roba_s_greskom wrote:SAVIOLA konju jedan ,bas si glupsaviola wrote:treba da vam je jasno da BiH nikad nece priznati kosovo
ti si bio "dijete s greskom", pa su te banovali
roba_s_greskom wrote:SAVIOLA konju jedan ,bas si glupsaviola wrote:treba da vam je jasno da BiH nikad nece priznati kosovo
Valbon_1 wrote:roba_s_greskom wrote:SAVIOLA konju jedan ,bas si glupsaviola wrote:treba da vam je jasno da BiH nikad nece priznati kosovo
He he...takvima kao ti Saviolice...jednostavno treba im uzeti loptu (ice). Znas od tvojih reciju izgubih apetit
Ovo nije nikakv odgovor,ne treba da se ovako psujete oko ovog pitanja,pa ni jednog drugog.Ja mislim da Bosna prvo treba da gleda svoje sopstvene interese,a ne tudje,i da takvu politiku vodi.Mislim da sada nije interes nijednog naroda u Bosni da se izjasnjava po ovom pitanju.mislim da samo radikali u srpskom narodu,zele da se to dogodi,da bi imali nesto od toga,otali nemaju nista od tog priznanja!saviola wrote:bosna i hercegovina NIKAD nece priznati kosovo...
a vi mozete da lajete i slinite zbog toga, ali to je tako i tako ce biti
Valbon_1 wrote:da li znas sta si napisao?![]()
Ne razumije, ne trudi se...LDP wrote:Valbon_1 wrote:da li znas sta si napisao?![]()
Da li ti znas uopste da citas bre... Usput cestitke sto vam je najbolji komsija (Albanija) primljen u NATO-u...
Jedan Skanderbeg za Saviolicu...od Republike Kosova.Mislim da ti to uopste nije ukusno,al dobro za Albaniju nadam se da ce uskoro i sve ostale nase zemljice uci u Nato pa i Bosna i Srbija,ali lepo kazem nije sada vreme da Bosna priznaje Kosovo,jer to bi u stvari samo zeleli radikali,da iskoriste i da pokusavaju stvarati doadjanja naroda,ako me razumes.
Vodenjak wrote:Ne razumije, ne trudi se...LDP wrote:Valbon_1 wrote:da li znas sta si napisao?![]()
Da li ti znas uopste da citas bre... Usput cestitke sto vam je najbolji komsija (Albanija) primljen u NATO-u...
Jedan Skanderbeg za Saviolicu...od Republike Kosova.Mislim da ti to uopste nije ukusno,al dobro za Albaniju nadam se da ce uskoro i sve ostale nase zemljice uci u Nato pa i Bosna i Srbija,ali lepo kazem nije sada vreme da Bosna priznaje Kosovo,jer to bi u stvari samo zeleli radikali,da iskoriste i da pokusavaju stvarati doadjanja naroda,ako me razumes.
Mislim da ti to uopste nije ukusno,al dobro za Albaniju nadam se da ce uskoro i sve ostale nase zemljice uci u Nato pa i Bosna i Srbija,ali lepo kazem nije sada vreme da Bosna priznaje Kosovo,jer to bi u stvari samo zeleli radikali,da iskoriste i da pokusavaju stvarati doadjanja naroda,ako me razumes.[/quote]LDP wrote:Valbon_1 wrote:da li znas sta si napisao?![]()
Jedan Skanderbeg za Saviolicu...od Republike Kosova.
velikosrpskoj ideji naravno ne..A BIH ce uci u NATO bez brige..nedo bog da uđemo u NATO, jer to nam sigurno ne bi donijelo nista dobro. srbija sigurno nece uci, a za bosnu se nadam da nece
nemoj me nasmijavati... pa nece niko americku bazu u bosni napadati tenkovimaProzor wrote:Ulaskom u NATO BiH je osigurana od agresije za sva vremena.
