Vojislav Šešelj

Post Reply
Drinski

#851 Re: Vojislav Šešelj

Post by Drinski »

Paul F. wrote:OK, najbolja je forumska istina. :-)
Ma jok, srpska istina je uvijek tacna.
Paul F.

#852 Re: Vojislav Šešelj

Post by Paul F. »

Drinski wrote:
Kakav je sad to odgovor ? Opet niđe veze. Pa čovječe, jučer je jedan forumaš, samo na osnovu tvojih postova, bez da te vidi, shvatio da si mlad i neiskusan i ti umjesto da se dobro zamisliš, nastavljaš da se praviš pametan. :-) Takvo ponašanje je karakteristika adolescenata.
Drinski

#853 Re: Vojislav Šešelj

Post by Drinski »

Paul F. wrote:
Drinski wrote:
Kakav je sad to odgovor ? Opet niđe veze. Pa čovječe, jučer je jedan forumaš, samo na osnovu tvojih postova shvatio da si mlad i neiskusan i ti umjesto da se zamisliš, nastavljaš a se praviš pametan. :-)
Ma najgora stvar u cijeloj diskusiji sto ja jesam u pravu.
Paul F.

#854 Re: Vojislav Šešelj

Post by Paul F. »

Drinski wrote:Ma najgora stvar u cijeloj diskusiji sto ja jesam u pravu.
Vjeruj mi, kad sam imo 16 godina, mislio sam da sam u pravu po mnogim pitanjima u odnosu na starije. Kasnije sam shvatio koliko sam glup bio.
Drinski

#855 Re: Vojislav Šešelj

Post by Drinski »

Paul F. wrote:
Drinski wrote:Ma najgora stvar u cijeloj diskusiji sto ja jesam u pravu.
Vjeruj mi, kad sam imo 16 godina, mislio sam da sam u pravu po mnogim pitanjima u odnosu na starije. Kasnije sam shvatio koliko sam glup bio.
Pa recimo da imam vise skole nego ti, a onda racunaj koliko imam godina. Al, nema veze, neka ti utjeha bude da jos uvijek mozes promijeniti misljenje.
Paul F.

#856 Re: Vojislav Šešelj

Post by Paul F. »

Počinješ da mi se gadiš. Ne samo što ne kontaš ništa što je malo komplikovanije nego ni ne cijeniš kad ti neko ljubazno objašnjava. Sikter.
Drinski

#857 Re: Vojislav Šešelj

Post by Drinski »

Paul F. wrote:Počinješ da mi se gadiš. Ne samo što ne kontaš ništa što je malo komplikovanije nego ni ne cijeniš kad ti neko ljubazno objašnjava. Sikter.
Ovdje cemo prestati jer ako ja kazem sta mislim o tebi, izbacice me.
L u c i f e r

#858 Re: Vojislav Šešelj

Post by L u c i f e r »

internet fight
Image
Paul F.

#859 Re: Vojislav Šešelj

Post by Paul F. »

L u c i f e r wrote:Pročitaćeš limenko večeras, kad Lucifer napravi svoju helaboraciju. :nargila:

Vam ako ne zadrijemam.
Meš čini da zabušavaš. :D
L u c i f e r

#860 Re: Vojislav Šešelj

Post by L u c i f e r »

Paul F. wrote:
L u c i f e r wrote:Pročitaćeš limenko večeras, kad Lucifer napravi svoju helaboraciju. :nargila:

Vam ako ne zadrijemam.
Meš čini da zabušavaš. :D
aha :D
Paul F.

