Sto ti stavljas plus kad si ti veca tetka od zena, i to sam ti vec rekla, umjesto da ganjas curice sa 20 godina ti zenama brojis godine i sijede i kukas kako nema (finih) djevojaka, gdje ce ih i biti kad ti slobodno vrijeme prolazi u prethodno navedene aktivnosti.Jokericious wrote:+1ladyblue18 wrote:Kako se na ovoj temi pokazuje taj mahalski mentalitet od koga inace forumasi(ce) zaziru i pojma nemaju o istom kad ih pitas
Ljubav kad predjes tridesetu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#851 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
- insomnia78
#852 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
ladyblue18 wrote:Sto ti stavljas plus kad si ti veca tetka od zena, i to sam ti vec rekla, umjesto da ganjas curice sa 20 godina ti zenama brojis godine i sijede i kukas kako nema (finih) djevojaka, gdje ce ih i biti kad ti slobodno vrijeme prolazi u prethodno navedene aktivnosti.Jokericious wrote:+1ladyblue18 wrote:Kako se na ovoj temi pokazuje taj mahalski mentalitet od koga inace forumasi(ce) zaziru i pojma nemaju o istom kad ih pitas
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
Jokericious
#853 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ja kukam?ladyblue18 wrote:Sto ti stavljas plus kad si ti veca tetka od zena, i to sam ti vec rekla, umjesto da ganjas curice sa 20 godina ti zenama brojis godine i sijede i kukas kako nema (finih) djevojaka, gdje ce ih i biti kad ti slobodno vrijeme prolazi u prethodno navedene aktivnosti.Jokericious wrote:+1ladyblue18 wrote:Kako se na ovoj temi pokazuje taj mahalski mentalitet od koga inace forumasi(ce) zaziru i pojma nemaju o istom kad ih pitas
Ovdje sam da naucim nesto od takvih poput tebe.
- dječak sa šibicama
#854 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
I sta ima tridesetogodisnjakinje, raspada li se?
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#855 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Mah Francuskinje ili Austrianke sve drugo je zadnja rupa na sviralu

Nema uloge jel ispod ili iznad 30...
Joj sad kad Feminizam-BiH krene da hanrdi po meni... zbog izjave.

-
Zizi505
#856 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Vala vakih imaš i kod nas 
- Zviz
#857 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Jes, ali ne istog mentaliteta... u tome je stos.zizi505 wrote:Vala vakih imaš i kod nas
- Steph
#858 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
E nek' te sa zapada imaju bolji mentalitet
Zapadnjački običaji i jesu sjebali ono što je valjalo kod nas.
Zapadnjački običaji i jesu sjebali ono što je valjalo kod nas.
-
Zizi505
#859 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
I kako tebi ide uklapanje u taj mentalitet? Počesto si ovdje na forumuZviz wrote:Jes, ali ne istog mentaliteta... u tome je stos.zizi505 wrote:Vala vakih imaš i kod nas
- insomnia78
#860 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Vecina francuskinja ima strasno male sise i premrsave suZviz wrote:Mah Francuskinje ili Austrianke sve drugo je zadnja rupa na sviralu![]()
-
Zizi505
#861 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Zato je tvoja žena rahat što se tebe tičeinsomnia78 wrote:Vecina francuskinja ima strasno male sise i premrsave suZviz wrote:Mah Francuskinje ili Austrianke sve drugo je zadnja rupa na sviralu![]()
- Zviz
#862 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ja se uklapam u BiH mentalitet / tog citavog regiona ko Eurokrem i kiseli krastavci...zizi505 wrote:I kako tebi ide uklapanje u taj mentalitet? Počesto si ovdje na forumuZviz wrote:Jes, ali ne istog mentaliteta... u tome je stos.zizi505 wrote:Vala vakih imaš i kod nas
-
prog321
#863 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ovakve imas u Bosni na svakom koraku. To je kod nas prosjek, ako ne malo i ispod.Zviz wrote:Mah Francuskinje ili Austrianke sve drugo je zadnja rupa na sviralu![]()
A sto se tice mentaliteta? Puuhhh,,., majketi da ti nisi pao sa mjeseca? Tebi se to svidja?
