Zdravo!keno 83 wrote:MOJ BUGOJANAC SVI NESTO SUTE..kako je kod tebe situacija, jesu pcele vec na nastavku, imali kakvih unosa..sezona jeli zadovoljavajuce pocela, kakva su nadanja za ovu godinu, ocekivanja ciljevi??eto pitanja za svakog..
Ma, vidim da šute. Mogu to shvatiti jer sam i sam do guše u poslu: pravim etaže na pčelinjaku, kupio sam kontejner za ostavu pa i njega treba postaviti, doveo sam vodu i to treba riješiti, a u garaži sve zakrčeno od starih i novih nastavaka i polunastavaka. Nisam baš zadovoljan stanjem društava, no kad sam u dnevniku uporedio sa prošlogodišnjim stanjem, raspoloženje mi se malo popravilo. Živnula su društva, nose polen (drijenjak, visibaba, jagorčevina, mrtva kopriva, a počela je beharati i džanarika ili zerdalija, kako je u Bosni zovemo...). Snaga društava: šareno: ima super jakih, dobrih, ali i loših. Trebam izvršiti izjednačavanje zajednica, a slabe sam prepustio selekciji, ako prežive, svakako će služiti kao pomoćna i maticu ću im obavezno zamijeniti. Heh, nadanja? Pošto su zaredom već četiri godine sve gora od gore, nadam se da bi ova mogla nešto popraviti, ali ima i ona narodna: "Ko živi u nadi, umre u bijedi!" i obratno. Ciljevi: dvomatično DB-om, oformiti Alpske, Wareove narodne, RV, TBH, IB Nukleuse (Ivan Brbdušić) itd. (sve to ovih dana dovršavam u garaži). No, kako god da bude, neće me iznenaditi i prilagodiću se. Eto!
Uzdravlje i svako ti dobro!