Ljubomorna?rina* wrote:je li ko porobo ovu obucu... Incognito , tebi je mozda tjesna
![]()
Koga biste od forumasha natakarili
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
incognito071
Sefe, ja sam to vise figurativno mislio/lamima wrote:Ljubomorna?rina* wrote:je li ko porobo ovu obucu... Incognito , tebi je mozda tjesna
![]()
Veca jarane, sto si to ljut
Jasta sam nego njezan kad ustanem odem prvo sljivu iscupam da se rastegnem malo
ima da cuvam obucicu ko malo vode na dlanu....uffffffff
-
incognito071
njet njet njet, nas je cijeli svijetveca_sa wrote:veca njet ljut
k*ta svima vama
Bosna pripada nama
-
*mima*
incognito071 wrote:Sefe, ja sam to vise figurativno mislio/lamima wrote:Ljubomorna?rina* wrote:je li ko porobo ovu obucu... Incognito , tebi je mozda tjesna
![]()
![]()
Veca jarane, sto si to ljut? Mora da te mima sekira. Mimice, igrajte se fino djeco , nisam vas tako ucio
![]()
Jasta sam nego njezan kad ustanem odem prvo sljivu iscupam da se rastegnem malo
sta vam je
![]()
![]()
![]()
ima da cuvam obucicu ko malo vode na dlanu....uffffffff![]()
Sta je bilo?
-
incognito071
veca_sa wrote:jes to sad izmislio tita ti?incognito071 wrote:njet njet njet, nas je cijeli svijetveca_sa wrote:veca njet ljut
k*ta svima vama
Bosna pripada nama
![]()
sad sad
- fantom slobode
Ne sekiraj se, ni blizu da se to desi!Mastrubacija i lazno zadovoljavanje svog ega su maksimalni dometi ove teme.lolita_xx wrote:hoce li se ovdje napokon neko takarit??
krajnje je vrijeme
samo supljirate
-
incognito071
naguzi der se, naci cemo ti kandidata nije frkalolita_xx wrote:hoce li se ovdje napokon neko takarit??
krajnje je vrijeme
samo supljirate
- lolita_xx
ne trebas mi ti traziti mogu i sama...incognito071 wrote:naguzi der se, naci cemo ti kandidata nije frkalolita_xx wrote:hoce li se ovdje napokon neko takarit??
krajnje je vrijeme
samo supljirate![]()
i nisam kandidat za takarenje, posmatram samo...
- baustelac
Neka me drugi isprave ako grijesim ali fakati si se uzvrtila samo sto niko nije voljan da ti zavrtiZhaba wrote:uhh sto ti mora zivot jadan biti dok pratis sta ja radim ili ne radimbaustelac wrote:Pa dobro vise, hoce li ko Zhabu natakariti, vidite da samo skakuce ... skaci, skaci![]()
- zena21
sta je vama dvomabaustelac wrote:Neka me drugi isprave ako grijesim ali fakati si se uzvrtila samo sto niko nije voljan da ti zavrtiZhaba wrote:uhh sto ti mora zivot jadan biti dok pratis sta ja radim ili ne radimbaustelac wrote:Pa dobro vise, hoce li ko Zhabu natakariti, vidite da samo skakuce ... skaci, skaci![]()
- BHG
debil misli da je simpatican...valjda ga nije odavno primio pa konta da se presalta ovamo na ovu heterosexualnu stranu al nikako da skonta kako...zena21 wrote:sta je vama dvomabaustelac wrote:Neka me drugi isprave ako grijesim ali fakati si se uzvrtila samo sto niko nije voljan da ti zavrtiZhaba wrote: uhh sto ti mora zivot jadan biti dok pratis sta ja radim ili ne radim![]()
-
Zhaba
zeno meni nije nista ali ovaj baustelac ko neki cir nikako se ga resitiBHG wrote:debil misli da je simpatican...valjda ga nije odavno primio pa konta da se presalta ovamo na ovu heterosexualnu stranu al nikako da skonta kako...zena21 wrote:sta je vama dvomabaustelac wrote: Neka me drugi isprave ako grijesim ali fakati si se uzvrtila samo sto niko nije voljan da ti zavrti
-
incognito071
obuca wrote:poklonicu ga tebi eto. ne treba mi nikorina* wrote:Neee, bas sam velikodusnamima wrote: Ljubomorna?hoces griz, liz ili ...
Proda me za sitne pare bez povoda ikakvog
I only have eyes for youuuuu.
- zena21
fakat ne kontam... mislim sve je zeza, ali neke stvari prelaze granicu... i zhabica, zena koja se ni s kim ne kaci po forumu... bas me cudi sto se njoj natakarioBHG wrote:debil misli da je simpatican...valjda ga nije odavno primio pa konta da se presalta ovamo na ovu heterosexualnu stranu al nikako da skonta kako...zena21 wrote:sta je vama dvomabaustelac wrote: Neka me drugi isprave ako grijesim ali fakati si se uzvrtila samo sto niko nije voljan da ti zavrti
- zena21
ma samo na ignore dragaZhaba wrote:zeno meni nije nista ali ovaj baustelac ko neki cir nikako se ga resitiBHG wrote:debil misli da je simpatican...valjda ga nije odavno primio pa konta da se presalta ovamo na ovu heterosexualnu stranu al nikako da skonta kako...zena21 wrote: sta je vama dvoma![]()
- baustelac
sto je reci inteligencija.... kako lahko me provaliBHG wrote:debil misli da je simpatican...valjda ga nije odavno primio pa konta da se presalta ovamo na ovu heterosexualnu stranu al nikako da skonta kako...zena21 wrote:sta je vama dvomabaustelac wrote: Neka me drugi isprave ako grijesim ali fakati si se uzvrtila samo sto niko nije voljan da ti zavrti
-
Zhaba
jeLLe ja tako fina mirna...gdje ona moja Infra da potvrdizena21 wrote:fakat ne kontam... mislim sve je zeza, ali neke stvari prelaze granicu... i zhabica, zena koja se ni s kim ne kaci po forumu... bas me cudi sto se njoj natakarioBHG wrote:debil misli da je simpatican...valjda ga nije odavno primio pa konta da se presalta ovamo na ovu heterosexualnu stranu al nikako da skonta kako...zena21 wrote: sta je vama dvoma
- BHG
jos si tu????...idi pucaj sebi u vugla i ucini nam svima uslugubaustelac wrote:sto je reci inteligencija.... kako lahko me provaliBHG wrote:debil misli da je simpatican...valjda ga nije odavno primio pa konta da se presalta ovamo na ovu heterosexualnu stranu al nikako da skonta kako...zena21 wrote: sta je vama dvoma