Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
amiliana

#851 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by amiliana »

amiliana wrote:Da li neko zna koliko kosta nadogradnja kose u KS Importanne centar i cijena ??
:?
exluziva

#852 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by exluziva »

ja sam radila pramenove na vojničkom polju 5 km jedan pramen, i zadovoljna sam, rade i održavanje kose sa praamenovima, redovnom idem na pranje, a imaju i mogućnost skidanja ekstenzija
amiliana

#853 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by amiliana »

exluziva wrote:ja sam radila pramenove na vojničkom polju 5 km jedan pramen, i zadovoljna sam, rade i održavanje kose sa praamenovima, redovnom idem na pranje, a imaju i mogućnost skidanja ekstenzija
Hvala na informaciji! :)
exluziva

#854 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by exluziva »

033 466 074 nazovi pa se dogovori
exluziva

#855 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by exluziva »

Cholina_Lokica wrote:
Nekatamo wrote:Zna li iko broj od Ade Karisika?
033-464-848

NAPUHANKO, PROSLAVIO SE A NEZNA MI FRIZURU NAPRAVITI!!!! :-)
MrsJ

#856 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by MrsJ »

@exluziva Za ubuduce: konvertibilna marka se pise KM, a ne km (kao kilometar). I nije nezna nego ne zna. Morala sam, nemoj se ljutiti, ali mi jednostavno bode oci. :wink:
delirium.sa

#857 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by delirium.sa »

Valjaju li čemu ove nadogradnje kose preko pika sa omčama?
amiliana

#858 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by amiliana »

delirium.sa wrote:Valjaju li čemu ove nadogradnje kose preko pika sa omčama?
Ja bih voljela to kupiti ali da nije online 8-)
Nekatamo

#859 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Nekatamo »

Jel iko skidao boju ili radio pramenove kod ADE KARISIKA da li se ostecuje kosa jer sam cula da radi nekim posebnim skidacem
Grof

#860 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Grof »

Zna li neko: ko u fizerskim krugovima slovi za najbolje frizere za muskarce u Sa :?:

Hvala na odgovoru! :sax:
cehaja

#861 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by cehaja »

grof, kakva ti frizura treba ? :-)
exluziva

#862 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by exluziva »

MrsJ wrote:@exluziva Za ubuduce: konvertibilna marka se pise KM, a ne km (kao kilometar). I nije nezna nego ne zna. Morala sam, nemoj se ljutiti, ali mi jednostavno bode oci. :wink:

:shock: kad budem pisala doktorat sljedećeg mjeseca ondacu obratiti panju na slova i brojke, OVO JE FORUM,VEĆINA LJUDOVA JE pismeno NEOBRAZOVANa tako dacu pisati kako zelim s zarezom ili bez njeg ili nesto drugo kako mi je ćeif, a ti kući pa ispravljaj
:-) :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#863 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by ladyblue18 »

:roll: :-)

Bez obzira sto je ovo forum i sto smo svi neobrazovani, mogli bi malo kulture pokazati.
Hvala.
nera18

#864 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by nera18 »

Kad je nadogradnja u pitanju, kosa je kljucni momenat, nikakva vjestacka, poluprirodna i slicno ne dolaze u obzir, imat cete cebe na glavi :)
Cholina_Lokica

#865 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Cholina_Lokica »

Nekatamo wrote:Jel iko skidao boju ili radio pramenove kod ADE KARISIKA da li se ostecuje kosa jer sam cula da radi nekim posebnim skidacem
Pramenovi radjeni, sve ok, nikakvo ostacenje. Skidala boju nisam, niti znam da neko jeste
Joker88

#866 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Joker88 »

MrsJ wrote:@exluziva Za ubuduce: konvertibilna marka se pise KM, a ne km (kao kilometar). I nije nezna nego ne zna. Morala sam, nemoj se ljutiti, ali mi jednostavno bode oci. :wink:
nije KM nego BAM :oops:
mirnisan

#867 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by mirnisan »

oprosti ali forum je za sve.ako ti bode oci preskoci njene postove. :eh:
ako si je htjela upozoriti onda koristi PM.
Nekatamo

#868 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Nekatamo »

Cholina_Lokica wrote:
Nekatamo wrote:Jel iko skidao boju ili radio pramenove kod ADE KARISIKA da li se ostecuje kosa jer sam cula da radi nekim posebnim skidacem
Pramenovi radjeni, sve ok, nikakvo ostacenje. Skidala boju nisam, niti znam da neko jeste
Pramenovi blansem ili skidacem?
amiliana

#869 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by amiliana »

Koliko kosta nadogradnja kose po pramenu u KS ili ako ima neki drugi frizerski da to radi samo da nije nesto preskupo tipa 20 KM po pramenu :-) ,ako ima neko da radi 5 KM po pramenu neki frizerski bila bih zahvalna :)
Alexandra002

#870 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Alexandra002 »

