Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- simonese
#851 Re: Manchester United FC
Mancini je jedna obicna karina
- Riddle
#852 Re: Manchester United FC
Nije bas ovdje tome mjesto, ali se slazem.simonese wrote:Mancini je jedna obicna karina
- simonese
#853 Re: Manchester United FC
skonto sam ali kasnoRiddle wrote:Nije bas ovdje tome mjesto, ali se slazem.simonese wrote:Mancini je jedna obicna karina
ipak mislim da sam u pravu pa neka stoji
- van Basten
#854 Re: Manchester United FC
znao sam ja da će se javiti dušebrižnici da brane Garija... i ja simpatišem utd., ali samo simpatišem, što znači da ću se kritički osvrnuti na dosta stvari bio u pravu ili ne.
Jedna od većih misterija za mene u Manchester utd zadnjih 20 godina jesu upravo panjevi (eto, da ne bude kloc, nek bude panj) Nevil brothers, i zaista mi nije bilo jasno kojim kriterijima su oni dugo imali betonirano mjesto u prvoj postavi. Eto, Alex se Phila riješio, ali zato Gary ostade... dosta bodova Manchester je izgubi zbog njegovih kikseva i, na kraju krajeva, limitiranih mogućnosti, ali to se pozaboravilo.
Kako god, ugodna mu penzija, bez imalo cinizma
Jedna od većih misterija za mene u Manchester utd zadnjih 20 godina jesu upravo panjevi (eto, da ne bude kloc, nek bude panj) Nevil brothers, i zaista mi nije bilo jasno kojim kriterijima su oni dugo imali betonirano mjesto u prvoj postavi. Eto, Alex se Phila riješio, ali zato Gary ostade... dosta bodova Manchester je izgubi zbog njegovih kikseva i, na kraju krajeva, limitiranih mogućnosti, ali to se pozaboravilo.
Kako god, ugodna mu penzija, bez imalo cinizma
- ProbuseniDolar
#855 Re: Manchester United FC
Veliki igraci legenda kluba. Iako mu je tehnika bila nula, odlicno je citao igru protivnika, bio igrac zadatka i srcem igrao za klub. Ono sto je R. Carlos bio na lijevoj, G. Neville je bio na desnoj strani.
-
unitedlover
#856 Re: Manchester United FC
gary neville je ponos mancester uniteda bio je nezamjenjiv na svojoj poziciji odlicna igra u odbrani i dodavanja
- ja.neron
#857 Re: Manchester United FC
ovaj drugi
- ultima_palabra
#858 Re: Manchester United FC
ProbuseniDolar wrote:Ono sto je R. Carlos bio na lijevoj, G. Neville je bio na desnoj strani.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#859 Re: Manchester United FC
Ne budi tako okrutan prema njemuultima_palabra wrote:![]()
- Riddle
#860 Re: Manchester United FC
Legendo, nemoj tako.ProbuseniDolar wrote:Ono sto je R. Carlos bio na lijevoj, G. Neville je bio na desnoj strani.
-
unitedlover
#861 Re: Manchester United FC
rafael je nasljednik nevila odlican igrac
- ProbuseniDolar
#862 Re: Manchester United FC
Ja ih ne znam puno. Zapravo u zadnjih 10ak godina mi ne pada na pamet ni jedan desni bek da je bio bolji od njega. Naravno, to je moje subjektivno misljenje.Riddle wrote:Legendo, nemoj tako.ProbuseniDolar wrote:Ono sto je R. Carlos bio na lijevoj, G. Neville je bio na desnoj strani.Sigurno si zaboravio nekoliko igraca koji su na poziciji Nevillea bili miljama ispred njega.
-
Richard Peti
- Neelix
#864 Re: Manchester United FC
Zambrotta, Zanetti, doduse igraju na obje strane...Thuram...
-
The Realist
#865 Re: Manchester United FC
Bilo je dosta bekova boljih od Neville-a, samo malo koji je imao uticaj na ekipu, kao on ( ne mislim na greške
, nego to da je često bio vođa ekipe).
Neville je bio dobar i taj čovjek nije nešto više griješio od ostalih "velikih" bekova, ali je njegov peh bio to što ako on pogriješi, United primi gol...., i onda su se te greške pamtile....
