zar ti poenta nije jasna? covjece cilj je da se oko Visokog digne ne samo prasina, nego kamene gromade kako bi svi svjetski putevi vodili u Visoko... za svu ovu galamu visocki menadjment i marketinska sluzba razradili su sve do u detalje... ciji je jedini cilj, zarada, profit, unosan biznis... poslije ili paralelno sa piramidama i obicne visocke gace na aukcijama ce se prodavati po vecim cijenama od recimo original djela berbera, zeca, afana, danisa...taxi_driver wrote:ja bih samo pitao ove piramidase,sta ce biti kad se dokaze da nema piramide?sta ce onda oni pricati i pisati?ono kao eto nema piramide ali je covjek nesto otkopao.
moze ovako .ako bude piramide,ja cu svakom zenskom piramidasu liznuti koku,a ako ne bude nek meni svaki pramidas na vrhu visocice popusi pijetla.
mislim da je posteno od mene![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pored toga nas prljavi ves vise se nece gurati pod tepih, nego duboko pod zemlju ispod kamenih 'rukom radjenih' blokova..
nije se "semir" djaba dosjetio bas naziva "Sunca i Mjeseca" .... nista se ne desava slucajno.... sva domaca i svjetska paznja umjesto pravog osvrta, na prave stravicne probleme ove zemlje i eliminacije njihovih uzrocnika treba biti fokusirana, ili bolje receno lansirana Visoko u kozmos ... do Sunca i Mjeseca...
semir je rekvizita ili Lajka u tom Visockom svemirskom brodu.. ili u 'kulturnijoj' varijanti najvjestiji, najobuceniji kosmonaut "necije" Visocke svemirske letjelice....