Wesselaaamistocnjak wrote:Puno vas sve selamim ... bilo mi je prelijepo veceras sa vama ... elhamdulillah ...
Over and out 'till sutra
Wesselaaamistocnjak wrote:Puno vas sve selamim ... bilo mi je prelijepo veceras sa vama ... elhamdulillah ...
Mahsuz selam i tebi Kwaheri.Kwaheri wrote:ve la havle ve la kuvvete illa billahi... insani dobri, spavate li vi? mahsuz vam selam... p. s. ahmo, neka te..
Alejkumu selam Latina,Latina wrote:Selam.![]()
Upravu si sasvim za ovo i ja cu isto za ovaj sehur kao i ti inshAllah. Topa je bas teska ali bez kahve ne mogu ...hadzinica wrote:cetvrtina somuna namazana pavlakom, 1 paradajz,2 nektarine i naravno voda...nocas necu kafu..vec manje glava boli..
E, lijepi moji - i selam alejkum i alejkumu selam i merhaba!zvjezdica_7 wrote:BHF_Manijak wrote:hadzinica wrote:jos jednom da probm...arzuuuuuuhal....de sine, sabah ce..bar vode da se napijes...eee Boze na hajr Hadzinice,oplakah u ove jutarnje sate od smijeha!!
![]()
![]()
Zbog ovakakvih dova Allah dadne pa mi lijepo i lahko postit i bez sehura i sehurske kahvehadzinica wrote:amin svima nama...a speŠl nasem arzuhalu
istocnjak wrote:Ovo je isto tako dobro mashAllah ... obavezno pogledati ...
arzuhal wrote:A otkad sam čekao da to više urade
Ahmmed wrote:arzuhal wrote:A otkad sam čekao da to više urade
Ih, pa mubarek Ramazan, pogonsko gorivo za hairli stvari![]()
Kad smo kod razumijevanja blagodati ramazana, da podijelim jedno iskustvo sa vama:
Prije nekoliko godina, boraveći u zapadnoj Hercegovini, u okolini Čitluka, dakle apsolutno katoličkoj sredini, čuo sam i zapisao jednu kratku i zanimljivu pjesmicu:
Kad Ramazan nastane,svako dobro postane
Meleki se otvore a šejtani zatvore
Samo jedan oda, malu dicu gonja
Moj ga babo sikirom, u džeenem otira
selam, selam, mahsuz seeeelammmm, glas je mira muslimanaaaKwaheri wrote:@Latina, alejkumu selam... inace vam je ovo sijelo plahoBog vam dao
selam ekipi ovog foroombendijskog tarikata
Ahmo, dezuras vidim... jesi li zavrsio sto si mi obecao? deadline... tick-tock..Ahmmed wrote:selam, selam, mahsuz seeeelammmm, glas je mira muslimanaaaKwaheri wrote:@Latina, alejkumu selam... inace vam je ovo sijelo plahoBog vam dao
Kwaheri wrote:@Latina, alejkumu selam... inace vam je ovo sijelo plahoBog vam dao
Allahselamet ...arzuhal wrote:Kwaheri wrote:@Latina, alejkumu selam... inace vam je ovo sijelo plahoBog vam dao
![]()
Alejkumu selam! Šta je to, prešla si iz čaršibendijskog u neki novi(kaže mi jedan čaršibendija da je kod njih najveći keramet kad te vide ljudi sa tri različite cure na kahvi, u isto vrijeme, u tri različita grada
)
Pa da je keramet - jest, doduse... nikad ti ja nisam bila u carsibendsijskom tarikatu... nije islo... nisam znala biti murid, ja odmah htjela zaposjest stolicu sejha... uglavnom sta da ti pricam.... znas kako zavrse sejhovi bez murida... a znala sam neke... no daleko su bili od tih mekama za kerametearzuhal wrote:Kwaheri wrote:@Latina, alejkumu selam... inace vam je ovo sijelo plahoBog vam dao
![]()
Alejkumu selam! Šta je to, prešla si iz čaršibendijskog u neki novi(kaže mi jedan čaršibendija da je kod njih najveći keramet kad te vide ljudi sa tri različite cure na kahvi, u isto vrijeme, u tri različita grada
)