Sigurno ne jedan od najboljih bekova, ali ipak jako bitna karika za United.
Neville je bio dobar i taj čovjek nije nešto više griješio od ostalih "velikih" bekova, ali je njegov peh bio to što ako on pogriješi, United primi gol...., i onda su se te greške pamtile....
Sigurno ne jedan od najboljih bekova, ali ipak jako bitna karika za United.
-
Teufik
#866 Re: Manchester United FC
Hajmo.....na +7 ispred Arsenala!
- neo7
#867 Re: Manchester United FC
http://www.domacifilmovi.us/ch6.php Sport 1 ruski zadovoljavajuci kvalitet
-
Teufik
#868 Re: Manchester United FC
Totalno ludilo.Ja zahebane lige!
-
Teufik
#869 Re: Manchester United FC
Nije nam ovo trebalo.
Sad ce tek da bude zanimljivo.
Cestitke za Wolverhampton.
Sad ce tek da bude zanimljivo.
Cestitke za Wolverhampton.
- neo7
#870 Re: Manchester United FC
Jel' ono trebao biti penal ? Pa zaustavio je loptu koja je isla prema igracu Uniteda rukom?!
- Edin H.
#871 Re: Manchester United FC
Dosta vise provlacenja na sudije, ionako je bez veze produzio utakmicu 5 minuta.neo7 wrote:Jel' ono trebao biti penal ? Pa zaustavio je loptu koja je isla prema igracu Uniteda rukom?!
Woverhampton rules
-
The Realist
#872 Re: Manchester United FC
Edin H. wrote:Dosta vise provlacenja na sudije, ionako je bez veze produzio utakmicu 5 minuta.neo7 wrote:Jel' ono trebao biti penal ? Pa zaustavio je loptu koja je isla prema igracu Uniteda rukom?!
Woverhampton rules
Sudije su oštetile United u vjerovatno istom broju utakmica, kao i što su njihove protivnike protiv njih, tako da to zaboravi.
-
The Realist
#873 Re: Manchester United FC
Eh, što se tiče utakmice. Kao što sam i mislio, opet je gupost SAF sa vezom napravio. Ne treba mu ovo. Druga greška je stavljanje Evansa, umjesto Smallinga.
SAF treba kupiti klasnog odbrambenog, a neka se ovi još godinu dana barem razvijaju, a na Ria se ne može više pouzdati, pa koliko puta se on već povrijedio na zagrijavanju?
Također, rade li oni na prekidima? Skoro sve golove su tako primili. Ovo je stvarno sramotno za takav klub.
SAF treba kupiti klasnog odbrambenog, a neka se ovi još godinu dana barem razvijaju, a na Ria se ne može više pouzdati, pa koliko puta se on već povrijedio na zagrijavanju?
Također, rade li oni na prekidima? Skoro sve golove su tako primili. Ovo je stvarno sramotno za takav klub.
-
unitedlover
#874 Re: Manchester United FC
jednostavno su ih potcijenili nakon vodstva u 3 minuti pali su uhvatila ih je nervoza i to je to 
- Callahan44
#875 Re: Manchester United FC
ja sam manu fan
al mislim da je nedopustivo porediti R. Carlosa i Nevillea
dok je R.Carlos vjerojatno najbolji igrac na svojoj poziciji svih vremena, Neville (obojica) su samo prosjecni engleski bekovi kakvih je liga puna - snazan, uporan i ostavlja srce na terenu, al brat bratu nije bas sad neka igracina
al mislim da je nedopustivo porediti R. Carlosa i Nevillea
dok je R.Carlos vjerojatno najbolji igrac na svojoj poziciji svih vremena, Neville (obojica) su samo prosjecni engleski bekovi kakvih je liga puna - snazan, uporan i ostavlja srce na terenu, al brat bratu nije bas sad neka igracina
ProbuseniDolar wrote:Veliki igraci legenda kluba. Iako mu je tehnika bila nula, odlicno je citao igru protivnika, bio igrac zadatka i srcem igrao za klub. Ono sto je R. Carlos bio na lijevoj, G. Neville je bio na desnoj strani.