Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
elSaik

Post by elSaik »

Dajte ljudi, gledajte šta pišete... :roll:
Neelix wrote:...
Arminia Bielefeld - Bayern München 0:2
MSV Duisburg - FC Nürnberg
AC Fiorentina - Inter Milan 1:1
...
:zzzz:
Neelix

Post by Neelix »

evo ispravicu utakmicom koja nije pocela jos
elSaik

Post by elSaik »

Neelix wrote:evo ispravicu utakmicom koja nije pocela jos
:thumbup:

Kako stvari stoje, međed nije blizu osvajanja bodova kući. Kuha se, kuha se... :D
-danTe-

Post by -danTe- »

nadam se jednom bodu... :sad:
cyprus

Post by cyprus »

Ja nešto nisam siguran da je ovo po pravilima :roll: .
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik koliko si pogodio u ovom kolu??? :D a međede nemoj se za*ebavati i gubiti tako lako bodove, vidiš da elSaik samoceka tvoje kikseve. Nebi se ja začudio da ti i oduzme koji bod zbog nestabilne finansijske situacije u klubu.
-danTe-

Post by -danTe- »

moracu pripazit,nesto previse prati moje utakmice... :-) :D
a ja se nadam da ce van basten promasit ovu valensiju pa da ce bar nerijeseno bit...
elSaik

Post by elSaik »

cyprus wrote:
Ja nešto nisam siguran da je ovo po pravilima :roll: .
Zapisao sam ja bio parove. Zamijenio je samo onaj par koji nije ništa upisao kao rezultat i ubacio novi. Kako god okreneš nije pogodio, tako da mislim da mu sad možemo oprostiti. ;)
vjecnobordo wrote:elSaik koliko si pogodio u ovom kolu??? :D a međede nemoj se za*ebavati i gubiti tako lako bodove, vidiš da elSaik samoceka tvoje kikseve. Nebi se ja začudio da ti i oduzme koji bod zbog nestabilne finansijske situacije u klubu.
:D Vodim trenutno 2:1, ali cyprus čeka Valencia - Bilbao... Nadam se da će Valencia uzeti sa 2:0, tako bih ja uzeo sva tri, a međed izgubio i ovaj jedan bod što sad ima. :D
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote: :D Vodim trenutno 2:1, ali cyprus čeka Valencia - Bilbao... Nadam se da će Valencia uzeti sa 2:0, tako bih ja uzeo sva tri, a međed izgubio i ovaj jedan bod što sad ima. :D
Ja vodim 2-1 i nema šanse da primim gol :D :D A ti i dalje strahuj :D Ne daj se Međede :-D
elSaik

Post by elSaik »

Borba počinje... :D

Image
elSaik

Post by elSaik »

Današnjim neriješenim Jaguar84 je upotpunio seriju od 8 utakmica bez poraza. Time je stigao dosadašnji rekord koji je čvrsto držao Hantraga. Međutim, naredna dva kola Jaguar84 je u oba domaćin što mu daje izgledne šanse da seriju neporaženosti poveća na čak 10 utakmica. ( :shock: ) Ovaj igrač je ujedno i igrač sa najviše neriješenih - 7. Mora se naglasati i nešto što je jedinstveno u ovoj ligi, a to da je ovo jedini igrač koji je dao više golova u gostima nego na domaćem terenu. ČESTITAMO! :D
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:Borba počinje... :D

Image
međed bi morao napraviti jos 2 kiksa, sto je ako realno gledamo nemoguce, uz sve tvoje pobjede.
Ja sam izgleda ostao u ligi, a sad lagano mogu i razmisljati o odbrani ovog sad treceg mjesta i da sto vise muka stvorim elSaik-u, a ako se otvori prilika i da pređem na tabeli iako ima 3 puta jači sastav, bolje uslove za rad, stabilno finansijsko stanje u klubu :D

P.S: Čestitke jaguaru na seriji, i ja sam dio tog rekorda :D :D A ovo za golove, sta reci, ne zna izabrati BONUS PAR :-D
van Basten

Post by van Basten »

[quote="elSaik"]Častim kahvom svakoga ko ne izgubi u gostima kod međeda, i svakoga ko pobijedi kući protiv istog protivnika. :D

[quote]
8)
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote:
elSaik wrote:Borba počinje... :D

