NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Neelix
- sesalmir
Kobe iako ne ulazi toliko pod kos i ima manje asistencija opet gubi vise lopti, jednostavno je nevjerovatan ne znam kako to uspjeva.limun_ wrote:covjek ide samo na ulaz, kao sto sam vec jednom rek'o. snaga i samo snaga. sut izvana-truba.
kobe je pojam za njegai MVP naravski
btw. sinoc protiv pistonsa 11 izgubljenih.
-
LSD
Samo nek se Celticsi trose u regularnom dijelu sezone i nek nabijaju rekordePade sinoc Dallas bez ikakvih problema, Pierce i Allen 52 kosa, KG nije igrao. Jos nas niko sa zapada nije uzeo, nek se i to zapise
- boston_c
Jeste tako su Bullsi nakon "trošenja" u regularnoj sezoni i ostvarivanja 70 i više pobjeda, redovno ispadali u prvom krugu play-offaLSD wrote:Samo nek se Celticsi trose u regularnom dijelu sezone i nek nabijaju rekordePade sinoc Dallas bez ikakvih problema, Pierce i Allen 52 kosa, KG nije igrao. Jos nas niko sa zapada nije uzeo, nek se i to zapise...zato ce im biti puša u play-offu zagarantovano-to je nepisano pravilo u NBA
- Comrad
E pravilaLSD wrote:Samo nek se Celticsi trose u regularnom dijelu sezone i nek nabijaju rekordePade sinoc Dallas bez ikakvih problema, Pierce i Allen 52 kosa, KG nije igrao. Jos nas niko sa zapada nije uzeo, nek se i to zapise...zato ce im biti puša u play-offu zagarantovano-to je nepisano pravilo u NBA
- sesalmir
Evo gasol u lakersima za k.browna. Napravise i oni ekipu za titulu i to moze se reci imaju najjacu petorku na zapadu; fisher, kobe, odoom, gasol, bynum- beton, trener beton, tesko da ce ih ko uzet. Ovo me podsjeca na onaj trade detroita kad su doveli rasheeda i uzeli titulu, tacno igrac kakav im treba, a nisu nista izgubili jer je brown svakako kloc tezi.
btw. Razlog zasto je memphis uzeo browna je sto mu istice ugovor od 9mil$, pa ce imati prostora na kraju sezone pod salary capom, a i gasol je vec 2. sezonu zaredom nezadovoljan sto igra u ekipi koja ne moze ni u playoff da udje.
moguce da ce se ponoviti '80 i finale celtics-lakers
btw. Razlog zasto je memphis uzeo browna je sto mu istice ugovor od 9mil$, pa ce imati prostora na kraju sezone pod salary capom, a i gasol je vec 2. sezonu zaredom nezadovoljan sto igra u ekipi koja ne moze ni u playoff da udje.
- Neelix
The Los Angeles Lakers have acquired forward Pau Gasol in a trade with the Memphis Grizzlies, it was announced today by General Manager Mitch Kupchak. The Lakers will also receive the Grizzlies second round draft choice in 2010. In exchange Memphis will receive forward Kwame Brown, guard Javaris Crittenton, guard Aaron McKie (who the Lakers signed earlier today), the draft rights to Marc Gasol and first round picks in 2008 and 2010.
brat za brata
- Comrad
Eh, to bi tek bile tekme.sesalmir wrote:Evo gasol u lakersima za k.browna. Napravise i oni ekipu za titulu i to moze se reci imaju najjacu petorku na zapadu; fisher, kobe, odoom, gasol, bynum- beton, trener beton, tesko da ce ih ko uzet. Ovo me podsjeca na onaj trade detroita kad su doveli rasheeda i uzeli titulu, tacno igrac kakav im treba, a nisu nista izgubili jer je brown svakako kloc tezi.