao, NIJE TO TEMA NASE EMISIJE. Pravila su za sve ista. Ili ih ima ili ih nema. Ono je dobar primjer neiskoristenih protesta, kako je narod vidio da sve ide u pm, a vlast je sve negirala i dovela nas do rata.
AKO TO NEMA VEZE SA DANASNJICOM, ONDA JA STVRNO NISAM NORMALNA.
i samo jos da citiram jednu staru dobru recenicu iz jednog crtanog
"bice ti zaaaaaaooo"
sa dvojicom svojih poznanika. jednom ukinuli ispitni rok, drugi
na prinudnom odmoru jer je namjesteni tender dobila konkurentska firma, a oni ga, posteni, izglabali i sad mogu zjale fatat. njih dvojica nece na
proteste. sto bi, kazu. pametnom dosta.
- vjesticanametli
idemo mi sutra u pohode mirne
smajlistovrtiguzicomipjeva bicuj bicuj meeeeeeee bicuj stojaneeeee
uzmi kaJis taj modrica nek ostaneeeeeeeeeeee
uf ja vise ne mogu

smajlistovrtiguzicomipjeva bicuj bicuj meeeeeeee bicuj stojaneeeee
uzmi kaJis taj modrica nek ostaneeeeeeeeeeee
-
Martian_Kyo
Koja dvojica?! daj imena!johnnykola wrote:. njih dvojica nece na
Uostalom takvi treba bas da idu. Izgleda da bas oni ljudima kojima je najteze ne izlaze na proteste.
-
DS9
"Sriktani" ne izlaze na proteste!Martian_Kyo wrote:Koja dvojica?! daj imena!johnnykola wrote:. njih dvojica nece na
Uostalom takvi treba bas da idu. Izgleda da bas oni ljudima kojima je najteze ne izlaze na proteste.
- vjesticanametli
Ukupan broj poruka naših članova je 1424025
Registrovani članovi 48742
Najnoviji član foruma New Left
Ukupno 258 korisnika online: 48 registrovanih, 11 skrivenih, 199 gostiju [ Administrator ] [ Moderator ]
Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 487 dana: 26/02/2007 12:53
Registrovani članovi trenutno na forumu: A-R-N-I, aida05, Amazonka27, anais_nin, artzy, Babayaro, Big Boy, bijelo_dugme, boki071, callmethebreeeze, Choper Rider, chuchumbamayumbe, cikavelja, DaysleepeR, DeewaniGirl, delightful, DS9, Edin H., gentoo, jefferson, kriko, lab3352, Lesli Eldridž, Liberalism, LSD, luciferino, maharet, maki_celo, Martian_Kyo, max_power, oldschool, P4cha, Pearl, potres_mozga, Prozor, radiostar, red_djavo, Risto Kuglarić, Semsaa, shana_majka, Tesnim, test01, The 51st State, Timotije, vedderedi, zews, zlatiborka, zrikavac48
auuuuuuu koliko gostiju
Ukupno 258 korisnika online: 48 registrovanih, 11 skrivenih, 199 gostiju [ Administrator ] [ Moderator ]
Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 487 dana: 26/02/2007 12:53
Registrovani članovi trenutno na forumu: A-R-N-I, aida05, Amazonka27, anais_nin, artzy, Babayaro, Big Boy, bijelo_dugme, boki071, callmethebreeeze, Choper Rider, chuchumbamayumbe, cikavelja, DaysleepeR, DeewaniGirl, delightful, DS9, Edin H., gentoo, jefferson, kriko, lab3352, Lesli Eldridž, Liberalism, LSD, luciferino, maharet, maki_celo, Martian_Kyo, max_power, oldschool, P4cha, Pearl, potres_mozga, Prozor, radiostar, red_djavo, Risto Kuglarić, Semsaa, shana_majka, Tesnim, test01, The 51st State, Timotije, vedderedi, zews, zlatiborka, zrikavac48
auuuuuuu koliko gostiju
- morti
volu nas...vjesticanametli wrote:Ukupan broj poruka naših članova je 1424025
auuuuuuu koliko gostiju
i mi njih...
VOLIMO VAS BA!!!
VIDIMO SE SUTRA
- vjesticanametli
235 gostiju aaaaaaaaaaa ljudi pa ima kafana na bez cenzure popijte stagod 
-
s vetrom uz lice
kod Zulejhe ima još hrpa letaka i plakata .. ja bila u pola tri i kaže mi ona samo dvoje bilo prije mene .. daj se aktivirajte, izgleda da će prije ljudi saznat ko večeras gostuje na bazenima, nego šta je sutra
i jah, svo je oslobođenje danas rasprodala
i jah, svo je oslobođenje danas rasprodala
- accent
svakako dolazim sutra jer bolje mirno protestvovati nego sjediti mirno
ali don't get me wrong mirnim protestima nemozemo nista postici jer ova gamada jedino jezik sile razumije
nisam za prosipanje sile u bukvalnom smislu ali treba da uradimo nesta konkretno da taji bde jasno da snama nema za***ncije
moramo skontati neke radikalnije metode
ali don't get me wrong mirnim protestima nemozemo nista postici jer ova gamada jedino jezik sile razumije
nisam za prosipanje sile u bukvalnom smislu ali treba da uradimo nesta konkretno da taji bde jasno da snama nema za***ncije
moramo skontati neke radikalnije metode
- johnnykola
jos jedan od apsurda u fafenstajnu.Martian_Kyo wrote:Koja dvojica?! daj imena!johnnykola wrote:. njih dvojica nece na
-
s vetrom uz lice
šestero bh. sportista dobilo po hiljadu i trista maraka i nešta još oko bg ambasada 
-
Martian_Kyo
da obnovim, izgleda ko Zulejhe ostalo jos.konyan wrote:Delightful, povremeno si pravi delight.
