Jahpalermo wrote:Ma dobro sad, treba razmisliti, ima više opcija u igriItakoto wrote:Moze li i koja muzicka?![]()
Ma neka "plemicima" 3 boda. Bolje da ostane titula u gradu na Neretvi.![]()
![]()
Nego, eno nam najstariji igrač i kapiten suspendovani, kažu zbog premiranja od strane Ibraka.
FK VELEŽ Mostar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Itakoto
#851 Re: FK VELEŽ
-
Itakoto
#852 Re: FK VELEŽ
Ne brini, bice ako nista remi. Cujemo se opet pocetkom maja sa novim zeljama pred Zeljin nastup u Vrapcicicicima.Logovan wrote:Ne treba muzičkaItakoto wrote:Moze li i koja muzicka?![]()
samo pobijedite/remizirajte.
- Logovan
#853 Re: FK VELEŽ
Čujemo se, biće želja.Itakoto wrote:Ne brini, bice ako nista remi. Cujemo se opet pocetkom maja sa novim zeljama pred Zeljin nastup u Vrapcicicicima.Logovan wrote:Ne treba muzičkaItakoto wrote:Moze li i koja muzicka?![]()
samo pobijedite/remizirajte.
- ellaxaz
#854 Re: FK VELEŽ
Muharemović Đelo trener?
Ne vjerujem

Ne vjerujem
- karanana
#855 Re: FK VELEŽ
pa do kad vise ovako jebem vam sve da vam jebem?
do kad da budemo kurva i da nam je najvaznije obezbijediti opstanak i onda se naguziti svakom ko to od nas trazi? fuj, majku vam. nikad od ovog kluba vise nista nece biti.
jos doveli onog koshpicara....da je sta valjo osto bi u svom klubu nego doso kod nas da se uci i da se oproba.
do kad da budemo kurva i da nam je najvaznije obezbijediti opstanak i onda se naguziti svakom ko to od nas trazi? fuj, majku vam. nikad od ovog kluba vise nista nece biti.
jos doveli onog koshpicara....da je sta valjo osto bi u svom klubu nego doso kod nas da se uci i da se oproba.
- bleee_sa
#856 Re: FK VELEŽ
Jedan je jedini u snu i na javi 
-
megaman4
#857 Re: FK VELEŽ
neću da ti repliciram. smiri se drug. radi se u tišini. saznat ćeš uskoro sve. pozdravkaranana wrote:pa do kad vise ovako jebem vam sve da vam jebem?
-
Itakoto
#858 Re: FK VELEŽ
Ma radi se... jah. Umalo ne napisah.
Idemo Jovo na novo, k'o i skoro svake godine u zadnje dvije decenije. Naredne sezone nam opet slijedi zestoka borba za opstanak.
Idemo Jovo na novo, k'o i skoro svake godine u zadnje dvije decenije. Naredne sezone nam opet slijedi zestoka borba za opstanak.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#859 Re: FK VELEŽ
Meni nista nije jasno to kod vas. Svake, eto druge sezone, napravite finu ekipicu koja bude po kvaliteti na korak-dva od ekipa koje su izborile Evropu. I onda da se malo zapne, zadrzi taj sastav, uz jedno-dva pojacanja, i napadne Evropa....vasi rasprodaju i raskinu ugovore za masu tih igraca, i restartuju sve
Bila je neka prica da prvo zele da srede stadion da bi se moglo tu igrati u Evropi, al ja sam mozda neupucen, al ne vidim neke ogromne radove ni u tom pravcu.
-
Itakoto
#860 Re: FK VELEŽ
Kratko i jasno: amateri vode klub.
To sto svako 5 godina bljesnemo je puka sreca odnosno iznimka koja potvrdjuje pravilo da smo obicni prosjek od kluba a nekad i ispod njega.
To sto svako 5 godina bljesnemo je puka sreca odnosno iznimka koja potvrdjuje pravilo da smo obicni prosjek od kluba a nekad i ispod njega.
- karanana
#861 Re: FK VELEŽ
Ma nema nista od toga. Ako se ne varam, mozda bas u isto vrijeme prosle godine smo i ti i ja otprilike isto rekli sto i sad. Ja im jebavo sve a ti govorio da se dobre stvari desavaju....niksic, turci, reflektori,......od tog nema nista jer klub vode shibicari i dabogdo da prezivimo u ligi iducu sezonu.megaman4 wrote:neću da ti repliciram. smiri se drug. radi se u tišini. saznat ćeš uskoro sve. pozdravkaranana wrote:pa do kad vise ovako jebem vam sve da vam jebem?