Image
međed bi morao napraviti jos 2 kiksa, sto je ako realno gledamo nemoguce, uz sve tvoje pobjede.
Ma ja to više radi slike. Nekako mi baš odgovara za ovu situaciju. :D A, ako ćemo iskreno, naravno da nisam odustao od titule, ali mislim da ju je međed više zaslužio, a drugo mjesto bi trebalo pripasti Jaguaru. Ti i ja smo u top3 isključivo na osnovu domaćih rezultata (koje ti prepisuješ od mene :oops: )
van Basten wrote:
elSaik wrote:Častim kahvom svakoga ko ne izgubi u gostima kod međeda, i svakoga ko pobijedi kući protiv istog protivnika. :D
8)
Samo reci kad i gdje. :D
elSaik

Post by elSaik »

:oops: PAROVI ZA 16.KOLO SU POSTAVLJENI :zzzz:

Image
cyprus

Post by cyprus »

Eh, vako. U prošlom kolu, osim Neelixove pogreške (što je elSaik kontroliso i ocjenio regularnim), međutim ja držim i dalje da je to protupravilno, također je i darius maximus meščini prekršio pravilo postiranja nakon što je utakmica koju je prognoziro počela (Chelsea-West Ham). Sobzirom da se vjerovatno radilo o nenamjernim greškama, koje također nisu ni uticale na rezultat, a uzevši u obzir da je bilo izvjesnih kršenja pravilnika i u dosadašnjem toku Sa-X manager lige, ovaj put će ove nepravilnosti biti zanemarene, ali upozoravam ove, a i ostale takmičare da se ovakve greške više ne ponavljaju, jer će u budućnosti biti sankcionisane. :)
elSaik

Post by elSaik »

cyprus wrote:Eh, vako. U prošlom kolu, osim Neelixove pogreške (što je elSaik kontroliso i ocjenio regularnim), međutim ja držim i dalje da je to protupravilno, također je i darius maximus meščini prekršio pravilo postiranja nakon što je utakmica koju je prognoziro počela (Chelsea-West Ham). Sobzirom da se vjerovatno radilo o nenamjernim greškama, koje također nisu ni uticale na rezultat, a uzevši u obzir da je bilo izvjesnih kršenja pravilnika i u dosadašnjem toku Sa-X manager lige, ovaj put će ove nepravilnosti biti zanemarene, ali upozoravam ove, a i ostale takmičare da se ovakve greške više ne ponavljaju, jer će u budućnosti biti sankcionisane. :)
Da se nadovežem. Ukoliko napravite grešku neku (zaboravite jedan par, zaboravite rezultat i slično) nemojte editovati post, nego napišite novi u kojem naglašavate šta mijenjate i zašto. Nakon toga će komisija provjeriti da li će se promjena uvažiti.
elSaik

Post by elSaik »

Jaguar84 i darius_maximus nisu postavili svoje parove
Hantraga

Post by Hantraga »

Zasto nje kontaktiras moderatora da zakljuca editovanje na ovoj temi?
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

A ja se nadam da darius nece nista dirati :D :D :D
cyprus

Post by cyprus »

vjecnobordo wrote:A ja se nadam da darius nece nista dirati :D :D :D
A ja mislim da si ti takmičar sa neusporedivo najviše sreće u ovoj ligi. :-) :D
darius_maximus

Post by darius_maximus »

cyprus wrote:
vjecnobordo wrote:A ja se nadam da darius nece nista dirati :D :D :D
A ja mislim da si ti takmičar sa neusporedivo najviše sreće u ovoj ligi. :-) :D
A ja bas nesto mislim da nije... ;) :-)
Neelix

Post by Neelix »

jesil ono prognozirao pobjegu geteborga? :P
darius_maximus

Post by darius_maximus »

Neelix wrote:jesil ono prognozirao pobjegu geteborga? :P
Hvala ti, jedva skontah na sta si mislio... ;) Nadam se da ce ispravka biti uvazena, znam da se vjecnobordo nece sloziti ;) :-) :D
cyprus

Post by cyprus »

darius_maximus wrote:
Neelix wrote:jesil ono prognozirao pobjegu geteborga? :P
Hvala ti, jedva skontah na sta si mislio... ;) Nadam se da ce ispravka biti uvazena, znam da se vjecnobordo nece sloziti ;) :-) :D
Ovo je regularno. :wink:

Nije kršenje pravila samo editovanje posta, nego editovanje nakon što je neka od prognoziranih utakmica počela. :)
Post Reply