#861 Re: Vojislav Šešelj

Post by Paul F. »

Vivendi wrote:Dobili smo crno na bijelo da je Velika Srbija legitimna politicka ideja. Optuzba je postavljena od pocetka na krivim temeljima. Da su ga optuzili za indirektno ucesce raspirivanjem mrznje i podstrekivanjem zlocina, te za direktno ucesce tamo gdje je to dokazivo, u Vukovaru, ishod sudenja bi bio drukciji. Krivo je tuziteljstvo jer je optuzbu sklepalo zbrda zdola. Kao takva, tuzba je za pravnicko potkovanu osobu kao sto Seselj jeste, bez obzira sta mi o njemu mislili, razbucana kao mastan djak od svinje.
Svaka ideja je legitimna ukoliko ne podrazumjeva krivična djela. Njega jesu optužili za raspirivanje mržnje i podstrekivanje zločina...
mO k3

#862 Re: Vojislav Šešelj

Post by mO k3 »

L u c i f e r wrote:internet fight
Image
BiJatch fight :mrgreen:
Ludzak

#863 Re: Vojislav Šešelj

Post by Ludzak »

On je oslobođen. Možemo pametovati do smrti, ali nema koristi.
L u c i f e r

#864 Re: Vojislav Šešelj

Post by L u c i f e r »

Haj dobro da ne bidne da Lucifer zabušava.
A i obećo sam, što jes jes.
Daklem, moja helaboracija glede Šešelja je sljedeća.

Mogo bi knjigu napisat, al haj, gledaću da bidnem što kraći, znam da je raspon pažnje današnje omladine kraći od kineske čune.

Pa kae uvod...
Davne 1992...
Bile su popularne neke kontroverzne debate na tvu, i ono se sjetilo da pozovu voju vojvodu da i on prozbori koju pametnu.
A već je tad bilo četničkih zločina po hrvatskoj i već je vojo bio usro motku.
I bogme skupimo se mi raje da idemo voji da jebemo mater, da ga bijemo. Nažalost, ne stigosmo ga, mada boba je falila.
Pobježe vojo iz sarajeva sve pjevajući „bježte noge posra vas“.
To je bilo zadnje što je ovaj smrad zakoračio i što će zakoračiti u šeher Sarajevo.
Koji mjesec posle toga imo sam zadovoljstvo da prenesem rafalne selame njegovim dobrovoljcima, Belim Kokoškama, sljedbenicima njegove četničke ideologije.

Prođe dvajsčetri godine...
Pustilo ga...prvostepeno doduše, al haj...

Iskreno, nikad se nisam niti uzdao u bilo čiju pravdu, osim vlastite.
Jedina pravedna presuda koju je ovaj monstrum mogao dobiti je da smo ga mi uhvatili na liniji.
Pravdu i istinu uvijek određuju pobjednici.
Alfred Rosenberg kao glavni ideolog nacizma nikad ne bi bio osuđen i obješen, da nacisti nisu bili vojno poraženi.
Mi jesmo pobijedili u tome što smo uspjeli da se odbranimo od istrebljenja, a uspjeli smo i da odbranimo opstanak države Bosne i Hercegovine.
Nažalost, četnike nismo do kraja vojno porazili i zbog toga smo prinuđeni da nam drugi kroje pravdu.
A tuđa rana ne boli.

Jebo šešelja. Odležalo je đubre pofino. Riknuće prije drugostepene. Naplatiće odštetu u vidu dva metra zemlje. Ko mu jebe mater. Ja vazda.

Nego, život ide dalje...
Šta činiti?
Vojno četnike ne možemo potući.
Ali to i nije naš cilj. Naš cilj je rahatluk i prosperitet.
Jebo rat, ali uvijek moramo biti spremni na odbranu. Prošlo je 24 godine od početka rata, a dušmani još uvijek isto misle. Ako bi imali priliku, bilo bi belaja.
Srećom radovan je u jednom bio u pravu, nestalo je Muslimana kao naroda. Bošnjaci su u odnosu na Muslimane kao vuk u odnosu na pudlicu. Jebali bi četnicima mater u revanšu, to vam garantujem. Ne shvatite me pogrešno, nipošto ne propagiram rat. Jebo rat. Gine i ko je kriv, ali i ko nije. Rat je ludilo. Ali odbrana je nužnost.
Imaju izuzetno dobrih i kvalitetnih ljudi, ali im je nažalost politički mejnstrim bio i ostao nacionalističko-fašistički već preko 30 godina i vjerovatno će biti još dugo kako stvari stoje.

