Ljubav je....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Leonid Breznjev

#851 Re: Ljubav je....

Post by Leonid Breznjev »

anais_nin wrote:srecom nismo svi isti :)
ne mora se sve sakrivati od ociju svijeta da bi opstalo...ne mora se svemu oduzeti forma da bi bilo stvarno...neki ne samo da nose ljubav u sebi nego je i vide, cuju, osjete oko sebe...u slici, u pjesmi, u pogledu, u dodiru, u nekoj nekom drugom sasvim nevaznoj djecijoj rucici...neko u svemu vidi nista...a neko u svemu zna pronaci ljubav...
nekom nema veze ni s cim...nekom ima veze sa svacim...ja znam kojoj bih grupi radije pripadala :)
bas sreca pa nismo svi isti.. :) nositi nesto u sebi ne znaci sakrivati od ostalih..opasnije je, rekao bih, drzati sve na povrsini a u sebi ne imati nista.. bar se meni tako cini, no slab sam oko ljubavnih stvari.. valjda zato sto ne volim, no to nije toliko ni bitno.. neka voli, bar jedna od grupa.. :) :wink:
lolita_xx

#852 Re: Ljubav je....

Post by lolita_xx »

Arslan wrote:
ne mora se sve sakrivati od ociju svijeta da bi opstalo...ne mora se svemu oduzeti forma da bi bilo stvarno...neki ne samo da nose ljubav u sebi nego je i vide, cuju, osjete oko sebe...u slici, u pjesmi, u pogledu, u dodiru, u nekoj nekom drugom sasvim nevaznoj djecijoj rucici...neko u svemu vidi nista...a neko u svemu zna pronaci ljubav...
nekom nema veze ni s cim...nekom ima veze sa svacim...ja znam kojoj bih grupi radije pripadala :)
bas sreca pa nismo svi isti.. :) nositi nesto u sebi ne znaci sakrivati od ostalih..opasnije je, rekao bih, drzati sve na povrsini a u sebi ne imati nista.. bar se meni tako cini, no slab sam oko ljubavnih stvari.. valjda zato sto ne volim, no to nije toliko ni bitno.. neka voli, bar jedna od grupa.. :) :wink:
sreca pa nismo ni slicni :D to uvijek ponavljam.

nego, razumijem te, godine ucine svoje, izgubis osjecaj, ne znas vise ni voljeti, a i da hoces, nemas koga :D
anais_nin

#853 Re: Ljubav je....

Post by anais_nin »

Arslan wrote: bas sreca pa nismo svi isti.. :) nositi nesto u sebi ne znaci sakrivati od ostalih..opasnije je, rekao bih, drzati sve na povrsini a u sebi ne imati nista.. bar se meni tako cini, no slab sam oko ljubavnih stvari.. valjda zato sto ne volim, no to nije toliko ni bitno.. neka voli, bar jedna od grupa.. :) :wink:
opet srecom :) Uzviseni stvorio dovoljno insana...pa uvijek ima neko ko i umije i voli :)

ne vidim tu nista opasno, samo jadno i tuzno...ali valjda ti koji su prazni iznutra najbolje znaju kako im je sa sobom samima...
srecom (sto je se nakupilo) nisam upoznata s tim stanjem nistavila... :)
Leonid Breznjev

#854 Re: Ljubav je....

zbilja nema kadra osim u Uzvisenog...
Leonid Breznjev

#855 Re: Ljubav je....

lolita_xx wrote:
Arslan wrote:
sreca pa nismo ni slicni :D to uvijek ponavljam.

nego, razumijem te, godine ucine svoje, izgubis osjecaj, ne znas vise ni voljeti, a i da hoces, nemas koga :D
takav sam sad, il' uzmi ili ostavi.. :D :D valjda ce neko i skontati da sam se u gornjem postu odnosio na ljubav.. a ne na humanoide i njihove umjetnosti pokazivanja iste.. :D
anais_nin

#856 Re: Ljubav je....

Post by anais_nin »

ako se ne varam na ovom podforumu postoji i tema posvecena Neshvacenim... :) mozda tamo budes malo vise shvacen onako kako tebi odgovara :wink:
Leonid Breznjev

#857 Re: Ljubav je....

anais_nin wrote:ako se ne varam na ovom podforumu postoji i tema posvecena Neshvacenim... :) mozda tamo budes malo vise shvacen onako kako tebi odgovara :wink:

hvala velika na uputi, jako si ljubazna.. :) a gdje cu krenuti, ipak znam najbolje ja.. :)
Last edited by Leonid Breznjev on 01/04/2009 05:25, edited 1 time in total.
idia

#858 Re: Ljubav je....