-
megaman4
#862 Re: FK VELEŽ
hoćeš li da ti pišem na pp pa ću ti sve reći aktuelno. može?karanana wrote:Ma nema nista od toga. Ako se ne varam, mozda bas u isto vrijeme prosle godine smo i ti i ja otprilike isto rekli sto i sad. Ja im jebavo sve a ti govorio da se dobre stvari desavaju....niksic, turci, reflektori,......od tog nema nista jer klub vode shibicari i dabogdo da prezivimo u ligi iducu sezonu.megaman4 wrote:neću da ti repliciram. smiri se drug. radi se u tišini. saznat ćeš uskoro sve. pozdravkaranana wrote:pa do kad vise ovako jebem vam sve da vam jebem?
-
Itakoto
#863 Re: FK VELEŽ
Pa napisi ovdje. Ne vidim u cemu je problem. Nije Velez privatna prcvarija da se njime bavi samo mali krug ljudi. Cega vas je strah?
-
palermo
#864 Re: FK VELEŽ
Pa jedino nam tako zanimljivo. Ko bi sveka godine iste igrače gledao-LIBERO- wrote:Meni nista nije jasno to kod vas. Svake, eto druge sezone, napravite finu ekipicu koja bude po kvaliteti na korak-dva od ekipa koje su izborile Evropu. I onda da se malo zapne, zadrzi taj sastav, uz jedno-dva pojacanja, i napadne Evropa....vasi rasprodaju i raskinu ugovore za masu tih igraca, i restartuju sveBila je neka prica da prvo zele da srede stadion da bi se moglo tu igrati u Evropi, al ja sam mozda neupucen, al ne vidim neke ogromne radove ni u tom pravcu.
-
megaman4
#865 Re: FK VELEŽ
Maletić i dalje ostaje član Veleža. Eto jedna. Idemo dalje...Izgleda ništa od prelaska Jankovića u Željezničar. Trebao je i Zolj u Željezničar, ali je odustao i ostaje i dalje u Veležu. Jedino je pitanje gdje će Ani? Kažu u Sarajevo, ali izgleda da je bliži u inostranstvo...Itakoto wrote:Pa napisi ovdje. Ne vidim u cemu je problem. Nije Velez privatna prcvarija da se njime bavi samo mali krug ljudi. Cega vas je strah?
-
Itakoto
#866 Re: FK VELEŽ
I sta je tu dobro za Velez sto ce kljucni igraci otici ili pokusavaju svim silama napustiti klub prije pocetka nove sezone? Upravo o tome i pisemo.
Za Maletica znamo svi. Dobio je sina i odlucio je ostati u Mostaru.
Za Maletica znamo svi. Dobio je sina i odlucio je ostati u Mostaru.
- karanana
#867 Re: FK VELEŽ
Haj ako je tako dobro je. Ali nista spektakularno gdje bi reko pojacavamo se. Samo par igraca mozda ostaje. Salji pp ako imas jos nesto a neces vako da neko ne prepozna ili skonta
-
megaman4
#868 Re: FK VELEŽ
Napista ću ti na pp još novosti do kojih sam došao...karanana wrote:Haj ako je tako dobro je. Ali nista spektakularno gdje bi reko pojacavamo se. Samo par igraca mozda ostaje. Salji pp ako imas jos nesto a neces vako da neko ne prepozna ili skonta
-
Itakoto
#869 Re: FK VELEŽ
Izvini megaman, ali zar ti nisi u Americi? Nemam namjeru da provociram, samo pitam.
-
megaman4
#870 Re: FK VELEŽ
u BiH sam...Itakoto wrote:Izvini megaman, ali zar ti nisi u Americi? Nemam namjeru da provociram, samo pitam.
-
Itakoto
#871 Re: FK VELEŽ
Sorry. Pobrkao sam te onda sa nekim drugim Rodjenim iz US and A. 
-
megaman4
#872 Re: FK VELEŽ
U šeheru sam, ali volim Velež...Itakoto wrote:Sorry. Pobrkao sam te onda sa nekim drugim Rodjenim iz US and A.
-
megaman4
#874 Re: FK VELEŽ
pokušavam ti poslati pp ali mi kaže da ne primaš pp.Itakoto wrote:RA Ilidza![]()
-
Itakoto
#875 Re: FK VELEŽ
Ne mERe pp brato. Dobio sam uslovno na forumu radi provokacija.