- Zviz
#864 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Meni prija francuski ili austrijanski mentalitet.. kako da ti kazem, tako sam odrastao, mozda odgojen (nisu ni moji starci tog nekog Balkan nacina zivota) ... uklapam se sta da ti kazem... ne natezem se, nacini kojim se tamo ljudi sluze su mi poznati iz djetinstva, kod nas u kuci je tako itd. Pustimo moje neko budaljakanje nekad po forumu, to ne znaci da ja ne postujem tudje ili da shvacam ovaj forum previse ozbiljno... ali ja nisam tip koji hoce natezanja i prilagodjavanja, nema tog kod mene i ja uvijek pocinjem od obicaja koji su to obicaji na koje sam ja naviko i naucio i nema tu je cisto ko sunce.prog321 wrote:Ovakve imas u Bosni na svakom koraku. To je kod nas prosjek, ako ne malo i ispod.Zviz wrote:Mah Francuskinje ili Austrianke sve drugo je zadnja rupa na sviralu![]()
A sto se tice mentaliteta? Puuhhh,,., majketi da ti nisi pao sa mjeseca? Tebi se to svidja?
Last edited by Zviz on 21/09/2014 16:11, edited 1 time in total.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#866 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Zasto bi neko handrio lika koji sastavi referat o tome kako mu ne valjaju zene od Spanije do Rusije
Moze bit sretna svaka (drzava) koju zaobidje.
Moze bit sretna svaka (drzava) koju zaobidje.
- Zviz
#867 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
I to mi prija tj. ta varijanta mrsavo bez nekih sisa...insomnia78 wrote:Vecina francuskinja ima strasno male sise i premrsave suZviz wrote:Mah Francuskinje ili Austrianke sve drugo je zadnja rupa na sviralu![]()
-
prog321
#868 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Kao prvo, francuski je razlicit od austrijanskog mentaliteta.Zviz wrote: Meni prija francuski ili austrijanski mentalitet.. kako da ti kazem, tako sam odrastao, mozda odgojen (nisu ni moji starci tog nekog Balkan nacina zivota) ... uklapam se sta da ti kazem... ne natezem se, nacini kojim se tamo ljudi sluze su mi poznati iz djetinstva, kod nas u kuci je tako itd.
Francuzkinje su puno opustenije. Zene su manje radne ; velike seksice, cak i u poznim godinama. Austrijanke su velike radnice. Disciplinovanije. Ruznije. Vecinom se udebljaju poslije par djece.
- Zviz
#869 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Kad si vec ekspert sto bar nisi opsiao i Bosanke... pa da ljudi vide razlike...prog321 wrote:Kao prvo, francuski je razlicit od austrijanskog mentaliteta.Zviz wrote: Meni prija francuski ili austrijanski mentalitet.. kako da ti kazem, tako sam odrastao, mozda odgojen (nisu ni moji starci tog nekog Balkan nacina zivota) ... uklapam se sta da ti kazem... ne natezem se, nacini kojim se tamo ljudi sluze su mi poznati iz djetinstva, kod nas u kuci je tako itd.
Francuzkinje su puno opustenije. Zene su manje radne ; velike seksice, cak i u poznim godinama. Austrijanke su velike radnice. Disciplinovanije. Ruznije. Vecinom se udebljaju poslije par djece.
-
prog321
#870 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Tesko je staviti u kos citav jedan narod. Ali vecina je ocigledna.
Bosanke vecinom spadaju u red seksica.
Nisu neke radnice. Pali ih flert. Cak i u poznijim godinama vole da pokazu sise i guzove. Bacaju kukovima kad hodaju.
Nisu neke radnice. Pali ih flert. Cak i u poznijim godinama vole da pokazu sise i guzove. Bacaju kukovima kad hodaju.
- Zviz
#871 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Opis ti je za uvoda u doktorat nauka... sve kad svedes radi se o jebanij... kod tebeprog321 wrote:Tesko je staviti u kos citav jedan narod. Ali vecina je ocigledna.
-
prog321
#872 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Pitao si i dao sam odgovor.
- Zviz
#873 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
prog321 wrote:Pitao si i dao sam odgovor.
Nista prolaze kod mene i lihtenstajnski mentalitet
- Stoner
#874 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Bosanke su daleko zgodnije od Francuskinja i Austrijanki.
Najgore žene na svijetu - Skandinavke.
- Zviz
#875 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ti izgleda imas ogromne predrasude do Skandinavije? Sta reci?Stoner wrote:Bosanke su daleko zgodnije od Francuskinja i Austrijanki.