Post by idia »

Arslan wrote:bez zeze, mislim da ljubav nema ama bas nista sa ovim nekim slikicama, cvjeticima, pjesmicama i rukicama.. ona se ne pise, ona se ne kazuje... nju samo mozes zivjeti.. ponekad nositi u sebi.. sve ostalo je samo shasha.. talashika ili tako nesto.. :D
meni ovo nije jasno :oops: kako se moze ljubav zivjeti a da se ne komunicira na bilo koji nacin? znaci li to da njen uzrok i njeno postojanje ne zavisi od nekoga/necega? da je samo produkt nasih misli i osjecaja i pripada iskljucivo nama samima :?

evo kako to frida vidi
Image
zelenashica

#859 Re: Ljubav je....

Post by zelenashica »

idia wrote:
Arslan wrote:bez zeze, mislim da ljubav nema ama bas nista sa ovim nekim slikicama, cvjeticima, pjesmicama i rukicama.. ona se ne pise, ona se ne kazuje... nju samo mozes zivjeti.. ponekad nositi u sebi.. sve ostalo je samo shasha.. talashika ili tako nesto.. :D
meni ovo nije jasno :oops: kako se moze ljubav zivjeti a da se ne komunicira na bilo koji nacin? znaci li to da njen uzrok i njeno postojanje ne zavisi od nekoga/necega? da je samo produkt nasih misli i osjecaja i pripada iskljucivo nama samima :?
ponekad se voli i kad se ne komunicira....sve je to relativna stvar...al što kum reče ljubav se živi,diše.......ona se živi i kad nekog ne dotičeš,vidiš,....kad nekog i ne čuješ :-D
Hauptgefrajter-u Ba

#861 Re: Ljubav je....

Post by Hauptgefrajter-u Ba »

@ zoom 66

sto jest , jest :D

ha ya
bosna123

#863 Re: Ljubav je....

Post by bosna123 »

Daphna wrote:Image
Predivno, kao da sam je ja pisala.
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#864 Re: Ljubav je....

Post by Latina »

Phantea wrote:
:)
Nicola

#865 Re: Ljubav je....

Post by Nicola »

Ljubav je cudo !!!!! :) :run:
kolega

#866 Re: Ljubav je....

Post by kolega »

za ljubav fiziolozi smatraju da se radi o hemijskom trovanju organizma izazvanim radom spolnih žlijezda :D
radiostar

#867 Re: Ljubav je....

Post by radiostar »

i?

sta ste skontali na kraju?

sta je ljubav?

... da znam rec' ako me kogod priupita
Eweleen

#868 Re: Ljubav je....

Post by Eweleen »

radiostar wrote:i?

sta ste skontali na kraju?

sta je ljubav?

... da znam rec' ako me kogod priupita
Droga.

Dok je konzumiraš delirijum sreće,al kad prestaneš živa smrt.
x0z0y0

#869 Re: Ljubav je....

Post by x0z0y0 »

ljubav je bol...a bol je na braču :D
kolega

#870 Re: Ljubav je....

Post by kolega »

fino, fino, znači bračni status upotpunjen :D
[Matrix]

#871 Re: Ljubav je....

Post by [Matrix] »

burek_in_space

#872 Re: Ljubav je....

Post by burek_in_space »

Bond_JaneBond wrote:Ljubav je trazhenje, davanje i uzimanje :D i gledanje u oci pritom :D
Znachi,samo poshteno pa ko koga zajebe?! :lol:
burek_in_space

#873 Re: Ljubav je....

Post by burek_in_space »

Bond_JaneBond wrote:
burek_in_space wrote:
Bond_JaneBond wrote:Ljubav je trazhenje, davanje i uzimanje :D i gledanje u oci pritom :D
Znachi,samo poshteno pa ko koga zajebe?! :lol:
:( bureče, yes :mrgreen:
Je l' te neka zajebala vec?
Preformulishi pitanje,bojim se da ne kontam! :oops: :lol:
HAVANA

#874 Re: Ljubav je....

Post by HAVANA »

Mogu l ja?
Isto al be za. :D
burek_in_space

#875 Re: Ljubav je....

Post by burek_in_space »