Nije baš najbolji KS u Sara Centru! Ja sam se pred Bajram otišla ošišat, malo oštećene vrhove da skratim i šiške poravnam... haos mi je od glave napravila neka plava, mislim da se Mirela zove. :wink: Nije mi puno skratila kosu, al mi je problem što je ne mogu sad fino izravnati jer se vrhovi uviju odmah.Feniraju užasno. Ne feniraju nego ti smlate ono što prije da se otarase posla. Ono se feniranjem ne može nazvati. A 3 radnice feniraju jednu djevojku, vuku sa svih strana! :-x A o šiškama da ne pričam, odsjekla mi ih na cik cak, isto kao da se dijete igralo s makazama. :-? I sad k'o zadnji kreten moram dizat kosu i šiške.. jer mi ništa ne stoji kao i prije. I to sve za 25KM. Sranje teško! Nemaju pojma. Dok peru kosu, svu ti šminku sa lica skinu. Ma fuj. :( Nije mi žao što sam im te pare dala, već mi žao kose koja će mi narasti tek za mjesec-dva! Al' nema veze, jednom otišla i nikad više! Preporuka - Ne idite, haos će vam od glave napraviti! Pozdrav svima :)
leki hz

#871 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by leki hz »

Alexandra002 wrote:Nije baš najbolji KS u Sara Centru! Ja sam se pred Bajram otišla ošišat, malo oštećene vrhove da skratim i šiške poravnam... haos mi je od glave napravila neka plava, mislim da se Mirela zove. :wink: Nije mi puno skratila kosu, al mi je problem što je ne mogu sad fino izravnati jer se vrhovi uviju odmah.Feniraju užasno. Ne feniraju nego ti smlate ono što prije da se otarase posla. Ono se feniranjem ne može nazvati. A 3 radnice feniraju jednu djevojku, vuku sa svih strana! :-x A o šiškama da ne pričam, odsjekla mi ih na cik cak, isto kao da se dijete igralo s makazama. :-? I sad k'o zadnji kreten moram dizat kosu i šiške.. jer mi ništa ne stoji kao i prije. I to sve za 25KM. Sranje teško! Nemaju pojma. Dok peru kosu, svu ti šminku sa lica skinu. Ma fuj. :( Nije mi žao što sam im te pare dala, već mi žao kose koja će mi narasti tek za mjesec-dva! Al' nema veze, jednom otišla i nikad više! Preporuka - Ne idite, haos će vam od glave napraviti! Pozdrav svima :)
+1 I meni isto napravili, otišla kad su tek otvorili i nikad više, užas jedan.
Afanasi_94

#872 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Afanasi_94 »

Mariella wrote:Samo da javim (posto sam ranije na ovoj temi pitala za frizera, kod kojeg da odem na farbanje), da sam bila u En Style na Grbavici, i pokazala istu sliku koju sam ranije postavila (to je neka svijetlo smedja), a dobila sam tamno crvenu :roll: I platila 65 KM za to (sto sam i sama mogla uraditi najobicnijom farbom od 5 KM, tj. dobiti nesto lijevo od onoga sto sam htjela).
Samo da se nadovežem u diskusiju o En Style salonu i kažem svoje iskustvo sa njima. Moja mama i ja smo im dugogodišnje mušterije (neke 4 godine otprilike)i svakih par mjeseci promijene cjenovnik. Obično farbanje, šišanje i feniranje neke srednje duge kose je oko 60/70KM što je previše, a da ne govorim da to tzv. farbanje podrazumijeva samo prekrivanje izrastka. Bez obzira na sve ovo ja još uvijek idem kod njih jer znam da su im barem farbe za kosu kvalitetne, a o cijenama manje više...

Ne znam gdje se može naći neki pristojan salon koji podrazumijeva pristojne cijene i dobru uslugu ?
Mariella

#873 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Mariella »

Ja sam poslije te gore katastrofe na kraju otisla u salon Evelina, radila pramenove, i zadovoljna izasla :thumbup: I evo neka 3 ili 4 mjeseca poslije prezadovoljna s tim kako izgleda. Mislim da su cijene isto malo vece, ali to mi ne smeta ako je na kraju rezultat dobar. Opet sam htjela da se narucim ovih dana gore ali je sve puno, a hitno mi je, tako da u ponedjeljak idem u salon Madonna, za koji sam cula da je dobar, pa cemo vidjeti kako ce to proci, ne bi trebalo da bude ikakvih fula, jer ne mijenjam nista drasticno...
jedna tamo

#874 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by jedna tamo »

ljudi moji ja neznam šta je ovo, majkemi u sarajevu nema frizerskog salona da valja....
ja sam stvarno promijenila salona od ks-a pa nadalje, nedavno sam se otišla ošišati u madonu, računam briga me za lovu samo da budem zadovoljna, ošišala me na gljivu a dole ostavila koji pramen i to je njima stepenasto....užas...sreća da mi je pregusta kosa pa da me unakaziš i ne vidi se toliko ....šiša kaže a što ti je gusta a gusta i na kraju kad me isfenirala uzela da rijedi...ma veze nemaju samo znaju naplatiti.....
previše ponude a malo kvalitete....
Neradnik

#875 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Neradnik »

jedna tamo wrote:ljudi moji ja neznam šta je ovo, majkemi u sarajevu nema frizerskog salona da valja....
ja sam stvarno promijenila salona od ks-a pa nadalje, nedavno sam se otišla ošišati u madonu, računam briga me za lovu samo da budem zadovoljna, ošišala me na gljivu a dole ostavila koji pramen i to je njima stepenasto....užas...sreća da mi je pregusta kosa pa da me unakaziš i ne vidi se toliko ....šiša kaže a što ti je gusta a gusta i na kraju kad me isfenirala uzela da rijedi...ma veze nemaju samo znaju naplatiti.....
previše ponude a malo kvalitete....
jesi isla kod bajre?
Post Reply