Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
extraordinary wrote:E čuj Inter jadan. Ne znam po čemu. Inače, glupa i jednima i drugima priča oko Serije C, neće nikad dole otići ni Inter ni Milan.
Neelix, slažem se oko Materazzija, voli Inter, ali pretjeruje. Više je štete od njeg nego koristi.
Ma neka Materazzia on i Gattuso su najveci giganti, vazda su ginuli na terenu, mada su znali ponekad precerat
A sto se tice lige daleko je to od gotovog, Milan sad gostuje Chievu pa docekuje Napoli pa gostuju Juventusu, Inter ima dosta lakse utakmice, i generalno gledano do kraja milan ima tezi raspored.
Neelix wrote:ne mogu da vjerujem da ovo prica navijac kluba u kojem igra materazzi pocisti seljacine u svojoj avliji
a o seriji C vrlo skoro....samo sto se to odnosi na tvoj jadni klub.
a zasto ne pohvaliti i reci navijac kluba u kojem igra jedna od najvecih fudbalskih velicina kako na terenu tako i van njega...naravno zna se o kome govorim ----capitano Javier Zanetti
Neelix wrote:ne mogu da vjerujem da ovo prica navijac kluba u kojem igra materazzi pocisti seljacine u svojoj avliji
a o seriji C vrlo skoro....samo sto se to odnosi na tvoj jadni klub.
a zasto ne pohvaliti i reci navijac kluba u kojem igra jedna od najvecih fudbalskih velicina kako na terenu tako i van njega...naravno zna se o kome govorim ----capitano Javier Zanetti
Zanetti stao na stranu Gatussa. Koja veličina i koji kapiten. Ovi odvratni Yidsi i ostala EPL bagra mogu samo sanjati da osvoje onoliko koliko su osvojili Gatusso i Zanetti.
zao mi bolan bilo djece kad sam vidio kako se raduju, osvojise i oni cl nakon sto je covjek sletio na mjesec kontam hajd vala, i corava koka zrno ubode da sam znao, nagovorio bih berluskonija da im preda neki od 7 milanovih trofeja. ne moraju vise sudije kupovat i podmetat drugim klubovima
Neelix wrote:zao mi bolan bilo djece kad sam vidio kako se raduju, osvojise i oni cl nakon sto je covjek sletio na mjesec kontam hajd vala, i corava koka zrno ubode da sam znao, nagovorio bih berluskonija da im preda neki od 7 milanovih trofeja. ne moraju vise sudije kupovat i podmetat drugim klubovima
Smiješna vam svima priča, daj pogledajte malo realno. U Italiji sudije u 90% slučajeva pomažu Interu, Milanu i Juventusu protiv ovih manjih klubova. Tako da navijači nijednog od ova tri kluba nemaju pravo da se žale da sudije više valjaju onim drugima. Nisu sudije bili krivi prethodnih godina što je Inter relativno lahko osvajao Skudeto, niti će biti krivi ako ga Milan ove godine osvoji. Niti su krivi što Juventus ne može meda protiv jednog Leccea. Sve je to manje - više u pet deka, i kvalitet ekipe presudi na kraju.
stidljiv wrote:Poenta je da je postgnut pobjedonosni gol iz ciste ofsajd pozicije kao sto vidis...
Fuj...najogavniji klub poslije nazija...
Lopta se odbila od igraca chieva, vidi se fino na usporenom snimku, a to sto je robinho lagano rukom primio loptu za pobjedu Milana a sudija je stajo tacno 2m od njega to nista. Kao sto neko napisa uvijek ce se velikim timovima dozvoljavat takve situacije protiv manjih ...