Eto nek´ proba Rusija da predje Drinu...saviola wrote:nemoj me nasmijavati... pa nece niko americku bazu u bosni napadati tenkovimaProzor wrote:Ulaskom u NATO BiH je osigurana od agresije za sva vremena.![]()
ameri se zamjeraju nekim svjetskim silama koje mogu zestoko da uzvrate i prema tome mislim da nam prisustvo americke vojske u BiH ne moze donijeti nista dobro...
ali eto, ti to gledas drugim ocima
Za BIH je bolje da te neke antiamericke sile udare na BIH kad je NATO u BIH...nego da nas bez NATO-a u BIH..napadaju istocni ili zapadni susjedi..neka nama amerike i NATO-a u BIH zlu ne trebalo...ameri se zamjeraju nekim svjetskim silama koje mogu zestoko da uzvrate i prema tome mislim da nam prisustvo americke vojske u BiH ne moze donijeti nista dobro...
hehe, ne moraju oni ni prelaziti drinu, mogu njihove raketeProzor wrote:Eto nek´ proba Rusija da predje Drinu...saviola wrote:nemoj me nasmijavati... pa nece niko americku bazu u bosni napadati tenkovimaProzor wrote:Ulaskom u NATO BiH je osigurana od agresije za sva vremena.![]()
ameri se zamjeraju nekim svjetskim silama koje mogu zestoko da uzvrate i prema tome mislim da nam prisustvo americke vojske u BiH ne moze donijeti nista dobro...
ali eto, ti to gledas drugim ocimaIli ce mozda Iran?
zavrzlama wrote:Za BIH je bolje da te neke antiamericke sile udare na BIH kad je NATO u BIH...nego da nas bez NATO-a u BIH..napadaju istocni ili zapadni susjedi..neka nama amerike i NATO-a u BIH zlu ne trebalo...ameri se zamjeraju nekim svjetskim silama koje mogu zestoko da uzvrate i prema tome mislim da nam prisustvo americke vojske u BiH ne moze donijeti nista dobro....nece vise BIH i Bosance uhvatiti neki na spavanju....,makar ce nam NATO svojim prisustvom u BIH navijati sat budilnik da ne utonemo u dubok san
signature wrote:Albert Rohan,austrijski diplomata i zamjenik Martija Ahtisarija u funciji specijalnog izaslanika UN za Kosovo izjavo je juce u Becu:
Islam ne predstavlja opasnost.Naprotiv,(srpska pravoslavna crkva igra vaznu ulogu,i to ne pozitivnu",rekao je Rohan govoreci o religioznoj pozadini kosovskog sukoba.Vladiku Artemija je nazvao ekstremistom eksta klase.
on je optuzio Beograd da hoce da odcijepi sjeverni dio Kosova a Rusiju da je svojom poltikom blokade u UN onemogucila pregovaracko rjesenje kosovskog statusa.
http://derstandard.at/?url=/?id=3293588
Ok drugarice to nije bilo vrijedanje to je bila tvrdnja a fakat ne kontam sto ga trpite i nemoj me kickati ta nema smisla,ne zbog ovog sa brda plsmIRCerka wrote:Ne znam znas li, ali na ovom forumu je zabranjeno vrijedjanje drugih forumasa.roba_s_greskom wrote:SAVIOLA konju jedan ,bas si glupsaviola wrote:treba da vam je jasno da BiH nikad nece priznati kosovo
Al posto si novi, ovaj put ti je samo zuti, nije aVtomatCki crveni.
LP
Neka Kosovo prvo prizna nas?!Liberalism wrote:Nakon Makedonije i Crne Gore jedino Bosna nije priznala Kosovo. Obzirom na zelje građana BiH koje su podjednake u oba entiteta, BiH bi trebala ubrzo priznati Kosovo, da bar time pokazemo da dijelimo zajednicke vrijednosti i stavove po kljucnim politickim pitanjima.