Leci i plakati se mogu preuzeti kod Zulejhe (prodavacice novina) ispred trznice i kod Mine u Cumezu.
Angazujte se narode, umjesto da ovdje raspravljamo o banalnostima.
Ne bojte se ljudi, nece vam ona nista. Nego jel kod Mine u cumezu ostalo. Imali ko informaciju o tome?
-
ibis
Postovane gradjanke i gradjani,
napokon sam uspjela da se logujem i budem dio ove najznacajnije aktivnosti po sviju nas. nadam se da ce nas sutra biti nekoliko hiljada. Pozdravljam sve one koji nastoje da svojom pozitivnom energijom mobilisu stanovnistvo ove napacene zemlje, a u konkretnom slucaju Kantona Sarajevo. Dajmo svoj doprinos sutrasnjim decibelima!!!!!!!

napokon sam uspjela da se logujem i budem dio ove najznacajnije aktivnosti po sviju nas. nadam se da ce nas sutra biti nekoliko hiljada. Pozdravljam sve one koji nastoje da svojom pozitivnom energijom mobilisu stanovnistvo ove napacene zemlje, a u konkretnom slucaju Kantona Sarajevo. Dajmo svoj doprinos sutrasnjim decibelima!!!!!!!
-
megafon
E, da, taju i mamu dole!
Samo ja bih trazio ostavku i FEDERALNOG PREMIJERA I FEDERALNE VLADE!
Krivicni zakonik je napisala federalna vlada i usvojio federalni parlament!
Ovako je, kako nam je, jeste jer je federalna vlada iz saziva u saziv sve gora i gora!
Federalni ministar pravde: Feliks Vidović, koji je ovlasteni predlagac, su usutio i pusta da oluja prode a njegov je posao da se napise zakonsko rjesenje!
Zato dole Brankovic i njegova raja!
DOLE FEDERALNA VLADA!
Samo ja bih trazio ostavku i FEDERALNOG PREMIJERA I FEDERALNE VLADE!
Krivicni zakonik je napisala federalna vlada i usvojio federalni parlament!
Ovako je, kako nam je, jeste jer je federalna vlada iz saziva u saziv sve gora i gora!
Federalni ministar pravde: Feliks Vidović, koji je ovlasteni predlagac, su usutio i pusta da oluja prode a njegov je posao da se napise zakonsko rjesenje!
Zato dole Brankovic i njegova raja!
DOLE FEDERALNA VLADA!
- vjesticanametli
svi su odgovorni ali prvo SEMIHA I SAMIR (SS)
-
delightful
megafon wrote:I zaboravih, kupio sam megafon i vidimo se sutra!
Divno
- vjesticanametli
odoh se spremati blizi se dan D
IDEMOOOOOOOOOOOOO
-
neoxxx
Da se i ja tuspasim u prvacice, tema koja me konacno navela da predjem iz "gostiju" u "domace"
Nadam se da se ovo sto se desava zadnjih sedmica nece zaustaviti i svesti na 7 ljudi kao prosle godine, kad su nas s podsmijehom pratili kako se skupljamo ispred Skupstine. Ali sto je bilo bilo je, vrijeme je za nove snage i dizanje glasa protiv ovog, sada vec decenijskog javasluka koji nam priredjuju ovi "na vlasti". A vec sam pomalo pocela gubiti i nadu i vjeru da je ovom ispacenom narodu vise dosta da ih se pravi budalama. Ako se vec ne zele buniti protiv siromastva, jada i bijede.
I kontra onim promidzbenim porukama za CNN o bh turizmu, gdje izgleda da se u ovoj zemlji dobro jede i pije, ja bih sutra samo dodala: Ne, ovo je Bosna i Hercegovina.
I svaka vam cast na do sada ulozenom trudu. Eto.
Nadam se da se ovo sto se desava zadnjih sedmica nece zaustaviti i svesti na 7 ljudi kao prosle godine, kad su nas s podsmijehom pratili kako se skupljamo ispred Skupstine. Ali sto je bilo bilo je, vrijeme je za nove snage i dizanje glasa protiv ovog, sada vec decenijskog javasluka koji nam priredjuju ovi "na vlasti". A vec sam pomalo pocela gubiti i nadu i vjeru da je ovom ispacenom narodu vise dosta da ih se pravi budalama. Ako se vec ne zele buniti protiv siromastva, jada i bijede.
I kontra onim promidzbenim porukama za CNN o bh turizmu, gdje izgleda da se u ovoj zemlji dobro jede i pije, ja bih sutra samo dodala: Ne, ovo je Bosna i Hercegovina.
I svaka vam cast na do sada ulozenom trudu. Eto.
-
ibis
Najporaznije od svega jeste da oni svojim krajnje retardiranim komentarima vrijedjaju prosjecnu ljudsku inteligenciju i misle da su postigli efekat. Sramota me je ko u moje ime govori i predstavlja vlast zajednice u kojoj zivim. Poslije svih istupa nrmalnom ljudskom bicu bilo bi "ofirno" otici do granapa, a kamoli se boriti da ostane gdje jest. Ne razumijem kako ih njihove politicke stranke ne uklone sa scene, jer nam se cijeli svijet smije, a oni su bruka za svaku organizaciju koja se zove organizacijom.
Lideri politickih stranaka na vlasti nemaju dovoljno sive mase (mozak) da bi shvatili kakvu stetu sami sebi cine
Lideri politickih stranaka na vlasti nemaju dovoljno sive mase (mozak) da bi shvatili kakvu stetu sami sebi cine