FK VELEŽ Mostar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Itakoto

#851 Re: FK VELEŽ

Post by Itakoto »

palermo wrote:
Itakoto wrote:Moze li i koja muzicka? :D
Ma neka "plemicima" 3 boda. Bolje da ostane titula u gradu na Neretvi. :oops: :skoljka:
Ma dobro sad, treba razmisliti, ima više opcija u igri :D

Nego, eno nam najstariji igrač i kapiten suspendovani, kažu zbog premiranja od strane Ibraka :D .
Jah :D Sram ih bilo.
Itakoto

#852 Re: FK VELEŽ

Post by Itakoto »

Logovan wrote:
Ma neka "plemicima" 3 boda. Bolje da ostane titula u gradu na Neretvi. :oops: :skoljka:
Ne treba muzička :D samo pobijedite/remizirajte.
Ne brini, bice ako nista remi. Cujemo se opet pocetkom maja sa novim zeljama pred Zeljin nastup u Vrapcicicicima. :D
Logovan

#853 Re: FK VELEŽ

Post by Logovan »

Itakoto wrote:
Logovan wrote:
Ne treba muzička :D samo pobijedite/remizirajte.
Ne brini, bice ako nista remi. Cujemo se opet pocetkom maja sa novim zeljama pred Zeljin nastup u Vrapcicicicima. :D
Čujemo se, biće želja.
ellaxaz

#854 Re: FK VELEŽ

Post by ellaxaz »

Muharemović Đelo trener? :skoljka:
Ne vjerujem :jbt:
:trema:
karanana

#855 Re: FK VELEŽ

Post by karanana »

pa do kad vise ovako jebem vam sve da vam jebem?
do kad da budemo kurva i da nam je najvaznije obezbijediti opstanak i onda se naguziti svakom ko to od nas trazi? fuj, majku vam. nikad od ovog kluba vise nista nece biti.

jos doveli onog koshpicara....da je sta valjo osto bi u svom klubu nego doso kod nas da se uci i da se oproba.
bleee_sa

#856 Re: FK VELEŽ

Post by bleee_sa »

Jedan je jedini u snu i na javi :mrgreen:
megaman4

#857 Re: FK VELEŽ

Post by megaman4 »

karanana wrote:pa do kad vise ovako jebem vam sve da vam jebem?
do kad da budemo kurva i da nam je najvaznije obezbijediti opstanak i onda se naguziti svakom ko to od nas trazi? fuj, majku vam. nikad od ovog kluba vise nista nece biti.

jos doveli onog koshpicara....da je sta valjo osto bi u svom klubu nego doso kod nas da se uci i da se oproba.
neću da ti repliciram. smiri se drug. radi se u tišini. saznat ćeš uskoro sve. pozdrav :thumbup:
Itakoto

#858 Re: FK VELEŽ

Post by Itakoto »

Ma radi se... jah. Umalo ne napisah. :D
Idemo Jovo na novo, k'o i skoro svake godine u zadnje dvije decenije. Naredne sezone nam opet slijedi zestoka borba za opstanak.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#859 Re: FK VELEŽ

Post by -LIBERO- »

Meni nista nije jasno to kod vas. Svake, eto druge sezone, napravite finu ekipicu koja bude po kvaliteti na korak-dva od ekipa koje su izborile Evropu. I onda da se malo zapne, zadrzi taj sastav, uz jedno-dva pojacanja, i napadne Evropa....vasi rasprodaju i raskinu ugovore za masu tih igraca, i restartuju sve :skoljka: Bila je neka prica da prvo zele da srede stadion da bi se moglo tu igrati u Evropi, al ja sam mozda neupucen, al ne vidim neke ogromne radove ni u tom pravcu.
Itakoto

#860 Re: FK VELEŽ

Post by Itakoto »

Kratko i jasno: amateri vode klub.
To sto svako 5 godina bljesnemo je puka sreca odnosno iznimka koja potvrdjuje pravilo da smo obicni prosjek od kluba a nekad i ispod njega.
karanana

#861 Re: FK VELEŽ

Post by karanana »

megaman4 wrote:

neću da ti repliciram. smiri se drug. radi se u tišini. saznat ćeš uskoro sve. pozdrav :thumbup:
Ma nema nista od toga. Ako se ne varam, mozda bas u isto vrijeme prosle godine smo i ti i ja otprilike isto rekli sto i sad. Ja im jebavo sve a ti govorio da se dobre stvari desavaju....niksic, turci, reflektori,......od tog nema nista jer klub vode shibicari i dabogdo da prezivimo u ligi iducu sezonu.
megaman4

#862 Re: FK VELEŽ

Post by megaman4 »

karanana wrote:
megaman4 wrote:

Ma nema nista od toga. Ako se ne varam, mozda bas u isto vrijeme prosle godine smo i ti i ja otprilike isto rekli sto i sad. Ja im jebavo sve a ti govorio da se dobre stvari desavaju....niksic, turci, reflektori,......od tog nema nista jer klub vode shibicari i dabogdo da prezivimo u ligi iducu sezonu.
hoćeš li da ti pišem na pp pa ću ti sve reći aktuelno. može?
Itakoto

#863 Re: FK VELEŽ

Post by Itakoto »

Pa napisi ovdje. Ne vidim u cemu je problem. Nije Velez privatna prcvarija da se njime bavi samo mali krug ljudi. Cega vas je strah?
palermo

#864 Re: FK VELEŽ

Post by palermo »

-LIBERO- wrote:Meni nista nije jasno to kod vas. Svake, eto druge sezone, napravite finu ekipicu koja bude po kvaliteti na korak-dva od ekipa koje su izborile Evropu. I onda da se malo zapne, zadrzi taj sastav, uz jedno-dva pojacanja, i napadne Evropa....vasi rasprodaju i raskinu ugovore za masu tih igraca, i restartuju sve :skoljka: Bila je neka prica da prvo zele da srede stadion da bi se moglo tu igrati u Evropi, al ja sam mozda neupucen, al ne vidim neke ogromne radove ni u tom pravcu.
Pa jedino nam tako zanimljivo. Ko bi sveka godine iste igrače gledao :D . Usput pokažemo da znamo i možemo, i drugima ostavimo da se bave sitnim ovozemaljskim interesima kao što su titule i ulasci u evropu. Bavimo se suštinom, jok materijalizmom :D
megaman4

#865 Re: FK VELEŽ

Post by megaman4 »

Itakoto wrote:Pa napisi ovdje. Ne vidim u cemu je problem. Nije Velez privatna prcvarija da se njime bavi samo mali krug ljudi. Cega vas je strah?
Maletić i dalje ostaje član Veleža. Eto jedna. Idemo dalje...Izgleda ništa od prelaska Jankovića u Željezničar. Trebao je i Zolj u Željezničar, ali je odustao i ostaje i dalje u Veležu. Jedino je pitanje gdje će Ani? Kažu u Sarajevo, ali izgleda da je bliži u inostranstvo...
Itakoto

#866 Re: FK VELEŽ

Post by Itakoto »

I sta je tu dobro za Velez sto ce kljucni igraci otici ili pokusavaju svim silama napustiti klub prije pocetka nove sezone? Upravo o tome i pisemo.
Za Maletica znamo svi. Dobio je sina i odlucio je ostati u Mostaru.
karanana

#867 Re: FK VELEŽ

Post by karanana »

Haj ako je tako dobro je. Ali nista spektakularno gdje bi reko pojacavamo se. Samo par igraca mozda ostaje. Salji pp ako imas jos nesto a neces vako da neko ne prepozna ili skonta
megaman4

#868 Re: FK VELEŽ

Post by megaman4 »

karanana wrote:Haj ako je tako dobro je. Ali nista spektakularno gdje bi reko pojacavamo se. Samo par igraca mozda ostaje. Salji pp ako imas jos nesto a neces vako da neko ne prepozna ili skonta
Napista ću ti na pp još novosti do kojih sam došao...
Itakoto

#869 Re: FK VELEŽ

Post by Itakoto »

Izvini megaman, ali zar ti nisi u Americi? Nemam namjeru da provociram, samo pitam.
megaman4

#870 Re: FK VELEŽ

Post by megaman4 »

Itakoto wrote:Izvini megaman, ali zar ti nisi u Americi? Nemam namjeru da provociram, samo pitam.
u BiH sam...
Itakoto

#871 Re: FK VELEŽ

Post by Itakoto »

Sorry. Pobrkao sam te onda sa nekim drugim Rodjenim iz US and A. :bih:
megaman4

#872 Re: FK VELEŽ

Post by megaman4 »

Itakoto wrote:Sorry. Pobrkao sam te onda sa nekim drugim Rodjenim iz US and A. :bih:
U šeheru sam, ali volim Velež... :thumbup: :bih:
Itakoto

#873 Re: FK VELEŽ

Post by Itakoto »

RA Ilidza :D :thumbup:
megaman4

#874 Re: FK VELEŽ

Post by megaman4 »

Itakoto wrote:RA Ilidza :D :thumbup:
pokušavam ti poslati pp ali mi kaže da ne primaš pp. :-) Zašto?
Itakoto

#875 Re: FK VELEŽ

Post by Itakoto »

Ne mERe pp brato. Dobio sam uslovno na forumu radi provokacija. :D
Post Reply