Za nas su najopasniji naši interni neprijatelji: neznanje, pasivnost, minderizam, samoponižavanje, kleptokratija, korupcija, radikalizam, primitivizam, i sl.
Ako smo uspjeli preživjeti onakav ¬¬opšti napad četnika, ustaša, abdićevaca i to pod oružanim embargom UN, onda možemo sve.
Mi kao mali narod moramo biti pametni i odlučni.
Raditi na sebi.

Život je borba.
Paul F.

#865 Re: Vojislav Šešelj

Post by Paul F. »

Odličan post. :thumbup:
hAZNADAR

#866 Re: Vojislav Šešelj

Post by hAZNADAR »

Svaka čast Lučonoša za post. To bi trebala biti tačka na opis stvari. Ostatak ce se svoditi na sta je budala novo izjavio, koju zastavu zapalio,...
arzuhal

#867 Re: Vojislav Šešelj

Post by arzuhal »

Bravo :thumbup:
Connaisseur Karlin

#868 Re: Vojislav Šešelj

Post by Connaisseur Karlin »

Paul F. wrote:Usmena pohvala za trud samo što zadaću iz književnosti donosiš na čas matematike. Ova rasprava je počela mojom tvrdnjom o rekordnoj dužini pritvora i tvojim neslaganjem sa istom.
Mozemo nastaviti sa matematikom:

Mnogi politicki zatvorenicci prije dolaska u Hag cesto puta su zatvorenni u drzavnim zatvorima! Koiko godina je Seselj bio u zatvoru u Srbiji prije odlaska u Hag? ;-)
bh.tornjak

#869 Re: Vojislav Šešelj

Post by bh.tornjak »

Vojo je pusten tj. oslobodjen da malo zagovna po Srbiji.....da se Tomi grobaru i Pickoustom najebe matera za dolazece izbore i onda moze u rahatluku da krepe...
Paul F.

#870 Re: Vojislav Šešelj

Post by Paul F. »

Connaisseur Karlin wrote:
Paul F. wrote:Usmena pohvala za trud samo što zadaću iz književnosti donosiš na čas matematike. Ova rasprava je počela mojom tvrdnjom o rekordnoj dužini pritvora i tvojim neslaganjem sa istom.

Mnogi politicki zatvorenicci prije dolaska u Hag cesto puta su zatvorenni u drzavnim zatvorima! Koiko godina je Seselj bio u zatvoru u Srbiji prije odlaska u Hag? ;-)
Pa kakve to ima veze sa dužinom pritvora u Haagu ?
skupljac_zeljeza

#871 Re: Vojislav Šešelj

Post by skupljac_zeljeza »

L u c i f e r wrote: Daklem, moja helaboracija glede Šešelja je sljedeća.
Dobra.
Connaisseur Karlin

#872 Re: Vojislav Šešelj

Post by Connaisseur Karlin »

Paul F. wrote:
Connaisseur Karlin wrote:

Pa kakve to ima veze sa dužinom pritvora u Haagu ?
Pa cesto puta su drzave u dogovoru sa Hagom, a jedan d njih je velicina Haskog zatvora za zatovrenike tokom proces,koji su ocevidno vrlo dugi.Dvije godine su prosjecna period cekanja na prvo javno sudjenje od perioda dolaska u haski zatvor.
spreca

#873 Re: Vojislav Šešelj

Post by spreca »

bh.tornjak wrote:Vojo je pusten tj. oslobodjen da malo zagovna po Srbiji.....da se Tomi grobaru i Pickoustom najebe matera za dolazece izbore i onda moze u rahatluku da krepe...
:thumbup: Vojini ucenici su se poceli kurciti i zato ih ovi sa zapada hoce malo da otrijezne.....jer bivsi cetnici su se samo malo zamotali u jagnjecu kozu ali im ocnjaci opasno vire....jednom cetnik zauvijek cetnik....ma sta oni pricali
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#875 Re: Vojislav Šešelj

Post by pici »

Image

napokom TRI Musketara na cHelo Srbije :thumbup:

Image

secanja na lepa vremena :mrgreen:
Post Reply